Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 2 часа, M.Николов написа:

Покажи къде го псувам, лъжецо!

Е как мога да покажа изтрития коментар ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4207

• maxthon

3954

преди 6 часа, BANKATA написа:

Компаниите си напускат по тяхно усмотрение. Никой не ги е задължил.

Санкции има към ВПК, не към всичко. 

Сигурен ли си, че санкции има само към ВПК?!? Ето ти долу един малък пример, а съм сигурен че има още много сектори, на чиито представители официално им е забранено да работят в Русия.

https://www.investor.bg/a/334-evropa/348028-es-zabranyava-vnosa-na-stomana-i-iznosa-na-luksozni-stoki-kam-rusiya-s-novi-sanktsii

Цитат

Налага се и забрана за износ от ЕС на луксозни стоки (напр. луксозни автомобили, бижута и др.)

ПП: Сигурно за десетнайсти път ти показвам че приемаш за истина всичко което ти изнася. Не се ли усети вече да не си чааааааак такова шаранче и да не кълвеш на всичко което укропропаганадта ти пусне?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те си измислят, че някой ги псува.

Те могат да наричат хората, "комунета", "рашисти", "ватенки", "тъпи", "комсомолци", и т.н... но когато някой каже нещо на тях, започват да реват, че ги обиждат и нападат.

До този момент, никога не съм видял какъвто и да е смислен аргумент или разсъждение от тези хора; винаги говорят празни приказки и обиждат останалите с думите, които изброих по-горе.

Като им дадеш отговор на въпросите, за които те си мислят, че са "Ha, gotcha!" въпроси, просто те игнорират и не ти отговарят.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Сигурен ли си, че санкции има само към ВПК?!? Ето ти долу един малък пример, а съм сигурен че има още много сектори, на чиито представители официално им е забранено да работят в Русия.

https://www.investor.bg/a/334-evropa/348028-es-zabranyava-vnosa-na-stomana-i-iznosa-na-luksozni-stoki-kam-rusiya-s-novi-sanktsii

ПП: Сигурно за десетнайсти път ти показвам че приемаш за истина всичко което ти изнася. Не се ли усети вече да не си чааааааак такова шаранче и да кълвеш на всичко което укропропаганадта ти пусне?

С тези санкции, които всъщност се поръчват от САЩ, ЕС ще изцеди парите на средната класа. Ще има и инфлация, която допълнително ще довърши вече замиращите икономики на държавите в Европа, включително и икономиката на България. Деиндустриализация и увеличаване на американското влияние и монопол са сред основните цели на тези "санкции". Това го обясних подборно неотдавна и пак бях наречен "комуне", "комсомолец" и "ватенка"...

Хората, които подкрепят тези санкции, реално не разбират от икономика и не знаят как работи икономиката. Съмняваме, че изобщо знаят какво означава "санкции"; сигурно си мислят, че санкции означава една държава да напише глоба на друга държава, както полицията прави с тези, хванати да карат с превишена скорост...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Е как мога да покажа изтрития коментар ?

Първо, ти няма как да знаеш какво е пишело в "изтрития" коментар.

Тоест за втори път лъжеш в рамките на 24 часа!

:thumbsdown11:

Второ, коментара ми не е бил изтрит, а въобще не е публикуван.

И за твое сведение не съм го псувал и в "изтрития" коментар.

Тоест трета лъжа!

Не станаха ли много лъжите ти, ти въобще нещо освен лъжи пишеш ли?

:nono:

Жалко човече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

Първо, ти няма как да знаеш какво е пишело в "изтрития" коментар.

Тоест за втори път лъжеш в рамките на 24 часа!

:thumbsdown11:

И за твое сведение не съм го псувал и в "изтрития" коментар.

Тоест трета лъжа!

Не станаха ли много лъжите ти, ти въобще нещо освен лъжи пишеш ли?

Жалко човече.

Ахаха! Много добре го хвана да лъже. Да, няма как да знае какво е пишело в отговор, който е розов, тъй като розовите отговори са видими само и единствено за автора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, M.Николов написа:

Защо не е публикуван ?

Моите що ги публикуват ?

Щото не те псувам.

А ти псуваш като каруцар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, M.Николов написа:

Нямаш капчица достойнство.

Ти викаш за Русия и имаш очи да ми говориш за достойнство ?

Ха, той предава България, аз съм нямал достойнство !!!

И откога предателите сте достойни ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

За какво говориш? Какъв е проблема да се подкрепя Русия? На няколко пъти подробно ти обясних как точно започна войната и кой точно е виновен; не, войната не е по вина на Русия. Споразуменията Минск не се наложиха заради умишления провал на Киев по поръчка на САЩ. Опитите за разширяване на терористичното НАТО към Русия бяха изпълнени от САЩ. Основните причини за войната бяха изпълнени от Колективния Запад, не от Русия.

България я предават тези, които крадат пари от пролетариата и пращат тези пари да се перат в Украйна, удължавайки конфликта, дестабилизацията на региона и дълговото задлъжняване в полза на САЩ - заемодателя, който дава КРЕДИТИ, наречени "помощи".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, M.Николов написа:

Толкова си жалък, че се чудя дали да те заплюя или да те препикая.

После се чудиш, що ти трият коментарите

преди 8 минути, PigMan9 написа:

За какво говориш? Какъв е проблема да се подкрепя Русия?

Русия е враг на България

Русия е обявила официално България за вражеска държава.

Русия заплашва целия свят с ядрено оръжие

"Курица не птица, Болгария не заграница"

Слава Украини, смерть ворогам !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Намираш коментара ми за обиден?

Е, аз пък намирам твоя за обиден.

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Предател ще ме нарича.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, PigMan9 написа:

За какво говориш? Какъв е проблема да се подкрепя Русия? На няколко пъти подробно ти обясних как точно започна войната и кой точно е виновен; не, войната не е по вина на Русия. Споразуменията Минск не се наложиха заради умишления провал на Киев по поръчка на САЩ. Опитите за разширяване на терористичното НАТО към Русия бяха изпълнени от САЩ. Основните причини за войната бяха изпълнени от Колективния Запад, не от Русия.

България я предават тези, които крадат пари от пролетариата и пращат тези пари да се перат в Украйна, удължавайки конфликта, дестабилизацията на региона и дълговото задлъжняване в полза на САЩ - заемодателя, който дава КРЕДИТИ, наречени "помощи".

ООН щели подготвяли почвата за трибунал за разширяването на НАТО. А чакай за друго било...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, kosyo написа:

ООН щели подготвяли почвата за трибунал за разширяването на НАТО. А чакай за друго било...

С тая ирония не можеш да ги засегнеш. Те не вдяват.

Ако не вярваш, да питаме Николов, да видим какво е разбрал от изказването ти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Унгария беше освободена от прилагането на "лимита на цените на петрола“  и това решение за пореден път ще защити енергийната сигурност на страната.
Както беше съобщено, на 3 декември   Съветът на ЕС прие решение за определяне на тавана на цената на петрола, изнасян от Русия, на ниво от 60 долара за барел.   И какво ще правим, ако ни прекратят доставките?    На тези в Киев ли следва да се сърдим , на ЕС или на себе си?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, attj написа:

И какво ще правим, ако ни прекратят доставките? 

Ще купуваме от друго място.

Като облещите едни очи и като кажете Расссияяя, ако можехте да се видите отстрани колко сте жалки...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

С тая ирония не можеш да ги засегнеш. Те не вдяват.

Ако не вярваш, да питаме Николов, да видим какво е разбрал от изказването ти

Абе има промяна в момчето. 3 дена не е цитирал Мадам В, и вече специализира в късите реч а не в чаршафите с графики.. Ама се обади Филипов - не знам докато беше само клипове беше по-поносимо😃.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще купуваме от друго място.

Като облещите едни очи и като кажете Расссияяя, ако можехте да се видите отстрани колко сте жалки...

От такива като теб акъл не искам.  Заради липса на мислене се стигна до военните операции и до последствията.   Повече упреквам украинците, но за някои неща и руснаците имат вина.   Случващото се ме дразни и ядосва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, attj написа:

Повече упреквам украинците

Що, те ли нахлуха в Расссия ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Що? Не знаеш ли че във февруари Русия изпревари нацистите - бандеровци само с няколко часа?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Що, те ли нахлуха в Расссия ?

Доста години Украйна е била Губерния Ленинская.    Забравиха за правата на милиони руснаци в Югоизточните области.  Каквото надробиха - сега ще си го сърбат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...