Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

България няма да предостави на Украйна зенитно-ракетни системи С300 и изтребители, но ще й предостави други неща, които са в топ 3 на приоритетите на Украйна като искано от нас въоръжение", заяви в неделя пред Би Ти Ви министърът на отбраната Димитър Стоянов.     Министерският съвет одобри списъка с военната помощ за Украйна, изготвен от Министерството на отбраната, на 30 ноември, но в момента списъкът е с гриф "Секретно".    "Това, което изпращаме, е съгласувано с украинската страна.  Мисля, че колегите от Украйна ще останат доволни", добави той и уточни, че въоръжението е основно за сухопътните войски.           Сякаш ще опазят тайната от руснаците!?    Може-би следва да благодарим на особено умните ни депутати и управници?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3599

• Coco1

3456

• ivottoshev

3082

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Аве Прасе, коментарите се задържат от ботове, ама Николов се оплакваше, че коментара му изобщо не е публикуван, а това го решават модераторите.

Начи е напсувал некое другарче. В тоя форум за друго не трият. Аз да не съм от вчера.

И аз преди време имах няколко задържани коментари, но те никога не се публикуваха, въпреки че не съдържаха обиди. Явно модерацията не си прави труда да проверява листите със задържани коментари. Докладвал съм и обиди и спам, но и те не се трият. Модерацията работи рядко и то само за специфични и подбрани случаи.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

"Всеки цивилизован човек днес, независимо от вяра и народност, се чувства украинец. Иначе е варварин."

Гари Табах

Това не е вярно. Аз не се чувствам украинец, въпреки че не съм варварин. Реално погледнато, няма причина да подкрепяш Украйна. Ако мислиш, че има причина, можеш да я покажеш.

Единствените, които силно подкрепят Украйна, са ботовете; 60-90% от про-Украинската пропаганда се изпълнява от ботове, показват проучвания, анализирали милиони постове по социалните мрежи. По-малко от 10-15% от про-Руската пропаганда, която не е пропаганда, се изпълнява от ботове.

Ако мнозинството от хора се интересуваше от Украйна и изпълняваше активизъм в полза на Украйна, употребата на ботове нямаше да се налага.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, PigMan9 написа:

И аз преди време имах няколко задържани коментари, но те никога не се публикуваха, въпреки че не съдържаха обиди. Явно модерацията не си прави труда да проверява листите със задържани коментари. Докладвал съм и обиди и спам, но и те не се трият. Модерацията работи рядко и то само за специфични и подбрани случаи.

Единствените, които силно подкрепят Украйна, са ботовете; 60-90% от про-Украинската пропаганда се изпълнява от ботове, показват проучвания, анализирали милиони постове по социалните мрежи. По-малко от 10-15% от про-Руската пропаганда, която не е пропаганда, се изпълнява от ботове.

Ако мнозинството от хора се интересуваше от Украйна и изпълняваше активизъм в полза на Украйна, употребата на ботове нямаше да се налага.

Това е защото ползваш още Big Tech компаниите - аз колко пъти ти казах да смениш DNS-а, сървъра за време и Root сертификатите само с руски ама ти не ме слушаш. И не е лошо да погледнеш и алтернативната гледна точка - всеки истински бъдещ журналист трябва да го прави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, miro20 написа:

Всички комунета сте предатели и продажни антибългари дето маструбират миришейки партийните си книжки увити в съветското знаме, а комунистическия режим за който толквоа точите лиги носталгично,   е обявен за престъпен с декларация на НС.

Само не разбирам защо ни разказваш сексуалните си фантазии?

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PigMan9 написа:

60-90% от про-Украинската пропаганда се изпълнява от ботове, показват проучвания, анализирали милиони постове по социалните мрежи

Линк, или пак си смучеш от пръстите.

На вас не само, че не трябва да ви разрешават да викате за варварите от Мухосранск, ми... а дан казвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, M.Николов написа:

Лъжец си оставаш, Реджепов, жалък лъжец.

Нямаш капчица достойнство.

Реджепа му е намерил цаката - парите не миришат!!!!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Линк, или пак си смучеш от пръстите.

На вас не само, че не трябва да ви разрешават да викате за варварите от Мухосранск, ми... а дан казвам.

Колко иронично... Ти, който НИКОГА не предостави какъвто и да е линк, ми искаш линк.

Нали знаеш, че аз с линкове не се занимавам? Аз директно правя snapshot, който после използвам. Така предотвратяват цензурата. Не веднъж ми се е случвало да има важна информация във Уикипедия, но по-късно да я няма.

Отново става ясно, че никога не си чел публикациите ми, които съм ти показвал - говоря за тези от линка в подписа ми. Ако го беше направил, отдавна щеше да знаеш истината. Да, това е една от многото истини, която НЯМА да видиш по "медиите".

Относно това въпрос за линковете:

redfish-ukraine-bot.thumb.jpeg.f5044934f5a6337e578ccf3bef18193e.jpeg

main-qimg-92b9f3e05e9e0ce3d3c5b0c2ffab58e7-lq.jpeg.fb2e9cb6e5f7005a4bc8d7780a048b03.jpeg

main-qimg-39250ea151d95c89e784e03e799beec2-lq.thumb.jpeg.8f1f1e6174206f727b30065e81e16536.jpeg

main-qimg-a4308fe6133cf649ed4bea66bd5944cf-lq.jpeg.34ced29fd455a94119df7a3b4707340f.jpeg

main-qimg-c1e008e3eacbc1e3654331ff664481f9-lq.jpeg.2deb53c353ca8eb4f23925225471bafd.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, полезни буржоазни идиоти. Той и Сергеев преди тебе пусна един канадски професор с български корени. Ядрена ватенка и чугун с петолъчка на челото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес министърът на енергетиката на Украйна (украинска телевизия назначи генерал Суровикин за такъв) е взел решение за пренастройка на електропреносната мрежа на страната. Извършва се следващия транш от обещаните репарации към Украйна. Това отговаря и на горния въпрос за дупките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ясно, полезни буржоазни идиоти.  Ядрена ватенка и чугун с петолъчка на челото.

----------------------

Реджэпкин, ти си някакъв тъп и сдухан старшинка от времето на комунизма. Скрий се някъде.

-----------------

Това ако е вярно...:ohmy:

Снощи около 22:00 ч. българско време американската телевизия FoX News излъчи интервю заснето в началото на тази година с американският генерал Джак Кийн, главнокомандуващ на военно въздушните сили на САЩ, който заяви пред репортера на медията : "Накарахме Украйна да воюва с Русия само за 66 милиарда долара мисля, че това е огромен успех за нашата външна политика". Според него "инвестирането в Украйна е изключително печелившо, защото срещу сравнително малки средства за нашите интереси войната срещу Русия се води на територията на Украйна и със техни военни сили и средства“ допълва още той. Малко по късно в интервюто той споменава Полша, Румъния и България като подчертава, че планира тези държави също да се включат във ВОЙНАТА, ако Украйна не задържи сегашните си позиции. На въпрос "как точно" , генерала отказва да даде подробности, като се позовава на военната тайна. С голямо задоволство в края на интервюто Кийн поздравява свойте партньори от ЕС, в частност Европа, за твърдата им позиция към "агресора" Русия и подкрепата им за Украйна. Веднага след като китайската информационна агенция Син Хуа разпространи част от интервюто, видео и текст, американската FoX News го свали от видео платформата си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако страдате от анемия следващите години ви препоръчвам селско-стопанска продукция от Украйна. Ще бият всякакви рекорди в добивите няколко следващите години:

https://mobile.twitter.com/worldonalert/status/1599758913465114626

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ракетите летят ..

Много региони на Окраина са получили летящи поздравителни картички от Суровикин..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Богатир написа:

Ракетите летят ..

Много региони на Окраина са получили летящи поздравителни картички от Суровикин..

Включително и тракторите в Молдова са отведени в укритията по случай ракетата паднала там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много задълбочен и верен анализ на руския депутат и журналист Игорь Яковенко за приближаващия крах на така наречения "Руски Проект" наследник на "Монголския Проект".

А сега цалувайте ръка !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В Абхазии готовы отказаться от российского гражданства в случае принуждения идти на войну с Украиной

Потвърдено е, че ВСУ са унищожили жива сила на противника в Якимовски район на Запорожка област. Загубите на окупаторите са до 30 ранени и над 10 убити военнослужещи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, БаалБек написа:

Потвърдено е, че ВСУ са унищожили жива сила на противника в Якимовски район на Запорожка област. Загубите на окупаторите са до 30 ранени и над 10 убити военнослужещи.

Еха, мерси за информацията...

Ей го на, вече започвам да трупам познания...

Досега не знаех, че на война се убиват и раняват хора...

Мислех, че е като при игрите, всеки има по няколко живота...

Ма то сигурно се отнася само до ВСУ...

На прав път ли съм?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

На прав път ли съм?

На чия страна си ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен.

Питам, ама отговор не искам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...