Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, BANKATA написа:

Ама зеленият се оказа с големи топки

Яйчници?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Кученца

Навремето живеехме с една "московская сторожевая", голямо куче, смес "санбернар-азиатска овчарка". 45-48 килограма мускули и кокали.

Изглежда флегматична, но само изглежда. Водех я на къс строг повод в маршрутите с хора, до крака ми, пусках я свободно само в парка.

Тъпанарите, свикнали с това, си оставяха кученцата да ѝ лаят около муцуната, да я предизвикват; но тя не мърдаше, знаейки, че зъбците на строгия повод ще се впият в шията ѝ, ако поеме.

Прочее, само аз можех да я водя, без да ме влачи паднал по асфалта – единствено заради бързата ми реакция и понеже съм я бил углави с тежка точилка с максимален размах, когато речеше да пусне глас по нощите от балкона.

Но ми омръзна скапаняците с кученцата да се издевават над вързания звяр и взех да го отвързвам в такива случаи.

Първо: малките кученца още при посягането ми да я развържа започваха да пищят на умрело.

Второ: една лесбийка, свикнала, че сдържам убийката до мен, оставяше злобната си сетерка (станно, нали? сетерите не са злобни; но стопанката е лесбийка, а те са злобни и в червата) да танцува пред носа ѝ с лай, да ѝ се качва на главата буквално. Е, пуснах моето момиче, познайте какво стана в най-близкия храст...

Трето: повече никой не си правеше кефа да пуска злобни празноглави кучета наоколо.

Тя е изваждала за три секунди котка, избягала под ниска кола, и с две-три разтръсвания, захапала шията, я убиваше. Не че ми е кеф, това е факт. Мощна и светкавична, ако я пусна.

Така ще е и с тукашните кученца на изгнилия Запад.

Правете си сметката, кученца.

преди 13 минути, Аралампи написа:

понеже съм я бил углави с тежка точилка с максимален размах, когато речеше да пусне глас по нощите от балкона.

Чудесно е, че се гордеете с простотията си, да може всеки свободно да гледа, какви темерути се кефят на Путьо. 

преди 30 минути, Аралампи написа:

Кученца

Навремето живеехме с една "московская сторожевая", голямо куче, смес "санбернар-азиатска овчарка". 45-48 килограма мускули и кокали.

Изглежда флегматична, но само изглежда. Водех я на къс строг повод в маршрутите с хора, до крака ми, пусках я свободно само в парка.

Тъпанарите, свикнали с това, си оставяха кученцата да ѝ лаят около муцуната, да я предизвикват; но тя не мърдаше, знаейки, че зъбците на строгия повод ще се впият в шията ѝ, ако поеме.

Прочее, само аз можех да я водя, без да ме влачи паднал по асфалта – единствено заради бързата ми реакция и понеже съм я бил углави с тежка точилка с максимален размах, когато речеше да пусне глас по нощите от балкона.

Но ми омръзна скапаняците с кученцата да се издевават над вързания звяр и взех да го отвързвам в такива случаи.

Първо: малките кученца още при посягането ми да я развържа започваха да пищят на умрело.

Второ: една лесбийка, свикнала, че сдържам убийката до мен, оставяше злобната си сетерка (станно, нали? сетерите не са злобни; но стопанката е лесбийка, а те са злобни и в червата) да танцува пред носа ѝ с лай, да ѝ се качва на главата буквално. Е, пуснах моето момиче, познайте какво стана в най-близкия храст...

Трето: повече никой не си правеше кефа да пуска злобни празноглави кучета наоколо.

Тя е изваждала за три секунди котка, избягала под ниска кола, и с две-три разтръсвания, захапала шията, я убиваше. Не че ми е кеф, това е факт. Мощна и светкавична, ако я пусна.

Така ще е и с тукашните кученца на изгнилия Запад.

Правете си сметката, кученца.

Изображение

Няколко години гледах 2 такива - едно страшно умно и едно страшно глупаво. Не можеха да се изнасят извън Територията на злото без да се стерлизират на границата, но срещу една бутилка неконвертируема валута инжекцията се би през козината. Строгия нашийник помагаше много срещу грубата сила на тия кучета. С 2 думи треперя и сипвам друга валута :) Добре де не разбрахте ли че със заплахи не става - издава тотално безсилие с опция за свиване на територия

Putin.jpg

Бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааатттттттттттттттт !!!!!!!!

Снегуривка нашшшшшшшшшшшшшшшаааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!

преди 5 часа, attj написа:

Зеленски като говори за бъдещи репарации, дали се сеща,    че може да се наложи Бандеристан да изплаща репарации за възстановяването на Донбас?     Кредита от ЕС от 18 милиарда евро може и да не дойде -защото Унгария няма да го ратифицира.   Всички 27 членки в ЕС трябва да го одобрят.  Не виждам защо и България трябва да го одобрява.  Зависими сме от Русия за петрол, природен газ и ядрено гориво.  Трябва да не сме в ред с главите си -за да подаряваме оръжия на бандеровците.  

Ще го ратифицираме защото сме хора.

Бре, Реджепе, превеждай от тоя развален руски, де го пускаш, бе!

преди 50 минути, BANKATA написа:

Ще го ратифицираме защото сме хора.

И кой реши, че само бандеровците са хора, а казаците не са хора!?   Известно време съм живял при тях, макар и доста отдавна и сега недоумявам докъде стигнаха.   Това въобще не трябваше да се случва.   Погледнато реално - и Господ не е в състояние да помогне на тези в Киев.   Ще харчат пари на САЩ и ЕС докато им ги дават и нищо повече...   Няма как да бъдат бандеризирани Донбас, Крим и още няколко области!  Казаците са руснаци.   

преди 32 минути, attj написа:

И кой реши, че само бандеровците са хора, а казаците не са хора!?   Известно време съм живял при тях, макар и доста отдавна и сега недоумявам докъде стигнаха.   Това въобще не трябваше да се случва.   Погледнато реално - и Господ не е в състояние да помогне на тези в Киев.   Ще харчат пари на САЩ и ЕС докато им ги дават и нищо повече...   Няма как да бъдат бандеризирани Донбас, Крим и още няколко области!  Казаците са руснаци.   

Помага се на потърпевшите, не на извършителите.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Тва неква 11-та божия заповед, май?

А може ли да помагам на правия, а не на потърпевшия?

:)руснаците отстъпват, на сателитни снимки от Крим се вижда създаването на отбранителни линии

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/314745054_149596557800643_4956818006187969799_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=zjmq2cmNsn8AX-RWjYw&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AfAX5ehCUazZrlrsDCEJpJfraPYZvJmcf8oWc3GU-HI4CA&oe=6372918F

преди 40 минути, attj написа:

И кой реши, че само бандеровците са хора, а казаците не са хора!? 

Да ? Кой ? Май само рашистите си измислихте тази фейк пропаганда за противопоставяне на хората.

Как така преди Путлю да превземе с военна сила Крим и вкара спецназа в Донбас, никой никакви проблеми не е имал нито на езикова, етническа, нито на друга основа ???

преди 1 час, Аралампи написа:

Бре, Реджепе, превеждай от тоя развален руски, де го пускаш, бе!

По скоро гленчо .

То трябва да разбираш руски за да го превеждаш . Ама пусто , тукашните путювици дето се пишат "русофили" бъкел руски не разбират и ползват гугъл транслейт :) :)

преди 7 часа, attj написа:

Зеленски като говори за бъдещи репарации, дали се сеща,    че може да се наложи Бандеристан да изплаща репарации за възстановяването на Донбас? 

Осъзнаваш ли каква простотия пишеш ?

Как така една държава ще изплаща на някого възтановяването на собствената си територия ??

Все едно СССР да плаща на някого за възстановяването на Леннград след ВСВ ?

Пащат и ще плащат тези които са причина за разрушаването на Донбас.

И това е единствено и само Путлю и компанията му военопрестъпници.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, BANKATA написа:

Донбас е потърпевш след военната операция на бандеровците.  Нещо и ти си като папагала Коко1...

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

Почнахте да изтрезнявате а ? 

Миро не читател. Как са изтрезняли бре, ти прочете ли мнението ???

Човека изобщо нищо не е разбрал.

Пропагандата не прощава, аз ви казах.

Като начало е добре. Почнаха да осъзнават че нещо куца в промитите им рашистки мозъци .

Дори появилото се съмнение в патосните им рашистки простотии е малка , но все пак стъпка напред.

току-що, attj написа:

Донбас е потърпевш след военната операция на бандеровците.  Нещо и ти си като папагала Коко1...

...която АТО е в следствие на... ? Довърши сама :)  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.