Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, bigiadri написа:

В русия реват сега,  в целия свят НЕ ни обичат

Е стига сте бъркали Европа+Сащ със целия свят. Бройте човечета по континентите и тогава приказвайте къде е цял, къде е половина.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 часа, miro20 написа:

И няма никаква нужда някой да ми плаща да съм на тази страна :) 

Да, днес вече се смяхме на изявлението ти как никой не ти бил плащал, и ти не си служител на Тролската централа. Не помниш ли?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

чужд уолпейпър

И на това се казва интелектуална собственост по принцип.

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Недей лъга за неща, които всеки може да провери. 

Не ми отговори, инцидентно изнасилваш ли баби ? Че какви гърчове беше да ги защитаваш...

Ба-си, пак не можах да разбера какво казваш. Какви баби, какви парашутисти, какви пет лева?

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Ха, Зеленски се среща с освободените хора в Херсон, а Касапина Путлер се е обосрал в бункера

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяя

Ха ха ха ха ха !!!

Защо ли путин не вземе и той да посети фронта , да вдигне  духа на осраната си армия ами си седи в бункера ?

преди 14 минути, bigiadri написа:

Бъди спокоен ВСИЧКИ даряваме включително и ти и повече ще даряваме на Украйна всякакви помощи включително и ти/вместо да ти вдигнат пенсията ,нали/

Путинофилите все не се сещат, че понеже все бягат към прогнилия Запад, оръжията които пращаме са платени от техните данъци :lol6:

преди 16 минути, maxthon написа:

Е стига сте бъркали Европа+Сащ със целия свят. Бройте човечета по континентите и тогава приказвайте къде е цял, къде е половина.

Ти като Европа +Сащ ли искаш да живееш или като човечетата по континентите ? :giggle1:

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяя

Ха ха ха ха ха !!!

Докато Великият стратег Еленски си мислеше че трябва да пази Киев, щото на там настъпвала огрооооомната руска армия от 10 000човека... загуби огромни територии оставени без защита. Изгуби ги за три дни, а вече осем месеца се опитва да ги освободи. Евала на Зельончик, евала на туй страхотно стратегистче, евала на таз звезда на бъдещите учебници по риболов на гола кука :giggle1:

току-що, ivottoshev написа:

Докато Великият стратег Еленски си мислеше че трябва да пази Киев, щото на там настъпвала огрооооомната руска армия от 10 000човека... загуби огромни територии оставени без защита. Изгуби ги за три дни, а вече осем месеца се опитва да ги освободи. Евала на Зельончик, евала на туй страхотно стратегистче, евала на таз звезда на бъдещите учебници по риболов на гола кука :giggle1:

Евала на руснаците. Надяваха се изборите в САЩ да променят политиката им спрямо Русия.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Ти като Европа +Сащ ли искаш да живееш или като човечетата по континентите ?

Как се живее в Европа,Сащ като изключим тук разбира се (нищо, че сме в Европа)? Деиндустриализация, депопулация (на местното население), прииждане на африканци, хора от Близък изток и т.н. (в Сащ мигранти и не само те влизат през южната граница като през швейцарско сирене). Ти ли искаш да живееш в това сборище и да гледаш как ден след ден ти става все "по-хубаво"? А да ще дойде някой зад локвата да те спаси. Ама те са архитектите на всичко изброено досега.

преди 20 минути, bigiadri написа:

Бъди спокоен ВСИЧКИ даряваме включително и ти и повече ще даряваме на Украйна всякакви помощи включително и ти/вместо да ти вдигнат пенсията ,нали/

Аз дарявам и допълнително  за тези които подкрепям . Съветвам те и те започнеш  и ти че тук има нещо интересно . Някой рано или късно някой ще започне за изплаща репарации. Знам сега че според твоите източници точно тези  не можели да вземат това решение ама аз нещо им нямам много вяра в последно време. Тия дни се очаква и да по-приключат с разследването на MH17 - и там ще започнат едни искове да летят. И за капак тия кравари да решат че нямате истинска икономика че и там се задават едни облаци.  Ако не искаш да помагаш финансово вземи под закрилата си поне 1-2 рускини -ще видиш ти какво значи руски "мир" от първо лице :)

преди 27 минути, bigiadri написа:

Защо ли путин не вземе и той да посети фронта , да вдигне  духа на осраната си армия ами си седи в бункера ?

Всеки случай няма да получи народна любов като Еленски.

преди 7 минути, kosyo написа:

Някой рано или късно някой ще започне за изплаща репарации.

Е нали блокираха вече 300 млрд. и даже смятат директно да ги откраднат. Познай колко от тях ще влезнат ефективно в Украйна? Няма кой да ти даде още пари..... Толкова като искат да отидат и да си ги вземат.

преди 6 минути, maxthon написа:

Всеки случай няма да получи народна любов като Еленски.

сега ако кажеш че всички на 100% харесват Радев, или пак на 100% Плевналиев:D

преди 22 минути, maxthon написа:

Деиндустриализация, депопулация (на местното население), прииждане на африканци, хора от Близък изток и т.н. (в Сащ мигранти и не само те влизат през южната граница като през швейцарско сирене). Ти ли искаш да живееш в това сборище и да гледаш как ден след ден ти става все "по-хубаво"? А да ще дойде някой зад локвата да те спаси. Ама те са архитектите на всичко изброено досега.

Много си кух. Извинявам се, но е така. Онези, които обитават територията на РФ, живеят в някаква измислена реалност, украсена с фантазии. В тази реалност Русия е една от водещите световни икономики. Русия има втората по сила армия в света. Тя притежава огромен промишлен потенциал, съвременна високоразвита наука и забележителна култура. В недрата й са скрити несметни съкровища и всички хора на земята завиждат на руснаците, че имат такава богата страна. Отделно от това на руснаците им завиждат, че си имат блестящ президент, който плаши всички с многоходовите си комбинации, и в крайна сметка – печели. И изобщо – руснаците са могъщ народ, който не е изгубил нито една война и може да се противопостави на целия свят. И ето този прекрасен свят сега започва да изчезва, а на негово място се настанява жестоката реалност, която ни съобщава, че Русия е старееща страна, чието население стремително намалява. По данни на ООН Русия е на 113 място в света по продължителност на живота ( 72.99 години), а тази война ще изхвърли Русия още на найсетина места назад. А икономиката? Делът на Русия от световната икономика е 1,7 %. От търговията – 2,7 на сто. От инвестициите – 1,9 на сто. От патентите- 1,1 %. От населението – 1,8 на сто. На Путин предстои да се увенчае освен със съмнителната слава на най-големия русофоб в историята, настроил целия свят срещу Русия, но и на и владетелят, причинил разпада на всичко онова, което с огън и меч са събирали в една империя неговите предшественици на трона. Та какво сборище ти се мъти в чугунената глава аз не знам. Производствения потенциал на една област в днешно време е силно зависим от човешкия капитал. Ама ти си живей със социалистическата икономика, която фалира и се доказа като неконкурентно способна. 

току-що, БаалБек написа:

Онези, които обитават територията на РФ,

Като много кух бих ти препоръчал лично да се убедиш в това, което казваш. С очите си разбира се. Ако има начин поживей няколко месеца или години. Разходи се после из Европа направи пак същото. Тогава се върни и ми ги говори тези неща. Използването не всякакви епитети срещу хора, които не са на твоето мнение говори за ниска култура и за една група от хора, които са се провалили да те възпитат както трябва. А това по никакъв начин не кореспондира с претенциите за начетен човек.

преди 32 минути, BANKATA написа:

Евала на руснаците. Надяваха се изборите в САЩ да променят политиката им спрямо Русия.

Ама то там и демокрация ли има? Е нали знаеш какво е казал за изборите един човек преди много време.

преди 2 минути, maxthon написа:

Като много кух бих ти препоръчал лично да се убедиш в това, което казваш. С очите си разбира се. Ако има начин поживей няколко месеца или години. Разходи се после из Европа направи пак същото. Тогава се върни и ми ги говори тези неща. Използването не всякакви епитети срещу хора, които не са на твоето мнение говори за ниска култура и за една група от хора, които са се провалили да те възпитат както трябва. А това по никакъв начин не кореспондира с претенциите за начетен човек.

Предполагам лично си се убедил колко лошо се живее на запад и какъв рай е в Русия? С очите си имам в предвид и да не говорим само за Москва и Петербург и още няколко витрини на соца?

преди 3 минути, maxthon написа:

Явно си доста възрастен и трудно се адаптираш за живот, в който съществува инициативата, предприемачеството, гъвкавостта и т.н....Жалко за теб. :begging:

преди 39 минути, maxthon написа:

Как се живее в Европа,Сащ като изключим тук разбира се (нищо, че сме в Европа)? Деиндустриализация, депопулация (на местното население), прииждане на африканци, хора от Близък изток и т.н. (в Сащ мигранти и не само те влизат през южната граница като през швейцарско сирене). Ти ли искаш да живееш в това сборище и да гледаш как ден след ден ти става все "по-хубаво"? А да ще дойде някой зад локвата да те спаси. Ама те са архитектите на всичко изброено досега.

Ми... щом човечетата по континентите идват само тук, явно добре се живее :giggle1:

Ама ти така и не отговори де. 

преди 2 минути, kosyo написа:

Предполагам лично си се убедил колко лошо се живее на запад и какъв рай е в Русия? С очите си имам в предвид и да не говорим само за Москва и Петербург и още няколко витрини на соца?

Не търси от мен да обяснявам какво е там и тук. Пожелавам на всеки да го направи и лично да се убеди. И след това да говори. Е само Москва и Санкт Петербург ли са ви в устата? Затова и приказвате каква кочина било там. Е тук като е същото да не би да ви е много добре? Малко се отплеснахме не по темата разбираемо е. Който няма какво да каже по нея гледа как да я завърти по друг начин.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ми... щом човечетата по континентите идват само тук, явно добре се живее

Е понеже така са чули. Като започнат да ги разхождат като панаирджийска мечка между държавите или по принуда да се местят сами ще им се да са били някъде другаде, вероятно вкъщи (ако изключим места с военни конфликти).

преди 1 минута, maxthon написа:

Не търси от мен да обяснявам какво е там и тук. Пожелавам на всеки да го направи и лично да се убеди. И след това да говори. Е само Москва и Санкт Петербург ли са ви в устата? Затова и приказвате каква кочина било там. Е тук като е същото да не би да ви е много добре? Малко се отплеснахме не по темата разбираемо е. Който няма какво да каже по нея гледа как да я завърти по друг начин.

Ами аз съм се убедил с очите си и съм си направил съответните изводи, че се чудех аз ли съм спал като съм обикалял по изтока и центъра или пък на тебе някой еврогей ти е скочил че ми стана интересно. Да кажем че аз съм спал ама колеги после ходиха после по Чечня и наоколо и малко се бяха притеснили че затова те питам.

преди 9 минути, БаалБек написа:

адаптираш за живот, в който съществува инициативата, предприемачеството, гъвкавостта

Брех колко сме били уникални. Само тук и при нас ги има тези неща. Азия, Африка, Южна Америка кой ти ги брои за хора, за икономики.

преди 19 минути, maxthon написа:

Като много кух бих ти препоръчал лично да се убедиш в това, което казваш. С очите си разбира се. Ако има начин поживей няколко месеца или години.

Интересно, ти живял ли си там :giggle1:

преди 7 минути, maxthon написа:

Е понеже така са чули. Като започнат да ги разхождат като панаирджийска мечка между държавите или по принуда да се местят сами ще им се да са били някъде другаде, вероятно вкъщи (ако изключим места с военни конфликти).

Вземи го кажи и на колегите си ( @Moriati например) , че и него са го излъгали, че в изгнилия Запад се живее по-добре и той се заврял там, за да може сега данъците му да отиват за оръжия срещу Матушката :lol6:

Как па никой не можаха да излъжат, че не само в САЩ и Европа се живее добре, направо не мога да си обясня :D 

преди 2 минути, kosyo написа:

ходиха после по Чечня

Да бяха минали и през Сирия. Там някой друг пипна, но нямаше санкции. Сега няма и помен за репарации. Но пък създадената буферна зона там и кражбата на сирийски нефт също се затварят очи. Мдаааа какво ли щеше да е ако Русия го беше направила?

преди 3 минути, maxthon написа:

Да бяха минали и през Сирия. Там някой друг пипна, но нямаше санкции. Сега няма и помен за репарации. Но пък създадената буферна зона там и кражбата на сирийски нефт също се затварят очи. Мдаааа какво ли щеше да е ако Русия го беше направила?

Зарежи сега ти Сирия , дай да се фокусираме върху личните впечатления. Че викаш сега защо няма да си изпееш душата ами ще ходим до Сирия? Аз залагам на еврогей, ти какво ще кажеш. Ето няколко човека стоим и тръпнем да ни светнеш

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.