Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааатттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааатттттттттттттттт

Ето да видиш, че могат и да плуват, плуват, плуват, плуват, плуваааааааааааааттттттттттт. А каза, че уж били потънали? Сега освен да ти потънат гемиите друго не може да се случи.

photo_2022-11-02_16-21-00.jpg

photo_2022-11-02_16-20-46.jpg

Ерджеп нещо истерясваш? Да не пиеш хормони за "смяна" на пола? Чувал съм слухове, че влияят на поведението.  :)

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Ерджеп нещо истерясваш?

Като свършат аргументите, почват обидите.

Возьмем Киев за три дняяяяяя

Ха ха ха ха хаааааааа

преди 1 час, attj написа:

87 000 от тях вече са изпратени в зоната на бойните действия. Останалите продължават военното си обучение под ръководството на опитни инструктори, предава БНР. 

почнаха да недоволстват

преди 6 часа, Филипов написа:

Интересите на пиндосите са напълно противоположни на интересите на България и моите.  Да си вземат посолството и слугите и да се изнасят зад океана. Там да си грухтят на воля.

Интересите на рашистите са напълно противоположни на интересите на България и моите.  Да си вземат посолството и слугите и да се изнасят в Рашистан . Там да си грухтят на воля.

преди 43 минути, miro20 написа:

Откъде ги копате тези глупости??

Ама скоро Мъск ще ги разчисти сите  ботове  и фейк акаунти у Туитър.

преди 1 минута, MZ/X написа:

Остави Туитър той ще се оправи рано и късно. Най-голямата глупост е над поста на Сега. Явно под въздействието на хлорни изпарения реши, че може да говори от името на всички в България.

преди 12 минути, MZ/X написа:

Ама скоро Мъск ще ги разчисти сите  ботове  и фейк акаунти у Туитър.

Предполагам, че гранта е в повече от този абонамент, а може и да ги обезщетят допълнително и че ще продължат с пропагандата, като означени че не са тролове. Хи-хи-хи.

Аз само наминавам да напомня на чугунените ватенки и русо-робите следните факти:

Например известния завод за трактори на Сталинград е изцяло построен в САЩ, демонтиран и транспортиран на 100 кораба и сглобен в СССР. Днепрогес е построен от американската фирма Cooper Engineering Company и немската компания Si. Първите танкове са създадени в този завод. Горкиевският автомобилен завод (ГАЗ) е построен от американската фирма Остин. АЗЛК е построен по проект Форд. Albert Kahn Inc. проектира и изгради 500 съветски предприятия!

Алберт Кан - индустриален архитект от Детройт. Проектирайки всички заводи на Ford, той разработва високопроизводителна технология за изграждане на промишлени предприятия. В САЩ фирмата му с персонал от 400 души подготвя работни чертежи и изгражда конструкции за промишлени предприятия за кратки срокове. Кан практически доказва, че може да направи същото и в СССР. Проектът за СССР е завършен за рекордно кратко време. Конструкциите за него са произведени в САЩ, донесени в СССР и сглобени в рамките на шест месеца! Albert Kahn Inc. създава училище за водеща индустриална архитектура в СССР. Заедно със заводите са създадени градове за работещите. Ернст Май - немски архитект участва в разработването на архитектурни проекти за около 20 съветски града! За десет години американците са построили около 1500 фабрики в СССР! Около пет хиляди американски инженери и техници пристигат в СССР, водещи армия от почти милион затворници на ГУЛАГ - плюс няколко дореволюционни кадри в Русия. Американските преподаватели са обучили триста хиляди квалифицирани специалисти - тоест целия персонал на съветската индустрия за много години напред!

Така МАТЕРИАЛНАТА ОСНОВА НА СОЦИАЛИЗМА Е ИЗГРАДЕНА ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ НА САЩ плюс евтината работна ръка на интелектуалците.

пп. Така ще стане и с Украйна!

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви ?

Е няма нужда от човек без работа да чуваме какво ще се случи.  Ако беше врачка досега да беше спечелил някоя лотария из Щатите.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Например известния завод за трактори на Сталинград е изцяло построен в САЩ

Е пак повтаряш нещо вече казано в темата? Имаш ли отговор на въпроса който се зададе предния път, а именно кой е платил сметката за всичките тези заводи?

преди 2 минути, maxthon написа:

Е няма нужда от човек без работа да чуваме какво ще се случи.

Возьмем Киев за три дняяя

Ха ха ха ха хаааааа

Вие ватенките за големи врачки ли се имате ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Вие ватенките за големи врачки ли се имате ?

Ако имам претенции да съм врачка ще върша съвсем друга работа от тази в момента. Ватенка нали се разбрахме, че не съм? Производител на вата е по-коректното. В този ред на мисли и ти не можеш да претендираш, че си врачка. Не помниш и 24 часа какво си писал във форума.

преди 1 час, miro20 написа:

Септември, 1946г завършва Нюрнбергския процес. Подсъдимите.

spacer.png

Вердиктът бил един - смърт. Само на Рудолф Хес се разминало, но и той  умря като куче в затвора.
питун, да си я залепи на стената на бункера.
Подготовката за трибунала започнал през октомври 1943г.

spacer.png

Дано сбирщината на тази малина я прекарат по улиците на Мариупол, включително алеповския пор соровикин, преди да им прочетат решението на съда.
За геноцид! За военни престъпления! За престъпления срещу човечеството!

традиционно питун носи часовник Blancpain Leman Aqua Lung Grande Date. Цена 11 000$, марката не е в топ-10 на швецарските часовници.
песков носи часовник за 950 000$ - Richard Mille RM 52-01 limited.
ичкерийския баран владее колекция от часовници, включително модел "Смерш". Най-скъпият притежаван  е за 2 200 000$ - Franck Muller Aeternitas Mega.

Невиждана щедрост в Тува.
На всеки нов контрактник подарък нов уличен сортир. Бизнеса с кенефи закъсал поради липса на мужици, но пък бизнеса с ковчези набирал обороти.

spacer.png

преди 3 минути, maxthon написа:

Ватенка нали се разбрахме, че не съм?

Не помниш ли, какво си писал във форума ?

Ко стана, зехте ли Киев за три дена ?

Бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааатттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!

Киев щяхте да земате за три дня, ся бягате от Херсон

Ха ха ха ха хаааааааааааааааа

Президента Ердоган като скръцна със зъби и Касапина Путлер се обосра

Ха ха ха ха хаааааа !!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Не помниш ли, какво си писал във форума ?

Писал съм за повод. Сега ти казвам по-коректния начин на обръщение. Като използваш "ватенка" аз имам в предвид производител на вата. И изобщо не ме интересува какво имаш в предвид под "ватенка".

Не знам за вас, но мен като истинска българка, ме е срам! СРАМ! Да даваме военна помощ на нацистките престъпници и масови убийци, на убийците на руски деца!  Отвратена съм! Да помагаме на тези, които крещят "Хайл, Бандера!"! Отврат!:vomit::vomit::vomit:

Ще си плащаме за този грях с лихвите, помнете ми думата!

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяя

на 30.08.2022 г. в 22:29, ivottoshev написа:

Докато цялата укропска армия пазеше Киев от 10 000 руснаци, Путин без проблем превзе стратегическото Азовско море без почти никаква съпротива :wub:

Те на т'ва му се вика "хванати укропски шаранчета на гола кукичка".  "Умният стратег" Зеленски със сигурност ще влезе в учебниците с този свой ход 

преди 4 часа, attj написа:

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обяви, че в хода на обявената на 21 септември в страната частична военна мобилизация са призовани 300 000 души. 87 000 от тях вече са изпратени в зоната на бойните действия. Останалите продължават военното си обучение под ръководството на опитни инструктори, предава БНР. 

само дет путя отказва да разпише края и

https://www.facebook.com/sibrealii/videos/665798798497227/

преди 56 минути, maxthon написа:

Е пак повтаряш нещо вече казано в темата? Имаш ли отговор на въпроса който се зададе предния път, а именно кой е платил сметката за всичките тези заводи?

Страната, естествено. Няма да е без пари. Но друго се има предвид в поста и ти прекрасно разбираш.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааатттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!

на 18.10.2022 г. в 9:00, ivottoshev написа:

Бягаааааааааййййййййй на психиатър, после на психолог, след това пак до психиатъра... и обратно до психолога.

Не може да те лъжат вече седми месец едно и също, а ти все още да им вярваш. Има нещо много сбъркано в теб. Дано да успеят да ти помогнат :help:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.