Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааааааааааааттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Само по една чиста случайност се случва всеки път да пуска руска пропаганда. И пак по някаква случайност пуска и фейкове 
Дефинирай руска пропаганда, че след няколко събития с компютри в Сащ всичко. което е различно от общото мнение насадено от мейнстрим медиите се счита за пропаганда. Надявам се си спомняш за кои събития с компютри става дума и да не изпадаш в състояние на рязка амнезия? Но виж именно работата на медиите е да разпространяват пропаганда. От нашата "страна" не се брои. Четем по 1001 пъти на ден за изнасилвания, кражби на перални с цел производство на оръжие и т.н. т.н. А който изпитва и най-малкото съмнение в това е Putin’s Stooge.
Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааааааааааааттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!
Вече и лайняна клечка ли ако ти покажат и пак ще пуснеш тази плоча? А да трябва да се поддържа имиджа на псевдонима.

преди 14 минути, Филипов написа:

Интересен нов канал, да видим дали ще го терминират.

Изрудът Зеленски ли открива срещата?? Светът явно е ковидясал у мозъка си ....

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Реч на Президента Зеленски пред световните лидери

Пак е ходил в библиотека да чете нещо от раздел Фантастика. Но всичко е нормално вече му връчиха Оскара. Трябва и да си го заслужи.

преди 1 час, maxthon написа:

Дефинирай руска пропаганда, че след няколко събития с компютри в Сащ всичко. което е различно от общото мнение насадено от мейнстрим медиите се счита за пропаганда. Надявам се си спомняш за кои събития с компютри става дума и да не изпадаш в състояние на рязка амнезия? Но виж именно работата на медиите е да разпространяват пропаганда. От нашата "страна" не се брои. Четем по 1001 пъти на ден за изнасилвания, кражби на перални с цел производство на оръжие и т.н. т.н. А който изпитва и най-малкото съмнение в това е Putin’s Stooge.
Вече и лайняна клечка ли ако ти покажат и пак ще пуснеш тази плоча? А да трябва да се поддържа имиджа на псевдонима.

Аз викам че руската пропагадна са твоите разкази по картинки. Не си видял/преживял нещо ама го коментираш. Целия разговор е около кюмюр и  газ ,(чудя се къде забрави руската ядрената енергетика) .  Скачаме от тема в тема но не желаем да споделим лични впечатления. Сега на компютри скочихме, клечката малко ме кара пак да се върна към въпроса за еврогейовете ама доброто ми възпитание няма да го позволи. Хайде нека бъдем приятели кажи де човек ти къде си ходил, какво си видял. Може да се сме се срещали някъде, кой знае...

преди 15 минути, kosyo написа:

чудя се къде забрави руската ядрената енергетика

Какво да кажем за нея освен, че алтернативното гориво за нашата централа не е сертифицирано поради факта, че при работа с него касетките се разхерметизират? Нали няма нужда да се намесваш във всеки един разговор и да се чудиш как да изкопчиш нещо и да се направиш на интересен (не си). Хората може да си отговорят и сами няма нужда да им суфлираш.След като не желаят стигам до извода, че са съгласни. Виждам, че само реакция на постовете ми и се вижда добре кой е съгласен с тях и кой никой не разбира и грам по специфични теми. Компютрите ги дадох като пример именно защото се използваха за олицетворение на сегашната представа за руска пропаганда, но пък и двата случая се оказа именно обратното  - фалшиви новини. Но много бързо се забрави, че са такива, а дефиницията за руска пропаганда остана. Връщай се колкото си искаш на еврогейовете. Любимци са ти, халал да си ти.

Даже вече не си правят и труда да цензурират (имаше колкото си искаш такива случаи досега) такива цивилизовани действия, но пък претендират за такава. Директно се показват като нещо нормално. Клоуни сър... Клоуни. Освен мъжка любов и издевателства друго не виждам.

преди 10 часа, maxthon написа:

Навсякъде се тръбеше, че Русия намалила доставки на газ. Както обичат да казват господата американци bullshit. Договорните отношения за природен газ винаги са се основавали на заявки от купувача. За да има по-малко количество газ, значи има и по-малка заявка. Разликата все пак трябва да се попълни с алтернатива разбира се по-скъла. А да си заявиш няколко месеца поред по-малко, а след това да обвиниш доставчика си в намаление на доставките си е чиста проба шизофрения.

булшит и шизофрения са именно тези твои  глупости.

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Не бе, той е неутрален :lol6:Само по една чиста случайност се случва всеки път да пуска руска пропаганда. И пак по някаква случайност пуска и фейкове :lol6:

Ни моа, ей. Якото на путлеристите е, че дори не трябва да си губиш времето да се пишат сложни думички, те сами си показват колко са зле. 

Манталитета на комунетата е един и същ.

Едно към едно с наратива " абе аз не съм за БСП  амааа...."  :) :)  

Че и сега... "не съм рашист амааааа.... " и следва тирада екзалтирана рашистка /и фейк/ пропаганда.

преди 9 минути, maxthon написа:

Какво да кажем за нея освен, че алтернативното гориво за нашата централа не е сертифицирано поради факта, че при работа с него касетките се разхерметизират? Нали няма нужда да се намесваш във всеки един разговор и да се чудиш как да изкопчиш нещо и да се направиш на интересен (не си). Хората може да си отговорят и сами няма нужда да им суфлираш.След като не желаят стигам до извода, че са съгласни. Виждам, че само реакция на постовете ми и се вижда добре кой е съгласен с тях и кой никой не разбира и грам по специфични теми. Компютрите ги дадох като пример именно защото се използваха за олицетворение на сегашната представа за руска пропаганда, но пък и двата случая се оказа именно обратното  - фалшиви новини. Но много бързо се забрави, че са такива, а дефиницията за руска пропаганда остана. Връщай се колкото си искаш на еврогейовете. Любимци са ти, халал да си ти.

Даже вече не си правят и труда да цензурират (имаше колкото си искаш такива случаи досега) такива цивилизовани действия, но пък претендират за такава. Директно се показват като нещо нормално. Клоуни сър... Клоуни. Освен мъжка любов и издевателства друго не виждам.

Не се вързвай на тъпата ми подигравка - готов си да коментираш всички само не и това дето те питам - 2+2=? .То се видяло че няма да ми кажеш какво си видял с очите си . Ето аз се интересувам от другата гледна точка и те питам тебе като един отявлен рупор на алтернативната гледна точка  - ти сега ме разкарваш по конспекта от 1980-та.

преди 44 минути, MZ/X написа:

Изрудът Зеленски ли открива срещата?? Светът явно е ковидясал у мозъка си ....

Никой не очакваше от него , но Зеленски от актьор се оказа велик човек и достоен лидер.

Още:

Условия по установлению мира между Украиной и Россией от Владимира Зеленского на саммите G20:

📍Радиационная и ядерная безопасность;

📍Продовольственная безопасность;

📍Энергетическая безопасность;

📍 Освобождение всех пленных и депортированных;

📍Выполнение Устава ООН и восстановление территориальной целостности и мирового порядка;

📍 Вывод российских войск и прекращение боевых действий;

📍 Возвращение справедливости;

📍Противодействие экоциду;

📍Недопущение эскалации;

📍Фиксация окончания войны.

Кроме этого, президент Украины заявил, что никаких переговорных групп в формате «Минск-3» не будет.

преди 36 минути, miro20 написа:

булшит и шизофрения са именно тези твои  глупости.

Давай обяснявай защо е така. Пробвай се с твои думи и без ботове от социалните мрежи. Все още имаш претенции явно, че нещо разбираш от сферата на търговията с газ. Съвсем просто съм обяснил как се случват нещата при дългосрочните договори ти явно имаш друго мнение. Също така и е тук с клиентите директно свързани към Булгаргаз и други търговци на природен газ. Всичко работи месец за месец със заякви. На всичкото отгоре си има официални данни за доставки на втечнен газ, но пак говориш за булшит и шизофрения от моя страна. Започвай.....

преди 33 минути, miro20 написа:

но Зеленски от актьор

С това изказване продължава да е такъв. Много добре знаеш, че е сложен там да ги говори тези неща. И не започвай с избори и т.н. Започни с "руската пропаганда" с един разговор между г-жа Сникърс и посланика на Сащ.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

На терасата.

Лани

Интересна гледка има от тази тераса - на някое комуникативно място ще да е - вижда се запад, изток, АЕЦ-и , всички газови ,търговски  коридори и интернет трасета. Само предполагам че над нея пише "газ, мас, патрони"

23 годишен от Зимбаве бил убит нейде на фронта от руска страна. В същото време трябва да е в затвора. Само спекулирам че това е братска помощ от Зимбабве в борбата със западналите западняци. И сега се чакат едни отговори.

преди 2 часа, maxthon написа:

Давай обяснявай защо е така. Пробвай се с твои думи и без ботове от социалните мрежи. Все още имаш претенции явно, че нещо разбираш от сферата на търговията с газ. Съвсем просто съм обяснил как се случват нещата при дългосрочните договори ти явно имаш друго мнение. Също така и е тук с клиентите директно свързани към Булгаргаз и други търговци на природен газ. Всичко работи месец за месец със заякви. На всичкото отгоре си има официални данни за доставки на втечнен газ, но пак говориш за булшит и шизофрения от моя страна. Започвай.....

С това изказване продължава да е такъв. Много добре знаеш, че е сложен там да ги говори тези неща. И не започвай с избори и т.н. Започни с "руската пропаганда" с един разговор между г-жа Сникърс и посланика на Сащ.

Зеленски си е избран на честни избори.

Това че не ви изнася този факт си е ваш проблем. Виж, от любимата ти Русия има не малко клипове от изборните секции. 

А сега с електронното гласуване където въведоха не ми се мисли.

преди 19 минути, BANKATA написа:

Виж, от любимата ти Русия има не малко клипове от изборните секции.

Ей как въртиш и докато не кажеш нещо за Русия не мирясваш. Видеото от сегашните избори в Сащ как член на комисията директно маркира бюлетини в средата на помещението видя ли го? Търси го, интересен е.... Примери от всякъде може да намериш, но фикцията към Русия не ти дава да кажеш друго. Само в Русия няма честни избори и навсякъде другаде в "цивилизацията" всичко е наред.

преди 5 минути, maxthon написа:

Само в Русия няма честни избори

Виж как знаеш какво е в комунистическата Расия когато едни и същи пИчелят с 90%

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.