Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

току-що, ivottoshev написа:

Ми не е имало руска войска там.

Къде бре ?

Денис Пушилин със гол тумбак ли спря украинската армия.

Ти нямаш мярка на лъжите си.

Касапина Путлер си призна за зелените человечки, даже награди командирите с държавни награди официално.

Това твоето е патология, просто не можеш да се спреш. Дори и на Касапина си Путлер си готов да противоречиш, само и само щото си си навил на пръста да излъжеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6208

• miro20

3529

• Coco1

3292

• ivottoshev

3016

преди 3 часа, andiay написа:

Реджэпкин, начи ти псуваш като каруцар, но когато некой ти казва с кво се хвалиш сам и веднага на моля другарката...

Ма то ко да очакваш от бивш комунист, преобразил се в "антикомунист"...

----------------

Ама какво му се обяснявате на този сдухан старшинка от времето на СССР?!

Потребител Реджэпкин - някакъв мухлясал кадър от времето на комунизма.... :lol6:

И бай ви Мирчо220 от Русе е същата залежала стока с отдавна изтекъл срок на годност... 

Тея двамата тролери само пълнят форума с талаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, maxthon написа:

Къде в Минск 2 пише за изтегляне на руснаци от Крим?  Изначало спорите за Донбас, а сега намесваш и Крим в опитите си да се изкараш прав.

Ти кажи най-после, имало ли е руски войски последните 8 години, пък тогава продължи с въпростите ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

По лесно е ако питаш къде си казал истината.

Значи за теб би трябвало да е съвсем лесно да посочиш моя лъжа. Само че от теб има само обвинения, но не и нещо конкретно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ти правиш за смях Наркоман вече толкова време, изтъквайки най-голямата му тактическа грешка изразяваща се в това, че налапа голата кукичка. Казах ти още вчера че ако така се отнасяш с приятелите си, аз не искам вече да съм ти приятел.

Голата кукичка я налапа Путио като си повярва на собствената пропаганда за великата руска армия.

Украйна никога не се е имала за велика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, BANKATA написа:

Поканени са от украинците бре. 

Разлика между съветници и войски даже не правиш.

Може да са поканени и от извънземните или пък от дядо Коледа, но това няма значение. Според Минските споразумения те не трябваше да са там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, maxthon написа:

Къде в Минск 2 пише за изтегляне на руснаци от Крим?  Изначало спорите за Донбас, а сега намесваш и Крим в опитите си да се изкараш прав.

Каквото доставили, такова има. Питат те за армия, а не за оръжие.

Да не очакваш на казаците да им дадат ТОР. 

Това че са без опознавателни значи не значи че са проявили самоинициатива.

Не гледали клипа за Крим. Войника казва че е руснак, Шойгу и Лавров после отричат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ти кажи най-после, имало ли е руски войски последните 8 години най-сетне, пък тогава продължи с въпростите

И да е имало около 2014г по силата на Минск 2 всичко е изнесено и в Донбас са останали само местните милиции. В предвид събитията назряващи от миналата година, тази година отново както знаеш отново има руска армия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ivottoshev написа:

Може да са поканени и от извънземните или пък от дядо Коледа, но това няма значение. Според Минските споразумения те не трябваше да са там.

Може, ама на украинска територия чужди войски са тези които не са поканени от Киев. Това защо се правиш че не о разбираш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Касапина Путлер докато се крие в бункера, Президента Зеленски се среща с войниците в Донбас по случай празника на Украинските въоръжени сили

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, BANKATA написа:

Затова имаше оръжие което е на въоръжение само в руската Армия.

Ама никой не отрича че е имало и руски военни съветници.  Не е истина колко прост може да стане човек, който се е назобил с укропропаганда.

Я да те пратя при Цоцко, БаалБукащата простотии и оФцата. Явно сте един дол дренки :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, BANKATA написа:

Това защо се правиш че не о разбираш. 

Много добре разбира, ма ако не лъже, се едно не диша.

Задушава се бре

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Тези какви са ?

Зеление человечки.

Аз казах ли ви ?

Тошев пак обосран и в крачка.

Тоя постоянно лъже и най важното се вика, че никога за нищо не бил излъгал.

Той е болен, аз ви казах.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, N1K17Y написа:

https://en.wikipedia.org/wiki/Little_green_men_(Russo-Ukrainian_War)

Тези какви са ? Смени лоботомирания с теб и ще кажеш истината.

Истината е че е имало руски "зелени човечета". Хубаво. А има ли в тази Уикипедия статия че там е имало и западни военни съветници? Ако няма такава да взема да я напиша, а? Тогава ще приемеш ли и този факт?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, maxthon написа:

И да е имало около 2014г

А защо? Какво правят руски войници на украинска територия, без да са поканени от официалната власт в Киев?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, BANKATA написа:

Да не очакваш на казаците да им дадат ТОР.

На казаците каквото се прецени всеки може да даде каквото си поиска. Същото важи и за бандеровците. Този Минск 2 като Дявол Евангелието ли го четеш. Някъде да пише Крим в него? Разбира се, че след подписване на Минск 2 руснаците са се изтеглили от Донбас

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, BANKATA написа:

То няма и нужда да е велика, срещу голодранците ще си върнат и Крим и Донбас

преди 1 минута, maxthon написа:

Разбира се, че след подписване на Минск 2 руснаците са се изтеглили от Донбас

По какво се разбира ?

Прочете в интернето, начи е вярно.

Возьмем Киев за три дняяя

Неориентирана работа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, maxthon написа:

И да е имало около 2014г по силата на Минск 2 всичко е изнесено и в Донбас са останали само местните милиции. 

Мдаа, после аз съм бил наивно шаранче :) 

Де да бяхте и толкова слепи, когато краварите финансират сепаратисти из Близкия Изток и да не пречите на пъклените им планове, ама на, само за Русия си оставате слепи. Почвам да си мисля, че е избирателно :giggle1:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Истината е че е имало руски "зелени човечета". Хубаво. А има ли в тази Уикипедия статия че там е имало и западни военни съветници? Ако няма такава да взема да я напиша, а? Тогава ще приемеш ли и този факт?

Напиши, аз никога не съм отричал, че е имало. Даже ти написах защо е имало, но троловете не помните 2 часа

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Украйна, като суверенна държава, може да покани каквито си иска съветници. Сигурно ти го казват по 10 пъти на месец(като всяко друго нещо, за което си питал) и все не си разбрал. 

Цитат

Истината е че е имало руски "зелени човечета". Хубаво.

Ама сигурен ли си ? Че след 2 дена, като ползвам този аргумент, ще кажеш, че не е вярно :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, BANKATA написа:

Кажи го това на авторите на учебника им по география. По-зле и от македонците са....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, БаалБек написа:

Какво правят руски войници на украинска територия, без да са поканени от официалната власт в Киев?

Гинуть як роса на солнце

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Мдаа, после аз съм бил наивно шаранче

След като съм шаранче кажи и защо съм шаранче. Покажи след Минск 2 за наличие на руска армия в Донбас. И преди февруари 2022г. разбира се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, БаалБек написа:

Какво правят руски войници на украинска територия, без да са поканени от официалната власт в Киев?

Дали не са поканени пък от хора непризнаващи централната власт?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След като съм шаранче кажи и защо съм шаранче. Покажи след Минск 2 за наличие на руска армия в Донбас. И преди февруари 2022г. разбира се.

Ей сега, само да намеря как показа агентите на ЦРУ да правят преврат в Украйна... Опа :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Къде бре ?

Денис Пушилин със гол тумбак ли спря украинската армия.

Ти нямаш мярка на лъжите си.

Касапина Путлер си призна за зелените человечки, даже награди командирите с държавни награди официално.

И западни военни съветници е имало там, също както е имало и руски "залени човечета". Каква е разликата? Едните да се били изтегли, ама другите да останат? Това ли пише в Минските споразумения, или пише да се изтеглят ВСИЧКИ военни формирования? Я кажи защо не пише там да се изтеглят РУСКИТЕ, а пише ВСИЧКИ. Имаш ли някаква идея защо е формулирано по този начин?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дали не са поканени пък от хора непризнаващи централната власт?

Което значи непоканени :)

Иначе, и аз мога да каня хора у вас, ама... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...