Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

току-що, petie1 написа:

Ааа ма то можело и без да ги ядеш ли?

Тцъ, ако не ги ядеш, ша станиш кът мен - почти тъп ("почти" е за самоуспокоение)...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6208

• miro20

3529

• Coco1

3292

• ivottoshev

3016

преди 4 минути, andiay написа:

Щот го правят Баварски моторни заводи сигурну....

Ехааа ученото си учено...

преди 1 минута, andiay написа:

Тцъ, ако не ги ядеш, ша станиш кът мен - почти тъп ("почти" е за самоуспокоение)...

Аа опа значи и аз трябва се напъвам ги ям значи...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

А ако ги ядеш ще си станеш напълно тъп(без почти).

:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, M.Николов написа:

Но да не се отклоняваме.

Според мен факта, че е излязъл от бункера е къде къде по-важен.

Или е двойник?

Сигурно е двойник, не вярвам оригинала да излезе от бункера.

За него има ли награда обявена че тук за един друг се бъзикат:

FjO1iLhWQAQx6WD?format=jpg&name=small

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ама ромчето дума че се поумнявало а ти обратното... А сега ко да правя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, kosyo написа:

Питай шефовете де, защо питаш нас.

В Туитър няма ли нещо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Абе ти представяш ли си тия двойници да са андроиди? Аз бих бил бая очарован

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, M.Николов написа:

Питай шефовете де, защо питаш нас.

Може да делим по-братски? Вие сте от по-вътрешния кръг все пак..За мене главата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, M.Николов написа:

В Туитър няма ли нещо?

преди 2 минути, kosyo написа:

..За мене главата

Чакай сега, ти за да го разфасоваш ли ти трябва?

преди 4 минути, petie1 написа:

Абе ти представяш ли си тия двойници да са андроиди? Аз бих бил бая очарован

Много филми гледаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, petie1 написа:

Ехааа ученото си учено...

Аа опа значи и аз трябва се напъвам ги ям значи...

Ма не сам учил бре...

То нещо ма накара да го напиша, сигур щот нес цел ден поливат...

За пуканките низнам, ма гледам, че всички умнокрасиви ги рупат и сигурну за туй са таквиз...

Пробвай и ша следим за ефекта...

преди 8 минути, M.Николов написа:

Хм, тук другу са вижда...

Кой яде пуканки - умнокрасив, кой не яде - ка бе сега.... а да, умен нема да порасте...

преди 6 минути, petie1 написа:

Ама ромчето дума че се поумнявало а ти обратното... А сега ко да правя?

Ба ти на сиганин ли имаш вера, при туй и дрът на сичкуто отгоре....

Бате, бате, дай пет леа и ша та отвора ка да станиш умен...

току-що, M.Николов написа:

Теа па кой ги пита...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Те сичките се обосраха още на 24 ти февруари, като почнаха да викат за Русия.

Светът се умори от Украйна и Зеленски . В САЩ  социологическите проучвания показват намаляване на подкрепата сред републиканците за продължаване на финансирането на украинската армия на сегашните нива, което предполага, че Белият дом може да се сблъска със съпротива след междинните избори , тъй като се стреми да продължи програмата за подпомагане , която осигури на Украйна. "Умората от Украйна е реално нещо за някои от нашите партньори“, каза един американски служител, който, подобно на други интервюирани , говори при условие за анонимност, за да обсъди чувствителните разговори между Вашингтон и Киев. Независимо как изглежда отстрани, и въпреки, че САЩ декларират постоянна подкрепа за Украйна, за никой не е тайна, че вече се водят задкулисни преговори с Русия за показни преговори, чийто резултат ще бъде договорен обаче скрито от света. Всички се надяват на разрешаване на конфликта, който през последните осем месеца нанесе тежък удар върху световната икономика и породи страхове от ядрена война. Европа, Африка и Латинска Америка, вече има почти катастрофални последици от война, която по всеобщо мнение се води само на инат от Зеленски, който между другото щеше да е клекнал на Путин хиляди пъти досега, ако не бяха оръжията и парите на света, които го подкрепиха. Мнозина вече съжаляват за това. В света започнаха и стачки против спонсорирането на Украйна, а в САЩ, това ще струва на Байдън възможност да се повтори мандата си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Светът се умори от Украйна и Зеленски . В САЩ  социологическите проучвания показват намаляване на подкрепата сред републиканците за продължаване на финансирането на украинската армия на сегашните нива, което предполага, че Белият дом може да се сблъска със съпротива след междинните избори , тъй като се стреми да продължи програмата за подпомагане , която осигури на Украйна. "Умората от Украйна е реално нещо за някои от нашите партньори“, каза един американски служител, който, подобно на други интервюирани , говори при условие за анонимност, за да обсъди чувствителните разговори между Вашингтон и Киев. Независимо как изглежда отстрани, и въпреки, че САЩ декларират постоянна подкрепа за Украйна, за никой не е тайна, че вече се водят задкулисни преговори с Русия за показни преговори, чийто резултат ще бъде договорен обаче скрито от света. Всички се надяват на разрешаване на конфликта, който през последните осем месеца нанесе тежък удар върху световната икономика и породи страхове от ядрена война. Европа, Африка и Латинска Америка, вече има почти катастрофални последици от война, която по всеобщо мнение се води само на инат от Зеленски, който между другото щеше да е клекнал на Путин хиляди пъти досега, ако не бяха оръжията и парите на света, които го подкрепиха. Мнозина вече съжаляват за това. В света започнаха и стачки против спонсорирането на Украйна, а в САЩ, това ще струва на Байдън възможност да се повтори мандата си.

Ванга изказала ли се и тя по въпроса?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Светът се умори от Украйна и Зеленски . В САЩ  социологическите проучвания показват намаляване на подкрепата сред републиканците за продължаване на финансирането на украинската армия на сегашните нива, което предполага, че Белият дом може да се сблъска със съпротива след междинните избори , тъй като се стреми да продължи програмата за подпомагане , която осигури на Украйна. Умората от Украйна е реално нещо за някои от нашите партньори“, каза един американски служител, който, подобно на други интервюирани за този доклад, говори при условие за анонимност, за да обсъди чувствителните разговори между Вашингтон и Киев. Независимо как изглежда отстрани, и въпреки, че САЩ декларират постоянна подкрепа за Украйна, за никой не е тайна, че вече се водят задкулисни преговори с Русия за показни преговори, чийто резултат ще бъде договорен обаче скрито от света. Всички се надяват на разрешаване на конфликта, който през последните осем месеца нанесе тежък удар върху световната икономика и породи страхове от ядрена война. Европа, Африка и Латинска Америка, вече има почти катастрофални последици от война, която по всеобщо мнение се води само на инат от Зеленски, който между другото щеше да е клекнал на Путин хиляди пъти досега, ако не бяха оръжията и парите на света, които го подкрепиха. Мнозина вече съжаляват за това. В света започнаха и стачки против спонсорирането на Украйна, а в САЩ, това ще струва на Байдън възможност да се повтори мандата си.

Честно казано, това ми звучи прекалено "оптимистично"....

Лично аз смятам, че почти цялата друга година ще мине под знака на тази война....

Нещата отидоха твърде далече и ще трябва да се направят доста тежки компромиси от всички...

А най-трудното идва после, как да оправдаят тези компромиси при цялата тая пропагандна риторика и наливаните средства....

Имам предвид всички замесени....

Много трудна ситуация за дипломатите...

Иначе съм убеден, че вече всички искат войната да приключи вчера, каквито и лозунги да развяват...

Лично мнение...

преди 4 минути, kosyo написа:

Ванга изказала ли се и тя по въпроса?

Което ме подсеща, че така и не каза, как според теб ще завърши всичко това?

Нямаш мнение?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, M.Николов написа:

преди 3 часа, valkiria1 написа:

.....В света започнаха и стачки против спонсорирането на Украйна, а в САЩ, това ще струва на Байдън възможност да се повтори мандата си.

Че то и по време на ВСВ е имало протести и демонстрации "защо да воюваме с Хитлер, той не ни е нападал" , "подпомагане с оръжие само удължава войната" и подобни.

Познато , нали ? Разпознавате ли се в ето тези идиоти ?

Сега такива умници като тебе търсят само подобни новини за да подкрепят новорашистите от Кремъл

преди 5 часа, Trichocephalus написа:

Днес инфопотока просто разби всичко детско в мен

318589708_10223382145247130_4342166436287859244_n.jpg

Тоест «Враг коварно напал на наши самолеты, мирно бомбившие его города»

Все едно Карел Чапек е писал сводката :lol6: 

Уникално :) :) :)

Макар е това в класика в рашистката пропаганда . Не е за пръв път, не и за последен.

преди 6 часа, maxthon написа:
преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Миро пише по темата. Ромчето влиза тука само за да псува.

Миро нарече всички несподелящи мненията му "престъпници". Съдия ли е? Прокурор ли е? Идиот ли е? (след като ме е нарекъл престъпник, логично е да питам дали е идиот). Ромчето (който и да е той) ако е псувал се предполага, че си е понесъл и наказанието за това.

Не само това, ами сега ще те нарека и лъжец. И то съвсем основателно . Ще познаеш ли защо ?

Ах да.. сетих се че не толквоа отдавно официално те нарекох фейкомет, също изцяло на твой пост с фалшиво видео на зеленски ако не се лъжа беше....

Та... фейкомет и лъжец. 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, valkiria1 написа:

Светът се умори от Украйна и Зеленски .

Аха, остана само една подробност, да ти повярвам.

Гари Табах не е ли от републиканската партия ?

Толкова като си ги обичате варварите, носете си кръста на отвращението и презрението, задето подкрепяте нехора.

Това не е шега. Подкрепяш убийствата и изнасилванията на невинни цивилни хора и деца.

Геноцид над 40 000 000 нация подкрепяш. Проумяваш ли ???

преди 7 часа, Trichocephalus написа:

Тоест «Враг коварно напал на наши самолеты, мирно бомбившие его города»

Все едно Карел Чапек е писал сводката

Аз казах ли  ви а ???

Скивай ги ся тези. Тръгнали да убиват, мародерстват и изнасилват, ся реват, че ги обстрелвали. Настинали били. Смяяятай каква неориентирана паплач

Свиньособаки

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, kosyo написа:

П-р-р-р коньо. Стана ми интересно вече да видя че най-накрая си постнал чаршафите , графиките както си е по реда, статията е почти готова и като добър самарянин викам да ти помогна, въпреки че си мълчиш за учебника по комунизъм-белким размислиш най-накрая. Всичко хубаво ама си забравял да постнеш оригинала... Като аматьор се излагаш значи ама хайде нека бъдем добри, все пак се предполага че за сефте не си засмукал шлаката от помийната яма.  И изведнъж "бам" просветление от Twitter:

Случайно да имаш представа какъв е този оръфляк дето се вика Joshua Watt и що ги плещи такива небивалици? Че и вика за някакви журналисти някаква непозната за мен дума "sloppy"( нещо за флопита ще да е)? Може ли да го нахраниш в статията дето всеки момент ще се пръкне на белия свят? И дай моля те линка за оригинала че ми стана интересно нещо.. Моля те....

P.S. аз линка го имам ама другите да се посмеят.

Какво се опитваш да докажеш? Проучването е рандомизирано (randomized) и бройката е точна - процентите са точни. Когато става въпрос са осреднени статистики, 10 милиона теста могат да ти дадат точно информация за бройка от 1 милиард, примерно.

При средните статистики, дори и малък sample size може да ти даде точен отговор относно голямата картинка.

В началото имаше силно пропаганда с ботове, с цел изкривяване на общественото мнение в полза на неолибералния елит в САЩ. Тъй като вече целта е постигната, въпросните хаштагове вече не са известни изобщо и няма про-украинска пропаганда, както беше в началото. Единствените пропагандисти, които останаха, са тези със силен confirmation bias срещу Русия.

Сега разбра ли защо не и нужно да анализираш "entire conservation", че да придобиеш ясна представа за "entire conservation".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, PigMan9 написа:

Какво се опитваш да докажеш? Проучването е рандомизирано (randomized) и бройката е точна - процентите са точни. Когато става въпрос са осреднени статистики, 10 милиона теста могат да ти дадат точно информация за бройка от 1 милиард, примерно.

При средните статистики, дори и малък sample size може да ти даде точен отговор относно голямата картинка.

В началото имаше силно пропаганда с ботове, с цел изкривяване на общественото мнение в полза на неолибералния елит в САЩ. Тъй като вече целта е постигната, въпросните хаштагове вече не са известни изобщо и няма про-украинска пропаганда, както беше в началото. Единствените пропагандисти, които останаха, са тези със силен confirmation bias срещу Русия.

Сега разбра ли защо не и нужно да анализираш "entire conservation", че да придобиеш ясна представа за "entire conservation".

Ей, ама какво те питам аз ти какво ми отговаряш... Хайде малко по-сериозно.. Че по въпроса:

-кой е този,

-защо ги пише тия работи,

-линка към статията

Допълнителните въпроса следват след тези. Примерно как е проведено изследването-въз основа на какво. Моля използвай ФАКТИ , ДОКАЗАХ - ти си знаеш там, не съм мадам В да те уча. Гледам си преиначил назад един въпрос накрая ще те помоля да преиначил с няколко реда и това изследване.

P.S. какво значи bias- няма ли българска дума за това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, miro20 написа:

Ще познаеш ли защо ?

Няма как да знам. Нито съм престъпник, нито лъжец, нито каквото и друго се опиташ да употребиш. Хехе фалшивото видео на Еленски ли измисли само? Защо не се пробваш да опровергаеш най-добрия "фейкомет", който съм пускал, а бягаш като дявол от тямян?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, miro20 написа:

От терористична държава друго не можеш да очакваш.

Няма грам мисъл... няма разум.. има само терор.

От Миро Истината друго никой не очаква.  Било е практика с терор при болшевиките в СССР.   В наше време вместо да предоставят автономия на Донбас, бандеровците са  решили  да тероризират местното население там.   При гласувано решение в Киев от Върховната Рада.    Сега руската военна операция тероризира тях - обаче за казаците тя е национално-освободителна.    Това е ясно на всички, без Миро.   За същия е важна пропагандата от НАТО и от Киев. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аха, остана само една подробност, да ти повярвам.

Гари Табах не е ли от републиканската партия ?

Толкова като си ги обичате варварите, носете си кръста на отвращението и презрението, задето подкрепяте нехора.

Това не е шега. Подкрепяш убийствата и изнасилванията на невинни цивилни хора и деца.

Геноцид над 40 000 000 нация подкрепяш. Проумяваш ли ???

Аз казах ли  ви а ???

Скивай ги ся тези. Тръгнали да убиват, мародерстват и изнасилват, ся реват, че ги обстрелвали. Настинали били. Смяяятай каква неориентирана паплач

Свиньособаки

В Републиканската партия в САЩ има и инфилтрация от страна на Радикалната Левица, ако не си наясно.

Да, хората са уморени. Ти нали знаеш, че да се дадат тези помощи, които НЕ са помощи, а търговски договори и кредити, се вземат пари от данъкоплатците, без да са питани дали са съгласни.

Не е геноцид, а опит за противодействие на инфилтрация в региона от страна на САЩ. Колко пъти да ти обяснявам,и войната започна поради основните причини, че по поръчка на САЩ, Киев не прие споразуменията Минск и САЩ опитваха да разширят военния капиталстимески съюз - НАТО - към Русия. Колко пъти да ти ПОКАЗВАМ и ДОКАЗВАМ, че още през 1997г, глобалистите в САЩ знаеха, че разширяване на НАТО към Русия ще предизвика отговор; въпреки това, съвсем съзнателно натискаха украинското прокси да влиза в НАТО. Като се има това предвид, сам можеш да прецениш чия е вината за войната, която реално е прокси война на САЩ срещу Русия.

преди 51 минути, kosyo написа:

Ей, ама какво те питам аз ти какво ми отговаряш... Хайде малко по-сериозно.. Че по въпроса:

-кой е този,

-защо ги пише тия работи,

-линка към статията

Допълнителните въпроса следват след тези. Примерно как е проведено изследването-въз основа на какво. Моля използвай ФАКТИ , ДОКАЗАХ - ти си знаеш там, не съм мадам В да те уча. Гледам си преиначил назад един въпрос накрая ще те помоля да преиначил с няколко реда и това изследване.

P.S. какво значи bias- няма ли българска дума за това?

Питаш ме неясни неща - задаваш въпросите си по неясен начин.

Кой е този? Отново се интересуваш от това кой е човека, а не от информацията, която е предоставил. Това е логически погрешно.

Ето тук има повече информация относно проучването и пропагандната кампания в ранните седмици на войната, когато беше от критично значение да се манипулация общественото мнение за да може да се подкрепят санкциите и хората да не гласуват за политици, които се противопоставят на тези санкции, които рушат икономиките по света под претекст "спасяване на хора":

https://www.adelaide.edu.au/newsroom/news/list/2022/09/08/bots-manipulate-public-opinion-in-russia-ukraine-conflict

https://mronline.org/2022/11/07/massive-anti-russian-bot-army-exposed-by-australian-researchers/

Защо ги пише тези неща? Какъв е този въпрос? Все едно аз да питам защо се правят и публикуват проучвания. На тези въпроси ш сам можеш да си отговориш.

Да, има българска дума за "bias" - казва се "пристрастие".

преди 6 минути, attj написа:

От Миро Истината друго никой не очаква.  Било е практика с терор при болшевиките в СССР.   В наше време вместо да предоставят автономия на Донбас, бандеровците са  решили  да тероризират местното население там.   При гласувано решение в Киев от Върховната Рада.    Сега руската военна операция тероризира тях - обаче за казаците тя е национално-освободителна.    Това е ясно на всички, без Миро.   За същия е важна пропагандата от НАТО и от Киев. 

"Миро Истината"??? 🤣🤣🤣

Миро е точно толкова далеч от истината, колкото Сълнечава Система от CEERS-93316.

Миро е просто пропагандист, вероятно и платен, който повтаря едни и същи неща, без никога да има някаква нова мисъл. Вече почти една година повторя едно и също - "ватенка", "комуне", "комсомолец", "путлер", "рашисти", "рашистан", "терористична държава".

Той никога, АБСОЛЮТНО НИКОГА, не успя успешно да се аргументира с мен и да ме оспори. Цитира предимно някакви хора от Twitter, и медии като Радио Свободна Европа, Finanz.ru & Moscow Times. Първото е американска медиа, за която дори и в Уикипедия пише, че е чисто пропагандна медия; това е медия, промотираща само и единствено либерализъм и неолиберализъм. А, Moscow Times е разклонение на американската Financial Times. Иначе, Миро твърди, ми това - Finanz.ru и Moscow Times са руски медии. Не, не са руски медии. Въпросните медии са американски и анти-Руски медии, представени като руски, че да се спечели доверието на руснаците и да върви пропагандата срещу Путин и политическата система на Русия.

Миро наскоро беше пуснал фалшива новина, според която някакъв човек в Русия бил арестуван и глобен за носене на табелка с надпис "аз обичам баща си". Бързо му доказах, че това НЕ е вярно и НЯМА как да бъде вярно - той така и не отговори на критиките, с които оспорих Радио Свободна Европа, което той цитира като "източник".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...