Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Филипов написа:

нека позная  на теб цялата ти рода е на запад и никой в Русия - дори и ти неискаш в Русия и затова си натискаш парцалите тук:laughing4:

преди 15 минути, bigiadri написа:

Приятелю, НЕ мога да възхвалявам човек , който иска да унищожи цяла държава , заради който умират невинни хора , умират и осакатяват войници и от двете страни . Това НЕ може да има никакво оправдание!Това е моето мнение . Да не говорим  за злобата и омразата  му към ЕС и нас включително.Мислиш ли че ако беше превзел Украйна ,какво щеше да последва ? Може би Молдова, Литва, Естония , Казахстан и т.н. там също има руснаци! Поводи ,колкото искаш . Та дори и у нас ,по едно време руснаците имаха около 300 000 купени жилища тук!

Биги - злоба и омраза ... айде полека с епитетите. Щото Володимир нема кой да го бие по злоба.

Но ще се хвана за думите ти - умират невинни хора , умират и осакатяват войници и от двете страни . Това НЕ може да има никакво оправдание...

А какво ще кажеш за изтрепаните /14хил. само в Донбас/ преди войната - 8 години преди това? Аз ти показах 7-8 снимки на изгорени в в Одеса, ти просто си направи оглушки!
Значи - когато украинци изтрепват руснаци - може, ама когато руската войска влезе да защитава своите - не може, а?

Как ще го обясниш? Щото останалото там горе от тебе са само бла-бла и много глупави епитети! Биги, хората не са балъци.

Ндаа.

преди 4 минути, Филипов написа:

а и като гледам недаваш реални неща на терен - а само някакъв дет се е скрил от страх от войната - приличате си:laughing4:

преди 1 минута, dimy написа:

Биги - злоба и омраза ... айде полека с епитетите. Щото Володимир нема кой да го бие по злоба.

то злобата е от теб - дори биеш Зелински - още лятото казаха че в Полша се обучават , украински военни от войници на НАТО - ето върнаха се и резултата е налице - Русия губи битки, но явно някой не са в час и немогат да го осъзнаят:laughing4:

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Толкова си зле, че даже Малоумното Ромче се усети и не се фана на бас.

Ой, ой, ой... Асланчик дорогой...

Мейджър Мейджър мой...

Казано от теб "малоумно Ромче" си е комплимент...

Доказателство, че нито съм малоумен, нито съм Ромче...

Всеки отдавна е разбрал, че кажеш ли нещо, то истината е точно обратното на казаното от теб, мхм...

Макар че, да си ром хич даже не е обида, по-добре такъв, отколкото "Реджеп Иведик", мхм...

Казах ли ти, че бъркаш желаното с реалното?

Казах ли, а ,А, А, А, А...

Колко пъти още да те питам приемаш ли облога?

Шест месеца те чакам, ма нъцки...

Не ти стиска, щот много добре си знаеш, че си форумен "Аслан", но реален "Мейджър Мейджър"...

Знаеш ли кое в твоя случай е параграф 22?

Много искаш поне в нета някой да те приеме като "неидиот", но за да го постигнеш това, не трябва да се обаждаш, но ако не се обаждаш, как някой да узнае, че искаш да те приеме за "неидиот"...

Затова се обаждаш, опитвайки за пореден път да превърнеш желаното в реално, но така пък даваш доказателство, че си точно обратното на "неидиот"...

Пак се обаждаш в отчаян опит да промениш нещо, още повече доказателства даваш...

Безизходна ситуация - Параграф 22...

Но има един афоризъм - "По-добре мълчи и другите да те смятат за глупак, отколкото да отвориш уста и сам да им дадеш доказателство, че са прави"...

Но тук пак се задейства Параграф 22...

Ако бе в състояние да проумееш, че този афоризъм е предназначен за индивиди като теб, то той нямаше да е насочен към теб, мхм...

Но. за човек, който е придобил посредствеността си и по трите възможни начина, това е кауза пердута, Параграф 22...

Роден "Мейджър Мейджър", цял живот "Мейджър Мейджър"...

П.С.  Предложението ми за облог още е в сила...

Навит?

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Тошев, ти да не си мислиш, че украинците бягат от Херсон, а рашистите настъпват ?

Виж със Синдбад двамата се разберете, кой от вас е по зле информиран за ситуацията на фронта.

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Тошев, ти да не си мислиш, че украинците бягат от Херсон, а рашистите настъпват ?

Виж със Синдбад двамата се разберете, кой от вас е по зле информиран за ситуацията на фронта.

Ми не знам. Укрите не го ли взеха още през март?!? Ако някой бяга от там, логично е да са те, нали?

А може би през през март си ни излъгал и не е имало никакво обкръжение и никакъв ултиматум към руснаците? :cool:

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Те вече и фейковете на Филипов обявиха, че руснаците бягат от Херсонска област.

Ти нищо ли не четеш ? Телевизор нямаш ли у вас ? Гугъл ютюб весник.

Я са стегни и почвай да търсиш 50 лева.

И не ми тежиш на съвестта, щото те предупредих навреме, че имам висше военно образование, да знаеш на какъв ръжен скачаш.

Укрите не взеха ли Херсон още през март?!? Ако някой бяга от там, логично е да са те, нали?

А може би през през март си ни излъгал и не е имало никакво обкръжение и никакъв ултиматум към руснаците? :cool:

преди 1 час, bigiadri написа:

Аз съм на 70 години ! Живял съм в твоя рай .Но сега МНОГО повече ми харесва ,защото мога да казвам, каквото искам , да правя ,да работя каквото ми харесва! Тогава съм започвал на три работи от нулата за да стигна най-много до н-к отдел ,защото не съм член на великата бкп. Машинен инженер съм ,на едната работа стигнах до н-к цех,на втората започнах като шлосер 5 разряд до 7 ,механик на цех , гл.механик на комбинат, на третата започнах като ел.техник 5 разряд до 7 разряд и н-к енергомеханичен отдел . Така че много съм работил  и живял в твоя рай. В новото време съм работил всякакъв  търговец -търгувал съм стока с куфари, микробуси , камиони , тирове,цистерни  и самолет.Търгувал съм имоти /ползвал съм ЛИЧНИ  средства/.Работил съм и ремонти.Завършил съм задочно висше икономическо образование Живял съм добре и продължавам да живея  добре! Всичко съм постигал сам !Това, което съм постигнал по време на демокрацията НИКОГА нямаше да постигна в твоя социалистически рай ,където всички бяхме уж равни  ,но някой  бяха " по-равни "!

Колко плати за обучението си за машинен инженер, което ти е дало основата?

Колко струва в момента подобно обучение и всеки ли може да си го позволи?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

нищо не струва обучението но няма практика за техническите науки

само писане в тетрадките харчене на хартия  и мастило

преди 5 минути, ivottoshev написа:

А защо всеки трябва да си го позволява? Такива кът тебе нямат право, дори и да имат парите!

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а и като гледам недаваш реални неща на терен - а само някакъв дет се е скрил от страх от войната - приличате си:laughing4:

то злобата е от теб - дори биеш Зелински - още лятото казаха че в Полша се обучават , украински военни от войници на НАТО - ето върнаха се и резултата е налице - Русия губи битки, но явно някой не са в час и немогат да го осъзнаят:laughing4:

Нещо различно ли очакваш от милионна украинска армия срещу 100 000 руснаци?   Много жалко се получава там -трябва ли всичките да ги избият!?  

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

А защо всеки трябва да си го позволява? Такива кът тебе нямат право, дори и да имат парите!

А такъв кът теб, няма полза нито от образование, нито от пари...

На геконите не им трЕбе ни едното, ни другото...

Едната мечта за "Черно Жони" им стига, докато отпиват патоки....

току-що, Реджеп Иведик написа:

Хе хе хе

Кой питаше кога ЗСУ ще земе Херсон ?

Май скоро

Видя се, че нищо не ти е ясно. 

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Такива кът тебе нямат право, дори и да имат парите!

Т'ва по кой закон го четеш?

ПП: Законите на племето на бакшишите-копърки от Студентски... си се отнасят само за племето на бакшишите-копърки от Студентски :angry:

преди 1 час, Филипов написа:

Аве, Филипов, ти преди изглеждаше разумен човек.

Коношенков колко пъти трябва да те излъже, за да разбереш, че е ЯДРЕН фейкомет ?

преди 20 минути, ivottoshev написа:

6-700 на година. Със стипендия ще имаш и "печалба". Кой не може да си го позволи ? 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Кой питаше кога ЗСУ ще земе Херсон ?

Май скоро

Укрите не взеха ли Херсон още през март?!?

преди 1 час, dimy написа:

А какво ще кажеш за изтрепаните /14хил. само в Донбас/ преди войната - 8 години преди това?

@dimy не в важно ти какво мислиш, защото пропагандата е голяма. Важно е какво мислят, държавните ръководители, които се предполага, че имат по-точна и достоверна информация от мен и от теб.

преди 1 час, dimy написа:

Аз ти показах 7-8 снимки на изгорени в в Одеса, ти просто си направи оглушки!

А това, че Путин направи пропаганда за обществото и да си оправдае нахлуването си е за сметка на тези, които му се хващат. Истината е видна, но някои хора още не са прогледнали, а някои политици го използват за да трупат точки пред избирателите си. Избирателите като се хванат на въдицата им и гласуват за популисти. После онези, ако вземат властта се отмятат, и хората си казват - "а ето и този се продаде".  А той/те просто са продавали илюзии за да се докопат до властта.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Т'ва по кой закон го четеш?

По моя закон! Аз винаги съм имал и ще имам - следователно ти и другите плебеи, трябва да страдате!.Роби трябват

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

По моя закон!

Ти, приятелю, не четеш:

преди 12 минути, ivottoshev написа:

ПП: Законите на племето на бакшишите-копърки от Студентски... си се отнасят само за племето на бакшишите-копърки от Студентски :angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.