Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 17 минути, PigMan9 написа:

"Миро Истината"??? 🤣🤣🤣

Миро е точно толкова далеч от истината

Неговата истина е, че нямал нито една лъжа казана   Бяха го нарекли и Миро Лъжата.   Доста години пише тук - още преди Майдана в Киев. Бандеровска пропаганда с две думи. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6209

• miro20

3529

• Coco1

3292

• ivottoshev

3016

преди 12 часа, miro20 написа:

А кога се случи всичко изброено  ? Преди или след незаконната военна анексия на Крим от маскирани тежковъоръжени уроди с георгиевски лентички, признати година по късно от букнерния кремълски лъжец че не били то "самооборона" а руски елитен спецназ. И когато реано започна необявената война от рашистите плюе вторжението по същия сценарий месец лсед това в Донбас.

:hush:

Пълни фантасмагории и лъжи .

Минските споразумения бяха изпълнявани единствено и само от украинска страна. Почнаха да се съгласяват наотстъпки, приеха законови промени 2015 г за широки автономии, дори на референдум се съгласиха.

Единствено  трябваше рашистите да изпълнят поне една точка от техните ангажименти - изтегляне на войските, оигуряване и въстановяване на държавната граница.

Нищоподобно не се случи. Така че единствената вина е на рашистите, за които минксите споразуменя бяха просто разтегляне на времето и баламосване.

А твоето пак казвам са пълни фантасмагории нямащи нищо общо нито хронологически нито фактически с реалността.

:hit:

Не, не са. Всички цели на въпросните споразумения (това включва и Минск-2) никога не са били напълно приети и изпълнени.

преди 12 часа, miro20 написа:

Естествено,защото си фейкомет. Хората се аргументират с линкове и препратки към източниците си , откъдето може да се прочете дадена информация.

Никоя медия, агенция , хора и т.н. не работи със скрийншотове.

Какъв е проблема да се работи със screenshot-ове? Нали информацията, която се вижда в снимките, е същата като тази, която се вижда в сайта, където е направена снимката. Името на сайта и публикацията също се виждат - тока всеки може да посети линка.

И пак ме наричаш "фейкомет". Ти някаква нова мисъл нямаш ли. Вече една година повтаряш едни ш същи думички, които са strawman-ски аргументи, критикуващи несъществуващи нека, като "рашисти" и "фейкомети".

преди 15 минути, attj написа:

Неговата истина е, че нямал нито една лъжа казана   Бяха го нарекли и Миро Лъжата.   Доста години пише тук - още преди Майдана в Киев. Бандеровска пропаганда с две думи. 

Ама, той (miro20) платен пропагандист ли е или искрено вярва в нещата, които пише и му идва отвътре да ги пише?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, miro20 написа:

Че то и по време на ВСВ е имало протести и демонстрации "защо да воюваме с Хитлер, той не ни е нападал" , "подпомагане с оръжие само удължава войната" и подобни.

Познато , нали ? Разпознавате ли се в ето тези идиоти ?

Нека позная, този дето нарича другите идиоти е украинец, нали?

:wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Пак ли лъжеш бе 

Кое е лъжа в поста ми? Не е имало западни военни съветници в Донбас ли, или може би пък е имало руска войска там? 

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Само да те питам, в Москва кой им заповяда да стоят затворени и да се крият от измисления вирус ? 

Това какво общо има с Октомврийската революция?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, attj написа:

Доста години пише тук - още преди Майдана в Киев. Бандеровска пропаганда с две думи. 

Цъъ, точно след Майдана се активизира, преди това профила беше спящ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, miro20 написа:

Лъжа. Рашисткия спецназ нахлу и започна да превзема градче след  градче

Военни съветници, Лоботомиро, военни съветници :hit: Същите като западните военни съветници. 

преди 10 часа, miro20 написа:

Ти минските споразуменията отзад напред ли ги четеш ? Да не си обратен?

Искаш да се изпълни точката с изтеглянето на "чужди военни сили", ама някак си признаваш за такива само руските. Колко удобно....

Тааа, к'во стана с т. 11 от тези споразумения? Укрите що не я спазиха? Да не би това да противоречеше на плановете на краварите за конфликт м/ду укрите и руснаците и за т'ва таз случка с автономията на ЛДНР да не се случи, а?

преди 11 часа, miro20 написа:

И разбира се, никога не съм казвал такива думи . :hush:

Ха-ха-ха. Когато те хванахме че си кух като хралупа и мислейки си че плюеш по Радев, всъщност плюеше по Боко, изтърси това:

на 18.05.2021 г. в 18:41, miro20 написа:

Когато човек цитира медия / в случая 24 часа/ естествено и коректно е да се каже чии са думите. И точно така - не са мои , а цитат на медията.

Та к'во викаш? Никога не си казвал "тези думи не са мои" за нещо написано в твой пост, а? :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PigMan9 написа:

Питаш ме неясни неща - задаваш въпросите си по неясен начин.

Кой е този? Отново се интересуваш от това кой е човека, а не от информацията, която е предоставил. Това е логически погрешно.

Ето тук има повече информация относно проучването и пропагандната кампания в ранните седмици на войната, когато беше от критично значение да се манипулация общественото мнение за да може да се подкрепят санкциите и хората да не гласуват за политици, които се противопоставят на тези санкции, които рушат икономиките по света под претекст "спасяване на хора":

https://www.adelaide.edu.au/newsroom/news/list/2022/09/08/bots-manipulate-public-opinion-in-russia-ukraine-conflict

https://mronline.org/2022/11/07/massive-anti-russian-bot-army-exposed-by-australian-researchers/

Защо ги пише тези неща? Какъв е този въпрос? Все едно аз да питам защо се правят и публикуват проучвания. На тези въпроси ш сам можеш да си отговориш.

Да, има българска дума за "bias" - казва се "пристрастие".

• Да питам те точно този човек какъв го играе в цялата схема.
  • Защо е написал това в Twitter - може и на по-късен етап да отговориш. Нарочно ти дадох 2 поста , не един - да те насоча в посоката в която гледам аз.
  • Точния линк към изследването- пълното с графиките (ти ги обичаш тия работи - как си го пропуснал)

Това дето си го пратил не  е истинската статия а само резюме. Има един мистериозен PDF в който е описано как точно е събирана информацията, базирано на какво, линкове мернах към 600 МБ twitt-ове и отдолу пише изводи. Ето това ме интересува - все пак може пък да гледаме различни неща - случват се грешки по някога :)

Някой неща съм ти маркирал че да не се отклоняваме много към Big tech компаниите и за качество на краставиците на пазара

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, kosyo написа:
  • Да питам те точно този човек какъв го играе в цялата схема.
  • Защо е написал това в Twitter - може и на по-късен етап да отговориш. Нарочно ти дадох 2 поста , не един - да те насоча в посоката в която гледам аз.
  • Точния линк към изследването- пълното с графиките (ти ги обичаш тия работи - как си го пропуснал)

Това дето си го пратил не  е истинската статия а само резюме. Има един мистериозен PDF в който е описано как точно е събирана информацията, базирано на какво, линкове мернах към 600 МБ twitt-ове и отдолу пише изводи. Ето това ме интересува - все пак може пък да гледаме различни неща - случват се грешки по някога :)

Някой неща съм ти маркирал че да не се отклоняваме много към Big tech компаниите и за качество на краставиците на пазара

То ти и да успееш да обориш Грухи Биоса, пак ще ти носи вода от 10 дерета че магарето му е мъжко, нли го играх тоя филм та знам :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, petie1 написа:

То ти и да успееш да обориш Грухи Биоса, пак ще ти носи вода от 10 дерета че магарето му е мъжко, нли го играх тоя филм та знам :)

Ще го карам да плаче и да търчи по коридора към тоалетните, както неговата любимка правеше с колежките си. Аз съм му обещал работа ако ме слуша че не става само с лошо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, miro20 написа:

То и с кримския мост бе почти такава реакция - отговор с най ожесточени масирани удари по цивилни цели    / макар че моето мнение е малко по различно/

От терористична държава друго не можеш да очакваш.

Няма грам мисъл... няма разум.. има само терор.

Удобно забравяш, че отговорът на руснаците не беше само заради кримският мост, а и заради взривяването на Северен поток. Излиза че когато отговориш на терористичните актове срещу теб... терорист излизаш ти? Браво. Кажи на учителя си по логика да скъса дипломата си и да я изяде.

Я ми кажи също така, всяка държава, която взривява електростанции ли е "терористична държава"? За едни кравари питам, които даже се гордееха с постъпките си. Ето ти статия от "Вашингтон пост" от 25.5.1999г:

https://www.washingtonpost.com/wp-srv/inatl/longterm/balkans/stories/belgrade052599.htm

Цитат

Въздушните удари на НАТО срещу електрическата мрежа на Югославия оставиха днес милиони хора без електричество или вода, което донесе войната за Косово по-пряко в живота на цивилните в цялата страна.

Ето ти и малко от CNN:

http://edition.cnn.com/WORLD/europe/9905/23/kosovo.01/

Цитат

Бомбите на НАТО извадиха от работа най-голямата електроцентрала на въглища в Югославия в неделя

Е, НАТО и Кравария терористи ли са по сегашните ти критерии, или те не влизат в тази графа щото техните бомби са демократични?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, maxthon написа:

Миро нарече всички несподелящи мненията му "престъпници". Съдия ли е? Прокурор ли е? Идиот ли е? (след като ме е нарекъл престъпник, логично е да питам дали е идиот). Ромчето (който и да е той) ако е псувал се предполага, че си е понесъл и наказанието за това.

В този форум има псувни и псувни. Ето какво ми отговори на мен човек от управата на форума:

Цитат

Приемаме за обиди общоприетите такива. Иначе всеки може да си измисли, че нещо го обижда, пишлегар, пикльо, дрисльо и тем подобни. Ние не сме детска градина. Но откровенни псувни и намеци към майки задължително награждаваме подобаващо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, kosyo написа:

Ще го карам да плаче и да търчи по коридора към тоалетните, както неговата любимка правеше с колежките си. Аз съм му обещал работа ако ме слуша че не става само с лошо.

О ако бяха при мен лаптита му не само щеше да да реве ами и да се тръшка :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ето какво ми отговори на мен човек от управата на форума:

Начи ти ни псуваш, пък на тебе като ти кажат дрисльо и веднага на моля другарката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ние не сме детска градина.

Е значи все пак имаме детска градина в лицето на хората употребяващи разни епитети....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, M.Николов написа:

Но да не се отклоняваме.

Според мен факта, че е излязъл от бункера е къде къде по-важен.

Или е двойник?

Сигурно е двойник, не вярвам оригинала да излезе от бункера.

:D

Оригиналът отдавна е мъртъв. Това са двойници, поставени там от "форума в Давос". Ако не вярваш - питай Реджепчо

на 3.12.2022 г. в 5:15, Реджеп Иведик написа:

Начи Касапина Путлер е садист, изрод и свиньособака на къс повод на Давоските Дърти Пърдели, дето искат да въведат световен комунизъм.

Защото Касапина Путлер е на къс повод на давоските свиньособаки, дето искаха да ни ваксинират насила, затуй.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Начи ти ни псуваш

Не е изключено да се е пробвал да го направи на ум. Вече и телепат ли стана? Пробвай се с някое по-доходоносно поприще да използваш тези свои възможности.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, maxthon написа:

Не е изключено да се е пробвал да го направи на ум.

Лоботомиро какво означава, Поддръжнико на убийци на деца ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви а ?

Да, каза ни. За десетнайсти път каза че съм лъжец... и за десетнайсти път не можеш да посочиш лъжа в поста ми :wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

За десетнайсти път каза че съм лъжец

Щом твърдиш, че Путлер не е ваксинирал насила руснаците, значи си лъжец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Начи ти ни псуваш, пък на тебе като ти кажат дрисльо и веднага на моля другарката.

Не бре, до тогава не знаех че тук обидите са два вида и ако не намесваш майките можеш да си плямпаш всичко което ти идва на акъла. Мислех че "пишлегар, пикльо, дрисльо и тем подобни" са си жива обида. Да, ама не.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Щом твърдиш, че Путлер не е ваксинирал насила руснаците, значи си лъжец.

Това ако ми го извадиш като цитат от мой пост... ще те призная за фокусник №1 на Републиката :jeer:

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Лоботомиро какво означава, Поддръжнико на убийци на деца ?

Вече уточнихме че според управата, "Лоботомиро" не е обида щом не е намесена и майката на "Лоботомиро"

Под "убийци на деца" визираш тези, които убиха децата от "Алеята на ангелите"?!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

Кое е лъжа в поста ми? Не е имало западни военни съветници в Донбас ли, или може би пък е имало руска войска там? 

Това какво общо има с Октомврийската революция?

При положение, че дори няма как да има "руски съветници", пробвай да отгатнеш :) 

От човек казващ на черното-бяло, друго няма как да очаквам де. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...