Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 88,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6680

• Coco1

4229

• miro20

4096

• attj

3677

преди 4 часа, andiay написа:

Опростени примери от реалния живот...

Соломон Паси казва, че монетата има само една страна - "министерство на истината"...

Тази тема - всеки, който не вика "Слава Украини", всеки, който не споделя наложената официална позиция, атоматично бива категоризиран като "рашист", "путинофил", "русороб" и т.н. - резултат от действията на "министерство на истината"....

Големите масмедии - не се канят хора, за които предварително се знае, че позицията им не съвпада с официалната - налагане на политиката на "министерство на истината"...

Говорителката на Петков, някаква Бориславова май беше, размахва листче с имена на журналисти, твърдейки, че това са "купени от Кремъл за 4000 лв. на месец", без да предоставя никакви доказателство за това, а просто защото мнението им не съвпада с официалното - репресии от "министерство на истината", целящи да наложат единствено и само "правата вяра", чрез дискредитиране на инакомислещите...

Достатъчно ли е?

Не че няма още десетки примери...

Както казах, този който някога се е бунтувал срещу тогавашното "министерство на истината", то днес неминуемо ще се бунтува и срещу днешното "министерство на истината"...

Тези, които някога пък са били най-върлите привърженици на тогавашната "права вяра", днес са се "покръстили" в новата "права вяра" и я защитават по единствения им познат начин - "министерство на истината"...

Защото свободата и правата не се определят от политическата конюнктура...

Или си свободен по манталитет и зачиташ правото на друг да е "крив" или си "политическо зомби", което живее само с "правата вяра" и е готово да смачка всеки, който е дръзнал да я оспори...

Анди, притчите и легендите, които разказваш не могат да ти прикрият липсата на система от знания за същината на реалните обществени процеси и явления. Живееш си в самоизмама, но така си приел да бъде. Освен това си опериран от себекритичност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, БаалБек написа:

Живееш си в самоизмама

Приема желаното за действително.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Филипов написа:

Що? Вчера ме нямаше - бях на протеста и трябва да наваксам, но нямаш стигане.

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ - най големите тролове - не се ли познавате?

• Реджеп Иведик4703 miro202546 Coco12518 BANKATA2071

Да говориш истината не значи че си трол, а трезво мислещ.

Гледай си клипчетата и си вярвай че всичко е цветя и рози за руснаците.

До година като копаят поредното дъно пак ми обвинявай запада, неолибералите, сорос и т.н. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, БаалБек написа:

Анди, притчите и легендите, които разказваш не могат да ти прикрият липсата на система от знания за същината на реалните обществени процеси и явления. Живееш си в самоизмама, но така си приел да бъде. Освен това си опериран от себекритичност.

Щом ти го твърдиш...

И щом смяташ, че ти притежаваш системата от знания, която на мен ми липсва...

Офертата ми още е в сила...

Нали помниш, всеки вади документите с които разполага, а после провеждаме неформален дебат върху темата, без помощта на нета...

Навита?

Така само с думи нЕма ти се получи...

Когато ти казвам, че си "тенекиен човек", аз се аргументирам защо го казвам - нямаш лично мнение, а препредаваш чужди мисли, често опитвайки се да ги представяш за свои, често дори без да се замислиш, че влизат в противоречие с предни твои постове...

Рупор, от който излизат подбрани "новини" и "кухи" лозунги...

Не ме бърка, просто констатирам факта, избора си е твой...

Хайде сега ти се аргументирай, защо според теб ми липсват "система от знания за същината на реалните обществени процеси и явления."...

Дори и само върху поста, който си цитирала...

В него притчи няма, легенди също...

Не ме бърка, че ти се иска да бъдеш възприемана като нещо, което не си в състояние да бъдеш...

Но и ти не ме бъркай със себе си...

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Тцъ, Асланчик дорогой, идиота сам собой...

Туй си е твоето амплоа...

Трябва ли пак да посочвам доказателства?

Това, че ти си идиот и се гордееш с това, не означава, че и аз съм идиот и приемам желаното за реално...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, glen написа:

Зеленски иска да забрани Руската православна църква в Украйна?

Не го ли направиха болшевиките последния път?Забрана на християнските църкви? Нищо чудно, че американските прогресисти го обичат!Забрана на политически партии, а сега и църкви.

Хората все още вярват, че този конфликт е просто „чичко Путин е зъл“.

РПЦ която 'освещава" танкове и ракети , и в лицето на КГБиста Гундяев одобрява рашистконацистката война, няма нищо общо с християнските принципи.

Украйна не забанява църкви, а тези структури които одобряват терористичната война на Рашистан.

Отделно че рашистите изпозлват чеченските уахабити ислямисти главорези  за да колят православни украинци.

Не съм чул РПЦ да е против това.

:hush:

преди 28 минути, BANKATA написа:

Гледай си клипчетата и си вярвай че всичко е цветя и рози за руснаците.

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 44 минути, БаалБек написа:

Живееш си в самоизмама

Само вижте рашистите какви полюции изхвърлят

Как не се е сетил Гьобелс да обяви че е бил в Лондон и са превзели и Москва... ама за малко .... :giggle1:

Зеленият наркоман и солташакът му са си лъжци отвсякъде. Няма ли да коментираш указът му за забрана на православието и репресии срещу свещенослужители? Че защитава един нашенски снабдител на наркотици с три межународни влезли в сила присъди от екстадиция и ги е приютил при него си и им е раздал паспорти?

Тези, които пускам никой не ги е обвинил в лъжи за разлика от твоите.

Фейкомет, вече споменах че нищо не е забранявано , а РПЦ няма нищо общо с православието .

Я погледни , това ли наричаш православие ???

Хитлеристки поздрав с викове "Христос восскресеееее"

Не другари фейкомети рашисти комунета ... това е православен фашизъм... както ислямисткия фундаментализъм...

Няма никаква разлика.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зеленият наркоман

а ботоксовят нааркоман - щв го коментираш ли:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Що? Вчера ме нямаше - бях на протеста и трябва да наваксам, но нямаш стигане.

Бил си на протеста на малоумниците дето искат да сме в графа Венецуела, Индия , Бутан по изборния закон ? ?

хехе :)  Там ти е мястото ... фейкомет и заблуден промит мозък .... :hit:

Няма друга такава държава с такива протести ! Копаем дъното благодарение на такива промити мозъци .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Филипов написа:

пак ли цитираме страхливци - хора емигрирали по далеч от Русия - с тях ли се смоопределяхша

преди 3 часа, glen написа:

Зеленски иска да забрани Руската православна църква в Украйна?

Не го ли направиха болшевиките последния път?Забрана на християнските църкви? Нищо чудно, че американските прогресисти го обичат!Забрана на политически партии, а сега и църкви.

Хората все още вярват, че този конфликт е просто „чичко Путин е зъл“.

а нотоксовия глобява за всеки пост срещу държавата:)

рти поне платил ли си за 1 пост - 50 000 е

Съдът в Казан глоби местната жителка Светлана Потеряхин с 30 000 рубли / Тя излезе на митинг срещу мобилизацията с плакат "Обичам баща си"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Филипов написа:

Нашенските тролове, да не сте на хонорар в ЦИПсО ?

CipsoPigs.jpg

Що се пенявиш бре. Нали специалната ви операция върви по план ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Филипов написа:

CipsoPigs.jpg

незнам кой е платен, но да даваш някой за пример, който се стреми, а и го прави да бяга по далеч от Русия - не сме чак толкова жалки , като тях - това че ти се опреличаваш на тях, си е твой проблем

----------------------------------------------------------------------------------------

Руснак, за когото се твърди, че е вербуван от ЧВК Вагнер, е заловен в Украйна и е помолил да не бъде предаван на Русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Филипов написа:

CipsoPigs.jpg

Защо се обръщаш с въпрос към себе си ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, gagodrago написа:

Ето как западните компании се изтеглят от руския пазар:

- Никак! :lol6:

Дори най-върлите русофоби - поляците продължават да доставят и да си продават стоките в Руската федерация и не щат да напускат руския пазар...

Компаниите си напускат по тяхно усмотрение. Никой не ги е задължил.

Санкции има към ВПК, не към всичко. 

ПП: ситуацията с големите търговски центрове в русия е напечена

https://iz-ru.cdn.ampproject.org/v/s/iz.ru/export/google/amp/1433209?amp_gsa=1&amp_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=От %1%24s&aoh=16701916972125&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&ampshare=https%3A%2F%2Fiz.ru%2F1433209%2Fmariia-perevoshchikova%2Fmoll-da-dorog-v-rossii-mozhet-zakrytsia-kazhdyi-vtoroi-torgovyi-tcentr

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Филипов написа:

CipsoPigs.jpg

Троле я се назовете по имена да знаем кое прасе си 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, Реджеп Иведик написа:
на 3.12.2022 г. в 23:31, M.Николов написа:

Админа пак пази Мирча.

Не го пази, ти се заяждаш и псуваш.

Покажи къде го псувам, лъжецо!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...