Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, glen написа:

Ето тука-http://letters.kremlin.ru/letters/send

може да попиташ лично чичко Путин,аз не мога да ти отговоря!

:D

Not Found

бот цялата руска работа е - Not Found

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ватенките  :giggle1:

Снимките са направени в района на Херсон.

С бяло знаме руски танк се предаде на украинските во

С бяло знаме руски танк се предаде на украинските войници

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

Русия предложи да освободи и крим:D

крим е свободен от 2014 г

изпълнено е преди 9  години ще станат

преди 46 минути, БаалБек написа:

Най-небражно си разглеждам в Google Store Pixel телефоните на Google и попадам на аксесоарите им. Ха, виждам познат знак! Поредното доказателство за "безграничната" руска душа.

vkusno.png

И едни стари албуми си разглеждах....

arhivru.png

цялата  ви работа е такава на всички евроатлантици

фейкове колажи песнички и музички и скечове 

преди 1 час, БаалБек написа:

Най-небражно си разглеждам в Google Store Pixel телефоните на Google и попадам на аксесоарите им. Ха, виждам познат знак! Поредното доказателство за "безграничната" руска душа.

vkusno.png

И едни стари албуми си разглеждах....

arhivru.png

не е това.

Рашистката простотия  в копирането на логото за "вкусно и точка" бе че копират португалска фирма за храна за животни :)

https://dtf.ru/food/1229752-logotip-kompanii-vkusno-i-tochka-okazalsya-ukraden

преди 1 час, ivottoshev написа:

Отговорът е ясен. Ако всичко наистина беше така, както го описваш, нямаше да има нужда да ти плащат за да плямпаш алабализми.

"Режимът" на Путин може и да има много трески за дялане, но когато всекидневно ти и другите трима платени пропагандисти тук повтаряте лъжа след лъжа, вместо да му извадите око, вие му изписвате вежди. Нали знаеш баснята за Лъжливото овчарче?

Как съумяваш на толкова малко квадратни сантиметри да вкараш толкова простотии ??

Кой ми е плащал бе трольо ?? Пак те питам - зашо трябва да типлащат за да си със чиста съвест , да си против войната, да си против новноацистки агресори, против геноцид и военни престъпления ???

"Режима на Путлю " има една само дъска за дялане - че не трябва да съществува.

Както нацизъм, както крайни ислямисти, както крайни дугински рашисти  и всякакви такива античовешки сволочи.

Какви лъжи съмповтрял, какви вежди съм изписвал ??  Нито една лъжа не можеш да посочиш.  Всеки път те навирам в к'чи г'з / да ме извиняват животинките/  ти пак си пееш своите болни фантазии.

Лекувай си телк-а човече.. Пий си хапчетата,гледай си животеца, колкото и жалък да е, па белким се усетиш какъв си мзерабъл с твоите зацикляния и епилепсии през ден .

:hush:

преди 3 часа, miro20 написа:

Недоумявам и защо като профил 99% от комунетата утописти цоциалисти сте и путинисти. А би трябвало точно комунетата да критикувате олигархичния крайно капиталистически мафиоткси режиЗа всичко това се иска акъл....който ти нямаш  и си пееш като туземец за плащания и тролски централи . 

А както казва ББ - Акъл се набива наумен човек  томиславееее....  на простите... кр.

Пак бъркаш Русофил с Антикравар но това ти е простено, все пак си ярък представител на "тунелното виждане" и не можеш да осъзнаеш разликата. Именно за това за теб всички, които не възхваляват укрите и Наркоман Еленски са комунета :hit:

Дори не съм споменал никакви украинци. Говорех изцяло и само за рашисткия режим и система в РФ . И пак недоумявам защо всички комунета цоциалисти тук сте фенове за най крещящия върл крадлив капиталъм който в момента съществува в света - Руската Федерация ,нямаща нищо общо със СССР закойто си мечтаете

Отговор имаш ли без да споменаваш наркомани, бандеровци , и т..н  ???

А колкото до Бочко Ненаялсе, той казва и друго: "Аз съм прост, вие сте прости и за това се разбираме".

Ти прост ли си? На един език ли говорите с Вожда и Учителя на Крадливата пасмина? 

Ами и това бе развъртял се фейк.

:)

Ти фейкомет ли си или да ?

https://www.actualno.com/society/premieryt-se-razsyrdi-na-vie-ste-prosti-i-az-sym-prost-news_382563.html

Кефиш ли се да ти набиват фейкове, вместо акъл ?

:giggle1:

пп

бреееййй...

то 10 години минали от тоя фейк, още се върти в пространството на малоумниците :) 

преди 19 минути, miro20 написа:

Рашистката простотия  в копирането на логото за "вкусно и точка" бе че копират португалска фирма за храна за животни :)

Ауууу, а Герберастите като откраднаха логото на Епъл пак ли беше толкова възмутен?

be73f3bd7d350c59f80a7d972b0ec592.jpeg

преди 19 минути, miro20 написа:

Кой ми е плащал бе трольо ??

Тук вече изби рибата :getout: 

Каквото и да си написал по-надолу в чаршафа си, то ще бледнее пред тази твоя смешка. Аз обаче нямам намерение да го чета.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ауууу, а Герберастите като откраднаха логото на Епъл пак ли беше толкова възмутен?

be73f3bd7d350c59f80a7d972b0ec592.jpeg

Между запазена марка/лого и уолпейпър правиш ли разлика бре тъпльо ? :) 

преди 5 минути, ivottoshev написа:
преди 22 минути, miro20 написа:

Кой ми е плащал бе трольо ??

Тук вече изби рибата :getout: 

Каквото и да си написал по-надолу в чаршафа си, то ще бледнее пред тази твоя смешка. Аз обаче нямам намерение да го чета.

Естествено че няма да четеш. Щото както винаги , си насран доказан фейкомет, спекулант и зациклил комплексиран трол .  :) 

преди 1 час, glen написа:

Ето тука-http://letters.kremlin.ru/letters/send

може да попиташ лично чичко Путин,аз не мога да ти отговоря!

Посоченият адрес не ми трябва! Мога безпроблемно да си намеря избрани съчинения на Ленин, Сталин, Маленков, Хрущёв, Брежнев, Андропов, Черненко, Горбачёв.

Аз питам вас, мисионерите.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

11-ти бе преди 2 дена - мислех че ти е по дълга паметта

Опитах се да намеря подобни клипове от навлизането на руските войски в Херсон, ама...няма.

ПП: Руснаците са почнали да подготвят Мелитопол за отбрана. 

преди 2 часа, parmobil написа:

'щото по душа съм ниЗък и дребнав, но втори ден чакам разяснение за военната обстановка от профита като Moriati и maxthon.

Проебали Херсон! Почему?

Не са им казали какво да мислят все още. Но всичко върви по план. Ще видите вие. След 3 месеца, когато руснаците претърпят ново оргомно поражение, отново се върни на този коментар и така си повтаряй цял живот. Путин да го обесят и Русия да се разпадне, тия още ще казват всичко върви по план, имайте търпение. 

преди 3 часа, glen написа:

Търпение скакалци!

Колко още бе, мина ти живота, да чакаш прогнилия Запад да се разпадне, а Русия да властва над света. 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Пак бъркаш Русофил с Антикравар но това ти е простено, все пак си ярък представител на "тунелното виждане" и не можеш да осъзнаеш разликата. Именно за това за теб всички, които не възхваляват укрите и Наркоман Еленски са комунета 

Фактът, че скачаш на амбразурата всеки път, когато някой напише нещо против Русия, говори обратното на твърдението ти. Фактът, че пишеш все по темите за Русия, за да ги защитаваш, докато в темите за САЩ не пишеш нищо, говори обратното на твърдението ти ;) 

преди 35 минути, BANKATA написа:

Опитах се да намеря подобни клипове от навлизането на руските войски в Херсон, ама...няма.

в форума има тролове имам клип който е гледан 2 пъти и единия път е докладван

или клип с 5 гледания и 2 пъти докладваан

естествено че няма да ги изтрият но явно има ботове които докладват наред всичко против Русия

ето украинка прегръща детето си - гледано 2 пъти  и докладвано 2 пъти

sshot-31.png

преди 49 минути, BANKATA написа:

в форума има тролове имам клип който е гледан 2 пъти и единия път е докладван

или клип с 5 гледания и 2 пъти докладваан

естествено че няма да ги изтрият но явно има ботове които докладват наред всичко против Русия

Признавам си гледам и репортвам най-редовно. BG-тата ги пазят някак, ама тия дето ги дава Филипов направо под ножа. Вчера май изчезна един канал. Сега чакам и 2-рия резервен да го последва. Това с насаждането на омраза работи безпогрешно. Но може да го погледнеш и от другата гледна точка - вие не си вярвате ли че не си гледате клиповете или си ги знаете вече?

преди 11 минути, kosyo написа:

Признавам си гледам и репортвам най-редовно. BG-тата ги пазят някак, ама тия дето ги дава Филипов направо под ножа. Вчера май изчезна един канал. Сега чакам и 2-рия резервен да го последва. Това с насаждането на омраза работи безпогрешно. Но може да го погледнеш и от другата гледна точка - вие не си вярвате ли че не си гледате клиповете или си ги знаете вече?

айде кажи ми какво е нередното тук - просто се докладват от ботове

айде кажи ми какво е нередното тук - просто се докладват от ботове

Да си го кажем на чисто англо-саксонски - Идиоти, сър. Полезни идиоти...

преди 1 час, N1K17Y написа:

Фактът, че скачаш на амбразурата всеки път, когато някой напише нещо против Русия, говори обратното на твърдението ти. Фактът, че пишеш все по темите за Русия, за да ги защитаваш, докато в темите за САЩ не пишеш нищо, говори обратното на твърдението ти ;) 

Никъде не скачам и никого не защитавам. Аз само показвам двойните стандарти. Обикновено се обвинява Русия в неща, които са правили най-напред краварите по цял свят че даже и в много по-голям мащаб, но сега плюе по Русия щото така е модерно. Аз напомням кой е оригиналът чието бледо копие е Русия.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Никъде не скачам и никого не защитавам. Аз само показвам двойните стандарти. Обикновено се обвинява Русия в неща, които са правили най-напред краварите по цял свят че даже и в много по-голям мащаб, но сега плюе по Русия щото така е модерно. Аз напомням кой е оригиналът чието бледо копие е Русия.

Неее хич не ги защитаваш.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ми да за да бъдем оригинални викам да застанем на позицията на Северна Корея, Беларус и Иран и няколко страшни държави от Африка? Щото целия ЦИВИЛИЗОВАН свят ми идва много модерен, ама ние си обичаме по-алтернативните позиции. "Аз напомням кой е оригиналът чието бледо копие е Русия" - тук ще се съглася всичко се копира в тази държава

преди 1 минута, kosyo написа:

Ми да за да бъдем оригинални викам да застанем на позицията на Северна Корея, Беларус и Иран и няколко страшни държави от Африка? Щото целия ЦИВИЛИЗОВАН свят ми идва много модерен, ама ние си обичаме по-алтернативните позиции. "Аз напомням кой е оригиналът чието бледо копие е Русия" - тук ще се съглася всичко се копира в тази държава

Ето, прежали една минута и осем секунди от живота си и изгледай това. После можем да обсъдим кой е оригиналът и кой е бледото копие:

https://www.facebook.com/1686465445/videos/808509783709038

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Ето, прежали една минута и осем секунди от живота си и изгледай това. После можем да обсъдим кой е оригиналът и кой е бледото копие:

Ама този номер " Ама той и Гошко..." не минава дори и в детската градина пред госпожата.

Това че американците правят войни и зверства не дава право на руснаците да правят същото.

Ти си мрази американците, ама защо трябва да оправдаваш глупостите на руснаците.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Да се върнем на бием на любимото ми биене на негрите... Понеже работя доста със сърби и няколко пъти ей така си ги питам директно щото са пичове какво си мислят за НАТО и Русия. Можеш ли да познаеш на коя страна са и това въпреки ми е споделял единия че си е било страшно и си е поживял по мазетата като малък. Но ти заставаш от тяхно име и говориш врели-некипели ? Сега вече съм объркан сериозно на кой да вярвам? На това което съм видял с очите си преди години в този земен рай по разни *становe, точно тези "спорни" райони на Украйна по време на пуча, сравнявайки го с положението тогава у забутаните кътчета на нашата държава? И да видя след това какво значи да се отделиш от този паразит? Преди време се опитвах да намеря точно едно място в яндекс карти (по случайност намерих точния адрес)където съм бил и бях приятно/неприятно изненадан че не можах - цялата област нямаше нищо общо с това което помня. Разпадането на СССР e направило чудеса просто за тези бедни хора.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.