Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 минута, attj написа:

Доста години Украйна е била Губерния Ленинская. 

От такива като тебе акъл не ща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4315

• miro20

4207

• maxthon

3957

току-що, Реджеп Иведик написа:

От такива като тебе акъл не ща.

Че то и да иска човек да ти даде -не виждам как да стане...   Бандеровската пропаганда ти е промила мозъка.  Липсва ти  цялостна реална преценка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

После се чудиш, що ти трият коментарите

Русия е враг на България

Русия е обявила официално България за вражеска държава.

Русия заплашва целия свят с ядрено оръжие

"Курица не птица, Болгария не заграница"

Слава Украини, смерть ворогам !!!

България е прокси на САЩ; ако САЩ са враг на Русия, то и проксита им са враг на Русия.

Не, Русия не заплашва "целия свят с ядрено оръжие".

Какво общо имат казаните от теб неща с казаните от мен неща? Това, което ти каза, няма нищо общо с това, което аз казах.

Това ли са ти отговорите на нека, които не разбираш и не можеш да оспориш:

"Ти говориш ли руски?", "Бил ли си в Русия и Украйна?"...

Това са въпросите, които задаваш като безсмислени отговори понякога. Какво имат едните неща с другите, нямам идея... Ти също нямаш идея, но въпреки това ги пишеш поради някакви странни причини.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще купуваме от друго място.

Като облещите едни очи и като кажете Расссияяя, ако можехте да се видите отстрани колко сте жалки...

Кое е това "друго мслясто" и колко ще струва?

Примерно, природния газ ще се купува от САЩ, които продават LNG на по-високи цени. Тъй като дистанцията е по-голяма, и превоза ще е по-скъп.

Русия пак ще продава на Европа, но чрез посредници, което ще вдига цената. Ако Китай е Индия купуват от Русия, могат да продават нефта като китайски и индийски, а не руски.

Нали знаеш, че санкциите са просто формални термини; ако Индия купи нефт от Русия, руския нефт става индийски нефт - а санкциите са срещу руския нефт, а не индийския. Така Индия купува на пазарна стойност и продава на пазарна стойност - така Русия също продава на пазарна стойност.

Пазара за хидрокарбони е голабел пазар, а не локален такъв.

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Що, те ли нахлуха в Расссия ?

Сирия, Либия, Афганистан, Сомалия, Куба, Китай, Корея, Япония, Хавай, Гуатемала, Ирак, Кувейт, Сърбия, Югославия (и други...) нахлуха ли в САЩ? Отговори на този въпрос, моля.

Имаш ли да кажеш нещо и за двете ядрени бомби, употребени от САЩ? Ами, санкциите срещу света, всички държави? Ами, десетилетните санкции срещу Куба с цел поддържане на бедност?

Иначе, Украйна умишлено.провали приемането на споразуменията Минск и по команда на САЩ щеше да позволи разширяване на НАТО към Русия.

Колективният Запад е виновен за войната, тъй като той я предизвика. Още през 1997г., глобалистите в САЩ знаеха, че разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор - и въпреки това съвсем съзнателно натискаха украинското прокси да влиза в НАТО и ЕС (записано е на видео и е документирано).

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Защо не е публикуван ?

Моите що ги публикуват ?

Щото не те псувам.

А ти псуваш като каруцар.

Отново се провали в аргументацията си.

Коментирите се "задържат" от ботове, а не от хора. Не е нужно коментар да съдържа обида, че да е разпознат като обиден. Тъй като алгоритмите имат точно нула интелект, няма как да знаят какво означава "майка ти" примерно. Това "майка ти" може да се отнася до обида, но може и да се отнася до изречение, според което майка ти работи като касиерка в магазин, примерно.

Ботовете не могат да направят разлика между "майка ти" и "майка ти".

Ботовете следят за предварително въведени ключови думи, но не разбират неща като смисъл и значение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Петър Велики и Екатерина Велика са виновни за откъсването от полско-литовското кралство.   Ами основателят на УССР, Ленин в какво е виновен - та и на него му демонтират паметниците?  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, M.Николов написа:

Толкова си жалък, че се чудя дали да те заплюя или да те препикая.

Винаги може и да се обърнеш към него с употребата на "(цензурирано)". Който каквото си иска да слага между скобите.

преди 47 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще купуваме от друго място.

Ако беше толкова просто... Всъщност е просто след като ти го казваш. Остава и да организираш и цялата схема на покупка,преработка и доставка до краен клиент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Казват че по случай  годишнината на един меморандум е бил ден за тестване на нещо ново в Саратов и Рязан.

Дълга ръка извадиха този път.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, attj написа:

Че то и да иска човек да ти даде -не виждам как да стане...   Бандеровската пропаганда ти е промила мозъка.  Липсва ти  цялостна реална преценка.

Дядо Коко коя година те вкараха в Мосейково 

311938676_642496210707958_1423851880195630829_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PigMan9 написа:

Кое е това "друго мслясто" и колко ще струва?

Примерно, природния газ ще се купува от САЩ, които продават LNG на по-високи цени. Тъй като дистанцията е по-голяма, и превоза ще е по-скъп.

Русия пак ще продава на Европа, но чрез посредници, което ще вдига цената. Ако Китай е Индия купуват от Русия, могат да продават нефта като китайски и индийски, а не руски.

Нали знаеш, че санкциите са просто формални термини; ако Индия купи нефт от Русия, руския нефт става индийски нефт - а санкциите са срещу руския нефт, а не индийския. Така Индия купува на пазарна стойност и продава на пазарна стойност - така Русия също продава на пазарна стойност.

Пазара за хидрокарбони е голабел пазар, а не локален такъв.

Сирия, Либия, Афганистан, Сомалия, Куба, Китай, Корея, Япония, Хавай, Гуатемала, Ирак, Кувейт, Сърбия, Югославия (и други...) нахлуха ли в САЩ? Отговори на този въпрос, моля.

Имаш ли да кажеш нещо и за двете ядрени бомби, употребени от САЩ? Ами, санкциите срещу света, всички държави? Ами, десетилетните санкции срещу Куба с цел поддържане на бедност?

Иначе, Украйна умишлено.провали приемането на споразуменията Минск и по команда на САЩ щеше да позволи разширяване на НАТО към Русия.

Колективният Запад е виновен за войната, тъй като той я предизвика. Още през 1997г., глобалистите в САЩ знаеха, че разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор - и въпреки това съвсем съзнателно натискаха украинското прокси да влиза в НАТО и ЕС (записано е на видео и е документирано).

Отново се провали в аргументацията си.

Коментирите се "задържат" от ботове, а не от хора. Не е нужно коментар да съдържа обида, че да е разпознат като обиден. Тъй като алгоритмите имат точно нула интелект, няма как да знаят какво означава "майка ти" примерно. Това "майка ти" може да се отнася до обида, но може и да се отнася до изречение, според което майка ти работи като касиерка в магазин, примерно.

Ботовете не могат да направят разлика между "майка ти" и "майка ти".

Ботовете следят за предварително въведени ключови думи, но не разбират неща като смисъл и значение.

Докато не вкараш графики някакви не го вярвам .

BTW - още чакам учебника за комунизма дето го четеш да го шернеш - да си опресня знанията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, M.Николов написа:

Намираш коментара ми за обиден?

Е, аз пък намирам твоя за обиден.

Предател ще ме нарича.

:nono:

Всички комунета сте предатели и продажни антибългари дето маструбират миришейки партийните си книжки увити в съветското знаме, а комунистическия режим за който толквоа точите лиги носталгично,   е обявен за престъпен с декларация на НС.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Закон_за_обявяване_комунистическия_режим_в_България_за_престъпен

т.е. вие сте престъпници.

Какво не е ясно ?

преди 20 минути, kosyo написа:

Дълга ръка извадиха този път.

Много добре ! Итолкова близо до Москва :) 

Намек че връщането на Крим въобще не е мираж.

Отделно чета че ВСУ успешно обстрелва и блокра логистиката и трасетата към Крим

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, kosyo написа:

Докато не вкараш графики някакви не го вярвам .

BTW - още чакам учебника за комунизма дето го четеш да го шернеш - да си опресня знанията.

За какви графики говориш? Ахахаха... 🤣🤣🤣🤣 много ми кефи когато политическите ми опоненти говорят, говорят, говорят, но нищо не казват. Несвързаното говорене и нелогичните критики да доказателство, че нещата, което говоря, са верни и политическите ми опоненти нямат нищо съществено срещу нещата, които казвам.

преди 33 минути, miro20 написа:

Всички комунета сте предатели и продажни антибългари дето маструбират миришейки партийните си книжки увити в съветското знаме, а комунистическия режим за който толквоа точите лиги носталгично,   е обявен за престъпен с декларация на НС.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Закон_за_обявяване_комунистическия_режим_в_България_за_престъпен

т.е. вие сте престъпници.

Какво не е ясно ?

Все пуснати един и същи линк и го използваш като мантра. Не разбра ли, че "престъпление" е правен, а не морален термин? Престъпление е място нещо, което правната система определя като престъпление. Примерно, ако аз прокарам закон, който казва, ме пиенето на повече от 2 литра вода на ден е престъпление, пиенето наповече от два литра вода на ден става престъпление.

Промяна на думи, манипулация на термини и подмяна на значения...

Кой обяви социализма за престъпен и защо е престъпен? Какво прави социализма престъпен? По коя законова рамка е престъпен? Кои са дефинициите, според които социализма е престъпен?

И защо ни наричаш престъпници? Какво престъпление съм извършил, според теб? Давай заключения и доказателства, не някакви случайни Деми, изречения, мнения, закони, направени от колонизаторите сред 1989г. в тяхна полза, и други такива работи...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Coco1 написа:

Дядо Коко коя година те вкараха в Мосейково 

311938676_642496210707958_1423851880195630829_n.jpg

Coco1  е все там и води всички статистики. Нека да каже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Не разбра ли, че

....че сте същите като феновете на нацоналсоциализма  и режима на Хитлер. Обявени също за престъпни . Нямате никаква разлика. Сега се "възраждате" на крилата на рашизма и режима на Путлю

Да, знам. Само че сега сте нови , млади девствени комсомолци от психиатрията както ти сам си  призна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PigMan9 написа:

И защо ни наричаш престъпници?

Много му е лесно да го прави под прикритието на форума. На живо ще мълчи като бития п.......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, miro20 написа:

а комунистическия режим за който толквоа точите лиги носталгично,   е обявен за престъпен с декларация на НС.https://bg.wikipedia.org/wiki/Закон_за_обявяване_комунистическия_режим_в_България_за_престъпен

т.е. вие сте престъпници.Какво не е ясно ?

-------------------

Не, глигане русенски, ние не сме престъпници.

Вие двамата с Реджэпкин сте някакви сдухани, мухлясали кадри от времето на комунизма.

Значи вие сте престъпниците!

Трябва полицията да ви проследи по ай-пи, да ви открие адресите, и после цялото ви имущество и сметки да бъдат запорирани и конфискувани в полза на държавата.

А вие трябва да бъдете тикнати в пандиза, където ви е мястото!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

....че сте същите като феновете на нацоналсоциализма  и режима на Хитлер. Обявени също за престъпни . Нямате никаква разлика. Сега се "възраждате" на крилата на рашизма и режима на Путлю

Да, знам. Само че сега сте нови , млади девствени комсомолци от психиатрията както ти сам си  призна.

Отново доказваш, че нямаш с какво да ме оспориш - това е добре за мен и политическото ми самочувствие.

Няма такова нещо като "рашизъм". "Рашизъм" е strawman-ски аргумент, който е логически погрешен. Няма как да се аргументираш за или против неща, които не съществуват.

Аз не се "възраждам", каквото и да значи това. Путин и Русия нямат общо с моите вярвания, виждания, мнения, ценности, и други...

Защо винаги намесваш Путин и Русия? Само Русия, Русия, Русия знаеш... ти способен ли си да произведеш друга мисъл освен Русия, Русия, Русия? Сериозно ли толкова не можеш да имаш друга мисъл, че за всяко нещо обвиняваш Русия и Путин, дори и за неща, които нямат нищо общо с Русия и Путин? 🤣

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, miro20 написа:

Разбираем е вековния стремеж на украинците към полско-литовското кралство.  Също разбираем е и стремежа на казаците в обратна посока къв РФ .    Ами Миро към какво се стреми?   Търси си жена за любов и деца, не закъснявай до безнадеждност - годините си вървят.   С най-добри пожелания.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9 написа:

това е добре за мен и политическото ми самочувствие.

Защо нямаш политическо самочуствие дядо-троле

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Новини от паралелната реалност:

Украинците си попълват загубите с клонирорани:

https://lenta.ru/news/2022/12/03/clone/

Всичко казано за биолабораторите е ВЯРНО, ДОКАЗАНО с ФАКТИ. @PigMan9 получава ли ми се копирането/клонирането ти?:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Коментирите се "задържат" от ботове

Аве Прасе, коментарите се задържат от ботове, ама Николов се оплакваше, че коментара му изобщо не е публикуван, а това го решават модераторите.

Начи е напсувал некое другарче. В тоя форум за друго не трият. Аз да не съм от вчера.

"Всеки цивилизован човек днес, независимо от вяра и народност, се чувства украинец. Иначе е варварин."

Гари Табах

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...