Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

току-що, Реджеп Иведик написа:

На чия страна си ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен.

Питам, ама отговор не искам.

Гордееш се, че си идиот?

Реторичен въпрос?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 6 минути, andiay написа:

Досега не знаех, че на война се убиват и раняват хора...

А аз си мислех че се играят танци и пеят песни ама и аз кат теб съм бил заблуден :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, petie1 написа:

А аз си мислех че се играят танци и пеят песни ама и аз кат теб съм бил заблуден :)

Е, казват, че човек се учи докато е жив...

Някои само де...

Други са родени изучени и повече не щат да се учат...

Щото как беше... - "Колкото повече неща научавам, толкова повече разбирам, че по-малко знам"...

Та и те така, няма смисъл да се обучават, щото така ще знаят по-малко...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, petie1 написа:

А аз си мислех че се играят танци

Бе, ти си програмист, можеш да не знаеш и как да си вържеш обувките.

На тебе ти вярвам, че не си зел страна. Щото така се държат хората, които не са зели страна.

Ама Чистото Ромче да ми казва, че е неутрално, ади моля.

Прасето е същата работа. Тях двамата се едно една майка ги е раждала. И един баща най вероятно.

Може ли един програмист да не знае нито С, нито Javascript ?

Последното е реторичен въпрос. Не те питам. Ползвам моите си знания.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

И тия се съдят от скука

ЗСУ най удачно ги съдят

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора, забележете как @Реджеп Иведик ,който твърди, че и разбира от всичко, отново избягва да отговаря на фактите, които му показвам.

Той ми каза това:

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Линк, или пак си смучеш от пръстите.

На вас не само, че не трябва да ви разрешават да викате за варварите от Мухосранск, ми... а дан казвам.

Аз му казах това:

преди 3 часа, PigMan9 написа:

Колко иронично... Ти, който НИКОГА не предостави какъвто и да е линк, ми искаш линк.

Нали знаеш, че аз с линкове не се занимавам? Аз директно правя snapshot, който после използвам. Така предотвратяват цензурата. Не веднъж ми се е случвало да има важна информация във Уикипедия, но по-късно да я няма.

Отново става ясно, че никога не си чел публикациите ми, които съм ти показвал - говоря за тези от линка в подписа ми. Ако го беше направил, отдавна щеше да знаеш истината. Да, това е една от многото истини, която НЯМА да видиш по "медиите".

Относно това въпрос за линковете:

redfish-ukraine-bot.thumb.jpeg.f5044934f5a6337e578ccf3bef18193e.jpeg

main-qimg-92b9f3e05e9e0ce3d3c5b0c2ffab58e7-lq.jpeg.fb2e9cb6e5f7005a4bc8d7780a048b03.jpeg

main-qimg-39250ea151d95c89e784e03e799beec2-lq.thumb.jpeg.8f1f1e6174206f727b30065e81e16536.jpeg

main-qimg-a4308fe6133cf649ed4bea66bd5944cf-lq.jpeg.34ced29fd455a94119df7a3b4707340f.jpeg

main-qimg-c1e008e3eacbc1e3654331ff664481f9-lq.jpeg.2deb53c353ca8eb4f23925225471bafd.jpeg

А, той оглтговори с това:

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ясно, полезни буржоазни идиоти. Той и Сергеев преди тебе пусна един канадски професор с български корени. Ядрена ватенка и чугун с петолъчка на челото.

Тоест, нищо конкретно не каза.

Сега виждате ли кой е прав и кой не?

преди 26 минути, andiay написа:

Еха, мерси за информацията...

Ей го на, вече започвам да трупам познания...

Мислех, че е като при игрите, всеки има по няколко живота...

Ма то сигурно се отнася само до ВСУ...

На прав път ли съм?

БаалБек слуша предимно западните медии за фалшиви новини. По Fake News Media върви предимно анти-руска пропаганда, игнорират се победите на Русия и се показват само и единствено cherry-pick-нати данни  в полза на Украйна, за да си създаде впечатлението, че Украйна е по-силна и от най-силната нещо във вселената и че украинските военни са безсмъртни и никога не умират.

БаалБек през повечето време си измисля лъжи и никога не предоставя източници. Преди няколко дни говореше за някакви "анонимни източници на Кремъл", които били казали нещо против Путин... 🤣 Същият човек, БаалБек, използва и пропагандни реторики. А, онзи другия - Миро - цитира Finanz.ru & Moscow Times, което е клон на американската Financial Times; анти-руска и американска медиа, представена като руска, че да се спечели доверието на руснаците и да върви пропагандата срещу Путин и политически система на Русия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Бе, ти си програмист, можеш да не знаеш и как да си вържеш обувките.

На тебе ти вярвам, че не си зел страна. Щото така се държат хората, които не са зели страна.

Ама Чистото Ромче да ми казва, че е неутрално, ади моля.

Прасето е същата работа. Тях двамата се едно една майка ги е раждала. И един баща най вероятно.

Може ли един програмист да не знае нито С, нито Javascript ?

Последното е реторичен въпрос. Не те питам. Ползвам моите си знания.

Пак се хвалиш, че си идиот?

Реторичен въпрос...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, andiay написа:

Еха, мерси за информацията...

Ей го на, вече започвам да трупам познания...

Мислех, че е като при игрите, всеки има по няколко живота...

Ма то сигурно се отнася само до ВСУ...

На прав път ли съм?

Да разбирам ли, че все още живееш в самозаблуда и не си наясно за същината на реалните обществени процеси и явления. Явно политиците от държавите, които застанаха на страната на Украйна не са по-запознати от теб? Или във всички тези държави от снимката по долу, които са подкрепили резолюцията на ООН хората живеят в заблуда и са зомбирани от "западна пропаганда" и "министерства на истината"?

OON.png

:popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, PigMan9 написа:

БаалБек слуша предимно западните медии

Много ми е интересно, ти какви медии слушаш, като не знаеш нито руски език, нито украински език.

И как пишеш код, като не знаеш нито един от основните езици за програмиране ?

АОНСУ е по голяма трагедия от тебе разбира се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Филипов написа:

Е, нема такива фейкове като твоите

Цар си. Признал съм та !!!

https://youtu.be/B8oRX8HxQBo

Почнаха да крадат от Крим. Също както от Херсон преди жеста на добра воля.

Батько наш Бандееерааа Украина мааати...

Слава Украини !!!

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Русия е враг на България

Русия е обявила официално България за вражеска държава.

Кога ни обявиха за вражеска държава?

Преди да изгоним дипломатите или след това?

Преди да се напрвим на по-големи тарикати от западняците и за разлика от тях да откажем да плащаме в рубли за газ, или след това?

Преди да забраним на техен министър да прелети над България на път за Сърбия, или след това?

Преди да кръстим тротоара пред руското посолство "Борис Немцов", или след това?

Преди да пльоснем украинският парцал на фасадата на община София, или след това?

Преди да решим да ремонтираме поразените украински танкове (тук все още ме напушва смях :D) или след това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, БаалБек написа:

Да разбирам ли, че все още живееш в самозаблуда и не си наясно за същината на реалните обществени процеси и явления. Явно политиците от държавите, които застанаха на страната на Украйна не са по-запознати от теб? Или във всички тези държави от снимката по долу, които са подкрепили резолюцията на ООН хората живеят в заблуда и са зомбирани от "западна пропаганда" и "министерства на истината"?

Е, нъл вече разбрах от теб, че съм живял в самозаблуда и не съм "наясно за същината на реалните обществени процеси и явления"...

Ей го на, почнах да са уча от теб...

Вече премахнах една своя заблуда и вече знам, че по време на война хората могат да умират и да ги раняват...

Вийш ли къв прилежен ученик ставам, а...

А, да попитам само, требе ли да почна и аз да папам пуканки?

И още един въпрос по картинката...

Колко от тези страни са приложили санкциите срещу Русия?

Е, не си схванала за какво става дума относно "Министерство на истината", ма то е щот аз съм тъп и нимоа да обяснявам...

Иначе и аз не одобрявам агресията, но разликата е, че не одобрявам и други неща, довели до днешната ситуация...

Ма какту казваш, ази не разбирам и само се самозаблуждавам.....

Нещо по офертата?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Кога ни обявиха за вражеска държава?

Ха тоя без бой си призна, че Русия е враг на България

САЩ и Русия водят тайни преговори, да турят Кудрин за цар, за да могат путлеристите да си запазят контрола над Русия.

Начи Кудрин е кандидата на Давоския Форум.

Сигурно имат и резерви, ако с тоя се случи нещо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, БаалБек написа:

OON.png

Да, заблудени са. Либералните пропагандисти цензурират всички факти, които противоречат на официални наратив. При липса на различни виждания, хората приемат едно виждане, без значение дали е вярно или не, като единствената истина.

В Западната цивилизация има огромни нива на цензура, което позволява на либерализма и демокрацията, които са идеологическа подривна дейност, на съществуват. Ако не и цензурата срещу политически опоненти и факти, либерализма и демокрацията ще рухнат като къща от карти.

Ако цъкнеш на линка в подписа ми ш прочетеш статията, "На Запад има по-добър свят", ще придобиеш по-ясна представа относно този Запад. Също така, наскоро изтекоха документи относно глобалната цензура на Big Tech, под влиянието на Глобалистите, Демократичната партия в САЩ и проксита им по света. В момента почти ми е готова статията по тази тема, но все още я довършвам. Като е готова, ще ти я покажа, че най-накрая да можеш да се образоваш по темата.

Ако дадени хора нямат право на глас, докато само пропагандистите и лъжците говорят, това не означава, че цензурираните хора нямат какво да кажат; каквото и да кажат, то се трие. Ясно стана преди няколко месеца, че колониалната власт в България е изпратила списък с имената на политици и политически анализатори, които не трябва да бэдат канени в големите медии.

Ако се питаш кой е убедил хората в Западната цивилизация да подкрепят войната в Украйна и да мислят, че е по вина на Русия, можеш да видиш това:

redfish-ukraine-bot.thumb.jpeg.7144f0eda14bd4d12b3671623313c002.jpegmain-qimg-92b9f3e05e9e0ce3d3c5b0c2ffab58e7-lq.jpeg.f6882cab4631357d30263dfa8c3f7d1e.jpegmain-qimg-39250ea151d95c89e784e03e799beec2-lq.thumb.jpeg.8627592d135ceccc0d0eae7167bc3d11.jpegmain-qimg-a4308fe6133cf649ed4bea66bd5944cf-lq.jpeg.905e9fb2e5d241ed31388aca6113e060.jpegmain-qimg-c1e008e3eacbc1e3654331ff664481f9-lq.jpeg.ff0f1b6af5dc8772fa7f453be79fd0d5.jpeg

Също така, дали държавите признават Русия за терористична държава (тя не е такава държава) няма значение. Опитваш си да направиш така,е да изглежда, че всички хора по света мразят Русия. Реално, това, което стана е, че има държави, които са признали една резолюция, чиято стойност е само символика, за фактически коректна, каквато не е.

Действията на пратилествота и политиците по света не отразяват интересите на народа. Това означава, че дори и мнозинството от хора да са против резолюцията, тя пак ще бъде приета.

За да разберем какво реално мислят хората, трябва да им се зададе въпроса по правилен начин.

Ето пример.

Грешно зададен въпрос:

"Русия нападна Украйна. Вие подкрепяте или не подкрепяте инвазията на Русия в Украйна?"

Правилно зададен въпрос:

"САЩ поръчаха на Украйна умишлено да не приема споразуменията Минск и да влезе в НАТО, зададе разшири американската военна империя към Русия, застрашавайки националната сигурност на Русия и украинските региони със специален статус. Това доведе до ответна реакция от страна на Русия срещу опитите на САЩ да разширят НАТО към Русия. Войната е нещо, за което САЩ още през 1997г знаеха, че ще се случи, ако опитват да разширят НАТО към Русия; въпреки това съвсем съзнателно продължиха да натискат украинскито прокси да влиза в НАТО. Вие подкрепяте или не подкрепяте инвазията на Русия в Украйна"?

Значи много е важно въпроса да бъда зададен по правилен начин, лице да се пестят обективни истини ш факти. Ако въпроса е зададен по правилния начин и хората имат нужното знание, образование и разбиране от политика и геополитика, мнозинството от хора ще са против признаването на Русия за терористична страна.

С други думи, снимката, която си споделил, не означава това, което си мислиш, че означава. Не, не означава, че "целия свят е срещу Русия". Разбери, че "политиците направиха така" не е синоним на "хората искаха да стане така". Отново казвам, действията политиците не са нито в интерес на народа, нито са индикатор за това какво иска народа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, PigMan9 написа:

При липса на различни виждания, хората приемат едно виждане, без значение дали е вярно или не, като единствената истина.

Да, Русия нахлу. Това е обективната истина.

За вас путлеристите, истината няма значение, затуй не разбирате.

Махновщина

Ще не вмерла Украйна и слава и воля...

"Път към бойното поле". Техно трак в чест на Легион Свобода за Русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аууу що така, налЕ на комунягите всичко било извънземно :giggle1:

преди 1 час, PigMan9 написа:

Хора, забележете 

Zащо никой не те забелзва 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, PigMan9 написа:

Да, заблудени са. Либералните пропагандисти цензурират всички факти, които противоречат на официални наратив.

Ето ти и обратен вариант, където в РФ останаха само "правилните" медии.

Цитат

Без привязки к ситуации с журналистом «Дождя» могу сказать, кого не жалко. Нет, мне не жалко «наших ребяток», которые принципиально пошли убивать, а теперь бедняжечки голодают и мерзнут. За восемь-девять месяцев можно было понять, что к чему, они не поняли, более того, хорохорились, пыжились, играли в «настоящих мужиков». Их женщины с энтузиазмом вошли в роль «Катюш» и побежали собирать вкусняшки и вязать шапочки с зетками, а теперь воют. Нет, не жалко. Это было сознательное решение взрослых людей, это не призывники из сел, которым в первые дни даже не сообщили, где они и чего от них ждут. В сентябре и октябре мобилизовали половозрелых особей, у которых было время как минимум почитать телеграмм-каналы, озаботиться поиском юридической помощи, а у многих, не у всех, конечно, была возможность уехать или пересидеть, сама лично таких знаю - уехали в деревню, схоронились, пронесло. Если мы рассматриваем соотечественников как разумных людей, несущих ответственность за свои поступки, жалости здесь быть не должно. Жалость означает восприятие мобилизованных и их семей как заранее недееспособных. Тогда другое. Если они не могут принимать решения и осознавать реальность, их стоит лишить в будущем права голоса, эти люди потенциально опасны даже для самих себя. Что вам больше нравится: жалеть людей с ограниченными умственными способностями или осуждать сознательных преступников?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, БаалБек написа:

Ето ти и обратен вариант, където в РФ останаха само "правилните" медии.

А вие защо биете негрите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, andiay написа:

А вие защо биете негрите?

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяя.

Как е, стягаш ли раницата да помагаш да удържите Крим ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...