Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 5 минути, attj написа:

Coco1 ,  Kомунягата Путлер  е повече като сърдит белогвардеец.  Той не е болшевик.  В Мосейково не Ви ли учат и обучават?    

Мосейковски дядка-трол пили гинкобилобата или те пуснаха на автоматична 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 48 минути, attj написа:

Kомунягата Путлер  е

Объркал куфарчетата и се изакал в ОНУЙ с атомното копче.

Ся ръждясало и не могат да ни устроят Армагедон заради Кримския мост и Херсон

преди 6 минути, Филипов написа:

Аве, Русокастро, как може да вярваш, че с едната ръка Зеленски млати разбунтуваното ЗСУ, а с другата еднолично спира устрема на несъкрушимая и легендарная. Че даже ги отблъсква и връща територии.

Не вярвам да си чак толкоз тъп. Парите не миришат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз казах ли ви а ?

Ся Великия Анализатор ще пише ли секи ден, че е идиот и се гордее с това, или ще се отметне ?

Ха ха ха ха ха

Возьмем Киев за три дняяя

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

хах ха хахахахаха хахахахахахахах хах хахахахххх хаааааааа

хахахахахахаххахахахахах

мухахахахах

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся Великия Анализатор ще пише ли секи ден, че е идиот и се гордее с това, или ще се отметне ?

Ако се има в предвид, че в това видео няма едно директно доказателство за това, което се говори, да анализатора си ти и се гордееш с това, което си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Руските боклуци най-накрая признаха какво искат, ето четете.

Русия обяви, че иска още територии в Украйна

Кремъл заяви днес, че руската армия няма да спре с превземането на целите области в Източна и Южна Украйна, чието анексиране беше обявено от президента на Русия Владимир Путин през септември.

Това са украинските Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска области. Нито една от тях не е изцяло под руски контрол. 

На въпрос дали Русия цели да присъедини нови територии извън четирите области Дмитрий Песков говорителят на Путин каза пред журналисти:

"Няма съмнение по въпроса. Най-малкото не е имало изявления по темата. Но все пак има още много работа за вършене за освобождаване - в някои от новите области на Руската федерация има окупирани територии, които трябва да бъдат освободени".

"Говоря за части от Донецката република, както и за територии, които станаха част от Руската федерация и впоследствие бяха окупирани отново от украинските войски", уточни Песков.

В изказването си той призна за рискове от украински атаки на Кримския полуостров.

"Съществуват рискове - украинската страна продължава да следва своята линия на поведение и провежда терористични атаки", заяви Песков.

https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-obiavi-che-iska-oshte-teritorii-v-ukrajna-6156949

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бандеровците воюват за райони населени с руснаци и въобще не са боклуци?      Накрая майка плаче - терористи са и едните и другите.   Като при всички войни!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, ДзВяРа! написа:

ето четете

Съчинения ли искаш да четем? Нищо такова не са казали. С "Няма съмнение по въпроса" Песков отговаря на въпрос за демилитаризация и денацификация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@maxthon Не ме интересува твоето мнение, то не струва нищо а смешните ти измишльотини си ги запази за себе си.

Аз само споделям новината която, нито съм писал аз нито имам нещо общо със нея. Посочил съм и източника от където съм я копирал НоваТВ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не убивай по руски става малко като имаш задача да убиваш . "Народ, президент , Бог" - тия сериозно превъртяха религията, в как не са се сетили да кажат че са на кръстоносен поход срещу... сникерсите .. Или вече го бяха казали... Помагайте момчета. А едно време Лелин беше казал че "религията е опиум за масите".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

@maxthon Не ме интересува твоето мнение, то не струва нищо а смешните ти измишльотини си ги запази за себе си.

Аз само споделям новината която, нито съм писал аз нито имам нещо общо със нея. Посочил съм и източника от където съм я копирал НоваТВ!

Оплаквай се на Нова Тв в такъв случай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, kosyo написа:

как не са се сетили да кажат че са на кръстоносен поход срещу... сникерсите

Тошев се сети.

Личи си, че си нов

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, PigMan9 написа:

Отново пропаганда и фалшиви новини, или подвеждащо предоставена информация. Това, че Русия обстрелва цивилно население, е фалшиво твърдение и не е вярно. Ето тук е дадено обяснение за това, което Западните медии за фалшиви новини умишлено и подвеждащо представят като "умишлени военни престъпления срещу ивилно население":

Това да цитираш себе си ли го прави достоверно ?

ПП нещо да кажеш за взривеният МОЛ, или родилното от миналата седмица?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, BANKATA написа:

Това да цитираш себе си ли го прави достоверно ?

Ми само той казва истината, кого друг да цитира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Руските боклуци най-накрая признаха какво искат, ето четете.

Русия обяви, че иска още територии в Украйна

Кремъл заяви днес, че руската армия няма да спре с превземането на целите области в Източна и Южна Украйна, чието анексиране беше обявено от президента на Русия Владимир Путин през септември.

Това са украинските Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска области. Нито една от тях не е изцяло под руски контрол. 

На въпрос дали Русия цели да присъедини нови територии извън четирите области Дмитрий Песков говорителят на Путин каза пред журналисти:

"Няма съмнение по въпроса. Най-малкото не е имало изявления по темата. Но все пак има още много работа за вършене за освобождаване - в някои от новите области на Руската федерация има окупирани територии, които трябва да бъдат освободени".

"Говоря за части от Донецката република, както и за територии, които станаха част от Руската федерация и впоследствие бяха окупирани отново от украинските войски", уточни Песков.

В изказването си той призна за рискове от украински атаки на Кримския полуостров.

"Съществуват рискове - украинската страна продължава да следва своята линия на поведение и провежда терористични атаки", заяви Песков.

https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-obiavi-che-iska-oshte-teritorii-v-ukrajna-6156949

та тя това го каза още лятото:Dжурналето се чуди какво да напише

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Може ?

Всички грешим, ма ти си комедия от грешки.

Достоен за перото на Шекспир.

Защо вярваш, че Рассия няма да повърне Крим, не ми отговори ?

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Той като нашия Мангасар си мисли, че хората са прости и не могат да сметнат две и две.

Ромчето вика за Расссия

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Ромчето обаче вярва. Колкото по голяма простотия, толкова по вярва.

Скивай ся как ще си облече вярата в анализ.

Анализ, ма грешен. Грешен ма анализ.

Расссияяя щяла да си запази Крим

Ха ха ха ха ха

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Не е смешно, на Ромчето точно такава му е логиката

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви а ?

Ха ха ха ха ха

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

хах ха хахахахаха хахахахахахахах хах хахахахххх хаааааааа

хахахахахахаххахахахахах

мухахахахах

Асланчик дорогой, знейеш ко си сам собой...

И не само знаеш, но и умираш да се хвалиш, колко горд си от този факт...

По амнайсе пъти на ден, само в тази тема няколко хиляди пъти...

Гледам, че пак ме слагаш във фантазиите си...

Хайде да ти предложа нова оферта за облог...

Условието за Крим е същото - ти твърдиш, че ще стане пак украински, аз твърдя, че няма да е под украинско управление...

Когато всичко това приключи, загубилият ще тряба да обиколи центъра на града си, скандирайки лозунга, който вече се разбрахме да пише тук...

Спечелилият ще запише клип с този "подвиг" и ще го качи тук...

Навит?

Пак си на далавера, все пак живееш в полуград, полусело, а и предполагам, че съгражданите ти няма да се изненадат, все пак в малките градчета всички се познават и те са наясно, че си точно това, което скандираш...

Па и ти вярваш, че вече си спечелил...

От друга страна па вярваше, че Кунчев е умрял, а по тв-то показват негов двойник, после пък го сравни с Христос, вярваше, че и ще избухне световна революция и "сайънтистите" ще бъдат весени по улиците, а ти даже ще бъдеш основния палач, вярваш, че песента "Гуантанамера" е символ на вечната кубино-американска дружба, вярваш и в... абе в много неща вярваш, а най-вече в "аналитичните си способности" и в собствената си непогрешима "логика"...

Е, аз не мога да се меря с качеството на твоите "анализи"...

А и не се осланям на вяра...

Както не вярвам, а съм убеден, че единственото мъжко в теб е никнейма ти, че си просто един лъжец и интригант, същество без грам достойнство...

Повечето жени се държат по-мъжки от теб...

Но жените са от човешкия вид...

А ти си... абе всички те знаят кво си...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...