Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 4 минути, maxthon написа:

Толкова ти харесва езика, че вече даже и нарушаваш и правилата на форума за да пишеш на него.

Четем си тука т.2.9 от правилата...

а ти ?

Правиш се на умен? няма как да стане.... :) 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Там руски войски не е имало за да се "изтеглят". Имало е руски военни съветници, също както е имало и краварски военни съветници.

Лъжа. Рашисткия спецназ нахлу и започна да превзема градче след  градче

Обаче съществува в тези споразумения една т. 11. Ако тя беше изпълнена, всичко щеше да е мирно и тихо. Само че на Кравария тази точка не ѝ изнасяше да се изпълни.

Ти минските споразуменията отзад напред ли ги четеш ? Да не си обратен?

:giggle1:

Знам знам.. не сиобратен, просто си инвалидизиран класически фейкомет и спекулант . :)

Знаем, знаем. :D

Знаем как линкове изчезват от твои постове, знаем и прословутата ти реплика "тези думи не са мои" относно написаното в линк, който е в твой пост :wink12:

О да, само че според правилата на форума се нарича коректност. Даже ти бях благодарил че си намерил неточност или разминаване беше  в мой цитат, и коректно поправих линка .

Ти си уникален случай - критикуваш ме за спазване на правилата !

:) :)

А реално си е класическо малоумие от твоя страна :)

И разбира се, никога не съм казвал такива думи . :hush:

Фейкомет и спекулнат

тошеффф насран както всеки път.

преди 16 минути, attj написа:

Заради Донбас и Крим дали си заслужава подобен ужас     https://dnes.dir.bg/svyat/raketni-udari-na-nyakolko-valni-po-mnogo-ukrainski-gradove-porazeni-sa-kritichni-obekti

О как ги ужилиха украинците с поразените военни летища на 700-800 км  :)

Рашистите реагират по класическия си сценарий както озлобени  кучета могат да реагират - с усилване на терора.

То и с кримския мост бе почти такава реакция - отговор с най ожесточени масирани удари по цивилни цели    / макар че моето мнение е малко по различно/

От терористична държава друго не можеш да очакваш.

Няма грам мисъл... няма разум.. има само терор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6208

• miro20

3529

• Coco1

3292

• ivottoshev

3016

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Само да те питам, в Москва кой им заповяда да стоят затворени и да се крият от измисления вирус ? 

Тошев Двойния Стандарт

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Пак го засече. Ся ще почне да лъже, че не лъже

Не, ще ме пита къде е лъжата, въпреки, че вече съм му изрязал цитат. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, miro20 написа:

тошеффф насран както всеки път.

Те сичките се обосраха още на 24 ти февруари, като почнаха да викат за Русия.

Нормален човек може ли да вика за Мухосранск ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, miro20 написа:

Четем си тука т.2.9 от правилата...

Е точно ти ли днеска къде изтеряса за кой ли път наричайки всеки на различно мнение с какво ли не? Скарай се и на Реджеп де преди малко и той си позволи. Той ти е приАтелче и не може.

преди 7 минути, miro20 написа:

Лъжа. Рашисткия спецназ нахлу и започна да превзема градче след  градче

Спора май е за действието на Минските споразумения. Въпросния клип е доста преди това сниман. А сега дай друго "доказателство" след подписаването не споразуменията.

преди 9 минути, miro20 написа:

Ти минските споразуменията отзад напред ли ги четеш ? Да не си обратен?

Е давай тогава точка по точка кой и кога е нарушил споразумението. Но гледай да е след като е подписано....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxthon написа:

наричайки всеки на различно мнение с какво ли не

Миро пише по темата. Ромчето влиза тука само за да псува.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

А на бас, че няма да те разберат !

Ей, няма да стане човек от тебе.

С Ватенките ако разговаряш на родния си маймунски език, по има шанс да вдянат.

Разбират ме, ама не им изнася:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Миро пише по темата. Ромчето влиза тука само за да псува.

Миро нарече всички несподелящи мненията му "престъпници". Съдия ли е? Прокурор ли е? Идиот ли е? (след като ме е нарекъл престъпник, логично е да питам дали е идиот). Ромчето (който и да е той) ако е псувал се предполага, че си е понесъл и наказанието за това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, miro20 написа:

масирани удари по цивилни цели

Колко пъти ще повтаряш тази мантра? Няма такова нещо като електропреносна мрежа да е цивилна цел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, maxthon написа:

Миро нарече всички несподелящи мненията му "престъпници". Съдия ли е? Прокурор ли е? Идиот ли е? (след като ме е нарекъл престъпник, логично е да питам дали е идиот)

а други наричат, тези които несподелят мнението им - трол - съдия ли, прокурор ли са - или както казваш идиоти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Филипов написа:

а този павел да не избягал от войната:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, maxthon написа:

Общо за бюджета говоря от къде ще дойдат приходите. Извънредни приходи имаше тази година като цяло. Някой ако си мисли, че другата година приходите от нефт/газ ще са по-малки... Бюджетните кредити са нещо съвсем друго от това, което си мислиш. Най-грубо казано това са средствата по пера осигурени за разходи.

Най-общо казано си прав...

Но така както е написано в поста, който цитирам, е абсурдно...

А и въпросът ми бе закачка към "знаещата"...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, andiay написа:

И какво точно ще значи "бюджетно кредитиране" на тези структури, при положение, че те по презумпция са на бюджетна издръжка?

Пак ли локуми ще си разтягаш? Ако не знаеш запознай се със законодателството на РФ. Кой на кого дава право да извърши разход, органите на които е възложено и т.н.

:popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Филипов написа:

дека видя САЩ в изявлението на Русия ве, безгасна буквичке:D

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, maxthon написа:

Колко пъти ще повтаряш тази мантра? Няма такова нещо като електропреносна мрежа да е цивилна цел.

Моля? Би ли го доказал... Примерно какво включваме в полето където няма стълб.. Ето такава глупост ме кара да приема връщането на казармата за всички. Друго си е да те изтъпанят да дърпаш кабел до близкия (5-6 км) стълб в гората щото в полето си на открито :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, БаалБек написа:

Пак ли локуми ще си разтягаш? Ако не знаеш запознай се със законодателството на РФ. Кой на кого дава право да извърши разход, органите на които е възложено и т.н.

:popcorn2:

Е, вече се разбрахме, че знаещата си ти...

Аз за това се допитвам до теб...

Гледам яко рупаш пуканки, значи си станала още по-знаеща...

Тъй че, не са стискай, дай и на нас малко знания...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, andiay написа:

Е, вече се разбрахме, че знаещата си ти...

Аз за това се допитвам до теб...

Гледам яко рупаш пуканки, значи си станала още по-знаеща...

Тъй че, не са стискай, дай и на нас малко знания...

Zа теб много добре го е описал Нобеловия лауреат Иван Павлов още през 1932г. в труда си "За руския ум"

"Трябва да споделя своя тъжен поглед върху руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Условните му рефлекси са координирани не с действията, а с думите."

:popcorn2::hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Реджеп Иведик написа:

Те сичките се обосраха още на 24 ти февруари, като почнаха да викат за Русия.

Нормален човек може ли да вика за Мухосранск ?

По този повод един руски историк Василий Ключевски, живял в края на 19-ти и началото на 20-ти век е написал следното:

"Руската държава се държи като циганско племе, на което му е по-лесно да се премести на нова територия, отколкото да въведе ред в собствената си."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, БаалБек написа:

Zа теб много добре го е описал Нобеловия лауреат Иван Павлов още през 1932г. в труда си "За руския ум"

"Трябва да споделя своя тъжен поглед върху руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Условните му рефлекси са координирани не с действията, а с думите."

:popcorn2::hush:

Е, кат не обичам пуканки, тъй ше е тя...

Ма нищо бре, ти пробвай, виж как бързо схванах, че на война може и да пострадат хора, а и научих кво е туй ФАКТ...

Тъй че, не разтягай лакуми (и лакум не обичам) ами споделяй знанията си по същество....

За последно - офертата (нямам нищо против да си донесеш и пуканки) ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

За последно - офертата (нямам нищо против да си донесеш и пуканки) ?

За сексуалните ти мераци по-добра работа ще ти свърши сина ти, като ти доведе половинка. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, M.Николов написа:

Е това са пътища.

Сега като каза се загледах -оправили са ги. Аз имам спомен за магистрала от Киев на изток нейде, дето беше с големи бетонни плочи и беше около 3 часа път като по жп-линия. После асфалт, около селата към Одеса/около Херсон адски много калдаръм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес инфопотока просто разби всичко детско в мен

318589708_10223382145247130_4342166436287859244_n.jpg

Тоест «Враг коварно напал на наши самолеты, мирно бомбившие его города»

Все едно Карел Чапек е писал сводката :lol6: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...