Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, N1K17Y написа:

Лъжецо, почини си малко ;) 

Зеления уволни ли омбудсманката си? Аз ли въпреки това продължавам да папагалствам за "изнасилвания"?

преди 1 час, N1K17Y написа:

И не коменитраме мнението на агресора, а твоята шизофренична логика. Според теб

Това е твоето лично мнение, което си писал десетки пъти в тази тема. 

АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е!!!!!!!!!!!!!!

Само че когато вие почнете да вадите коза за геноцид, го вадите само за единият случай. Много се дразните, че навирам в очите ви собствените ви двойни стандарти и ме обявявате за лъжец!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Да, бе :) ватенките имали дрон - ха-ха.

Здрастииии, Комплексарчо. Гледам вече си паркирал копърката пред заведението с WI-Fi - то. Глада ли те изгони от вас толкоз рано?

Я, каква изненада - още две топ ватенки дали фира вчера - единия - баш шеф в жп на расия се "смоубил", пък другия - баш шев в окупирания от ватенките херсон го нацелил някаква ракета на НАТО! Кеф!

преди 47 минути, ivottoshev написа:

Зеления уволни ли омбудсманката си? Аз ли въпреки това продължавам да папагалствам за "изнасилвания"?

АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е!!!!!!!!!!!!!!

Само че когато вие почнете да вадите коза за геноцид, го вадите само за единият случай. Много се дразните, че навирам в очите ви собствените ви двойни стандарти и ме обявявате за лъжец!

Хем съм му цитирал изрично лъжата, хем не може пак да схване. Лоша работа е шизофренията, ейй... 

Кое е същото ? Че единият път грачиш, че войната на руснаците е оправдана, друг път, че не е. 

Най-малко 23-ма загинали при ракетен удар край Запорожие

Хората са разпарчетосани  НА ВЛИЗАНЕ в окупираните територии.

Какво стана с опорката, че всички бягали от злият Путин? Явно има хора, които искат да влязат там, ама на укро-нацисткият режим не им се нрави толкова явна проява на истинските желания на хората и ги изпратили "по живо, по здраво" от Укрия с няколко ракетки за спомен.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Най-малко 23-ма загинали при ракетен удар край Запорожие

Хората са разпарчетосани  НА ВЛИЗАНЕ в окупираните територии.

Какво стана с опорката, че всички бягали от злият Путин? Явно има хора, които искат да влязат там, ама на укро-нацисткият режим не им се нрави толкова явна проява на истинските желания на хората и ги изпратили "по живо, по здраво" от Укрия с няколко ракетки за спомен.

тошев, кой го е еня, дали и какво искат! НАТО каза - това са територии на Украйна! Точка по въпроса! Рано или късно путин и кликата му ще бъдат ликвидирани, заедно с няколко още милиона ватенки - и без това са много 

Речта на Руския президент Владимир Владимирович Путин

Накратко казано - руснаците са готови да седнат на масата за мирни преговори с Киевския режим, за да се прекратят жестоките убийствата и смъртта на още хора.

Като в тези мирни преговори и дума не може да става връщане за новите територии, населението на които избра с голямо мнозинство да се присъединят към Руската федерация.

Хората живеещи на тези територии направиха своя избор, и той е окончателен.

Украина може да се сбогува завинаги с бившите си територии, които вече ще бъдат част от Руската федерация. 

Лиманската групировка на рашистите е в пълно обкръжение, отрязана от всякакво снабдяване.

А да видим ся, ще ги спаси ли на Путлер референдума

преди 20 минути, gagodrago написа:

Украина може да се сбогува завинаги с бившите си територии

Пак сметки без кръчмаря.

ЗСУ още не са гласували.

Ся гласуват за Лиман.

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Пак сметки без кръчмаря.

Добре - нека да ви кажа направо - само за 7 месеца Русия получава 120 000 квадратни километра +, 5 + милиона нови граждани и 80% + от БВП на Украйна.

Но Русия губи? Ако Русия губи, не бих искал да мисля как изглежда победата. Подозирам, че предстои да разберем.

преди 3 минути, glen написа:

Добре - нека да ви кажа направо - само за 7 месеца Русия получава 120 000 квадратни километра +, 5 + милиона нови граждани и 80% + от БВП на Украйна.

Но Русия губи? Ако Русия губи, не бих искал да мисля как изглежда победата. Подозирам, че предстои да разберем.

расия не получава нищо! абсолютно нищо! 5 милиона ВАТЕНКИ се изтребват за месец- два - справка мустакатия през ВСВ

Явно някой е пропуснал да уведоми украинците, че са загубили четирите области, зашото те в неведението си продължават да громят братушките край Лиман, след като го обкръжиха.

Интередно какво ще напрви Путин сега - хем уж са негови територии, хем украинците са там и избиват башибозука му.

Тъй като няма друг избор, най-вероятно ще ги обяви пак за анексирани, на което украинците ще отговорят, като си ги преместят в другия крачол и продължат с громенето.

Между другото, става все по-популярно да се обявяват за анексирани части от Русия - аз например публично обявих присъединяването на Алтай и част от Кавказ към моя тръст, в момента водя преговори с приятел за езерото Байкал, той го обяви за негово преди да се сетя, но се надявам да го даде за пакет чипсове.

Направих и референдум, цялото семейство гласуваха за присъединяването им към нашето домочадие, освен котката, но и без нея имаме необходимото мнозинство.

преди 2 минути, tote написа:

Направих и референдум, цялото семейство гласуваха за присъединяването им към нашето домочадие, освен котката, но и без нея имаме необходимото мнозинство.

Сменяй котката - тая е от тъпите :) 

преди 10 минути, glen написа:

Хехе, преди шест месеца Русия беше “получила” два пъти повече земя и граждани.

След още шест месеца ще са щастливи, ако не са много на минус. 

;)

преди 1 минута, glen написа:

Не е анексия, хората гласуваха за обединение.

Първо - това не са хора, а ватенки. Второ - ХОРАТА не гласуваха! Трето САЩ и НАТО си го преместиха в другия крачол! Изтребването на ватенки продължава

Лиз Тръс каза, че Обединеното кралство никога няма да признае резултатите от референдумите и това е така, защото са твърде заети да унищожават собствената си страна, за да бъдат разсейвани от функционирането на демокрацията.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Сменяй котката - тая е от тъпите :) 

Винаги е опозиция гадината, напук го прави. 
Карай, важното е че вече съм горд собственик и на езерото Байкал, трябваше да дам и кенче кола на моя познат, но мисля че си струваше.

Ще видя кога ще ми остане време да отида да си нагледам новите придобивки, но вече направих официално изявление, така че всичко е официално и няма връщане назад, мои са.

Най-важно е да направиш изявление, така всяка твоя фантазия става мигновено реалност, поне според Путин.

преди 3 минути, tote написа:

Винаги е опозиция гадината, напук го прави. 

Искаш ли да ти дам за няколко дена ей тоя красавец - бързо ще оформи мирогледа на котката :)

3333333.jpg.605694829c9e08c113a3e7ba0224a663.jpg

Предполагам, че се протеснява да не докарам някоя по-млада руска мацка от новите ми владения, затова гласува против анексията.

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Без коледни светлини на Коледа, защото 600 млн киловатчаса отиват за коледните светлинки, промяна на работното време на магазините,  басейните спират им парното, няма отопление. Който плувал през лятото това ще е.  Коридорите, техническите стаи също остават без отопление. Ще са студени. Ледената епоха. 19 градуса ще е квотата на отопление. Толкоз.

Това не важи за полицията, болниците, училищата, детските ясли и градини, ...

В домовете ни разрешават до 21 градуса.

Светлинните украсения по сградите на музеите, публичните сгради са забранени след 22 часа...

И сега върхът на сладоледа, черешката.

Само със студена вода ще се мием ръцете, ако се намираме в публична сграда.

was?

свърши тя тая...

сега и да съборите правителството...

и да искате да се пусне газ...

нема вече никаква минимална вероятност....

мръсния американец взриви ,,потоците"...

ще требе да ,,берете" студ минимум 6 месеца...

преди 2 минути, _nib_ написа:

was?

свърши тя тая...

сега и да съборите правителството...

и да искате да се пусне газ...

нема вече никаква минимална вероятност....

мръсния американец взриви ,,потоците"...

ще требе да ,,берете" студ минимум 6 месеца...

То не знам дали ще има и коледен традиционен базар. Един път терорист се вряза, друга година корона, сега тая тъпня. 

https://btvnovinite.bg/svetut/kamion-se-e-vrjazal-v-koleden-bazar-v-berlin-video.html

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

То не знам дали ще има и базар. Един път терорист се вряза, друга година корона, сега тая тъпня. 

ще си земеш каса ,,гюнтер"....и ще си лочиш в къщи

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

То не знам дали ще има и базар. Един път терорист се вряза, друга година корона, сега тая тъпня. 

щях да ти препоръчам да изслушаш речта на Владимирович....

ама ти пък не ,,спрехаш" руски...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.