Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 9 минути, PigMan9 написа:

При тях също е зле. Зле е (и още по-зле сте зстава) навсякъде по света,

тик в темата се дават клипове на емигранти бългъри - и нито един в Русия - което е показателно, че там е най зле

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 88,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6680

• Coco1

4228

• miro20

4096

• attj

3677

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Автономия в границите на Украйна, както си беше.

Мръсния Циганин хабер си няма какво пише.

Возьмем Киев за три дняяя, толкоз му е акъла на него.

Какво се вълнувате от тия украйнци та им дадохте 40лв. на ден?Пратиха ли всички български пенсионери на почивка да им плащат 40лв.?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, PigMan9 написа:

Иначе, като България приеме еврото, тази мантра с работене в Германия и Австрия, и обръщане на евро в левове, ще приключи.

Виж се какви несвързани дивотии пишеш. Логиката ти кат на АОНСУджията

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, БаалБек написа:

А с какъв статут предполагаш, че ще бъде?

Хм, неудобно ми ье да давам моето мнениье точну пред теб...

Аааа, сигурну ма изпитваш, нъл тъй?

Е, ша рискувам...

Според неукото ми мнениье, има два достатъчно вероятни варианта....

Или остава както сега, на теория украински, на практика руски...

Или някакъв вид узаконен руски протекторат....

Но никога повече Украйна няма да има власт над него..

Ма ти си знаещата, ти кот кайш, туй ша йе...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Са, то верно, че в АОНСУ не учите математика, ма малоумието ти е безгранично.

Щом не вярваш, че Русия ще устиска Крим, що се фана на бас бе.

Асланчик дарагой...

Нимойш без да са похвалиш, нъл тъй...

Отвътре нещу та напира и в гащите си го събираш...

Хванах са на бас, защото не се осланям на вяра, за разлика от теб...

Не съм комарджия, който търка билетчета, вервайки, че желаното ще стане реално...

току-що, miro20 написа:

да,щеше. Приеха законови промени  за такава широка автономия, дори за провеждане на местни избори и референдуми, само трябваше раистите да спазят поне една точка от минксите споразумения.

Да възстановят границата и да си изтеглят войските.

Освен това жертвите непрекъснато намаляваха и както нееднократно съм цитирал , глупостите за "8 години бомбиха Донбас"  статистиката от самите ДНР показва че за цялата 2021 г имаше само дузина военни исамо СЕДЕМ цивилни жертви за цялата година.

Това орпавдава ли започнатата февруари 2022 г война ???

Показва единствено и само че Путлю и военопрестъпниците планираха тази война и превземане на Украйна много отдавна и никакви мирни споразумения и местно  население, не са ги интересували никога.

:hush:

Миме, и как това, което си изплискал тук...

Кореспондира с това - https://www.standartnews.com/svyat/merkel-ss-senzatsionni-dumi-za-minskite-sporazumeniya-511238.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, miro20 написа:

Пак си в абсистенция. Всеки път насран и унижен, но си продължаваш с мазохизма :) :)

Какво казва тук Путин? Не казва ли: "нека укрите да се опитат да стрелят по цивилните, докато ние сме зад тях и ги защитаваме"?

И-и-и-и-и, пак не отговори на въпроса:  Ти когато защитаваш герберастите и Бочко Тиквеника, зад тях ли заставаш или пред тях?

Явно "насран и унижен" е обичайното ти състояние и дотолкова си свикнал с него, че не ти прави впечатление как отново, и отново, и отново се насираш. От години плямпаш едни и същи пробити опорки, които опорки са опрпвергани още когато си ги пуснал за пръв път. Отдавна вече не си смешен а само жалък, и вместо да престанеш да настъпваш една и съща мотика, ти с някакво необяснимо упорство да ставаш обект на подигравки, продължаваш в същият дух :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, shishmanovp861 написа:

Какво се вълнувате от тия украйнци та им дадохте 40лв. на ден?

Приятел в нужда се познава...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Приятел в нужда се познава...

Той ще те купи и продаде поне четири пъти, ти си го кръстил приятел....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, miro20 написа:

Освен това жертвите непрекъснато намаляваха и както нееднократно съм цитирал , глупостите за "8 години бомбиха Донбас"  статистиката от самите ДНР показва че за цялата 2021 г имаше само дузина военни исамо СЕДЕМ цивилни жертви за цялата година.

Това орпавдава ли започнатата февруари 2022 г война ???

Показва единствено и само че Путлю и военопрестъпниците планираха тази война и превземане на Украйна много отдавна и никакви мирни споразумения и местно  население, не са ги интересували никога.

Отново ли започваш да лъжеш и повтаряш едни и същи неща, които многократно съм ти доказал, че не са верни?

Какво общо има намаляне на с жертвите с каквото и да било?

Дали оправдава войната или не, би трябвало сам да можеш да си отговориш на този въпрос, след като си прочел И РАЗБРАЛ официалното изявление на Русия. Но тъй като обичаш strawman-ски аргументи, които са единствените аргументи, които можеш да използваш, ще кажеш, че Русия е "рашистан", а изявлението е "рашистки фейк".

Ако беше прочел изявлението, щеше да знаеш, че войната си провокира изкуствено от Колективния Запад и украинското прокси, както и умишлените им провали напълно да приемат споразуменията Минск. Някои от другите посочени причина са, че разширяването на НАТО (и който и да е военен блок на КЗ) към Русия, застрашава националната сигурност на Русия. Въпросните региони, за които говориш, са разпознати като независими от Кремъл и им е даден специален статус.

Ако си беше направил труда да разбереш идеологическите и подривни политики на КЗ, щеше да знаеш, че глобалистите още през 1997г знаеха, че разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор; и въпреки това съвсем СЪЗНАТЕЛНО натискаха украинското прокси да влиза в НАТО. Като имаш това предвид, мисля, че и сам можеш да си отговориш на въпроса кой е виновен за войната и кой я предизвика, както и кой в момента пиле пари в Украйна и се облагодетелства от дестабилизацията на целия регион, дълговото задлъжняване на Украйна ("помощите" всъщност на търговски договори и кредити) и ускорената денационализация и приватизация в Украйна под претекст "подпомагане на икономиката". И ако толкова ни ти е ясен имперския модел на САЩ, можеш да научиш повече за този модел и ролята му във прокси войната в Украйна, ето тук: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

А, това тук е относно разширяването на НАТО към Русия:

gwzIklr.jpeg

И ако искаш да разбереш по-добре намеренията на КЗ относно Русия в контекста на изкуствено провокирана прокси война на САЩ срещу Русия в Украйна, можеш да обърнеш внимание на следната информация:

tliak7Z.jpg

Xwrllwq.jpg

И тъй алкато знам, че не харесваш "картинки" и предпочиташ "линкове", ще ти предоставя и източника на горните "картинки" - ето линк към източника:h ttps://en.wikipedia.org/wiki/Subversion

И престани да лъжеш, че Русия още отпреди това е искала война. Ако Русия искаше война с Украйна, защо войната започна след преврата през 2014г, но не и преди това, преди началото на радикализацията и милитаризацията в Украйна, от страна на КЗ? И изобщо защо Путин е разпознал границите, ако е искал война и анексиране?

CG3ag9m.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Автономия в границите на Украйна, както си беше.

Мръсния Циганин хабер си няма какво пише.

Возьмем Киев за три дняяя, толкоз му е акъла на него.

Сега да тичкам ли и аз при "моля другарката" като теб?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, andiay написа:

Хванах са на бас, защото не се осланям на вяра, за разлика от теб...

Значи се гордееш, че си идиот и естествено скоро ще ти се наложи да го пишеш секи ден у форума.

Всъщност нищо чудно да се отметнеш.

Херсон нали уж завинаги го бяхте зели ?

Същата работа и с Крим.

И с Киев беше така, дето викаше, че ще го земете за три дняяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, andiay написа:

Или остава както сега, на теория украински, на практика руски...

Или някакъв вид узаконен руски протекторат....

Ок. Чакаме. Може би там ако се постигне пробив в преговорите ЕС, САЩ и РФ ще се види края на войната. Но как ще го измъдруват така, че всеки да направи отстъпки ще видим.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, maxthon написа:

Той ще те купи и продаде поне четири пъти, ти си го кръстил приятел....

Айде пак малоумия.

Тях ги убиват. Какво толкова ако сме помогнали ?

А бе, ти да не би да викаш за Русия ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, andiay написа:

Сега да тичкам ли и аз при "моля другарката" като теб?

Като свършат аргументите почват заканите и лъжите.

Аз да не съм Малоумен Комунист завършил по милост АОНСУ, че да ходя при моля дружинната като тебе ?

Форума не е за нас.

Ако имаш да кажеш защо вярваш, че Русия е способна да задържи окупираните области, казвай да се посмеем. Иначе досаждаме на хората.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи се гордееш, че си идиот и естествено скоро ще ти се наложи да го пишеш секи ден у форума.

Всъщност нищо чудно да се отметнеш.

Херсон нали уж завинаги го бяхте зели ?

Същата работа и с Крим.

И с Киев беше така, дето викаше, че ще го земете за три дняяя

Първоите две изречения си го писал гледайки огледалото, мхм...

И колко пъти да ти обяснявам, че нищо от никой не съм взимал, нито пък имам намерение да взимам?

Кражбата не ми е по сърце...

Не съди за другите по себе си, Асланчик дарогой...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А в Саудитска Арабия по енергиини въпроси пристигна Си Дзинпин. И се пита в задачата какъв сигнал дава на РФ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, shishmanovp861 написа:

Какво се вълнувате от тия украйнци та им дадохте 40лв. на ден?Пратиха ли всички български пенсионери на почивка да им плащат 40лв.?

Ти помогна ли на пенсионер в нужда?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, БаалБек написа:

И се пита в задачата какъв сигнал дава на РФ?

Дано да имаш и най-малката представа какво се е обсъждало специално с търговията с нефт между Саудитска Арабия и Китай. Щеше лесно да стигнеш до извода, че сигнала е със съвсем друг адресат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като свършат аргументите почват заканите и лъжите.

Аз да вне съм Малоумен Комунист завършил по милост АОНСУ, че да ходя при моля дружинната като тебе ?

Форума не е за нас.

Ако имаш да кажеш защо вярваш, че Русия е способна да задържи окупираните области, казвай да се посмеем. Иначе досаждаме на хората.

Хич не ми се прави на света водица, Асланчик...

И двамата знаем много добре две неща - бил си комунист и си тичкал да цивриш пред другарката...

Казвам ти за трети път - никога и за нищо не се осланям на вяра...

А вече поне десет пъти казах, защо според мен, Крим никога повече няма да бъде украински...

Ма Асланчик писател, не читател...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

тик в темата се дават клипове на емигранти бългъри - и нито един в Русия - което е показателно, че там е най зле

Има и българи в Русия; примерно, Пламен Пасков, който е българин, има приятели и бизнес в Русия. И просто защото няма наплив на имиграция към дадена страна, това не означава, ме тази страна има лошо икономическо положение.

Има и малък наплив на имиграция към Китай, но въпреки това:

2WaMnzE.jpg

Както и китайската икономика е сред най-добрите в стена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, andiay написа:

Първоите две изречения си го писал гледайки огледалото, мхм...

И колко пъти да ти обяснявам, че нищо от никой не съм взимал, нито пък имам намерение да взимам?

Кражбата не ми е по сърце...

Не съди за другите по себе си, Асланчик дарогой...

Не ми отговори на въпроса.

Защо вярваш, че обосраната Русия ще задържи окупираните към момента територии, след като вече беше изтласкана от повече области, отколкото са и останали към момента ?

Не виждаш ли, че бягат.

Добре, нямаш моите аналитични способности, да познаеш още докато се водят боеве по улиците на Киев, че Украйна яе си върне териториите до международно признатите граници, но и никой не е очаквал това с твоето миризливо АОНСУ.

Но сега, когато вече се вижда че рашистите са се обосрали, какво те кара да вярваш в тях ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, БаалБек написа:

А в Саудитска Арабия по енергиини въпроси пристигна Си Дзинпин. И се пита в задачата какъв сигнал дава на РФ?

Никакъв сигнал не дава на Русия. Въпросния сигнал съществува само в главите на тези, които се чудят каква информация да cherry-pick-нат и извадят от контекста, че да очернят Русия по един или друг начин. Това е една от причините, поради никой от вас никога нищо конкретно, ясно и точно не можа да каже - винаги става въпрос за някакви мнения, спекулации, странни и провокативни въпроси и strawman-ски аргументи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, БаалБек написа:

Като част от ШОС?

Само гадая, ти си знаещата...

Ма то па в ШОС е и РФ...

Пфу, па са изложих...

Ама нищо де, кат съм почнал...

От противопоставяне САЩ-Русия, най-печеливш е Китай и то не в полза на САЩ...

Но това вече е отделна тема...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, andiay написа:

никога и за нищо не се осланям на вяра...

Значи си идиот и се гордееш с това.

Не ми отговори на въпроса.

Всичко, което е по темата го пропускаш. Може би защото вече повярва, че Русия губи войната, ма си лъзгаф и не си признаваш.

преди 1 минута, bulljo написа:

Коня сигурно е завършил АОНСУ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...