Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kosyo написа:

А линка на руски какво ще кажеш тогава за него - нещо все го изпушкаш. Защо ли

А линка на български какво ще кажеш тогава за него - нещо все го изпускаш. Защо ли?

Едното ти "аз" е дало линк в който пише "В Русия няма пирони", а другото ти "аз" е дало линк в който пише "Едва ли някога в Русия ще има дефицит на пирони"

Измислям ли си, или това е факт? 

преди 32 минути, N1K17Y написа:

Първо не вярваше, защото било просто абсурдно да има такова нещо, този път не вярваш, щото източникът не бил безпристрастен :giggle1:

Оказва се, че може би чувството ми не ме е излъгало и наистина тази информация е абсурдна. Единственото доказателство в подкрепата ѝ за сега е източник, който очевидно не е безпристрастен.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

А линка на български какво ще кажеш тогава за него - нещо все го изпускаш. Защо ли?

Едното ти "аз" е дало линк в който пише "В Русия няма пирони", а другото ти "аз" е дало линк в който пише "Едва ли някога в Русия ще има дефицит на пирони"

Измислям ли си, или това е факт? 

Факт е че изпускаш 3-тия линк който е на руски и казва на какво има дефицит. И го правиш постоянно - това също е факт.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Пишеш простотии, за да не отговориш на въпроса, който ти зададе.

Кой въпрос? Ако е този за руският език - ми отговорил съм на него. Коагто видя въпрос отпарвен към мен, аз му отговарям. Не съм мишка* като някои екземпляри тук

________________________________________________________________________________________________________________________

* всяка прилика с лица като Лоботомиран20, РеджепФейкНюз.ком, БаалБукащата простотии, Цоцко, оФцата и тн. НЕ Е СЛУЧАЙНА И НЕВОЛНА 

преди 14 минути, kosyo написа:

Факт е че изпускаш 3-тия линк който е на руски и казва на какво има дефицит. И го правиш постоянно - това също е факт.

Ти може да дадеш и четвърти, десети или сто и трийсти линк, но това не премахва противоречието в онези два, нали?

Та коя от двете ти самоличности взе връх, или още не е ясно?

Освен това я го дай пак този линк та да видим наистина ли пише че има дефицит на пирони. По спомен там пишеше че е намаляло производството на пирони, защото им е било по-евтино да си внасят от Китай, а не че има дефицит.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите почват обидите

Какви аргументи искаш? Аз на въпросът съм отговорил и питащият много добре знае отговорът ми. Ти не вярваше и че съм отговорил на въпрос относно Убразованието ми... и пак се оказа за смях.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Ти може да дадеш и четвърти, десети или сто и трийсти линк, но това не премахва противоречието в онези два, нали?

Та коя от двете ти самоличности взе връх, или още не е ясно?

Освен това я го дай пак този линк та да видим наистина ли пише че има дефицит на пирони. По спомен там пишеше че е намаляло производството на пирони, защото им е било по-евтино да си внасят от Китай, а не че има дефицит.

Какви аргументи искаш? Аз на въпросът съм отговорил и питащият много добре знае отговорът ми. Ти не вярваше и че съм отговорил на въпрос относно Убразованието ми... и пак се оказа за смях.

https://rcmm.ru/stroitelnye-materialy/57491-ozhidaja-podkreplenija-kak-rynok-krepezha-perezhivaet-trudnosti-momenta.html

Но если по гвоздям ситуация, действительно, не катастрофическая

- На российском рынке крепежа постепенно образовался дефицит, потому что таких высоких цен на металл нет нигде в мире, - отмечают эксперты. - Некоторые позиции и вовсе отсутствуют — не купить ни за какие деньги. Полки стремительно пустеют, а отечественные производители не спешат обеспечить население жизненно необходимыми болтами и гайками.

Каталоги  продукции нацелены исключительно на сотрудничество с крупным бизнесом. Мелкий крепёж (самые популярные — М5, М6, М8, М10 и так далее) либо вовсе не производится, либо существует в прайс-листах «для галочки».

Давай преведи го ти това - ако искаш това в червеното, ако искаш цялото.. по избор

"Пожара на деня" в Русия днес е от Иркутска област:

Изберете българското:

Големи бомби извадиха този път:

преди 12 минути, kosyo написа:

https://rcmm.ru/stroitelnye-materialy/57491-ozhidaja-podkreplenija-kak-rynok-krepezha-perezhivaet-trudnosti-momenta.html

Но если по гвоздям ситуация, действительно, не катастрофическая

- На российском рынке крепежа постепенно образовался дефицит, потому что таких высоких цен на металл нет нигде в мире, - отмечают эксперты. - Некоторые позиции и вовсе отсутствуют — не купить ни за какие деньги. Полки стремительно пустеют, а отечественные производители не спешат обеспечить население жизненно необходимыми болтами и гайками.

Каталоги  продукции нацелены исключительно на сотрудничество с крупным бизнесом. Мелкий крепёж (самые популярные — М5, М6, М8, М10 и так далее) либо вовсе не производится, либо существует в прайс-листах «для галочки».

Давай преведи го ти това - ако искаш това в червеното, ако искаш цялото.. по избор

Браво. Значи този @kosyo, който по същото време като теб е дал този линк е лъжец и фейкомет:

на 20.11.2022 г. в 17:39, kosyo написа:

За референс давам и съшия текст преведен дословно тук

Цитат

гвоздеите за Русия се произвеждат в Беларус и едва ли някой ден ще станат дефицитни

От пожара сега излизат още видеа:

Поне аз го чувам че педесет и няколко вагона са се преобърнали а завода е гръмнал

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Браво. Значи този @kosyo, който по същото време като теб е дал този линк е лъжец и фейкомет:

Успя ли да преведеш текста в червено или пак реши че не важен? За какво ме кара да го търся тогава? Ей там намери някой да ти го преведе ако ти не можеш да се справиш

преди 10 минути, kosyo написа:

Успя ли да преведеш текста в червено или пак реши че не важен? За какво ме кара да го търся тогава? Ей там намери някой да ти го преведе ако ти не можеш да се справиш

Да. Това е гледната точка на единият Косьо. Знаем за нея.

В твоята глава обаче съществува и друг Косьо с друга, противоположна гледна точка. И за нея знаем и аз точно нея показах.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Да. Това е гледната точка на единият Косьо. Знаем за нея.

В твоята глава обаче съществува и друг Косьо с друга, противоположна гледна точка. И за нея знаем и аз точно нея показах.

Ще си го букмаркна това че усещам че в твоята глава няма друга гледна точка и след време пак ще се присетиш.

Обаче защо този заора в друга посока можеш ли кажеш? В началото каквото  казва

С тази джендър-неутрална песен поздравявам всички 'неутрални". Има всичко което харесвам (+21)

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяя

Февруари 2023 година е наш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.