Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 2 часа, attj написа:

Я ни обясни защо Бандеристан трябва да превземе Крим и Донбас

Защото Крим и Донбас са международно призната украинска територия. Включително и от Русия.

Украинските въоръжени сили настъпват на Луганското направление.

Тошев дето лъжеше, че руснаците завинаги го били превзели.

Ма той Тошев лъжеше, че и Херсон са го превзели завинаги.

Тошев за какво ли не е излъгал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4208

• maxthon

3957

преди 26 минути, attj написа:

Няма да се случи - ще бъде увеличен там състава на руската армия. С Майдана старите договори са се видоизменили.   Севастопол щеше да става база на НАТО...   От кого ще освобождават тези територии, като там живеят руснаци?    Има и гласувано решение на Държавната дума в Москва. 

Не спряхте да сънувате бази на НАТО в Украйна.

Както се развиват действията във Владивосток ще има база на НАТО в близко бъдеще.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Омбудсманката на укрите беше уволнена за тези думи, обаче ти продължаваш да си плямпаш тази опорка.

Мислех че само Лоботомирания е толкова долен и гнусен, ама ти май го настигаш с огромни крачки :( 

Тошев пак лъже, че рашистите не убиват и не изнасилват деца.

Не Тошев, рашистите основно това правят в Украйна. Убиват и изнасилват цивилни и деца.

Кефиш ли се на всяко ново убито или изнасилено украинско дете, а Тошев ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, BANKATA написа:

Както се развиват действията във Владивосток ще има база на НАТО в близко бъдеще.

НАТО до Япония и Корея!?    И там ли ще се предлагат долари за американска демокрация?    Та там също живеят руснаци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, N1K17Y написа:

А след това и ООН има доклад, че подобни неща са се случвали.

Тошев прикрива хората с неговите насилнически наклонности.

Целия свят се обърна срещу Русия, заради убийствата и изнасилванията на деца, само Тошев лъже, че такова нещо нема.

Защо един човек ще симпатизира на рашистките изроди не знам. Явно и на него така му се иска.

А ве, Тошев, запиши се в несъкрушимая и легендарная и на тебе ще ти дават да дерибействаш и да крадеш перални, кучешки къщички и тоалетни чинии

Бе аз съм чувал, че руската армия е легендарна, ма докато не почнаха да крадат перални и легени от украинските къщи, не съм знаел защо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

А ще отговориш ли ? 

Фролов изобщо не ме интересува какво казва. Самата бивша омбудсманка си признава за измислиците за изнасилвания и го е направила с умисъл. Спора е именно за това дали е имало изнасилвания или не.  Защо са я уволнили още по-малко ме интересува.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, BANKATA написа:
преди 1 час, attj написа:

Няма да се случи - ще бъде увеличен там състава на руската армия. С Майдана старите договори са се видоизменили.   Севастопол щеше да става база на НАТО...   От кого ще освобождават тези територии, като там живеят руснаци?    Има и гласувано решение на Държавната дума в Москва. 

Чуй го от украинец, който е много навътре в нещата!

Заслужава си да се изгледа целия клип по принцип.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

А след това и ООН има доклад, че подобни неща са се случвали.

А познай кой е снабдил ООН с информацията? Да не се окаже, че там пише за телефонни обаждания в офиса на омбудсмана на Украйна за случили се такива и такива неща?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, maxthon написа:

Фролов изобщо не ме интересува какво казва. Самата бивша омбудсманка си признава за измислиците за изнасилвания и го е направила с умисъл. Спора е именно за това дали е имало изнасилвания или не.  Защо са я уволнили още по-малко ме интересува.

Ми и теб да те питам, откога вярваш на омбудсманката на Украйна ? :giggle1:

Поредния случай на "вярваме на този, кого не спираме да казваме, че е лъжец, защото този път ни харесва какво казва" 

Ама го остави омбудсмана, да се оплита Тошев с нея, ти имаш по друга тема да шикалкавиш, още чакам

преди 22 часа, N1K17Y написа:

Я дай малко примери, да покажеш с какво централната власт е била против местното население в Донбас. 

преди 18 минути, maxthon написа:

А познай кой е снабдил ООН с информацията? Да не се окаже, че там пише за телефонни обаждания в офиса на омбудсмана на Украйна за случили се такива и такива неща?

ООН са там от месеци и си провеждат собствено разследване ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Ми и теб да те питам, откога вярваш на омбудсманката на Украйна ?

Първо от нея потеглиха информациите за изнасилвания. После дойде и опровержението пак от нея. Като не и вярваме за едното, защо да и вярваме и за другото?

ти имаш по друга тема да шикалкавиш, още чакам

Аз ти отговорих с въпрос или по-скоро ти дадох подсказка какво да търсиш.

ООН са там от месеци и си провеждат собствено разследване

Да де ама доказателста да си видял? Един доклад с твърдения не е доказателство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxthon написа:

Първо от нея потеглиха информациите за изнасилвания. После дойде и опровержението пак от нея. Като не и вярваме за едното, защо да и вярваме и за другото?

Вече ме питаш и собствените въпроси, които аз ти задавам ? Това е ново. 

Цитат

Аз ти отговорих с въпрос или по-скоро ти дадох подсказка какво да търсиш.

Намерих го и няма нищо такова, каквото твърдиш. Друг пример имаш ли ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Намерих го и няма нищо такова, каквото твърдиш.

А случайно да говори за Донбас и жителите му?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А случайно да говори за Донбас и жителите му?

Говори. И ? Поне ще кажеш ли, колко пъти трябва да те питам, за да отговориш ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как посрещнат канцлера.

8 евро струва дунера!

8 евро струва дунера!

8 евро струва дунера!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Говори. И ? Поне ще кажеш ли, колко пъти трябва да те питам, за да отговориш ?

Цялата реч само с добри пожелания е изпълнена спрямо Донбас и жителите му.... Нали това се питаше какво има против централната власт към жителите на Донбас? Порошенко по това време е или не е част от централната власт?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цялата реч само с добри пожелания е изпълнена спрямо Донбас и жителите му.... Нали това се питаше какво има против централната власт към жителите на Донбас? Порошенко по това време е или не е част от централната власт?

Виждам, че се оплете яко, да ти помогна

преди 22 часа, maxthon написа:

Е май уточнихме кой кого е поканил. Няма как Русия да е извикана за помощ от централна власт, след като именно тя е против местното население в Донбас.Републиките се образуваха именно поради действия на централната власт. 

Тошев има проблем с болднат текст, не знам ти дали ще схванеш, кажи ако е така, мога да помогна още. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тошев има проблем с болднат текст, не знам ти дали ще схванеш, кажи ако е така, мога да помогна още.

Сега пък ти се опитваш да се оплетеш. Въпроса ти беше именно да ти покажа дали има централна власт нещо против населението на Донбас. Речта на Порошенко показва именно отношението на властта в негово лице. Отношението го има преди речта на Порошенко, има го и след нея. Продължава и в момента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, maxthon написа:

Един доклад с твърдения не е доказателство.

А този официален доклад на каква база е написан. Нека позная. Стояли са си в офисите на Ню Йорк и са чакали обаждания от граждани и после са съчинили доклада.

:popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxthon написа:

Сега пък ти се опитваш да се оплетеш. Въпроса ти беше именно да ти покажа дали има централна власт нещо против населението на Донбас. Речта на Порошенко показва именно отношението на властта в негово лице. Отношението го има преди речта на Порошенко, има го и след нея. Продължава и в момента.

Ми като има преди нея, айде дай примерите де :lol6:

Станаха ли 10 пъти да те питам конкретен, но елементарен въпрос, господин Конкретика ? А ще отговорите ли в следващите 22 часа, откакто ви питах ? 

преди 4 минути, БаалБек написа:

А този официален доклад на каква база е написан. Нека позная. Стояли са си в офисите на Ню Йорк и са чакали обаждания от граждани и после са съчинили доклада.

:popcorn2:

Смееш се, но ватника точно така си го представя. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, БаалБек написа:

Нека позная.

Примерно да прекопират нещата показани им като материали от украинските разследващи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ми... има значение. Понеже точно това твърдиш бе, тролчо :lol6:

Да. Този път по изключение си разбрал точно какво твърдя. Уволнена е И заради тези си думи.

Дали има и други причини и колко са те на брой - няма значение в случая. От най-високата възможна укропска инстанция казаха че тези ѝ думи са фейк. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ми като има преди нея, айде дай примерите де 

От марс ли падаш? Отношение, отношение, отношение, още отношение. Ок желаеш да се отцепиш и за награда те стрелят с танкове и ракети. Е много ясно, че ще продължиш да искаш да отцепиш с такова отношение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...