Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 8 минути, miro20 написа:

Що му е връзваш на неграмотния комсомолец не мога да разбера

Щото не мога да ги трая комунистите.

Не викали за Русия, ми за обективната истина.

Начи за тях Русия е обективната истина

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3599

• Coco1

3456

• ivottoshev

3082

току-що, maxthon написа:

E който успее да захапе въдицата плаща пари като поп за неща, които вече са "остарели" в очите на руснаците.

Така е. При руснаците анимираните филми са светлинни години пред останалите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, БаалБек написа:

Значи китайците печелят като не пласират стоките си в ЕС и САЩ. Икономическото джудже РФ не е фактор. Добре, че има ядрено оръжие и заплашва, иначе никой не я слага в групата на тежкарите. Там са само ЕС, САЩ и Китай.

Хм, малку мий неудобну да ти противурича точно на теби...

Колкото Китай няма полза да не пласира стоките си в САЩ и ЕС, толкова повече иСАЩ и ЕС нямат полза да не пласират стоките си в Китай, а още по-малко имат полза да не ползват стоките на Китай...

РФ е нужна на Китай не като пазар...

Но... както казах, това е съвсем друга тема, при това доста обширна и не е за два три поста...

Ако ти е интересно, отвори тема по въпроса и там ша ма изпитваш...

А, за съжаление, ЕС от години насам вече не е "тежкар", просто все още не е очеизвадно...

Кой каквото сам си направи, никой нимой да му го направи...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Питах те, защо вярваш, че рашистите не са се обосрали, след като избягаха дори от Херсон ?

В тоя твоя пасквил освен слуз и слюнки, друго не виждам.

Асланчик, чети и осмисли кво си прочел, е, стига да е по силитите ти де, а не бързай да пишеш, че се хвалиш кво си...

За последно - никога и за нищо не се осланям на вяра....

Спри да ме питаш - "Защо вярваш..."...

Ти се осланяш на вяра, затова ти вярваш... като с двойника на Кунчев...

Аз не се осланям на вяра, за да се налага да вярвам...

Обосрали или не, с Херсон или не, Украйна никога повече няма да има власт над Крим....

Това е което твърдя и то не защото вярвам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой питаше за ООН и документиране на жертвите :

https://www.svoboda.org/a/oon-zadokumentirovala-ubiystvo-441-mirnogo-zhitelya-kievskoy-oblasti/32166293.html

преди 4 минути, gagodrago написа:

---------------

Не мога да ти отговарям на всички безмозъчни тъпизми, старшинка.

То е близо до акъла чий е Крим - на жителите му.

И жителите на Крим си избраха, вместо да си пропилеят животите в украинската мизерия, корупция, и беззаконие, да се присъединят към Руската федерация.

Кримчани как така са пропуснали да питат "капацитет" като тебе, че да им дадеш наклон къде и как да живеят живота си?

На истинския свободен референдум 1991 г и в Крим над 54 % гласуваха да са в отделна държава Украйна .

2938779_original.jpg

А март 2014 г бе насилствено превзет ,анексиран от рашистката армия и всякакви техни спец служби  без никой да се допитва до местните.

Подробности можеш да видиш от любимия ви рашистки филм, има го в ютюба - 'Пътят към родината" , където не аз, а Путлю ви обяснява почасово  ронологията как е превзет .

:hush:

След месец проведоха под дулата на автоматите цирк-референдум.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, БаалБек написа:

При руснаците анимираните филми са светлинни години пред останалите.

За оръжие ставаше дума, а не за това дали си влезнала яко в анимацията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, БаалБек написа:

Ти пък. Това е специална военна операция на Путин и РФ масово денацифицира цели градове, от деца до старци особено руско говорящи. Нямам представа защо така ги мрази. Сигурно е про-англо-саксонска подлога.

Защо се опитваш да лъжеш, че Русия убива хора без причина? Ясно ти обясних няколко пъти, че това не е вярно. Тук е дадено обяснение за това, което западните медии за фалшиви новини умишлено и подвеждащо представят като "умишлени военни престъпления срещу цивилни":

преди 12 минути, miro20 написа:

Що му е връзваш на неграмотния комсомолец не мога да разбера :) 

Защо ме наричаш "комсомолец"? 🤣🤣🤣

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Това е което твърдя и то не защото вярвам...

И като не вярваш че нещо е истина, за какво го твърдиш ?

Плащат ли ти ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, miro20 написа:

Кой питаше за ООН и документиране на жертвите :

https://www.svoboda.org/a/oon-zadokumentirovala-ubiystvo-441-mirnogo-zhitelya-kievskoy-oblasti/32166293.html

На истинския свободен референдум 1991 г и в Крим над 54 % гласуваха да са в отделна държава Украйна .

2938779_original.jpg

А март 2014 г бе насилствено превзет ,анексиран от рашистката армия и всякакви техни спец служби  без никой да се допитва до местните.

Подробности можеш да видиш от любимия ви рашистки филм, има го в ютюба - 'Пътят към родината" , където не аз, а Путлю ви обяснява почасово  ронологията как е превзет .

:hush:

След месец проведоха под дулата на автоматите цирк-референдум.

:)

Защо използваш данни от предишни поколения да представяш мнението на сегашни поколения? Тези данни са на повече от 30 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PigMan9 написа:

Защо се опитваш да лъжеш, че Русия убива хора без причина? Ясно ти обясних няколко пъти, че това не е вярно. Тук е дадено обяснение за това, което западните медии за фалшиви новини умишлено и подвеждащо представят като "умишлени военни престъпления срещу цивилни":

Защо ме наричаш "комсомолец"? 🤣🤣🤣

Защото се дъниш като комсомолец на първа среща. Не били убивали значи това дето го изравят от масови гробове са :

-преоблечени украински войници(деца/жени/дядовци всичкото)

-роботи/кукли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Coco1 написа:

Както винаги комунягите обстрелват мирното население 

Отново пропаганда и фалшиви новини, или подвеждащо предоставена информация. Това, че Русия обстрелва цивилно население, е фалшиво твърдение и не е вярно. Ето тук е дадено обяснение за това, което Западните медии за фалшиви новини умишлено и подвеждащо представят като "умишлени военни престъпления срещу ивилно население":

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Колкото Китай няма полза да не пласира стоките си в САЩ и ЕС, толкова повече иСАЩ и ЕС нямат полза да не пласират стоките си в Китай, а още по-малко имат полза да не ползват стоките на Китай...

Ами нещата отиват към игнориране на Китай. Защо мислиш е тази търговска война между ЕС и САЩ въпреки, че са партньори в политически аспект. Заради закона за дотиране в САЩ на стойност над 300 милиарда долара. Сега и ЕС иска да въведе такива правила, които ще дотират местното (ЕС) производство за сметка на свободната търговия. Ето в САЩ, Аризона вече отвори супер модерна фабрика за чипове от която ще се възползват всички американски технологични фирми намиращи се на територията на щатите. И това е само началото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9 написа:

Отново пропаганда и фалшиви новини, или подвеждащо предоставена информация. Това, че Русия обстрелва цивилно население, е фалшиво твърдение и не е вярно. Ето тук е дадено обяснение за това, което Западните медии за фалшиви новини умишлено и подвеждащо представят като "умишлени военни престъпления срещу ивилно население":

Снтоите източни нали знаеш -едно наум. Чакам си аз отговора за Twitter -2 ден вече... Не е честно ей на 2 Ра статия написа вече пък на мен нула внимание... Не се прави така. Аз съм докачлив...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Отново пропаганда и фалшиви новини, или подвеждащо предоставена информация. Това, че Русия обстрелва цивилно население, е фалшиво твърдение и не е вярно.

Zащо никой не го интересува какво ти спускат троле

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

И като не вярваш че нещо е истина, за какво го твърдиш ?

Плащат ли ти ?

Бре, нимойш да спреш да са фалиш кво си...

Ти като вярваше, че показват двойник на Кунчев и го твърдеше, истина ли бе това?

Истина не се открива с вяра...

Аз твърдя, че Крим никога повече няма да бъде украински, защото това  е най-вероятната за осъществяване възможност, причините да смятам така съм ги обяснявал амнайсе пъти...

Дали ще се превърне в истина моята прогноза, само времето ще покаже....

Тук вярата няма нищо общо...

За да приема някой да ми плаща за прогноза, то ще трябва да имам осигурен достъп до много неща, които сега няма как да знам...

Когато ми плащат, ми осигуряват такъв достъп...

Защото тогава нося отговорност за прогнозата си...

Хм, то па думичката "отговорност" не е в твоя речник...

Но и това не е мой проблем...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Coco1 написа:

Zащо никой не го интересува какво ти спускат троле

Защо ме наричаш "трол"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, БаалБек написа:

Защо мислиш е тази търговска война между ЕС и САЩ въпреки, че са партньори в политически аспект.

Сащ никога не са имали партньори в какъвто и да е аспект. Или поне не за дълги периоди от време . Винаги гледат как да те излъжат, изпързалят само на тях да им е добре. И всички само трябва да са Йессърчета. Е на доста по-голямата част от планетата май им писна от тази политика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, gagodrago написа:

И жителите на Крим си избраха, вместо да си пропилеят животите в украинската мизерия, корупция, и беззаконие, да се присъединят към руската мизерия, корупция, и беззаконие

Само малка редакция :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, БаалБек написа:

Ами нещата отиват към игнориране на Китай. Защо мислиш е тази търговска война между ЕС и САЩ въпреки, че са партньори в политически аспект. Заради закона за дотиране в САЩ на стойност над 300 милиарда долара. Сега и ЕС иска да въведе такива правила, които ще дотират местното (ЕС) производство за сметка на свободната търговия. Ето в САЩ, Аризона вече отвори супер модерна фабрика за чипове от която ще се възползват всички американски технологични фирми намиращи се на територията на щатите. И това е само началото.

Защо мислиш, че САЩ и ЕС представляват целия свят и няма други държави и пазари където Китай да продава, ако загуби пазарен дял на американските и европейските? Кога ще разберете, че на света има много държави и че САЩ не представляват целия свят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

Украйна не убива цивилни хора

Снимано някъде из Донецк преди два дена както се вижда. Поне като приказваш масали (да ти го каза така на роден език), гледай да е нещо, което не може да се провери и покаже. Предупреждавам, че видеото не е за хора със слаби сърца.....

П.С. Мястото е Донецкия градски младежки център. Военна цел от където и да го погледнеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, PigMan9 написа:

Защо ме наричаш "трол"?

Защо си трол, дядка 

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Кога ще разберете

Защо нищо не разбираш 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, БаалБек написа:

Казах ти, отвори тема за това...

Китай вече не може да бъде игнориран, по един куп причини...

Темата е много интересна, но много обширна и не й е тук мястото...

Ако трябва да ти отговарям подробно и една страница няма да ми стигне за пост...

Най-кратко бих го казал така - САЩ, ЕС и РФ са способни да наподобят самозадостатъчна икономика, но никога не биха могли да я постигнат напълно...

Към момента това могат да постигнат само Китай, а в относително близко бъдеще и Индия...

Тръгне ли се на протекционизъм и икономическа война, то разликите ще станат огромни и то не в полза на САЩ, ЕС и  РФ...

Тласкайки Русия в орбитата на Китай, то разликите ще станат още по-огромни, и то още по-бързо....

преди 29 минути, kosyo написа:

Снтоите източни нали знаеш -едно наум. Чакам си аз отговора за Twitter -2 ден вече... Не е честно ей на 2 Ра статия написа вече пък на мен нула внимание... Не се прави така. Аз съм докачлив...

А аз откога чакам един отговор от теб...

Ма добре, че не съм докачлив...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...