Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, Coco1 написа:

Цяла Русия в една снимка

Може да бъде изображение с 1 човек, кон и на открито

Отново не си познал.

Фалшивото твърдение, че Русия е кочина, направено от @miro20 ,аз оборих в ето тази публикация:

Това му е фалшивото твърдение, основано на западната пропаганда, която гласи, че всички руснаци задружно бягат от Русия и скоро Русия ще остане без хора:

screenshot-93.jpg

Иначе, нека пусна няколко снимки и в тази тема, че да видят хората, че Русия не е кочина, а нормална държава:

economy-of-russia-wikipedia.jpg

image.png

screenshot-52.jpg

1665911467920.jpg

1665911467913.jpg

1665911467906.jpg

1665911467881.jpg

1665911467866.jpg

1665911467873.jpg

image.png

image.png

image.png

image.png

sco.jpg

Погледнете му реакцията, която се вижда долу, където е маркирания текст:

screenshot-94.jpg

Това е реакцията на човек, който не може да обори своя опонент в дебат.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, FatMan9 написа:

Отново не си познал.

Фалшивото твърдение, че Русия е кочина, направено от @miro20 ,аз оборих в ето тази публикация:

Като кадър на Мосейково без IQ пак си в илюзия че нещо си направил.

Разбирам те ти си индивид с специални потребности. Затова са се погрижили за теб и са те настанили в Мосейково.

преди 9 часа, miro20 написа:

видя в унищожената 60 километрова колона рашистки войски

E така де гледахме сателитни снимки всеки ден. Кой ни ги показваше - Максар? А тази дълбоко свързана с Пентагона високотехнологична фирма какво ни показа покрай Буча? Снимка заснета на една дата, но пък се оказа заснета на друга дата. Е как да повярваме, че са снимали 60 км колона в Украйна? Могат да я снимат в Беларус, Русия дори и някъде около Русе и пак да кажат в  Украйна е.

преди 23 минути, Coco1 написа:

Като кадър на Мосейково 

Все там си изглежда - я кажи защо 30 милиона бандеровци пречат на 30 милиона казаци да се обединят?   Че повлякоха и НАТО с глупостите си в една безумна война...  Лично Ленин е разделил казаците - защото го е безпокояла подкрепата им за белогвардейците преди 100 години.  Вождът на болшевиките е бил шизофреник и в главата му се е родила идеята за Украинска ССР.   А бандеровците му разрушават паметниците.

Актуална! Особено:

"...Поручик Голицин,а можеть верньIмся

зачем нам,поручик, ЧУЖАЯ ЗЕМЛЯ?.."

Ватенките сигурно са я забранили ,както преди при социализЪма!

преди 48 минути, attj написа:

Все там си изглежда - я кажи защо 30 милиона бандеровци пречат на 30 милиона казаци да се обединят?   Че повлякоха и НАТО с глупостите си в една безумна война...  Лично Ленин е разделил казаците - защото го е безпокояла подкрепата им за белогвардейците преди 100 години.  Вождът на болшевиките е бил шизофреник и в главата му се е родила идеята за Украинска ССР.   А бандеровците му разрушават паметниците.

Коко, сега Ленин ли е в теб

преди 12 часа, БаалБек написа:

Ако не знаеш да ти помогна. Икономическите процеси не се отразяват моментално, като светлината от фенерчето например - натискаш и то светва. Ще видим в бъдеще. Вече Западът и "гадните капиталисти" няма да имат никакво доверие на Рассия (ако въобще остане в този вид). 

image.png

За какво доверие говориш? Западната капиталистическа империя е основана върху кръв и смърт. Запада и сега няма никакво доверие на Русия - това се доказва от безкрайните и безпричинни санкции. Намеренията на Запада към Русия са изцяло подривни и умишлено разрушителни; Путин не дава достъп на американски компании до природните ресурси на Русия и затова те налагат санкции.

Целта на капиталистическия елит в момента е да разшири империята към Русия, тъй като останалия свят вече е exhausted и трудно се намира какво да се вземе. Програмата по съкращаване на населението, денационализация и деиндустриализация са почти завършени. Налагането на либерализма, което е идеологическа подриван дейност, също е почти завършено. С други думи, западния свят е почти изконсумиран.

Сега искат да loot-нат Русия е средностатистическия руснак, както правят в САЩ, ЕС, Африка и във всички други страни, където глобалистите имат власт:

2dZqelQ.png

k89VWBF.png

gAWjRcr.png

ziBIon2.png

tB31Yq8.png

САЩ искат Путин да даде достъп на американски компании в Русия, за да приватизират и банкрутират страната, точно както направиха с Съветския Съюз, неговите държави след това, и останалата част от света.

преди 1 час, maxthon написа:

E така де гледахме сателитни снимки всеки ден. Кой ни ги показваше - Максар? А тази дълбоко свързана с Пентагона високотехнологична фирма какво ни показа покрай Буча? Снимка заснета на една дата, но пък се оказа заснета на друга дата. Е как да повярваме, че са снимали 60 км колона в Украйна? Могат да я снимат в Беларус, Русия дори и някъде около Русе и пак да кажат в  Украйна е.

Ти ли твърдеше, че не си ватенка ?

Батько наш Бандера Украйна над усе

Батько наш Бандера, Вова Путин видсосе

преди 1 час, bigiadri написа:

Актуална! Особено:

"...Поручик Голицин,а можеть верньIмся

зачем нам,поручик, ЧУЖАЯ ЗЕМЛЯ?.."

Ватенките сигурно са я забранили ,както преди при социализЪма!

Култова !!!

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Русия е кочина

Спор няма

Затуй и викат Мухосранск

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти ли твърдеше, че не си ватенка ?

Батько наш Бандера Украйна над усе

Батько наш Бандера, Вова Путин видсосе

Култова !!!

Спор няма

Затуй и викат Мухосранск

Не ме цитирай извън контекста. Не ме карай да изглеждам така, сякаш съм казал неща, които реално не съм.

Аз оборих твърдението, че Русия е кочина. Ето линк за тези, които си мислят, че съм казал, че Русия е кочина (не, не съм казал такова нещо):

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти ли твърдеше, че не си ватенка

Производител на вата. Ще се съгласиш, че има разлика.

преди 59 минути, FatMan9 написа:

Не ме карай да изглеждам така, сякаш съм казал неща, които реално не съм.

Какво си казал 

Всички ватници подготвиха ли зимните официални костюми

313954522_10158569115606829_6833188779707521639_n.jpg

преди 2 часа, Coco1 написа:

Коко, сега Ленин ли е в теб

След толкова стоене в Мосейково май ти си заприличал на Владимир Илич Ленин.   Не е за изгубване такъв папагал като теб.  Я обясни - къде се накълва така с бандеровски идеи?   

Бягат бягат бягат ........................................................

Към Реджепа - абе,ей - до къде стигнаха, бе? То за 8 месеца треваше да са във Владивосток... или направо - в Хонолулу!

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Ватенките

За какво постоянно повтаряш едни и същи думи, без да добавяш контекст, което ги прави безсмислени? Какво общо имат ватенките с темата или войната, или каквото и да е в момента?

Досега укрите са получили 41 млрд. $ военна помощ от запада, военният бюджет на Русия е 66 млрд. или така наречената помощ е само 14 % по-малко (не съм по математиката, не и сега, цитирам това, което гледах). Това не е просто помощ, а пряко участие във войната, за какво, за да защители демокрацията в управляваната от наркомани държава, демокрация, каквато според Тъкър Карлсън (и останалия нормален свят) там изобщо няма ... а пискат, че Иран пряко участвал във войната, що за наглост!!! Как можеше да бъде предотвратено това? Няма да се повтарям, знаят го всички, знаят го и в руското командване, защо не го направиха, не знам. Ударите по електрото са стъпка в правилната посока, връщането в "зерновая сделка" - в неправилната. Укрите били дали писмени уверения!!! Саня от Флорида им показа за какво могат да послужат тези писмени уверения, намачка ги хубаво, омекнаха и каза, че вече са готови за задни цели.

Зеленчука отново се изцепи и каза, че планира да отиде на почивка в Крим ... може, но ако там организират трибунал за военните му престъпления, но тогава по-скоро ще е в Маями Бийч, не в Крим, американците "своих (подлоги) не бросают". Но нищо, украинците, като разберат колко техни сънародници е потрошил този изрод, сами ще се погрижат плажуването му да не е безоблачно (чудя се не разбират ли, че техните синове, бащи и т.н. не се завръщат, да не мислят, че са в командировка ...). Пък и не мисля, че живота му ще е дълъг, то вече е тотално психически увредено ... и не само то, а и те.

преди 49 минути, FatMan9 написа:

Какво общо имат ватенките с темата или войната

Ватенките нахлуха, те ако нямат общо с войната, тогава кой ?

А, то ако питаш ватенките, война няма, ама това е друга тема.

Бягат бягат бягат бягат бяяяяяяяяяяяягггааааааааааттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ватенките нахлуха, те ако нямат общо с войната, тогава кой ?

А, то ако питаш ватенките, война няма, ама това е друга тема.

Бягат бягат бягат бягат бяяяяяяяяяяяягггггггггггггаттттттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Без причина ли беше това нахлуване или си има причина? Вече съм обяснил причината; отричането й е твой, не мой, проблем.

И не, не са ватенки. Такива неща няма от 1960г.

screenshot-97.jpg

Казах ти, че нещата, които говориш, са основани на пропаганда и изкривена преценка за реалност. Погледни последните да реда от снимката, която ти показах горе.

Само не разбрах защо се нарича "пропагандата на руското правителство" и кое точно е пропаганда... няма значение, отговор на този въпрос няма да има, както винаги.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

А, то ако питаш  война няма

Започналата през 2014 година военна операция АТО  в Донбас  война ли е?    И то при гласувана автономия от Върховната Рада за Донецк-Луганск!?  САЩ тогава така са им указали  да постъпят.   А за някакви долари бандеровците лесно всичко могат да продадат. Слушат американците и не изпълняват решения на своя парламент!?     Никой друг не им е виновен за последвалото  развитие.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Обяснил си дръшки

Е дръшки де. Той е обясил, а ти си чел дръЖки.

Посланикът на Обединеното кралство в Русия беше извикан на среща с руския външен министър тази сутрин.
Според докладите не е продължило дълго.
Но сега няколко часа след като приключи, нищо от двете страни, никакви изявления, никакви четения, нищо.

Зловещо!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.