Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, kosyo написа:

от руснаците

Ъхъ по телевизора разбрахме, че това е руска позиция? Ама там вътре в кутията има чипове за поне 10 ракети. Няма как да са ги оставили.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, kosyo написа:

Обичам да се къпя в понеделник сутрин  със сълзите на любители на алтернативна реалност. Свиквайте - за напред това ви очаква - всичките ви идоли ще отидат в кереча.

Хаха още един път.
Букмаркнах си  каналите на тези, които ще бъдат низвергнати и терминирани в Тубата.

Че то в Телеграмата по-интересно и повече инфо от Тубата.
Примерно измежду последните новини - китайски военни доброволци в Донбас.
https://t.me/VasiletsDmitriy/5422

Китайците в крайна сметка избраха да подкрепят Путин.
Зеленякът ще яде папура.

Да кажа на докладващите че от YT получавам обратна връзка с въпроси за оценка на клипа. Естествено казвам че е добър и информативен. Сигурно и други са на моето мнение.

преди 9 минути, MZ/X написа:

Зеленякът ще яде папура.

Проблемът че и ние заради него и нашите продажници. На следващите избори ще ги изринем.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ауууу, каква огрооооомна разлика. Едните били копирали чужда запазена марка, а другите чужд уолпейпър :lol6: Единствената разлика е, че едните са "твоите" хора, а по другите ти се плаща за да плюеш, Тролололо Лоботомирский

Ето за това всички ти се смеят, защото се опитваш да защитаваш незащитимото.

Пак си в абсистенция. :)

лоботомираните сте вие, които именно защитавате незащитимото - насилието , фашизма-рашиъм , агресията, военните престъпления , несменяемото бункерно джудже-диктатор, репресивния му режим и т.н. и т.н.

А на другата страна, към която моя скромна милост е, това е цивилизацията, законите, демокрацията.

И няма никаква нужда някой да ми плаща да съм на тази страна :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

това е цивилизацията, законите, демокрацията.

Тук ли успя да ги намериш? Много си в грешка. Те такова жувотно у наше село няма.

Докато бункерното джудже трепери и от своите в Кремъл /или в бункера/ Зеленски на посещение в Херсон

:yanim:

преди 3 минути, maxthon написа:

Много си в грешка.

298733554_10228808090010604_217254114440

преди 3 минути, miro20 написа:

Докато бункерното джудже трепери и от своите в Кремъл /или в бункера/ Зеленски на посещение в Херсон

:yanim:

298733554_10228808090010604_217254114440

Аз говоря за едно, ти въртиш на друго. Кога ще се отървеш от този си гаден навик? Нито ти (предположение, което трябва да потвърдиш), нито аз в последните 10 години сме ходили по тези места да се уверим лично за какво става дума. Но аз за разлика нямам претенции и не пускам всякакви глупости от социални мрежи с желанието да докажа нещо. Понятието робство се е изменило през годините за нуждите на съответното време. Методите са различни, робството си остава.

преди 19 минути, Филипов написа:

Да кажа на докладващите че от YT получавам обратна връзка с въпроси за оценка на клипа. Естествено казвам че е добър и информативен. Сигурно и други са на моето мнение.

Проблемът че и ние заради него и нашите продажници. На следващите избори ще ги изринем.

Аз пък получих благодаря и че поне един клип е отишъл вконтакте. Много бърза реакция този път - има-няма 1 час личи си че започват да работят индийците.

преди 27 минути, miro20 написа:

Пак съм в абсистенция. лоботомираните сме ние, които именно защитаваме незащитимото - насилието , фашизма-нацизъм , агресията, военните престъпления на САЩ и ЗАПАДА, несменяемия световен хегемон-диктатор-САЩ, репресивния му режим и т.н. и т.н.

А другата страна, от която моя скромна милост бяга с двеста е, това е цивилизацията, законите, демокрацията.И няма никаква нужда някой да ми плаща да съм на тази страна   

--------------------------------

Призовавам всеки истински българин-русофоб-антипутинист да дари по една заплата за Украйна.

преди 1 час, lebel написа:

Поне внимават да не минат 100-те. Че в Севастопол бяха гласували около 130%.

ЗСУ ся отиват да гласуват в Севастопол.

Е, преди туй първо в Мелитопол и Мариупол

преди 3 часа, attj написа:

Тези проценти може да са руска пропаганда, знам ли?  Интересно е, ако украинските и руските казаци все пак се обединят в РФ, дали ще се позволи например на албанците в Косово да се обединят с Албания?

Не знаеш, ама е важно да постваш гръмки статистики, 95, 96...99%.

ПП: от къде ти хрумна че Албания и Косово ще се обединяват?

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Никъде не скачам и никого не защитавам. Аз само показвам двойните стандарти. 

Недей лъга за неща, които всеки може да провери. 

Не ми отговори, инцидентно изнасилваш ли баби ? Че какви гърчове беше да ги защитаваш...

на 20.09.2022 г. в 10:34, N1K17Y написа:

А един путлерист ме излъга, че ТОВА са ФАКТИТЕ

Фактът е, че пак лъжеш. Да влезеш да обереш някого и да го застреляш, злополука. Щом е от съветски войник, какво друго да е, няма да е убийство. А, не, злополука е, защото така пишело в моето клипче. Представям ви русороб, в пълния му блясък, дами и господа. И да изнасилваш е злопулука. Тошев, ти инцидентно, изнасилваш ли баби ? Или само ги обираш ? Колко души си застрелял досега, инцидентно рабира се ? 

преди 6 минути, BANKATA написа:

Не знаеш, ама е важно да постваш гръмки статистики, 95, 96...99%.

Е сега понеже и по български сайтове нямаше информация всеки ден колко е достигнала избирателната активност и накрая колко % са гласувалите за присъединяване? Но пък да се правим на незнаещи какво точно са 95,96....99% там сме първа лъжичка.

преди 1 час, miro20 написа:

Цензурирали са края на клипа.
Краят му показва Зеленяка с отработените му жестове на шмъркач:

https://t.me/ponomarb1/22478 :D

А на констатацията ти защо Зеленякът е толкоз спокоен, коменатар от друг потребител:
Зеленский знает, что русские никогда не стали бы бомбить мирный город, поэтому в Херсоне он чувствует себя в безопасности.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Не ми отговори, инцидентно изнасилваш ли баби ?

Баби редовно се изнасилват навсякъде по света. Извратеняци с лопата да ги ринеш. Иначе в Украйна чухме за такива неща от чичото на стринката на лелята. Както би казал един друг член на форума - доказано 1001 пъти.

преди 3 минути, MZ/X написа:

шмъркач

Е ти пък сега времето там се позахлади. Може да е настинал и да е придобил течение от носа или хрема както и казваме.

преди 8 минути, maxthon написа:

Баби редовно се изнасилват навсякъде по света. Извратеняци с лопата да ги ринеш. Иначе в Украйна чухме за такива неща от чичото на стринката на лелята. Както би казал един друг член на форума - доказано 1001 пъти.

Е ти пък сега времето там се позахлади. Може да е настинал и да е придобил течение от носа или хрема както и казваме.

Както казва Тошев, случват се такива инцидент.

Гледам и мазния бяга и квичи   :giggle1:

Може да е илюстрация на изправен

преди 2 часа, Филипов написа:

Да кажа на докладващите че от YT получавам обратна връзка с въпроси за оценка на клипа. Естествено казвам че е добър и информативен. Сигурно и други са на моето мнени

Aма разбира се, ако не кажеш че клипа е супер веднага ти спират копейките от Мосейково 

Щото ядоха бой

преди 49 минути, Coco1 написа:

Гледам и мазния бяга и квичи   :giggle1:

Може да е илюстрация на изправен

Aма разбира се, ако не кажеш че клипа е супер веднага ти спират копейките от Мосейково 

Всемогучая се оказа всебегучая !!!

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото ядоха бой

Да си чул там някъде около Херсон за обкръжени руски войници и след това избити/предали се?  Да си чул за много пленена техника пак там? Какъв бой те гони? Представа ти за бой изобщо не кореспондира с параходната ти специалност.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.