Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, по умен си от Макстън.

Не е позволено, ама не е същото

Следователно ако Русия победи, ти ще я оправдаеш за нахлуването?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

А ти прочете ли, какво е написала Маймуната, че му отговаряш.

Пак се опитваш да бягаш по тъча.

Ти за какво се хващаше на бас до сега?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

А ти прочете ли, какво е написала Маймуната, че му отговаряш.

Ама ти твърдиш, че Николов е казал нещо, а ти обратното. И съответно най-любезно те питат да посочиш кога Николов е казал това нещо. Маймунката няма нищо общо в случая освен ако вие с Николов не спорите под палмата, където е качен.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не, естествено, че няма да я оправдая.

Отникъде не следва.

Ти определено тролиш и разбираш това.

Няма нормален човек, който да не знае кое от какво следва.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Прочете нали ?

Поне да беше се извинил...

Добре, съгласен съм, до края на войната. Не знам кога ще свърши.

Не съм съгласен ти да сложиш дата.

току-що, M.Николов написа:

То ако вместо желе в главата му имаше мозък, никога не би си пожелал да спечели онзи бас...

Както пише в една книга, която само се правя, че съм чел - "За мъртвия няма никакво значение кой е спечелил войната..."...

Няма нормален човек, който да не знае кое от какво следва.

Е май каза, че следва нещо лошо, което така и не разбрахме какво?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Прочете нали ?

Поне да беше се извинил...

Добре, съгласен съм, до края на войната. Не знам кога ще свърши.

Не съм съгласен ти да сложиш дата.

Пак те питам къде в моя отговор пише, че Путлер ще нападне България?

Дословно, не опити за тълкуване.

Посочи или се извини!

Не, естествено, че няма да я оправдая.

Преди 15 минути те питах дали е позволено да нахлуваш в чужди държави ако накаря спечелиш войната, и ти ми отговори с "ДА". Сега казваш че не епозволено. Какъв катарзис преживя за тези 15 минутки бре? СипА си още едно и си промени мнението ли?

519027296_.png.5d5074bba5ed738443dfc81a50a33171.png

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Та тя бе принудена заради идеята за обединение - след сто години на руските и украинските казаци.   Бандеровците са само като малоумници, които са осигурили повод.  Тях пък са ги излъгали с някакви милиарди долари и евро, защото толкова им е акъла.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Преди 15 минути те питах дали е позволено да нахлуваш в чужди държави ако накаря спечелиш войната, и ти ми отговори с "ДА". Сега казваш че не епозволено. Какъв катарзис преживя за тези 15 минутки бре? СипА си още едно и си промени мнението ли?

Ти си патологичен лъжец.

Не, не е вярно, че съм ти отговорил с ДА

Що за лъжец си ти, и снимка си заснел, както за границата на Русия с Турция дето я няма.

Трезвен ли си ?

преди 30 минути, Anneliese написа:

Един безплатен съвет от мен: почвайте да се запасявате със свещи и консерви, да слагате пари на сигурно място, че не се знае знае ли се. При война банките не работят, защото няма банки.:popcorn2:

С радост ще ви гледаме сеира и истинския ви сървайвър, на вас, разглезените софиянчета. В провинцията знаем 2 и 200.

По запасяването със свещи ти си спеца, по тревожа за Гергана отде намериш

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Какъв катарзис преживя за тези 15 минутки бре?

Е първо го питаш за САЩ и е разрешено. После става дума за Русия и тогава е строго забранено. Няма катарзис. Целенасочен двоен стандарт.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

и снимка си заснел,

Е форумът записва всичко. Не си разпознаваш поста?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Пак те питам къде в моя отговор пише, че Путлер ще нападне България?

Ами това се подразбира, освен ако не си изтролил Маймуната.

Ако си тролил, значи не съм те разбрал правилно. Помислих, че отговаряш по същество, а не тролиш, каква вина имам ?

Защо да се извинявам ?

току-що, M.Николов написа:

Смешник!

Тцъ, просто идиот...

Няма вина, природата тъй е отредила...

Но па е досадно забавен с посредствеността си...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти си патологичен лъжец.

Не, не е вярно, че съм ти отговорил с ДА

Разясни, моля, какво точно виждаме на тази снимка. Отговорът ти "Да" за какво точно се отнася?!?

599977064_.png.99d010918f3423e8f9b8f32742bf904e.png

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Ти ще ми отговориш ли най-накрая защо толкова технологични и напреднали държави с модерни армии като Швеция и Финландия искат да се скрият под полата на НАТО? Нима ги е страх от армия, която "няма с какво да отговори" и "не може да мине Днепър"?!?

Ценят си хората. При евентуална война и минимални жертви пак са жертви. 

Само за ватенките жертвите са статиска.

"Смъртта на един е трагедия, а на милиони — статистика?" руска поговорка

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Разясни, моля, какво точно виждаме на тази снимка. Отговорът ти "Да" за какво точно се отнася?!?

599977064_.png.99d010918f3423e8f9b8f32742bf904e.png

Подразбрал е, че всъщност искаш да го питаш дали си по-умен от мен, а не "Значи е позволено да нахлуваш в чужди държави, но само ако спечелиш войната (Краварите в Ирак и Сърбия)". Явно е придобил телепатични способности на големи разстояния, но пък е избрал интересен начин да употребява тези нови възможности. За половин час това му е втория успешен опит за подразбиране. Разбира се на базата на желязна логика.

Руският посланик в Обединеното кралство твърди, че Великобритания е изиграла роля в атаката срещу нейните военни кораби - предупреждавайки, че страната е "твърде дълбоко" във войната в Украйна. В интервю за Марк Остин от Sky, дипломатът Андрей Келин твърди, че има „доказателство“, че специалните части на Обединеното кралство са участвали в нападение с украински дрон срещу Черноморския флот на Русия в Крим и е предал доказателства на британския посланик .

...Принуден да даде доказателства пред обществеността по обвинението на Москва, че атаката срещу руския флот в Черно море е била извършена под ръководството и ръководството на специалисти от британския флот, г-н Келин каза, че е било предадено на британския посланик и добави, че "ще стане публично достояние доста скоро", може би днес, може би утре.

https://news.sky.com/story/britain-too-deep-into-ukraine-war-russian-ambassador-says-12737416

Човек може да попита ЗАЩО Русия се концентрира върху Обединеното кралство сега, защото мнозина спекулират, че САЩ са били пряко замесени поне в подготовката, а не в изпълнението на този акт. Отговорът изглежда очевиден - Великобритания е актив за еднократна употреба.

Русия и САЩ са основните страни в цялото геополитическо пренареждане, Обединеното кралство не е и може да бъде превърнато в основен виновник, защото оставя отворена вратата за комуникации и евентуално „уреждане“ между Русия и САЩ. Това е класически случай на жертване на слуга, за да се изпрати съобщението до господаря.Обединеното кралство очевидно отрича всички тези „обвинения“, но това няма значение, тъй като записът е създаден и се архивира

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Добре де, ти нормален ли си ?

Не виждаш ли, че отговарям "Не е позволено"

Нарочно ли дразниш. Не ти се връзвам, чудя ти се, как може да си толкова жалък.

Няма още дълго да се радвате на вашата власт, предатели! Още малко, и ще изринем веднъж завинаги всички предатели, и всички, които работят за САЩ, Великобритания и Германия, ще се погрижим да унищожим децата, внуците и правнуците на "жертвите" на Народния съд!

Сред вас тук има такива, нали!? Но не искате да си признаете.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Няма още дълго да се радвате на вашата власт, предатели! Още малко, и ще изринем веднъж завинаги всички предатели, и всички, които работят за САЩ, Великобритания и Германия, ще се погрижим да унищожим децата, внуците и правнуците на "жертвите" на Народния съд!

С подобна шовенистка риторика не сеучудвай че хорат не те понасят.

преди 6 минути, Anneliese написа:

за теб има само едно руско лекарство, затова няма други руски - казва се отрова -- те неискат да плащат социални на болни

я  кажи колко роднини имаш в Русия и колко на запад:D

преди 11 минути, Anneliese написа:

САЩ, Великобритания и Германия

но гледаш натам да те лекуват, а не към Русия:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.