Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, andiay написа:

А поляците кой ги обича?

Аз ги уважавам за това че приеха няколко милиона уркаински бежанци и то по домовете си .

Което в България не се случи заради тоталната рашистка пропаганда.

Отделно сегашния инцидент е просто реакция на изнервените рашисти които така и не успяха да убедят поляците да "разпарчадисат " западна Украйна и да си я разделят с Рашистан както Хитлер и Сталин си я разделиха във ВСВ.

Що пропаганда беше как руснаците влизат от изток а полците от запад... дори тук имаше  масиран копипейст на таи пропаганда. :)

Уви, нищо подобно не стана, поляците и украинците са все по обединени и приятелски народи , а Рашистан постигна само това че ги обедини още повече срещу путлеристкия новофашистки режим и  агресия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, kosyo написа:

Говорим за тези дето не си за тях ама ей така случайно лошо дума не си казал и все ги оправдаваш.

Да съм казал директно някъде оправдавам ги? Ама то се подразбирало ще каже един велик мислител на форума. Когато някой ти опонира това автоматично ли означава, че е на другата страна? Не, просто ти се показва, че си в грешка. Но пък желязната логика виждам е заразна и то не само в този форум.

преди 11 минути, gagodrago написа:

То па щото тебе много те "обичат" поляците, за тях ти си просто един слуга, безправен екземпляр и абориген от Източна Европа.

Помня преди години как една пияна полякиня отвлече най-нагло посред бял ден 1 българско дете от Асеновград против волята му, с принуда и насилие, и то със съдействието на бълганрските институции, които и прислужваха като някакви нисши слуги и лакеи....

Това дете ти ли си бил ? :giggle1:

преди 1 минута, maxthon написа:

Да съм казал директно някъде оправдавам ги? Ама то се подразбирало ще каже един велик мислител на форума. Когато някой ти опонира това автоматично ли означава, че е на другата страна? Не, просто ти се показва, че си в грешка. Но пък желязната логика виждам е заразна и то не само в този форум.

Ти си фейкомет бре. Копираш само рашистки фейкове и пропаганда, после се чудиш що ти викат рашист и фейкомет :) 

преди 6 минути, kosyo написа:

Мислех че само шведите отвличат български деца а те и поляците ли почнали....

Не са шведи, а норвежци. Една опорка не можеш да научиш като хората...

преди 1 минута, maxthon написа:

Добре де няма ли най-накрая чуя директен отговор на директен въпрос вместо да ходим да се обясняваме, кой как разбира другия?

преди 4 минути, Филипов написа:

толкова ли си изветрял че нямаш твое мнение - и другите мнения слушаш - голям послушко си:D

преди 1 час, ivottoshev написа:

Десетнайсет пъти си написал "цивилни цели". Интересно ми е защо не се затъжи за "цивилните цели", когато укрите се криеха зад полите на жените или когато разполагаха тежко въоръжение в дворовете на болници, училища и детски градини.

Кога е било това и къде ? 

Преди или след рашисткото вторжение ??

Отделно, това е патент на рашистките войски, по заповед на Путлю

https://www.facebook.com/watch/?v=568187827473541

преди 1 минута, miro20 написа:

Копираш само рашистки фейкове и пропаганда, после се чудиш що ти викат рашист и фейкомет

Е не знам от както пуснах информация за една снимка, да речем по твоите стандарти е фалшива информация не съм чул да направиш опровержение на това (спокоен да си можеш да използваш социални ботчета) и си мълчиш като бит пе....... Нормалното нещо с една фалшива информация е да се намерят доказателства, че е такава. Ти така и не пожела даже и да коментираш констатациите за нея. За сметка на това ни заливаш редовно с пропагандата на страната, която си заел и не можеш даже и да я разпознаеш като такава. И имаш нахалството да обвиняваш други, че го правят.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е не знам от както пуснах информация за една снимка, да речем по твоите стандарти е фалшива информация не съм чул да направиш опровержение на това (спокоен да си можеш да използваш социални ботчета) и си мълчиш като бит пе....... Нормалното нещо с една фалшива информация е да се намерят доказателства, че е такава. Ти така и не пожела даже и да коментираш констатациите за нея. За сметка на това ни заливаш редовно с пропагандата на страната, която си заел и не можеш даже и да я разпознаеш като такава. И имаш нахалството да обвиняваш други, че го правят.

Признавам си че не успявам да чета и гледам всички простотии които пишете. /клиповете например , на спамера филипоффф тотално съм ги захуярил/

След като си доказан рашист фейкомет, защо мислиш че трябва да ти обръщам всеки път внимание ? ?

Или на останалите ?

преди 12 минути, kosyo написа:

Добре де няма ли най-накрая чуя директен отговор на директен въпрос

Какво държа на терасата си? Сандък с пирони, три трилитрови буркана кисели краставички и два пакета щипки за пране. Не се учудвай, че на глупави въпроси отговарям глупаво. Просто имам такъв навик.

А украинците прагматично , последователно и ефективно си продъжлават работата без много шум ...

https://offnews.bg/sviat/vsu-s-desant-na-levia-briag-na-dnepar-rusnatcite-otstapvat-oshte-20-k-789512.html?fbclid=IwAR2YuAzDqwj-EGpq75LzMj92navGuBbID_vA2eSqiL3FkATRFQZ993ijWDk

:)

преди 7 минути, miro20 написа:

Признавам си че не успявам да чета и гледам всички простотии които пишете. /клиповете например , на спамера филипоффф тотално съм ги захуярил/

Нали всеки път удобно се изсулваш по този начин. Същински Язовец си от един вече доста стар филм.

преди 5 минути, miro20 написа:

А украинците прагматично , последователно и ефективно си продъжлават работата без много шум ...

Като изключим днешното видео от Алешки с много танкове и артилерия (липсват разбира се) май успя да пуснеш фалшива новина? Каква изненада дори и за теб. Хората дори вършат нещото любимо на вече споменатия Язовец (от филма), а именно риболов на реката.

преди 2 минути, maxthon написа:

Какво държа на терасата си? Сандък с пирони, три трилитрови буркана кисели краставички и два пакета щипки за пране. Не се учудвай, че на глупави въпроси отговарям глупаво. Просто имам такъв навик.

Питах кой ви обича вас защитниците на действията на  Русия?

Снимка на Захарова няма ли там. Съжалявам но аз понякога съм гаден с хората, щото разни поляци ме мразят и трябва да избия на някъде.

преди 40 минути, miro20 написа:

Иначе напълно логична версия :

С300 отклонени? Снимките на фрагментите са пуснати от полски медии и вече разпознати ако искаш и модел 5В55Р. Ухаааа продължавай с фалшивите новини. Тази вечер ти се отдават като никога досега....

преди 5 часа, maxthon написа:

май успя да пуснеш фалшива новина?

фейкметчо, така и не се научи че няма "май " . Ако искаш да обориш дадена новина, цитираш опровержение или аргументи за противното , както аз прая и както доказах че ти си фейкомет.

:hush:

Всичко друго е празни приказки . А то ти тук друго нямаш.

преди 4 часа, maxthon написа:

С300 отклонени? Снимките на фрагментите са пуснати от полски медии и вече разпознати ако искаш и модел 5В55Р. Ухаааа продължавай с фалшивите новини. Тази вечер ти се отдават като никога досега....

Да позная ли какви са наративите на рашадезинформбюро каквито и ти повтряш ?

Отново едно и също :

:giggle1:

И още... погледни ми подписа.

Познай защо от мноооого години ми е такъв ?

https://www.bta.bg/bg/news/world/360845-ministerstvoto-na-vanshnite-raboti-na-polsha-potvardi-che-raketa-rusko-proizvod

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 часа, andiay написа:

За Русия не мога да изкажа лични впечатления, никога не ми е идвало на ум да я посетя...

Защо никога не си искал да посетиш Русия ?

Щото аз съм я посещавал многократно и мога да я опиша накратко така:

Си е еб@ло м@йк@та

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия ?

Щото аз съм я посещавал многократно

рублажия

преди 6 часа, miro20 написа:

Кога е било това и къде ? 

Преди или след рашисткото вторжение ??

Дори и западните подлоги от Амнести ти го казаха. Не помниш, или не ти изнася да помниш?

преди 6 часа, miro20 написа:

Отделно, това е патент на рашистките войски, по заповед на Путлю

https://www.facebook.com/watch/?v=568187827473541

Я да те питам нещо: когато човек иска да защити примерно думите си зад тях ли застава или пред тях? Когато ти, лоботомирани ми приятелю, всеки път защитаваш герберастите - зад тях ли стоиш или пред тях?

За амнайсти път ставаш за смях с това клипче. В началото наистина беше забавно, ама вече почва да се изтърква и не е чак толкоз смешно :hit: 

преди 7 часа, васил козарев написа:

Да, едва ли не, "Кравария" заповяда на руснаците да им падне ракетата в Полша. И гордо се изтъпанчи "аз ви казах". 

Ашкоусум, аферим, машала, да живее тукашния Нострадамус. 

Нима е трудно или пък за пръв път за краварите да изфабрикуват някаква фалшификация за да си намерят повод?

Помниш ли "клането в Рачак", което беше поводът за бомбардировки над Белград? Та там обявиха избитите в щаба на АОК терористи за фермери... защо нямали патрони в джобовете - следователно не са терористи. 

А партенката за химическо оръжие на Садам помниш ли?

Сега нищо не им пречи да изфабрикуват нещо подобно (примерно паднала руска ракета на полска територия). 

Само желание да имат, ще си намерят пушечно месо съвсем лесно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.