Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Ти, приятелю, не четеш:

Аз чета. А и законите в стидентски град не ме засягат. На тебе кофти ли ти е? Аз се радвам, когато плебеите им кофти!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, БаалБек написа:

А това, че Путин направи пропаганда за обществото и да си оправдае нахлуването си 

Гласувано е в долната и в горната камара на парламента на Федерацията - президентът следва да изпълнява.  Няма значение кой е той.

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

По моя закон! Аз винаги съм имал и ще имам - следователно ти и другите плебеи, трябва да страдате!.Роби трябват

You have a dream...

"Черно Жони"...

Коги си прав, прав си...

Нормалните хора нямат подобни мечти, тя си е присъща на такива като теб...

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Аз чета. А и законите в стидентски град не ме засягат. На тебе кофти ли ти е? Аз се радвам, когато плебеите им кофти!

Ти можеш да четеш, е, горе-долу де...

Проблема идва с осмислянето на прочетеното...

Ма като се има предвид кво си, чуденка в тоз факт нема...

преди 1 час, dimy написа:

Биги - злоба и омраза ... айде полека с епитетите. Щото Володимир нема кой да го бие по злоба.

Но ще се хвана за думите ти - умират невинни хора , умират и осакатяват войници и от двете страни . Това НЕ може да има никакво оправдание...

А какво ще кажеш за изтрепаните /14хил. само в Донбас/ преди войната - 8 години преди това? Аз ти показах 7-8 снимки на изгорени в в Одеса, ти просто си направи оглушки!
Значи - когато украинци изтрепват руснаци - може, ама когато руската войска влезе да защитава своите - не може, а?

Как ще го обясниш? Щото останалото там горе от тебе са само бла-бла и много глупави епитети! Биги, хората не са балъци.

Ндаа.

Защо тогава не оставиха чеченците да се отделят от Русия, а воюваха с тях ?

Но ще се хвана за думите ти - умират невинни хора , умират и осакатяват войници и от двете страни . Това НЕ може да има никакво оправдание...

Не си схванал още,че в днешния свят на див капитализъм човешкия живот не струва нищо иначе здравеопазването в цял свят щеше да е безплатно.Всеки го интересуват парите или това което носи пари.Илън Мъск има 270 милиарда и иска още.Това е лакомията.От нея ще се погубим.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Тони, нещо спря да питаш за Херсон.

Май а, а, А, А, А ???

Асланчик дорогой, Мейджър Мейджър мой...

Ко стана с облога бре?

Нещо бегаш май, а, А, А, А???

Тцъ, тцъ, тцъ...

Туй шубето ей голЕм страх....

Аз казах ли ви а ?

Херсонската групировка на рашистите се е обосрала.

Бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааатттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааатттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Казваш, че си военен. Не ти ли е странна (меко казано) цялата тая работа?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви а ?

Тъкмо време за облог...

И понеже съм пич, няма да искам завишаване на моя коефициент...

Ма ти бегаш, бегаш, бегаааааааааааш.........

Цели 10 клавиатурни километра бегаш, мхм...

Биги - злоба и омраза ... айде полека с епитетите. Щото Володимир нема кой да го бие по злоба.

А какво ще кажеш за изтрепаните /14хил. само в Донбас/ преди войната - 8 години преди това? Аз ти показах 7-8 снимки на изгорени в в Одеса, ти просто си направи оглушки!
Значи - когато украинци изтрепват руснаци - може, ама когато руската войска влезе да защитава своите - не може, а?

Как ще го обясниш? Щото останалото там горе от тебе са само бла-бла и много глупави епитети! Биги, хората не са балъци.

Ндаа.

Ало фейкомета, да ти навра отново фактите.

Всички жертви в Донбас са по една единствена причина - рашисткото вторжение , анексии и цепене на територии .

от 2014 г рашистката армия и спецназ нахлуха март месец в Крим, анексираха го  , след което един от водещите офицери - Игор Стрлков бе пратен в Донбас да проведе същите акции.

Украинската АТО бе слЕДСТВИе на вкараната война там. АТО започна около  седмица СЛЕД  превземането на цели градове и райони от Луганска и Донецка области .

Всичките 14 и повече хиляди жертви 2014 г  са заради войната , вкарана от Путлю.

Самите местни, ще ти повторя отново думите не на украинци а на военния министър на ДНР  Игор Стрелков - от 5 млн жители не може да намери 1 000 доброволеца. т.е. никаква подкрепа или желание за независимости .

Просто Рашистан реши да си присвои чужда земя. Тези които се биеха там бяха повечето не местни , а руска войска и спецназ

След офанзивата 2014 г рашистите имаха определени успехи, вкючително и заради все още неподготвената слаба украинска армия.

тогава се образуваха "котли" където рашистите избиваха като на стрелбище  украинците.

Затова са тези 14 хил жертви .

След това, многократно съм ти навирал ФАКТИТЕ че конфликта почти затихна.

Последните 8 годин ижертвите намаляха прогресивно .

Станаха 50- 30 - 20 и през 2021 г цивилните жертви бяха САМО СЕДЕМ  за цяла година. По данни не на украинцит, а на терористите от ДНР

Всеки път ще ти повтарям тои факт, както и на всеки фейкомет като теб.

И тези СЕДЕМ жертви за цяла година, бяха повод Путлю , жадното за кръв ненормално джудже комплексар и компанията му  военопрестъпници, решиха да ескалират още повече конфликта.

И започнаха пълномащабна война срещу Украйна.

И тотален геноцид.  вече хиляди жертви и сринати градове и области .

И чак сега, забележи , не преди 8години, не през тези 8 години , а чак сега, след като Запада видя че украинците оказаха достойна съпротива и желание да съществуват, след като отблъснаха от Киев рашистките войски, чак тогава, чак сега Запада им прати военна помощ !

Не и преди това .

Това са ФАКТИТЕ , другари фейкомети  путлеристи.

:)

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

Не си схванал още,че в днешния свят на див капитализъм човешкия живот не струва нищо иначе здравеопазването в цял свят щеше да е безплатно.Всеки го интересуват парите или това което носи пари.Илън Мъск има 270 милиарда и иска още.Това е лакомията.От нея ще се погубим.

Ти ще изкараш, че капитализъм има от вчера.

преди 9 минути, shishmanovp861 написа:

в днешния свят на див капитализъм

Колко вида капитализъм има? Дай примери, ако има различни видове.

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Аз чета. А и законите в стидентски град не ме засягат.

Не те засягат, докато не те хванат с фалшивата копърка. Ще почне да ти пука като преспиш в Седмо районно и платиш една глоба.

ПП: Ух, тук се поизхвърлих. От къде ли ще намериш пари да платиш глоба, след като нямаш пари дори и за нет, а посещение на "Мръвката" за теб е празник :question:

току-що, БаалБек написа:

Колко вида капитализъм има? Дай примери, ако има различни видове.

А според теб колко вида има?

преди 2 минути, miro20 написа:

...отново фактите.

Ето му! Ако иска да чете.

Как работи мрежата за дезинформация, която прави проруски "клонинги" на известни медии

преди 1 час, Филипов написа:

Що за овча логика? Аз съм в България. Ето от Флорида:

що за чичко филипова логика - дай някво мнение от теб

преди 2 минути, miro20 написа:

Ало фейкомета, да ти навра отново фактите.

Всички жертви в Донбас са по една единствена причина - рашисткото вторжение , анексии и цепене на територии .

Точно ти следва да си наясно какво означават гласуваните решения в двете камари на парламента на РФ.  Нужно ли е да ти се разясняват последствията за тези в Киев?   

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Тони, нещо спря да питаш за Херсон.

Май а, а, А, А, А ???

Тончо май си глътна граматиката

Бре не знам за Тончо, ама ти нещо не отговаряш:

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Укрите не взеха ли Херсон още през март?!?

А може би през през март си ни излъгал и не е имало никакво обкръжение и никакъв ултиматум към руснаците? :cool:

преди 49 минути, attj написа:

Нещо различно ли очакваш от милионна украинска армия срещу 100 000 руснаци?   Много жалко се получава там -трябва ли всичките да ги избият!?  

просто украинците вече са обучени - а Русия не струват срещу професонална армия, която мисли тактика и познава всички параметри на оръжията си

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви а ?

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Укрите не взеха ли Херсон още през март?!?

А може би през през март си ни излъгал и не е имало никакво обкръжение и никакъв ултиматум към руснаците? :cool:

току-що, ivottoshev написа:

Бре не знам за Тончо, ама ти нещо не отговаряш:

Той никогиш не отговаря когато не му изнася....

Крие глава кът щраус и чека срама да го подмине - желано...

А хората се смеят и го подритват по голия дирник - реално...

Ма в неговата глава желаното се приема за реално...

преди 11 минути, vpvelev написа:

Казваш, че си военен. Не ти ли е странна (меко казано) цялата тая работа?

Не съм военен. Завършил съм военно училище. Това съм учил. Е, граждански профил, ама имахме почти същата програма, като военните. Само разликата беше, че те задължително изкарваха кетап за водолази, а ние само ако искаме и се натискаме.

Не е странна, и много пъти съм се аргументирал защо мисля така.

Само някои щрихи

Японската война

Първата световна война, Добруджанските равни полета

Финската война

Афганската война

Чеченските войни

Ичкерия е 30 пъти по малка от Украйна.

Какво трябва да се случи още, че да ви просветне, че руската армия е слаба, не знам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.