Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 57 минути, maxthon написа:

Е не съм аз този, който твърди, че руснаците не са се изнесли след Минск 2. Който го казва, той да си намира доказателствата.

Щом го споделяш в своя пост значи го твърдиш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, BANKATA написа:

Щом го споделяш в своя пост значи го твърдиш.

Нямам спомен да съм казал, че руснаците не са се изнесли след Минск 2. Я прочети пак...

преди 26 минути, N1K17Y написа:

Я дай малко примери, да покажеш с какво централната власт е била против местното население в Донбас.

Речта на Порошенко в Одеса за Донбас ли се отнася или не?

преди 1 час, PigMan9 написа:

И при теб е същото. Когато си измисляш фалшиви новини и копираш и поставяш такива по-малко, изглеждаш доста умен и свестен. Но когато започнеш да сравняваш несравними неща и да говориш някакви странни неща относно не-Западните държави, създаваш доста лошо впечатление у хората.

И това го пишеш ти, която си с неопределен пол?

преди 25 минути, maxthon написа:

Нямам спомен да съм казал, че руснаците не са се изнесли след Минск 2. Я прочети пак...

Речта на Порошенко в Одеса за Донбас ли се отнася или не?

Нямам представа, покажи речта, покажи къде конкретно е казал, каквото се отнасяло. Защо ми отговаряш с въпрос ? 

преди 9 минути, kosyo написа:

Чистотата на фронта е от ключово значение. Затова ни трябва вана.Няма да задаваме въпроси от къде ще я вземем:

https://t.me/zloyodessit/17745

Това армия ли е? Това са мародери.

преди 1 час, БаалБек написа:

И това го пишеш ти, която си с неопределен пол?

Какво има? 🤣 Защо се заяждаш с това, че имам "неопределен пол"? Ти нали си про-Западен либерал? Не знаеш ли, че на Запад липсата на strong sense of self, неясно определени полове, трансджендъризма и половата дисфория са доста популярни? Ти вместо да ме хвалиш, че пола ми е либерален/Западен, ме критикуваш... Не си ли чувал за "they/them" и "it/it", новите "pronouns" на все повече и повече хора.

И защо ми говориш в женски род?

преди 1 час, PigMan9 написа:

Какво има? 🤣 Защо се заяждаш с това, че имам "неопределен пол"? Ти нали си про-Западен либерал? Не знаеш ли, че на Запад липсата на strong sense of self, неясно определени полове, трансджендъризма и половата дисфория са доста популярни? Ти вместо да ме хвалиш, че пола ми е либерален/Западен, ме критикуваш... Не си ли чувал за "they/them" и "it/it", новите "pronouns" на все повече и повече хора.

И защо ми говориш в женски род?

Като направят джедърстването задължително ще пиша че искам тебе за гадже ако не ми отговориш скоро за онази статия със Twitter болтовете. Аз съм лош кучковладелец обаче- да те предупредя:)

През последните дни няколко руски военни цели бяха атакувани от дронове, включително военни летища в Рязанска и Саратовска области.

И двете военни летища са разположени дълбоко в тила - на 500 и 700 км от украинската граница. Ако Украйна разполага с бойни дронове с такъв обхват, това променя правилата на играта, пишат и проруски, и проукраински коментатори.

преди 40 минути, bulljo написа:

Признавам му, че поне веднъж не е оригинален, а е взаимствал от наши "легенди"

boyche.png

преди 8 минути, БаалБек написа:

theshield.png

airbus.png

Детайлите са важни. Само ще спекулирам че това е супер-мега секретно укритие тип "дача". Да не забравяме че все пак това е стратегически обект от особена важност.

748109.jpg

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

това променя правилата на играта

А не ве, басма !!!

Welcome to Ukraine сука

Ха ха ха ха ха

Направихме им летищата на Саздърма.

Возьмем Киев за три дняяяяя

Ето едно доказателство как Big Tech компаниите манипулират общественото мнение. Или че е AI е по-умен от някои тук-според гледната точка.

Screenshot_2022-12-06-20-28-17-942_org.mozilla.firefox.jpg

преди 13 минути, Филипов написа:

пак такива които са за русия - а на практика бягат колкото се може по далеч от Русия - същите като ефендито:D

е намери българин е Русия - ама няма такъв:D

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ми не е имало руска войска там.

Къде бре ?

Денис Пушилин със гол тумбак ли спря украинската армия.

Ти нямаш мярка на лъжите си.

Касапина Путлер си призна за зелените человечки, даже награди командирите с държавни награди официално.

Това твоето е патология, просто не можеш да се спреш. Дори и на Касапина си Путлер си готов да противоречиш, само и само щото си си навил на пръста да излъжеш.

тошефффф лъже та се къса, хваща си една лъжа и гради въздушни кули на тази база. :) 

Че и си вЕрва умника :) :)  

Естествено че "зелените човечета" самия Путлю призна една година след инвазията че са руски спецназ.

Каласическо военно вторжение в чужда държава. Нападение по всички закони на войната.

А относно че измислените републики поискали официално помощ  е пълна измислица и лъжа също.

Игорс Гиркин, военния министър на ДНР, не можеше да немери 1000 доброволеца от 5 млн население , и съм му цитирал видеообръщението  1001 пъти.

Насраните тошеффффци обаче не коментират това.

Рашистите сами превзеха територии с армията и спецназа си , установиха рашистко командване , смениха администрацията  и ги ръководеха пряко .

За никаква "официална молба" нанедорепублики не може да ства дума.

Нито местните са искали да се цепят. Всичко се дирижираше от Москва.

Назначените от тях, колаборанти и рашистки служители на военните и службите, изпълняваха заповедите от Москва какво да правят и какво да 'поискат" .

Това е .

преди 31 минути, kosyo написа:

Ето едно доказателство как Big Tech компаниите манипулират общественото мнение. Или че е AI е по-умен от някои тук-според гледната точка.

Screenshot_2022-12-06-20-28-17-942_org.mozilla.firefox.jpg

https://t-me.translate.goog/astrapress/16953?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=wapp

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Руското особождение

aKEjDbZ_700bwp.webp

Не ви ли писна от толкова тъпанарска пропаганда?

Там има война, какво очаквате?

Предложете поне и снимки преди-след и от други места, където са се водили войни...

А аз да ви предложа ли снимки от България преди-сега, за период от последните пет години, без тука да е имало война?

И после се обиждате, че ви наричам така, както ви наричам...

Бива да сте толкова посредствени, но толкова арогантни с посредствеността си е идиотщина...

преди 5 минути, andiay написа:

Не ви ли писна от толкова тъпанарска пропаганда?

Там има война, какво очаквате?

Предложете поне и снимки преди-след и от други места, където са се водили войни...

А аз да ви предложа ли снимки от България преди-сега, за период от последните пет години, без тука да е имало война?

И после се обиждате, че ви наричам така, както ви наричам...

Бива да сте толкова посредствени, но толкова арогантни с посредствеността си е идиотщина...

то някои преди даваха снимки преди и сега на Сирия, да ни покажат колко е лоша демокрацията на САЩ - и им се кефихте, а сега същото нещо се критикува - постовете от тогава седят някъде в форума

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.