Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, vpvelev написа:

Казах ти да пускаш само картинки.

Писането не ти се оддава, а още повече мисленето.

Защо Дядя-русороб нищо не ти се отдава, явно е и от многото салам от месо дет си ял през соца :giggle1:

Ти да видиш ко ставало в лошата Америка :giggle1:

Руска гимнастичка получи американско гражданство, вдигна щур купон

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика Анастасия Назаренко организира щуро парти в чест на получаването на американския си паспорт. С руския ансамбъл тя взе златото на олимпийските игри в Лондон през 2012.

2112863322.webp

https://btvsport.bg/hudozhestvena-gimnastika/ruska-gimnastichka-poluchi-amerikansko-grazhdanstvo-vdigna-shtur-kupon.html?fbclid=IwAR1SI0DG2ndeDL6-jI6Nws8wE0gzGV2Yj-tUW4Qi5bKRLzRy2p2nMTdcSF4

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Горната камара на руския парламент единодушно одобри законите за анексирането на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област, представляващи около 18 процента от международно признатата територия на Украйна, след като вчера това направи и долната камара на законодателния орган, припомня Ройтерс.     И сега докога славяните ще се избиват за доуточняване на границите!?

преди 4 минути, attj написа:

Горната камара на руския парламент единодушно одобри законите за анексирането на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област, представляващи около 18 процента от международно признатата територия на Украйна, след като вчера това направи и долната камара на законодателния орган, припомня Ройтерс.     И сега докога славяните ще се избиват за доуточняване на границите!?

Докато Путьо не си прибере орките обратно. Докога ще питаш едно и също нещо ? 

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Докато Путьо не си прибере орките обратно. Докога ще питаш едно и също нещо ? 

И по кой друг и различен  начин да си прибере живеещите в югоизточна Украйна около 15 милиона рускоговорящи украински руснаци?   Двете камари на руския парламент с решенията си предопределят още по-голяма война.   Бандеровците не изпълняват решенията на своята Върховна Рада, а такава практика при руснаците няма.

преди 1 час, Coco1 написа:

Ти да видиш ко ставало в лошата Америка :giggle1:

Руска гимнастичка получи американско гражданство, вдигна щур купон

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика Анастасия Назаренко организира щуро парти в чест на получаването на американския си паспорт. С руския ансамбъл тя взе златото на олимпийските игри в Лондон през 2012.

2112863322.webp

https://btvsport.bg/hudozhestvena-gimnastika/ruska-gimnastichka-poluchi-amerikansko-grazhdanstvo-vdigna-shtur-kupon.html?fbclid=IwAR1SI0DG2ndeDL6-jI6Nws8wE0gzGV2Yj-tUW4Qi5bKRLzRy2p2nMTdcSF4

Естествено, че ще я вземат. Такива като нея търсят, за задоволяване на някои потребности на богаташите:

0BOUWI4.png

Ню Йоркското студио работи на пълни обороти :)

А не е ли супер забавно как "най-великата армия в света" се блъсна в мобилизираната армия на държава, чийто жители идваха да работят в българските хотели по Черноморието?

Тоест, държава, с по-нисък стандарт даже от нашия, събра за 2-3 месеца неслужили младежи и пенсионирани запасняци и рЕзко пресрещна и завърна "непобедимая" обратно към калта в рАдината. И това, украинците направиха само с подаръци - ленд лийза започна оня ден. 

Отделно, ватниците по снимките изглеждат като клиенти на "дрехи-на-килограм", обути с маратонки и преметнати с мешки от втората световна. И това "професионалната" им армия, смятай могилизираните за какво стадо става дума.

Та, който се е вързал на мит-а за "великая, непобедимая" би било добре резко да си преосмисли критическото мислене... шегувам се, както казваше Боцко - то да е акъл, да му ...

2000 г. Украински конституционен референдум

https://upwikibg.top/wiki/a-2000_Ukrainian_constitutional_referendum
.............

Хал Търнър :

"САЩ продължават да изграждат военно присъствие в Европа - защото Европа трябва да бъде убита"
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/u-s-continues-to-build-military-presence-in-europe-because-europe-must-be-killed

преди 4 часа, bigiadri написа:

Преди да започне Втората Световна , Хитлер при срещата си с Чъмбарлей .британския премиер , му казва че в Чехословакия са били убити 300 судетски немци и за да няма война трябва да присъедини Судетите ,като се надявал Чехословакия да НЕ се съгласи. Оказало се обаче ,че Франция и Британия успели да убедят Чехословакия да им ги предаде. Тогава Хитлер започнал да поставя все по-неприемливи условия към Чехословакия ,като да напуснат Судетите за 24 часа и т.н. докато накрая я нападнал и превзел. Това е началото.Да има прилика сега с Украйна? Колко повече се отстъпва ,толкова повече АГРЕСОРЪТ -ФАШИСТ ще иска. ИСТОРИЯТА го доказва. Никакво отстъпване пред  малоумника путин  за да не се повтори ВСВ ,което значи край на света!

Добре, Биги. Знаеш,че държа на мнението ти.

Ще ми кажеш ли какво иска "малоумника" Путин и - какво - е неприемливо? Ще ми кажеш ли?

преди 2 часа, vpvelev написа:

Естествено, че ще я вземат. Такива като нея търсят, за задоволяване на някои потребности на богаташите:

Баба Велка-Чугуна, въпроса е че тя иска да живее там. 

От твойта безмозъчност никой не се интересува. Захапи евтиния алкохол и дави мъката и злобата в интерната. 

преди 4 часа, vpvelev написа:

Ню Йоркското студио работи на пълни обороти :)

а руското студио е с затихващи функции - народа бяга от Русия:D

04230000-0aff-0242-ac48-08daa61a449a_w15

04020000-0aff-0242-d3a3-08daa61a3488_w15

04230000-0aff-0242-3184-08daa61a4615_w15

преди 6 часа, vpvelev написа:

И това не е вярно!

Много се е променило за мен. Вече не ям истинско кисело мляко, сирене и кашкавал. Не ям истински месо. Даже и салама който наричаха тогава "кучешка радост" беше от месо, което сега не слагат и в най-луксозните салами. Не пия истинска бира от онова време, която се разваляше на 2-3 ден, а не като сега след 1 година. Сега вече ям е-та, ме-та, консерванти, оцветители, които тогава ги нямаше по "онова" време. Народа вече е болен само заради лошата и вредна храна, която сега се предлага.

По "онова" време в която и поликлиника и болница да влезеш и веднага те приемат, правят ти изследвания и те лекуват ИСТИНСКИ. И си тръгваш без да си дал и 1 лев.

По "онова" време завърших 5 годишното си висше образование без да съм дал 1 лев. И скоро минах от там и имаше едно много показателно нещо за разликата със сегашното време - на мястото на голяма книжарница, която имаше са направили кръчма!

По онова време се топлехме с нафтови печки с нафта от 4 стотинки за литър. Ако сега не се перехме на Русия, за да угодим на САЩ и ЕС, също щяхме да се топлим с евтина газ и бензина щеше да е 1 лев.

И т.н. Питай вашите, ако не си живял тогава.

Ако не си живял тогава, въобще не трябва да ме съжаляваш.

По-скоро съжалявай себе си, че не можеш да се ориентираш в обстановката. И да оцениш разликите и какво става около тебе.

Аз съм на 70 години ! Живял съм в твоя рай .Но сега МНОГО повече ми харесва ,защото мога да казвам, каквото искам , да правя ,да работя каквото ми харесва! Тогава съм започвал на три работи от нулата за да стигна най-много до н-к отдел ,защото не съм член на великата бкп. Машинен инженер съм ,на едната работа стигнах до н-к цех,на втората започнах като шлосер 5 разряд до 7 ,механик на цех , гл.механик на комбинат, на третата започнах като ел.техник 5 разряд до 7 разряд и н-к енергомеханичен отдел . Така че много съм работил  и живял в твоя рай. В новото време съм работил всякакъв  търговец -търгувал съм стока с куфари, микробуси , камиони , тирове,цистерни  и самолет.Търгувал съм имоти /ползвал съм ЛИЧНИ  средства/.Работил съм и ремонти.Завършил съм задочно висше икономическо образование Живял съм добре и продължавам да живея  добре! Всичко съм постигал сам !Това, което съм постигнал по време на демокрацията НИКОГА нямаше да постигна в твоя социалистически рай ,където всички бяхме уж равни  ,но някой  бяха " по-равни "!

преди 4 часа, dimy написа:

Добре, Биги. Знаеш,че държа на мнението ти.

Ще ми кажеш ли какво иска "малоумника" Путин и - какво - е неприемливо? Ще ми кажеш ли?

Приятелю, НЕ мога да възхвалявам човек , който иска да унищожи цяла държава , заради който умират невинни хора , умират и осакатяват войници и от двете страни . Това НЕ може да има никакво оправдание!Това е моето мнение . Да не говорим  за злобата и омразата  му към ЕС и нас включително.Мислиш ли че ако беше превзел Украйна ,какво щеше да последва ? Може би Молдова, Литва, Естония , Казахстан и т.н. там също има руснаци! Поводи ,колкото искаш . Та дори и у нас ,по едно време руснаците имаха около 300 000 купени жилища тук!

преди 7 часа, vpvelev написа:

Вече не ям истинско кисело мляко, сирене и кашкавал. Не ям истински месо.

Пълни глупости.

Народа вече е болен само заради лошата и вредна храна, която сега се предлага.

По "онова" време в която и поликлиника и болница да влезеш и веднага те приемат, правят ти изследвания и те лекуват ИСТИНСКИ. И си тръгваш без да си дал и 1 лев.

Абсолютни глупости.

По "онова" време завърших 5 годишното си висше образование без да съм дал 1 лев.

На това му се казва държавна субсидия. А "държава" нали не си представяш, че е някаква жена? И кой е "дал" парите за образованието ти?

преди 9 часа, bigiadri написа:

Преди да започне Втората Световна , Хитлер при срещата си с Чъмбарлей .британския премиер , му казва че в Чехословакия са били убити 300 судетски немци и за да няма война трябва да присъедини Судетите ,като се надявал Чехословакия да НЕ се съгласи. Оказало се обаче ,че Франция и Британия успели да убедят Чехословакия да им ги предаде. Тогава Хитлер започнал да поставя все по-неприемливи условия към Чехословакия ,като да напуснат Судетите за 24 часа и т.н. докато накрая я нападнал и превзел. Това е началото.Да има прилика сега с Украйна? Колко повече се отстъпва ,толкова повече АГРЕСОРЪТ -ФАШИСТ ще иска. ИСТОРИЯТА го доказва. Никакво отстъпване пред  малоумника путин  за да не се повтори ВСВ ,което значи край на света!

А по повод Чехо–Словакия...

Чехия "анексира" Калининград!!! Пълна подигравка с пропагандата на Путин. Онези зверове се изнервили и обвинили чехите в имперски амбиции.

преди 10 минути, bigiadri написа:

Та дори и у нас ,по едно време руснаците имаха около 300 000 купени жилища тук!

Украинските руснаци.  Руснаците от РФ  са много малко. 

преди 16 минути, bigiadri написа:

В новото време съм работил всякакъв  търговец -търгувал съм стока с куфари, микробуси , камиони , тирове,цистерни  и самолет.Търгувал съм имоти /ползвал съм ЛИЧНИ  средства/.Работил съм и ремонти.Завършил съм задочно висше икономическо образование Живял съм добре и продължавам да живея  добре! Всичко съм постигал сам !

Това е самата и абсолютна истина! Хората живеещи и страдащи още по "тъмното минало с неясно бъдеще" , са били така обработени, че да чакат наготово. Трябвало е партията майка закрилница да реши вместо тях. Така е било и в училище - нас партията ни изучи. И когато се изправили в реалния свят и излезли от похлупака на фалшивия свят, се объркали. Трудно се адаптират. И тези, които не успеят започват да обвиняват всичко друго, но не и себе си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.