Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

Ще земете Киев ма друг път.

Вече се обосирате и в Крим

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Пише го у статията... в Уикипедия. Ми браво. 

А отговор на въпроса защо пише всички а не руски? Нямаш ли?

Де да можеше и да я прочетеш. Нямам отговор. Няма как да обяснявам на някого умножение и деление, като още не разбира събиране и изваждане. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Това ако ми го извадиш като цитат от мой пост... ще те призная за фокусник №1 на Републиката

Айде пак.

Искаш да кажеш, че признаваш, че е ваксинирал насила руснаците ли ?

Щото останах с впечатление, че ми се подиграваш, задето твърдя, че Касапина Путлер е на къс повод на Дъртите Пърдели от Давос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxthon написа:

Е май уточнихме кой кого е поканил. Няма как Русия да е извикана за помощ от централна власт, след като именно тя е против местното население в Донбас.Републиките се образуваха именно поради действия на централната власт. Колко е суверенна Украйна..... Толкова сме суверенни и ние.

Когато пишеш по-малко създаваш впечатление, че си интелигентен, но сега се изложи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще земете Киев ма друг път.

Вече се обосирате и в Крим

е киев си е друга държава

КНР

Киевска народна република 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxthon написа:

Е май уточнихме кой кого е поканил. Няма как Русия да е извикана за помощ от централна власт, след като именно тя е против местното население в Донбас.Републиките се образуваха именно поради действия на централната власт. Колко е суверенна Украйна..... Толкова сме суверенни и ние.

Я дай малко примери, да покажеш с какво централната власт е била против местното население в Донбас. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

още не разбира събиране и изваждане

Разбира той още как разбирааа, знаеш ли какви са садисти и злобари хората, защищаващи като Матросов на амбразурата убийците и изнасилвачите на деца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, БаалБек написа:

Когато пишеш по-малко създаваш впечатление, че си интелигентен, но сега се изложи.

Ти що мислиш, че винаги пишат някакви общи приказки, а всяка конкретика става за смях ? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, БаалБек написа:

огато пишеш по-малко създаваш впечатление, че си интелигентен

Колкото и малко да напише, чугуна в главата и петолъчката на челото му изпъкват

току-що, N1K17Y написа:

Ти що мислиш, че винаги пишат някакви общи приказки, а всяка конкретика става за смях ?

По принцип, щото адвокатстват на дявола. Но конкретно този екземпляр съм съгласен че е безмерно тъп

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Разбира той още как разбирааа, знаеш ли какви са садисти и злобари хората, защищаващи като Матросов на амбразурата убийците и изнасилвачите на деца.

Знам, че разбира, пръв ще е да покаже, че любимите му кравари финанисрат сепаратисти в Близкия Изток, че да могат после да ги "освобождават", но когато Путлер прави същото... Даже ще си кажеш, че не пише същия човек. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, maxthon написа:

На казаците каквото се прецени всеки може да даде каквото си поиска. Същото важи и за бандеровците. Този Минск 2 като Дявол Евангелието ли го четеш. Някъде да пише Крим в него? Разбира се, че след подписване на Минск 2 руснаците са се изтеглили от Донбас

Някакви доказателства?

ПП: нали не имало руснаци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Де да можеше и да я прочетеш. Нямам отговор. Няма как да обяснявам на някого умножение и деление, като още не разбира събиране и изваждане. 

Аз не мога да я прочета, но ето ти я та поне ти да я прочетеш. Обърни внимание на т. 10

https://peacemaker.un.org/sites/peacemaker.un.org/files/UA_150212_MinskAgreement_en.pdf

А ако ти остане време, можеш да прочетеш и неизпълнената от укрите т. 11 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, БаалБек написа:

И при теб е същото. Когато си измисляш фалшиви новини и копираш и поставяш такива по-малко, изглеждаш доста умен и свестен. Но когато започнеш да сравняваш несравними неща и да говориш някакви странни неща относно не-Западните държави, създаваш доста лошо впечатление у хората.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Аз не мога да я прочета, но ето ти я та поне ти да я прочетеш. Обърни внимание на т. 10

https://peacemaker.un.org/sites/peacemaker.un.org/files/UA_150212_MinskAgreement_en.pdf

А ако ти остане време, можеш да прочетеш и неизпълнената от укрите т. 11 

"Ето ти я", учителю по Български, за статията у уикипедията говорехме, не за Минските споразумения. Ох, каква ти е каша главата, направо ми става жал... 

Казах ти вече, научи смятането, тогава ще ти отговарям за умножение. 

преди 1 минута, maxthon написа:

Е ти ли за конкретика ще говориш?

Точно аз. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, BANKATA написа:

Някакви доказателства?

Е не съм аз този, който твърди, че руснаците не са се изнесли след Минск 2. Който го казва, той да си намира доказателствата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Айде пак.

Искаш да кажеш, че признаваш, че е ваксинирал насила руснаците ли ?

Щото останах с впечатление, че ми се подиграваш, задето твърдя, че Касапина Путлер е на къс повод на Дъртите Пърдели от Давос.

Айде пак няма конкретно посочено това което за което твърдиш че съм излъгал, а наблюдаваме поредното измъкване по терлици от твоя страна :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Точно аз. 

Още те чакам да ми кажеш конкретно кога съм говорил за намеса на Цру в Украйна. Май чакам и конкретно да кажеш преди малко защо съм излъгал. Нищо конкретно не виждам в теб освен опити да бягаш по тъча.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, PigMan9 написа:

И при теб е същото. Когато си измисляш фалшиви новини и копираш и поставяш такива по-малко, изглеждаш доста умен и свестен. Но когато започнеш да сравняваш несравними неща и да говориш някакви странни неща относно не-Западните държави, създаваш доста лошо впечатление у хората.

Търсиш ли дядо попе pdf- с истинските новини за болтовете или не? Че ще сравняваме Twitt-ове после.... Не се отклонявай мадам В те гледа строго...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, maxthon написа:

Още те чакам да ми кажеш конкретно кога съм говорил за намеса на Цру в Украйна. Май чакам и конкретно да кажеш преди малко защо съм излъгал. Нищо конкретно не виждам в теб освен опити да бягаш по тъча.

Кой визираш, че е правил преврат тук тогава ? 

на 19.08.2022 г. в 17:40, maxthon написа:

Нещо се обърка кой прави преврати в Киев. Ама нормално във Вашингтон пост да пишат такива щуротии. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Кой визираш, че е правил преврат тук тогава ?

Да виждаш да съм казал нещо за ЦРУ? Добър опит, продължавай да търсиш къде съм казал нещо за Цру и Украйна и пак ме тагни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, N1K17Y написа:

"Ето ти я", учителю по Български, за статията у уикипедията говорехме, не за Минските споразумения. Ох, каква ти е каша главата, направо ми става жал... 

Казах ти вече, научи смятането, тогава ще ти отговарям за умножение. 

Точно аз. 

За статията у уикипедията нали говорихме? Пише че имало "зелени човечета". Ми имало е, също както е имало и западни "зелени човечета". Нали това ти обяснявам цял ден?

Написа че нямаш отговор и реших че става дума за отговор на въпросът ми за минските споразумения. За по-голямо удобство ти ги дадох да си ги припомниш, та дано да намериш отговор. 

Цял ден спорим, а когато ти покажа черно на бяло, че каквито са едните, такива са и другите - ти нямаш отговор.

Глей ся как седят нещата. Отивам да хапна и да се подготвя психически за тежката тренировка по BeerPong която ме очаква довечера, а ако имам силички като се върна от кръчмата (пардон тренировъчната зала), ще ти обръщам пак внимание в случай че все още не си разбрал че няма  никаква разлика м/ду руските и западните военни съветници на територията на Донбас

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, maxthon написа:

Да виждаш да съм казал нещо за ЦРУ? Добър опит, продължавай да търсиш къде съм казал нещо за Цру и Украйна и пак ме тагни.

А що не отговори, кой си имал предвид ? :) 

преди 12 минути, ivottoshev написа:

За статията у уикипедията нали говорихме? Пише че имало "зелени човечета". Ми имало е, също както е имало и западни "зелени човечета". Нали това ти обяснявам цял ден?

Написа че нямаш отговор и реших че става дума за отговор на въпросът ми за минските споразумения. За по-голямо удобство ти ги дадох да си ги припомниш, та дано да намериш отговор. 

Цял ден спорим, а когато ти покажа черно на бяло, че каквито са едните, такива са и другите - ти нямаш отговор.

Глей ся как седят нещата. Отивам да хапна и да се подготвя психически за тежката тренировка по BeerPong която ме очаква довечера, а ако имам силички като се върна от кръчмата (пардон тренировъчната зала), ще ти обръщам пак внимание в случай че все още не си разбрал че няма  никаква разлика м/ду руските и западните военни съветници на територията на Донбас

Има, едните имат право да са там, защото са поканени от държавата :giggle1:

Колко пъти имаш нужда, да ти се казва едно нещо ? И зелените човечета са руски войски. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, N1K17Y написа:

А що не отговори, кой си имал предвид ?

Е нали не си очаквал да кажа директно Цру са. Възможно е и да са участвали, но не са директния подбудител на такива цветни революции. Както и да е нямам в предвид Цру. Търси си някъде другаде лъжеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxthon написа:

Е нали не си очаквал да кажа директно Цру са. Възможно е и да са участвали, но не са директния подбудител на такива цветни революции. Както и да е нямам в предвид Цру. Търси си някъде другаде лъжеца.

Докато го търся, а дано намериш литература и да разбереш, че ЦРУ е нарицателно за американското правителство. Или пък не, следващия път, като напиша американците, питай ме къде си казал, че Джон от Кентъки е правил преврат. 

Господин конкретика, ще ни споделите ли за действията на централната власт ?

преди 54 минути, N1K17Y написа:

Я дай малко примери, да покажеш с какво централната власт е била против местното население в Донбас. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...