Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 9 минути, andiay написа:

Всеки нормален човек е наясно с това...

Искаш да кажеш, че си бил наясно още в началото, че всичко около тези договори е фарс?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4297

• miro20

4196

• maxthon

3941

преди 2 минути, M.Николов написа:

Искаш да кажеш, че си бил наясно още в началото, че всичко около тези договори е фарс?

не е фарс - а план за връщане на крим

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, maxthon написа:

Приемай го както си искаш..... Форумът пази всичко. Измъкването също не е мой патент. Най-често го ползва един образ мразещ да му намират старите писания. Сигурно ще ти е благодарен, че го нарече трол. Така, че ти остава само да се пробваш с опровержението. Чакам....

Какво чакаш, като не пишеш нищо, освен да връщаш въпросите бе :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, M.Николов написа:

Съмняваш се в дървения философ ? Та той всичко знае бре. Естествено, никога не го е писал досега, понеже е предположил, че всички сме знаели, не за друго. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, M.Николов написа:

но ТРТ е в НАТО, и там има ангажименти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Съмняваш се в дървения философ ? Та той всичко знае бре. Естествено, никога не го е писал досега, понеже е предположил, че всички сме знаели, не за друго. 

Аз си признавам, че не съм.

Тогава смятах, че имат шанс, дори и сега смятам, че войната можеше да се избегне, стига Украйна да беше дала някаква автономия на двете области и да се беше отказала от членството си в НАТО, поне в близко бъдеще.Все си мисля, че това щеше да е по-добрия вариант.

Може и да е малко наивно, но........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Какво чакаш, като не пишеш нищо, освен да връщаш въпросите бе

Може би чакам да си включиш малко мозъка. Явно имам твърде големи надежди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, vpvelev написа:

какво ще кажеш да слагате еднакви клипчета

преди 10 минути, M.Николов написа:

Тогава смятах, че имат шанс, дори и сега смятам, че войната можеше да се избегне, стига Украйна да беше дала някаква автономия на двете области и да се беше отказала от членството си в НАТО, поне в близко бъдеще.Все си мисля, че това щеше да е по-добрия вариант.

Може и да е малко наивно, но........

ти би ли оставил, съседната стая на съседа си

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

То бива малоумие, ама твоето е безгранично.

В Украйна няма гражданска война. Русия нахлу...

Сериозно ли искаш да стигнем заедно до извода, че търсиш нещо при други хора за нещо, което е лично твоя "собственост"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

Честно казано, по онова време не съм се и замислял кой знае колко, но всичко, което се случи в последствие, ясно показваше, че са били фарс...

Германия и Франция бяха гаранти за спазването им, ако не се лъжа...

Да си забелязал да притискат страните за спазването на споразуменията?

Изобщо да си чул нещо от западни политици за ангажиментите по тези споразумения?

А подготвяните съвместни учения на НАТО и Украйна?

А военните инструктори на НАТО в украинската армия?

А въоражааването на крайнонационалистически паравоенни формирования от украинската власт?

Допускането да съществуват официални тренировъчни бази на тези формирования?

Всичко това говори, че онези споразумения са били фарс...

Нищо ново под слънцето...

Единствената "сензация" е, че изобщо не се притеснява да каже това публично...

Което говори много за това, че Европа вече не е някогашната Европа...

Също нищо изненадващо...

Цялата реалност вече се превръща във фарс, ти се изненадваш, че Минските споразумения са фарс...

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

не е фарс - а план за връщане на крим

Със сигурност е тъй...

Сега остава и да кажеш как точно ще се случи...

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Тъпио, нъл ти казах, че по-добре е философ, па бил той и дървен, отколкото ламарина като теб...

Достатъчно съм си казвал моето лично мнение по случващото се днес...

Знам, че знаеш какво е, защото си го коментирал с любимата си фраза - "дървен философ", без да дадеш нито един контрааргумент...

Аз така и не съм попадал на твой пост, където ясно и категорично да изкажеш лично твое мнение за причините и евентуалния завършек на тази война...

От теб съм чел само - "Дай ми доказателства", "Това не са доказателства" и прочие подобни глупости...

Та, личното ти мнение е?

Ако може без повтаряне мотамо на лозунгите от медиите...

Знаеш ли какво означава "лично мнение"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, andiay написа:

Германия и Франция бяха гаранти за спазването им, ако не се лъжа...

Да си забелязал да притискат страните за спазването на споразуменията?

Изобщо да си чул нещо от западни политици за ангажиментите по тези споразумения?

В началото уж имаше някакви срещи, заявления, обещания.......

Но, да, за другото си прав.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

image.png.b0ca0d19f08bf218967e4c6893b87fba.png

Ами Германия и Франция най-много ще го духат. Те бяха използваните за целите на краварите, а сега ще оберат стафидите от техните задници. Сори.

Путин си плете своята кошница - той не може да загуби повече от сега! Може само да спечели от тук нататък! Санкции? Ами Русия още от времето на СССР живее в санкции. Поне от 50-60г. Руснаците и в землянки могат да живеят, но големия западен брат - не. Французина или немеца ако не се изкъпат тази седмица 5-6 пъти - ще ореват света! А това ще им е най-малкия проблем - хигиената! Ще има стагнация, инфлация, безработица, уволнения, стачки и бунтове, закриване на стотици хиляди фирми! В края на зимата когато газта и петрола свършат.

Това Путин и руснаците не ги касае.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, maxthon написа:

Може би чакам да си включиш малко мозъка. Явно имам твърде големи надежди.

Аз па мислех, че чакаш да опровергая нещо, което не си твърдял, понеже те е страх да си изкажеш мнението :popcorn2:

преди 1 час, maxthon написа:

Така, че ти остава само да се пробваш с опровержението. Чакам....

От неработещия ми мозък не съм те разбрал. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

В началото уж имаше някакви срещи, заявления, обещания.......

Но, да, за другото си прав.

Е, че то днес на политиците им дай срещи, заявления, обещания...

Предполагам си гледал "Двойникът" с Тодор Колев, Бог да го прости...

Е, днес вече сме част от "масовката" на световен риалити формат по него...

А толкова отдавна е казано - "Не по думите съди, а по делата"...

Както казах и преди време, по-често съм прав, не че държа на това, просто съдба...

Това в рамките на шегата, естествено...

Или пък не, кой знае...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, N1K17Y написа:

От неработещия ми мозък не съм те разбрал. 

Успя с два отговора сам да се опровергаеш. Явно пуканките така действат в този форум. Да твое успокоение не си пръв в това начинание. Има след кой да вървиш и да пиеш вода от стъпките му.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, dimy написа:

image.png.b0ca0d19f08bf218967e4c6893b87fba.png

Ами Германия и Франция най-много ще го духат. Те бяха използваните за целите на краварите, а сега ще оберат стафидите от техните задници. Сори.

Путин си плете своята кошница - той не може да загуби повече от сега! Може само да спечели от тук нататък! Санкции? Ами Русия още от времето на СССР живее в санкции. Поне от 50-60г. Руснаците и в землянки могат да живеят, но големия западен брат - не. Французина или немеца ако не се изкъпат тази седмица 5-6 пъти - ще ореват света! А това ще им е най-малкия проблем - хигиената! Ще има стагнация, инфлация, безработица, уволнения, стачки и бунтове, закриване на стотици хиляди фирми! В края на зимата когато газта и петрола свършат.

Това Путин и руснаците не ги касае.

Поне не пусна "чаршаф" от "поглед.инфо". Къпи се веднъж на полугодие и дерзай в землянката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, M.Николов написа:

Аз още от началото знаех, че са фарс и нито Украйна, нито Русия нямаха намерение да ги изпълняват.

Меркел и сички западни политици, които натиснаха Украйна да ги подпише тогава, трябва сега да отговарят в Хага заедно с Касапина Путлер за престъпления срещу човечеството и геноцид над украинския народ.

преди 1 час, dimy написа:

Путин си плете своята кошница - той не може да загуби повече от сега!

А на бас, че може.

Зеленски еще не начинал...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, BANKATA написа:

Превземането на Киев за три дни продължава с отбрана на Белгородска област

https://m.vz.ru/news/2022/12/6/1189866.html

:camera2:

Ква отбрана ве Маймуне, от криворъките москаля. Драконовите зъби дето ги турили, фанали кариес разбираш ли.

Краднали от матриала

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

Сега да видим за кого приляга този пост...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз още от началото знаех, че са фарс и нито Украйна, нито Русия нямаха намерение да ги изпълняват.

Меркел и сички западни политици, които натиснаха Украйна да ги подпише тогава, трябва сега да отговарят в Хага заедно с Касапина Путлер за престъпления срещу човечеството и геноцид над украинския народ.

А на бас, че може.

Зеленски еще не начинал...

Удебеленото е отговора...

Останалото е хвалба колко се гордее с единственото си качество...

А, и че Асланчик писател, не читател...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, ivottoshev написа:
на 6.12.2022 г. в 20:58, miro20 написа:

тошефффф лъже та се къса, хваща си една лъжа и гради въздушни кули на тази база. :) 

Че и си вЕрва умника :) :)  

Умньо, и към теб същият въпрос на който Реджепчо и Никиту не можаха да отговорят: Що в Минските споразумения пише че трябва да се изтеглят ВСИЧКИ чужди военни формирования, а не пише да се изтеглят РУСКИТЕ военни формирования? Имаш ли някаква идея що така са го формулирали? Какво ли са имали предвид?

И кои са "чуждите формирования" в рамките на световно международно признатите украински граници , бре умньоооо :) 

тошефффф пак насран и унижен. Пий си хапчетата псих рашист.

на 6.12.2022 г. в 20:58, miro20 написа:

А относно че измислените републики поискали официално помощ  е пълна измислица и лъжа също.

Игорс Гиркин, военния министър на ДНР, не можеше да немери 1000 доброволеца от 5 млн население , и съм му цитирал видеообръщението  1001 пъти.

Насраните тошеффффци обаче не коментират това.

Кой те знае какво си извадил от контекста и по какъв повод е казал тоз човечец тези думи :hit:

С удоволствие ще ти навра отново за 1001 път оригиналното над 8 мин видео на военния министър на любимите ви терористи от ДНР 2014 г  , Игор Стрелков-Гиркин се оплаква че не може да намери хиляда доброволеца от 5 млннаселение :

Пък пак заповядай да кажеш какво съм "извадил от контекста '.

псих трол :hit:

Ти и за Путин папагалстваше как бил заповядал руснаците да се крият зад цивилните докато укрите стрелят по тях. Обаче така и не отговори на въпроса ти като подкрепяш герберастите зад тях ли заставаш, или пред тях. Спекулантино, отдавна не минават тези еФтини опорки. Всички вече те знаят що за стока си :jeer:

И това ще ти навра за 1001 път пълното видео с върпостие и отговора на Путлю ,  другарю путинист рашист нацист :

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Мислех че само Лоботомирания е толкова долен и гнусен, ама ти май го настигаш с огромни крачки :( 

Пак си в абсистенция. Всеки път насран и унижен, но си продължаваш с мазохизма :) :)

Много обичаш да те газят , припикават и унижават ли ? затова ли толкова евтино се излагаш ????

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...