Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 57 минути, васил козарев написа:

Сега е силно вероятно да се задейства чл. 5 от договора за колективна самоотбрана. 

Ами аз отдавна ви казах:

на 8.10.2022 г. в 23:04, ivottoshev написа:

Когато свърши укропското пушечно месо, Кравария може да заповяда да се попълват редиците от страни като България. При такава хипотеза, ти ще отидеш ли доброволно да громиш злият Путин, или ще се скриеш като мишка?

ПП: Впрочем що не отидеш и сега като доброволец?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, gagodrago написа:

Те и пентагона в САЩ да ударят все тая.

Вече всички видяха, че САЩ и нато са страхливи. Перчат се и нападат само някакви малки незначителни, слаби държави, които не могат да отвърнат. Пред равностоен противник предпочитат да си траят, иначе ще ядат бой.

Путин е най страхливия - избяга от Украйна - я кажи пратиха ли ти този месец еврото:D

преди 31 минути, gagodrago написа:

-----------

Като задействат този чл. 5 тебе ще те мобилизират и ще те пратят на фронта да браниш полските пияници.

:Dв русия вече е задействан - но теб както винаги те е страх да застанеш до Русия

преди 15 минути, gagodrago написа:

----------------

Излиза, че никакви натовски системи не могат да прихванат ракетите Калибр.

мечти на един с рода - по на запад:D

преди 28 минути, kosyo написа:

Тебе предполагам ще те пропуснат в мобилизационните пунктове. А толкова интересно щеше да бъде да си продължим разговора в окопа. Направо си го представям като в стар руски филм за WWW2

WM2CB.png

преди 14 минути, gagodrago написа:

WM2CB.png

Мечтай си. Има един мой любим виц който доста добре описва Руско/полските отношение. Умрял Йоан Павел 2, отишъл на небето и го питат - ти си праведен човек затова само за тебе правим изключение и имаш право на 3 желания но си помисли много добре. Папата без да се замисля казал:

- Искам цялата ама цялата китайска армия да мине и да срине де що има в Полша.

Господ го изгледал учудено и казал:

-Сигурен ли си?

- На 100 % съм сигурен.

Какво да прави ,  вдига цялата китайска армия до последния войник и сриват цяла Полша до основи.

- "Давай 2-рото желание" казал Господ

- Значи искам цялата китайска армия до последния готвач да мине и да изравни буквално Полша.

- Не те разбирам но като съм ти обещал ще го направя , казал Господ.

Вдига се пак цялата китайска армия и буквално изравнява Полша м като длан я прави

- Чакам 3-тото желание

- Значи цялата Китайска армия да мине и да натроши де ще има камък в Полша - да я направи буквално на прах.

Вдига се отново китайската армия и изпълнява. Господ поглежда папата и го пита.

- Не мога да ви разбера вас поляците и не ми влиза в работа, но би ли споделил защо 3 пъти разкравахме цялата китайска армия да срива Полша.

- Тя срива 3 пъти Полша но мина 6 пъти през Русия.

Ето това е полска любов:

BTW намери се и енота:

image.png.9186134b73fc7be16696ffe93ce42758.png

преди 2 минути, kosyo написа:

виц който доста добре описва Руско/полските отношение

Вица си е виц. Кой как е минал през Полша и Русия историята помни.

Полският премиер Моравецки свика спешно заседание на Министерския съвет по въпросите на националната сигурност и отбраната поради факта, че една или две руски ракети паднаха в Люблинското войводство на границата с Украйна, убиха 2 души

315740579_10228575240387652_431855448632

току-що, maxthon написа:

Вица си е виц. Кой как е минал през Полша и Русия историята помни.

Така е съгласен съм с теб по изключение ама да им се чуди на тези поляци защо толкова много не ви обичат,а? Я гледай колко много добрини сте им направили а те едни такива неблагодарни. Ама то да бяха само поляците..Чакай малко вас кой ви обича сега?

току-що, kosyo написа:

вас

Вас?  И ти ли се включваш в групата къде си кръщавате всичко и всеки какво ви дойде на секундата докато пишете поредното мнение с първа сигнална система?

преди 1 минута, maxthon написа:

Вас?  И ти ли се включваш в групата къде си кръщавате всичко и всеки какво ви дойде на секундата докато пишете поредното мнение с първа сигнална система?

Настало время офигительных историй . Давай по същество няма как да не разбираш на къде бия.Говорим за тези дето не си за тях ама ей така случайно лошо дума не си казал и все ги оправдаваш. Че ако искаш овъртай ако искаш недей.

преди 6 минути, kosyo написа:

Така е съгласен съм с теб по изключение ама да им се чуди на тези поляци защо толкова много не ви обичат,а? Я гледай колко много добрини сте им направили а те едни такива неблагодарни. Ама то да бяха само поляците..Чакай малко вас кой ви обича сега?

То па щото тебе много те "обичат" поляците, за тях ти си просто един слуга, безправен екземпляр и абориген от Източна Европа.

Помня преди години как една пияна полякиня отвлече най-нагло посред бял ден 1 българско дете от Асеновград против волята му, с принуда и насилие, и то със съдействието на бълганрските институции, които и прислужваха като някакви нисши слуги и лакеи....

преди 53 минути, ivottoshev написа:

Ами аз отдавна ви казах:

Да, едва ли не, "Кравария" заповяда на руснаците да им падне ракетата в Полша. И гордо се изтъпанчи "аз ви казах". 

Ашкоусум, аферим, машала, да живее тукашния Нострадамус. 

преди 1 минута, gagodrago написа:

То па щото тебе много те "обичат" поляците, за тях ти си просто един слуга, безправен екземпляр и абориген от Източна Европа.

a за теб друго ли мислят или си същия

преди 3 минути, gagodrago написа:

ти си просто един слуга, безправен екземпляр и абориген от Източна Европа.

преди 1 час, gagodrago написа:

-----------

Като задействат този чл. 5 тебе ще те мобилизират и ще те пратят на фронта да браниш полските пияници.

Е ти поне не се притеснявай. Тия без топки не ги вземат в армията.

Иначе напълно логична версия :

Цитат

Да, ситуация. Польские граждане погибли под ударами российских ракет по территории Польши. 100%. Россия специально пальнула по Польше, чтобы понять как среагирует НАТО. Типа если что сказать что ракеты отклонились от курса. Но все равно это тестирование НАТО.

За мен както казах, нещата ще се концентрират в това да се усили ПВО-то срещу рашистките изроди.

Полша най вероятно би задействала чл.4 , а не чл. 5 .

Друг е въпроса ащо Рашистан има "право" да бомбардира цивилни цели по цяла Украйна, а Украйна видиш ли не може реципрочно да отговори с такива удари по територията на страната-агресор ???

Получава се че Рашистан стреля по Украйна като на стрелбище само че с размери на цяла държава, и никой нищо не може да предприеме срещу това ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, kosyo написа:

Чакай малко вас кой ви обича сега?

Ако под "вас", имаш предвид българите, то си прав - никой не ни обича...

А поляците кой ги обича?

Чета, че искаш преки впечатления за сравнение...

Кажи къде си бил и да сравняваме...

А България с кои ще я сравняваме?

За Русия не мога да изкажа лични впечатления, никога не ми е идвало на ум да я посетя...

За там впечатленията ми са втора-трета ръка, тъй да се каже...

Но имам преки впечатления от други три континента, макар и не съвсем пресни...

И доста пресни от цяла България...

Та, ще сравняваме ли?

преди 1 минута, gagodrago написа:

Помня преди години как една пияна полякиня отвлече най-нагло посред бял ден 1 българско дете от Асеновград против волята му, с принуда и насилие, и то със съдействието на бълганрските институции, които и прислужваха като някакви нисши слуги и лакеи....

Не ме обичат тия поляци и това си е.. Лятото един не-обичаш ме поляк прати на една малка група българи дето бяхме под него по 2 бутилки тяхно вино. Чудя се как не се сетих че са отровни. Мега як не обичаш ме пич, че писа и писма, после имаше и премия.Чудя се тия дето ме обичат какво ли ще ми донесат

Мислех че само шведите отвличат български деца а те и поляците ли почнали....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.