Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Инфлацията се дължи главно на напечатаните трилиони хартийки без покритие от страна на ЕС и Кравария за борба с измислената Ковид криза. 

Нима не помните, че цените почнаха да се вдигат мноооого преди санкциите и войната?

Аз ли? Я провери Реджепчо колко пъти само днес е повторил смешките за бягането и за трите дни. Аз само отговарям на тези от постовете му, които видя.

Понеже обаче с Реджепчо пеете в един хор (@Реджеп Иведиказ на твое място щях да се срамувам от този факт), ти обявяваш мен за зациклил. Типична проява за Спекулант, Манипулатор, Лъжец и Форумен шут като теб 

Именно хронологията гледам.

Азовско море - стана вътрешно руско море

Мариупол - стана капан за плъхове и всички нашарени с нацистки татуировки мишки бяха извадени от дупката им и "успешно евакуирани"

Ами не, не гледаш.

Пееш си рашистките опорки , за които "спвцоперацията" винаги върви по план :giggle1:

Тотален провал при овладяването на Киев, тотална трагедия със сринатия до основи , Мариупол / виж клиповете по назад цитирах как изглежда/ , мащабни военни престъпления срещу цивилното население,  тотална изолация , тотален провал със "зърнената сделка " от която се опитаха да покажат мускули, но излязоха насрани и унижени .

И то от '"приятеля ' си Ердоган :)

Азовско море било станало вътешно море... Ау какъв успех, ау какъв провал на Зеленски...

:)

Измисли нещо по умно бре трол :) 

сега със блокирането на зърното, Рашистан и "великтие морски сили" се поакзаха отново като терористи.

Както и да извъртате проапгандата, на всички е ясно че "зърнена сделка' е нужна единствено и само за да се преодолее блокирането от руска страна.

ако ги нямаше руските терористи там, нямаше да има и никаква нужда от каквоато и да е "зърнена сделка" .

както съм казвал - Рашистан не е страна по сделката, въпреки че тръбят това. Те са причина за тази сделка , която има само една цел - да се опази житото от рашистктие окупатори терористи.

които освен всичко , крадат и мародерстват на дъжавно ниво от много отдавна

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мирчо, вместо да правиш тъп мохабет, грабвай пушката и бегай на фронта. Тука освен, че не си полезен, та и пречиш. 

преди 39 минути, miro20 написа:

Пееш си рашистките опорки , за които "спвцоперацията" винаги върви по план :giggle1:Тотален провал при овладяването на Киев

За Киев да се цитирам ли пак? Блестяща операция за отвличане на вниманието на основните укропски сили. Еленски налапа въдицата и остави без почти никаква защита южна Украйна.

тотална трагедия със сринатия до основи , Мариупол / виж клиповете по назад цитирах как изглежда/ , мащабни военни престъпления срещу цивилното население,  тотална изолация , тотален провал със "зърнената сделка " от която се опитаха да покажат мускули, но излязоха насрани и унижени .

Западните подлоги от Амнести обясниха защо е сринат Мариупол. Що укрите не излязоха ПРЕД града и да го защитават, а се скриха зад полите на местните жени и разположиха тежко въоръжение в дворовете на детски градини, училища и болници?

Азовско море било станало вътешно море... Ау какъв успех, ау какъв провал на Зеленски...

Измисли нещо по умно бре трол :) 

Да бре. Какво като укрите са изгубили достъп до някакво си там море. Чудо голямо :giggle1:

Няма какво да измислиш. Фактът си е факт, колкото и да се опитваш да го омаловажиш :hit:

5 ч.  ·

🇧🇬🇺🇦 Бесарабските българи защитават своите домове и своята земя, защитават цяла Европа. Ако падне Украйна, Путин няма да спре, обясни пред БНР Олександър Барон от Болград - създател и главен редактор на канала за новини "Бесарабски фронт".
👉 Много пъти чухме, че Украйна притеснява българите, избива българи, специално ги праща на фронта, за да ги убие. Това е абсолютна лъжа, каза още Барон.
👉 Чуйте цялото интервю с него: 👇

преди 6 минути, ivottoshev написа:

За Киев да се цитирам ли пак? Блестяща операция за отвличане на вниманието на основните укропски сили. Еленски налапа въдицата и остави без почти никаква защита южна Украйна.

Не знам откъде се помпиш с тези фейкове :)

Никъде другаде не съм чул че нападението към Киев било "блестяща операция" :) :) :)

Какво "блестящо" или "отвличащо внимание " видя в унищожената 60 километрова колона рашистки войски ???

:giggle1:

Идея си нямам и откъде реши че украинските войски са изоставили зиточния фронт за сметка на отбраната на Киев.

Ама мечтай си ... :)  То така " в движение" рашистите променяха 'целите на спецоперацията"

Накрая се оказа че целта на спецоперацията е била преговори със Зеленский , нали ? за които преговори рашистите са били винаги отворени  и готови :) :)

преди 6 часа, ivottoshev написа:

За Киев да се цитирам ли пак?

Возьмем Киев за три дняяяяяя

Бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааааааааааааатттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 часа, S197 написа:

Мирчо, вместо да правиш тъп мохабет, грабвай пушката и бегай на фронта. Тука освен, че не си полезен, та и пречиш. 

Миро20 вероятно е платен пропагандист, като този форум е просто едно от многото места, за които му е платено да cherry-pick-ва дадена информация, и да я разпространява срещу Русия.

Ако не е платен пропагандист, значи е човек, с изключително елементарно разбиране от политика, което е по-вероятно, ако съдя по изказванията му относно неща като "демокрация", "свобода", и други неясни, неопределени, неизмерими понятия, които са продукт на личните и субективни представи на всеки по отделно.

Наскоро го хванах да приказва някакви глупости относно това как "човешкото достойнство било добре защитено в капиталистическите държави". Предложих му да даде доказателства, както и да му докажа, че това не е така; той така и не отговори.

Миро20 също така вярва, че Русия е социалистическа или комунистическа държава. Русофобията му идва предимно от факта, че е деморализиран от анти-социалистическата пропаганда, която го е накарал да вярва, че социализма е нещо лошо (не, не е). И така, Миро свързва социализма, за който е убеден, че задължително е нещо лошо, с Русия, за която е убеден, че е социалистическа стара, и така той прави фалшивата асоциация, според която Русия задължително трябва да е лоша и ненормална страна, която да се оплюва без причина, докато умишлено пуска подвеждаща информация относно това какво прави и казва Путин (и използва strawman-и).

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

Той също така е слушал и пропагандата на Демократите срещу Републиканците, включваща фалшивата и развенчана идея, че през 2016г. Русия е хакнала изборите в САЩ и е сложила фалшив президент, който да помага на Путин да съсипе САЩ. Това е абсурдно и невярно, и е развенчано в ето тази публикация, която направих преди време, но никой русофоб не посмя да коментира.

Основния аргумент на Миро е, че всичко това са просто "рашистки фейкомети" и "руска пропаганда", въпреки че знам, че такива неща няма.

qbigCgr.jpg

преди 6 часа, miro20 написа:

5 ч.  ·

🇧🇬🇺🇦 Бесарабските българи защитават своите домове и своята земя, защитават цяла Европа. Ако падне Украйна, Путин няма да спре, обясни пред БНР Олександър Барон от Болград - създател и главен редактор на канала за новини "Бесарабски фронт".
👉 Много пъти чухме, че Украйна притеснява българите, избива българи, специално ги праща на фронта, за да ги убие. Това е абсолютна лъжа, каза още Барон.
👉 Чуйте цялото интервю с него: 👇

Не знам откъде се помпиш с тези фейкове :)

Никъде другаде не съм чул че нападението към Киев било "блестяща операция" :) :) :)

Какво "блестящо" или "отвличащо внимание " видя в унищожената 60 километрова колона рашистки войски ???

:giggle1:

Идея си нямам и откъде реши че украинските войски са изоставили зиточния фронт за сметка на отбраната на Киев.

Ама мечтай си ... :)  То така " в движение" рашистите променяха 'целите на спецоперацията"

Накрая се оказа че целта на спецоперацията е била преговори със Зеленский , нали ? за които преговори рашистите са били винаги отворени  и готови :) :)

Това, което написа, не е вярно. Вече ти обясних (но ти умишлено отричаш), че войната се причини заради опитите на САЩ да налагат Западна инфилтрация в региона.

Едни от основните причина за войната бяха опитите на САЩ да натискат украинското прокси да влиза в НАТО е ЕС, за да се разшири капиталистическата империя в региона под претекст "демокрация".

Още през 1997г, американската капиталистическа империя знаеше, че разширяване на терористичната НАТО в региона към Русия ще предизвика отговор, както се вижда в следното видео:

lamwlEk.png

Не е нужно да повтаряш една и съща анти-Руска пропаганда и да лъжеш.

Ако украинското прокси падне, няма да има инвазия по-нататък, както и нямаше инвазия преди опитите на САЩ да разширяват капиталистическата империя към Русия. Войната беше предизвикана от подривни действия от Запад към Русия. Моя ли е вината, че не разбираш от политика, нито пък си чел официалното изявления на Русия; а вместо това директно започна да слушаш и повтаряш лъжите на медиите за фалшиви новини.

Фактите са, че глобалистите знаеха какво ще стане, ако натискат украинското прокси да влезе в ЕС и НАТО, И ВЪПРЕКИ ТОВА СЪЗНАТЕЛНО НАТИСКАХА УКРАИНСКОТО ПРОКСИ ВА ВЛЕЗЕ В ЕС И НАТО. Като се има това предвид, не е лесно да се сетиш кой е виновен за войната - този, които иска да инфилтрира и подкопава, или този, които НЕ иска да бъде инфилтриран и подкопаван.

Малък бонус: "Soros Ran US Foreign Policy on Post-Coup Ukraine": https://strategic-culture.org/news/2016/08/30/soros-ran-us-foreign-policy-post-coup-ukraine/

Ukraine Punished For Rejecting US Values in 2010 - https://mrgwydionmwilliams.quora.com/Ukraine-Punished-For-Rejecting-US-Values-in-2010

Crushing NATO’s Nefarious Narratives - https://ukraineuncensored.quora.com/Crushing-NATO-s-Nefarious-Narratives

Ако искаш ги разбирай тези неща, ако искаш ги наречи "фейкомет".

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааааааааааааатттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!

Колко пъти ще повториш едно и също, oversimplified пропагандно клише.

преди 1 час, FatMan9 написа:

Наскоро го хванах да приказва някакви глупости относно това как "човешкото достойнство било добре защитено в капиталистическите държави". Предложих му да даде доказателства, както и да му докажа, че това не е така; той така и не отговори.

Не мога да чета всичките ти глупости.

А това кой е прав, си личи много ясно от тези които бягат от разни режими, беднотия и т.н. в "злия Запад" .

Миро20 също така вярва, че Русия е социалистическа или комунистическа държава.

Дай мой цитат кога и къде

Защото пък аз мога да ти цитирам как 1001 пъти повтарям и разбивам илюзиите на заблудени комунета  и неграмотни комсомолци като теб които  именно си мислят че Рашистан е СССР .

:hush:

И така, Миро свързва социализма, за който е убеден, че задължително е нещо лошо, с Русия, за която е убеден, че е социалистическа стара, и така той прави фалшивата асоциация, според която Русия задължително трябва да е лоша и ненормална страна, която да се оплюва без причина, докато умишлено пуска подвеждаща информация относно това какво прави и казва Путин (и използва strawman-и).

...и така девствения комсомолец си плямпа простотиите и лъжите :) 

И после се чуди що му се смеят всички .

Това, което написа, не е вярно.

Кое не е вярно от това което ме цитираш ?

Цитираното от мен за разбитата 60  км колона ли ?

Или за бесарабските българи , страдащи от рашистката война ?

Или за молбата за преговори предадена на Зеленски от президента на Гвинея Бисау /има го с аудио и видео/ ??

Напротив. Това са ФАКТИ , а твоите глупости са си глупости .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

23.03.2022г

"Ще вземем Херсон за един ден, а ако там има останали руски войници, те ще бъдат избити"

Още от тогава укрите превзимат Херсон, а руснаците бягат от там :giggle1:

преди 38 минути, miro20 написа:

Не мога да чета всичките ти глупости.

А това кой е прав, си личи много ясно от тези които бягат от разни режими, беднотия и т.н. в "злия Запад" .

Дай мой цитат кога и къде

Защото пък аз мога да ти цитирам как 1001 пъти повтарям и разбивам илюзиите на заблудени комунета  и неграмотни комсомолци като теб които  именно си мислят че Рашистан е СССР .

:hush:

...и така девствения комсомолец си плямпа простотиите и лъжите :) 

И после се чуди що му се смеят всички .

Кое не е вярно от това което ме цитираш ?

Цитираното от мен за разбитата 60  км колона ли ?

Или за бесарабските българи , страдащи от рашистката война ?

Или за молбата за преговори предадена на Зеленски от президента на Гвинея Бисау /има го с аудио и видео/ ??

Напротив. Това са ФАКТИ , а твоите глупости са си глупости .

Наричаш писанията ми глупости, но не можеш да обясниш кое точно у глупост. Защо така?

Не, не е така. Прав е този, чиито изяви и твърдения се препокриват с реалността. Преди около един месец, обясних защо относително в Запада е добре, без да е добре. Ти помниш ли каква псувня отговори на това, което написах?

Обясних ти и защо в Русия има икономически проблеми. Стават проблеми заради безкрайните, безпричинни и икономически подривни санкции на Колективния Запад срещу Русия. Само да отбележа, че не само Русия е мишена на такива санкции. Китай също е такава мишена. По БУКВАЛНО признание на САЩ целта на санкциите е ДА СЕ СПРЕ РАЗВИТИЕТО НА КИТАЙ, което ДОКАЗВА, че аз съм правия, като казвам, че САЩ са капиталистическа империя, съществуваща на гърба на света. Ето примери:

image.thumb.jpeg.3e700da3fb7ef6e6e008ee59aa01314a.jpegimage.jpeg.85d071a9a7a1fd28bf0d922c010ae0d9.jpeg

Това ти го обясних тук:

Жалко, че казваш, че това, което пиша, са глупости, без да можеш да го обориш. Данните, които показвам са факти, не лъжи. Дали ще ги приемеш или не, това е отделен въпрос.

Пак ти казвам - ако мислиш, че има нещо, което не е вярно, покажи го. Нали осъзнаваш, че нещата, които пиша, са потвърдени ДОРИ И ОТ САМИТЕ МЕДИИ ЗА ФАЛШИВИ НОВИНИ, които самият ти казваш, че са достоверни.

Колкото се отнася до останалото, което написах, можеш да го видиш тук:

Обърни внимание на втория пост. Само кажи дали искаш да направя това, за което те питам дали искаш да направя.

Не, не мисля, че Русия е СССР. Аз съм казвал, че Русия е останка от СССР, но не и СССР. Русия и Беларус са сред последните останки на великия Съветски Съюз, който бе умишлено разложен от САЩ, което се доказва от факта, че НАТО е американски хегемоничен инструмент, основан с цел противодействие на СС, удържането на развитието на СС и предотвратяването на разпространението на комунизма.

И отново ти повтарям - "рашисти" нямам. "Рашисти" и "путлер" са strawman-и, използвани с цел подвеждащо да се поднесе информация относно това, което Путин прави и казва, за де си създаде впечатлението, че Путин греши.

И защо винаги цитираш отделни части на това, което съм написал? Защо не ми цитираш целия пост и после да го обориш? Защо не обориш информацията, предоставена тук:

Миро20 вероятно е платен пропагандист, като този форум е просто едно от многото места, за които му е платено да cherry-pick-ва дадена информация, и да я разпространява срещу Русия.

Ако не е платен пропагандист, значи е човек, с изключително елементарно разбиране от политика, което е по-вероятно, ако съдя по изказванията му относно неща като "демокрация", "свобода", и други неясни, неопределени, неизмерими понятия, които са продукт на личните и субективни представи на всеки по отделно.

Миро20 също така вярва, че Русия е социалистическа или комунистическа държава. Русофобията му идва предимно от факта, че е деморализиран от анти-социалистическата пропаганда, която го е накарал да вярва, че социализма е нещо лошо (не, не е). И така, Миро свързва социализма, за който е убеден, че задължително е нещо лошо, с Русия, за която е убеден, че е социалистическа стара, и така той прави фалшивата асоциация, според която Русия задължително трябва да е лоша и ненормална страна, която да се оплюва без причина, докато умишлено пуска подвеждаща информация относно това какво прави и казва Путин (и използва strawman-и).

Той също така е слушал и пропагандата на Демократите срещу Републиканците, включваща фалшивата и развенчана идея, че през 2016г. Русия е хакнала изборите в САЩ и е сложила фалшив президент, който да помага на Путин да съсипе САЩ. Това е абсурдно и невярно, и е развенчано в ето тази публикация, която направих преди време, но никой русофоб не посмя да коментира.

Основния аргумент на Миро е, че всичко това са просто "рашистки фейкомети" и "руска пропаганда", въпреки че знам, че такива неща няма.

qbigCgr.jpg

Това, което написа, не е вярно. Вече ти обясних (но ти умишлено отричаш), че войната се причини заради опитите на САЩ да налагат Западна инфилтрация в региона.

Едни от основните причина за войната бяха опитите на САЩ да натискат украинското прокси да влиза в НАТО е ЕС, за да се разшири капиталистическата империя в региона под претекст "демокрация".

Още през 1997г, американската капиталистическа империя знаеше, че разширяване на терористичната НАТО в региона към Русия ще предизвика отговор, както се вижда в следното видео:

lamwlEk.png

Не е нужно да повтаряш една и съща анти-Руска пропаганда и да лъжеш.

Ако украинското прокси падне, няма да има инвазия по-нататък, както и нямаше инвазия преди опитите на САЩ да разширяват капиталистическата империя към Русия. Войната беше предизвикана от подривни действия от Запад към Русия. Моя ли е вината, че не разбираш от политика, нито пък си чел официалното изявления на Русия; а вместо това директно започна да слушаш и повтаряш лъжите на медиите за фалшиви новини.

Фактите са, че глобалистите знаеха какво ще стане, ако натискат украинското прокси да влезе в ЕС и НАТО, И ВЪПРЕКИ ТОВА СЪЗНАТЕЛНО НАТИСКАХА УКРАИНСКОТО ПРОКСИ ВА ВЛЕЗЕ В ЕС И НАТО. Като се има това предвид, не е лесно да се сетиш кой е виновен за войната - този, които иска да инфилтрира и подкопава, или този, които НЕ иска да бъде инфилтриран и подкопаван.

Малък бонус: "Soros Ran US Foreign Policy on Post-Coup Ukraine": https://strategic-culture.org/news/2016/08/30/soros-ran-us-foreign-policy-post-coup-ukraine/

Ukraine Punished For Rejecting US Values in 2010 - https://mrgwydionmwilliams.quora.com/Ukraine-Punished-For-Rejecting-US-Values-in-2010

Crushing NATO’s Nefarious Narratives - https://ukraineuncensored.quora.com/Crushing-NATO-s-Nefarious-Narratives

Ако искаш ги разбирай тези неща, ако искаш ги наречи "фейкомет".

И още нещо. Нали ти казах, че трябва да сравниш действията на Колективния Запад срещу Русия и Путин преди да обвиняваш Путин и Русия? Защо те да са виновни за проблемите си, ако някои други причинява проблемите? Нали ти каза да прочетеш следното и да го сравниш с действията на Запада срещу Русия и да ми кажеш дали има някаква разлика между подривните действия и описаното тук (късмет с намирането на разлика... и една азлика няма да можеш да намериш. Предизвиквам те да намериш разлика):

subversion.jpg

subversion-against-russia.jpg

И още нещо. Нали ти казах, че трябва да сравниш действията на Колективния Запад срещу Русия и Путин преди да обвиняваш Путин и Русия? Защо те да са виновни за проблемите си, ако някои други причинява проблемите? Нали ти каза да прочетеш следното и да го сравниш с действията на Запада срещу Русия и да ми кажеш дали има някаква разлика между подривните действия и описаното тук (късмет с намирането на разлика... и една азлика няма да можеш да намериш. Предизвиквам те да намериш разлика):

subversion.jpg

subversion-against-russia.jpg

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Това щеше да стане, ако войната беше между Русия и Украйна, не между Русия и целия запад, нали знаеш.

Според теб, лесно ли е една държава да води война сама срещу целия свят, а?

Не веднъж съм показал и доказал (в предишните си големи постове), че това е прокси война на Колективния Запад срещу Русия. Едно е Русия да се бие срещу една държава, друго е да се бие срещу много държави. Един срещу един е честна битка. А, когато ти скочат много, тогава не е честно. Това е все едно на боксов мач, на единия боксьор да му скочат 30 боксьора, а не само един опонент.

uk-is-dependent-on-us.jpg

1665696985261.jpg

us-is-dragging-ukraine-toward-war-with-r

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааттттттттттттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!

преди 12 минути, FatMan9 написа:

Според теб, лесно ли е една държава да води война сама срещу целия свят, а?

Не гледай към мене, Касапина Путлер сам се набута в тази война.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат

За половин година бягане трябваше да са стигнали до Приморския край. :hang:

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Не гледай към мене, Касапина Путлер сам се набута в тази война.

Не, това не е така.

Първо - Путин не е касапин.

Второ - Путин не е "путлер", защото "путлер" е strawman.

Трето - вече обясних КАК ТОЧНО беше провокирана войната и ОТ КОГО ТОЧНО - както и обясних и КАКВА ТОЧНО е целта. Който разбрал, разбрал. В момента не съм в настроение да повтарям едно и също и да пиша огромни постове. По-късно, може и да напиша нещо. Но в момента съм фокусиран върху писането на Част 2 и Част 3 (продължения) на темата ми относно защо русофобията не е рационално политическо виждане.

преди 1 минута, Филипов написа:

Това с бягането е просто глуповато твърдение, което е част от пропагандата за омаловажаване на печалбите на русия във войната:

screenshot-87.jpg

Distorted impression: Украинските военни са безсмъртни, те никога не губят! Само руски военни умират, но не и украински такива. Само Украйна печели, а Русия само губи. Само руски ракети падат върху цивилни елементи и само руснаците правят военни престъпления, а украинците са невинни ангелчета.

Ето няколко meme-та по темата с лъжите и пропагандата срещу Русия:

image.thumb.jpeg.fe1d8adfa955f4843e3946cc6ad96460.jpeg

image.thumb.jpeg.ab43ce262bf4047e4d645cf3e35ca94b.jpeg

преди 8 минути, FatMan9 написа:

Това с бягането е просто глуповато твърдение

Zащо бягат и мрат като мухи. Като индивид без IQ можеш ли да изпапагастваш нещо което ти спускат началниците от Мосейково.

И защо ватника на 0:16 се кръсти 

преди 11 минути, Филипов написа:

Е тъй де, тъй де, Ердоган като повдигна вежди и Касапина Путлер се обосра.

Май пак си спрял да гледаш какво публикуваш

Ха ха ха ха хааааа

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.