Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 часа, Coco1 написа:

Трола вече и 1000 пъти ше го напише. Важното е че не е ходил. 

Кога да е ходил ?? Та той е 20 годишен девственик списващ от психиатрията както сам си призна. :giggle1:

Обикновен заблуден комсомолец който мрази клона на който седи / лошата демокрация / , бленува за соца за койтосамо е чувал ,  и който се помпи със антизападна фейк пропаганда, с основен източник рашистката дезинформационна машина и разни конспиративни сайтове за илюминати :) 

По темата

FkK6QiYXoAA113i?format=png&name=medium

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 29 минути, miro20 написа:

По темата

Пак ли правят смесено броене на собствени и чужди загуби (повече собствени загуби)? Нали знаеш, че не са добре с математиката?

преди 2 часа, miro20 написа:

Не знам защо продължават да го канят с напълно профанските му "анализи" .

Щот си тъп.

Значи има кремълски подлоги, сред тези, дето отговарят за каненето, или сред тези, на които отговарящите за каненето не могат да откажат.

преди 1 час, miro20 написа:

По темата

Данните на украинските въоръжени сили са строго консервативни.

Което означава, че загубите на рашистите може да са неколкократно по големи.

Никога не съобщават за вероятни загуби.

Например като потъна Москва, не увеличиха жертвите от сводката, щото не знаели, колко са се удавили.

С такива указания, вероятно изпускат много повече загуби, отколкото отчитат.

преди 15 часа, PigMan9 написа:

Как изобщо функционира държавата, ако хората нямат работни навици?

Изнасят суровини и внасят сичко останало.

преди 37 минути, Реджеп Иведик написа:

С такива указания, вероятно изпускат много повече загуби, отколкото отчитат.

Или просто смятат "кръчмарска" сметка. Примерно онзи ден съобщават за 60 свалени ракети от 76. Но пък няколко часа по-рано местните управници съобщават за 15 удара в Запорожие и 10 в Харков. И така между другото в останалите части на Украйна продължават да са без вода, ток и мобилна връзка. Как ги свалят тези ракети,а електричество и вода спират само те си знаят?

преди 2 часа, miro20 написа:

Та той е 20 годишен девственик

а ти за инстамбулската конвенция ли си и  за  гей браковете 

само кажи да или не  без да увърташ 

ако започнеш да увърташ считаме че си за гей браковете 

преди 4 часа, kosyo написа:

Не ми отговори ама явно руски не понимаеш?

"В Русия няма пирони"

и

"Едва ли някога в Русия ще има дефицит на пирони"

... са написани на чист български в постове на твоят профил. Не ми трябва да знам руски, за да видя че едното ти "аз" е лъжец.

преди 19 часа, Филипов написа:

Нещо от психопанорамата, ново и не только. Укрите изпращат срещу "Вагнер" бесни свине, чудно колко сполучливо избират имената си, а такива е лесно да се намерят в усраина и в останалия също толкова демократичен свят. След като се срещнат с вагнеровци вече няма да са бесни, а мъртви свине.

Зелебаба е предложил да се бие срещу Путин ... какво ли не правят наркотиците с някои същества, между хората то отдавна не се числи.

Понито на лайнен, голямата новина! Горкото животно, то заслужаваше повече да живее, а сега какво - ще убият вълка за това, че е вълк. Също както в споменатите страни вече няма майка и татко, а родител № ... изобщо ме е гнус да го пиша.

И нещо по-старо. След последния прилет на руски ракети и не только, укрите отново свалиха всичките. Дмитрий Василец разкри тайната на могъщата им пво. Значи номерът е щом ракетата е паднала значи е поразена, няма значение, че е унищожила целта, паднала - значи свалена. Как ли ще го обяснят на онези, които са без ток, вода, парно. Както Тамир Шейх находчиво забелязва това е тяхната Зеблановая математика. Същото и със загиналите, но някога ще се тегли чертата и тогава ...

Това от психопанорамата, а за войната какво?! Руснаците напредват, укрите гинат, но онези все още мислят, че победата ще е тяхна, дори полския дунда се размечта. За съжаление руснаците им позволиха това, но какво да се прави, като не искат да воюват по американски образец, не са го правили, няма и да го направят. Що се отнася до западналата пропаганда, тя е създадена от психически увредени и е насочена към такива.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

"В Русия няма пирони"

и

... са написани на чист български в постове на твоят профил. Не ми трябва да знам руски, за да видя че едното ти "аз" е лъжец.

Пак те държи абсистенцията :)  Тия пирони ги минахме отдавна. Кой какво казал тук си е негово лично мнение, важното е че пробема констатира  депутатката от руската ГосДума.

:hush:

Много ме кефи когато върли путинисти се хвърлят да оричат сляпо като матросовци на мои и други цитати, и после се гърчат като се окаже че спорят  с руски източници, с руски депутати,  че даже със самия Путлю :) 

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Ако не бяхте се юрнали да земате Киев за три дняяя, щеше ли да има трупове и карантии ?

Не ми отговаряй. Въпроса е реторичен.

Ако краварите си бяха седели на задниците отвъд океана, вместо да "раздават сникерси" по площадите, щеше ли да има трупове и карантии в Украйна? А в Никарагуа? А в Панама? А в Чили? А в Гранада? А в Либия? А в Сърбия? А в Сирия? А в Ирак? А в ....

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Ако краварите си бяха седели на задниците отвъд океана, вместо да "раздават сникерси" по площадите, щеше ли да има трупове и карантии в Украйна? А в Никарагуа? А в Панама? А в Чили? А в Гранада? А в Либия? А в Сърбия? А в Сирия? А в Ирак? А в ....

На комплексираният човек все някой друг му е виновен.

преди 24 минути, miro20 написа:

Пак те държи абсистенцията :)  Тия пирони ги минахме отдавна. Кой какво казал тук си е негово лично мнение,

Защитаваме чирачето ли  :D

Проблемът е, че неговите лични мнения са две и са взаимноизключващи се. 

Докато не отиде на лекар за да се установи защо в него живеят две (или повече) личности... не трябва да се приема на сериозно нищо написано от него, защото в следващият момент може отново сам да се опровергае.

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Ако краварите си бяха седели на задниците отвъд океана, вместо да "раздават сникерси" по площадите, щеше ли да има трупове и карантии в Украйна?

Както вече съм ти казвал - ами и руснаците да раздават "мороженное" бе .

И защо стремежа на укринците към Европа е лошо ? Защо исканията на Майдана за борба с корупцията е лошо ?

Защо исканията за реформи и промени в законите  е лошо ???

Защо да недоволстваш срещу олял се олигарх като Януковиче лошо ? Всичко за което бе година протести на Майдана. Не против руснаци или измишльотини за Донбас, а именно за изброеното.

Защо е лошо други страни да приветстват стремежа на украинците за всичко изброено ??

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Защитаваме чирачето ли  :D

Проблемът е, че неговите лични мнения са две и са взаимноизключващи се. 

Докато не отиде на лекар за да се установи защо в него живеят две (или повече) личности... не трябва да се приема на сериозно нищо написано от него, защото в следващият момент може отново сам да се опровергае.

Върви се прегледай ти , защото освен да се заяждаш ти тук нищо друго не правиш .

преди 4 минути, miro20 написа:

Върви се прегледай ти , защото освен да се заяждаш ти тук нищо друго не правиш .

Показвам на всички че докато не отиде на лекар, на въпросният @kosyo не трябва да се вярва. Това не е заяждане а констатация, помагаща на съфорумците.

току-що, N1K17Y написа:

А ако някой съветски войник, не беше оплодил баба ти като я изнасилва, сега щяхме ли да ти четем тъпотиите ? 

Не е смешно , тъжно е.

Констатация....

преди 3 минути, N1K17Y написа:

някой съветски войник

Тия съветски войници дали не са били повечето от Украйна?!

«Мы не разделяем мнение нашей верхушки. Худой мир лучше хорошей войны, а Зеленского считаем худшим президентом, который своими кривляниями принес войну и смерть, голод и холод на нашу землю» - так считают адекватные украинцы .

преди 1 минута, ncl написа:

Тия съветски войници дали не са били повечето от Украйна?!

Разбира се, обаче не и когато говорим за великата им победа в Германия, тогава не са украинцим, нали  :giggle1:

току-що, Филипов написа:

«Мы не разделяем мнение нашей верхушки. Худой мир лучше хорошей войны, а Зеленского считаем худшим президентом, который своими кривляниями принес войну и смерть, голод и холод на нашу землю» - так считают адекватные украинцы .

travolta GIF

преди 1 час, ivottoshev написа:

"В Русия няма пирони"

и

А линка на руски какво ще кажеш тогава за него - нещо все го изпушкаш. Защо ли?

Специално за @ivottoshev от днешната реколта чревца. Ей сега ги скъпих клипчетата:

2-рата армия в света - прясно разконсервиран камион - Зил 131, произведен 1972 на 1800 км в перфектно състояние:

Руската реклама като за идиоти (важи и за нашите);

От любимия ми цикъл "атом отгоре". Един руzнак никога не е достатъчно мъртъв:

Тук пък едно хъмви им трови живота от много близо с 50-ти калибър. Това ще съм доволен като видя пораженията от близо.

преди 22 часа, Филипов написа:

Велик! Защо чак сега ли? Ами сега почивам и успях да го изгледам. Не очаквах от него такова неочаквано чувство за хумор (Саня се смее и ме заразява, но Никотин винаги сериозен - затова), но началото просто ме уби ... преди интервюто с някакви там западни изпърдяци на зелебаба, същият е имал среща с делегация от Колумбия ... ЖЕСТОКО!!!

За Путин добре, отдавна мисля, че трябваше директно да се занимае с нещата и ако стане, това ще е от полза за ... за тези, които имат майка и татко.

За Крым, ония могат да си го върнат само през крив макрон.

За Турция също е прав, отдавна подозирам, че е нож в гърба и въпреки че не съм привърженик на султана, все пак той поддържа някакъв баланс, но все пак ми е крайно съмнителна фигура.

Никой не иска война, @Мойра затова и напусна, но когато нещата опират до запазването на вида ни, тогава трябва да вземем отношение.

Това е, гледам както винаги останалото след полунощ (или малко преди - навик от параада - мола, със сгрешеното име) ... навик.

на 16.12.2022 г. в 19:48, N1K17Y написа:

Няма бе, и тази лъже. Всички лъжат. Само на Тошев приятелите там (които ги няма) казват истината.

Тамън  реших че може и да съм сгрешил и даже лайкнах този твой пост и днес - изненадаааааааааааа 

Оказва се, че изпълнителната директорка на Агенцията за българите в чужбина, от която идва тази информация... е родена в Украйна под името Раиса Дмитриевна Бурлакова, а нейният брат е офицер от армията на укрите.

Съжалявам, но не мога да приема за безпристрастна никаква информация относно Украйна, идваща от тази дама.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Тамън  реших че може и да съм сгрешил и даже лайкнах този твой пост и днес - изненадаааааааааааа 

Оказва се, че изпълнителната директорка на Агенцията за българите в чужбина, от която идва тази информация... е родена в Украйна под името Раиса Дмитриевна Бурлакова, а нейният брат е офицер от армията на укрите.

Съжалявам, но не мога да приема за безпристрастна никаква информация относно Украйна, идваща от тази дама.

Първо не вярваше, защото било просто абсурдно да има такова нещо, този път не вярваш, щото източникът не бил безпристрастен :giggle1:

Нямам търпение да видя 3-тото оправдание. 

пп. ти откъде се информираш за събитията и ФАКТИТЕ ? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.