Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, kosyo написа:

Да кажем че познавам лично повече от половината  лично... че кой викаш е какъв.

https://clubz.bg/126693

"Дойче Веле"

а я познаяй дали дойче веле не са пионки  на цру 

като матрьошки  са тия медии

трябва да задълбаеш яко в лайната за да ги разкриеш

преди 4 минути, Banesc написа:

https://clubz.bg/126693

"Дойче Веле"

а я познаяй дали дойче веле не са пионки  на цру 

като матрьошки  са тия медии

трябва да задълбаеш яко в лайната за да ги разкриеш

Дай да оправим тия първите - кажи сега кой какъв е че следващия път като се видим да ги питам дали е верно?

преди 3 минути, kosyo написа:

Дай да оправим тия първите - кажи сега кой какъв е че следващия път като се видим да ги питам дали е верно?

аз и да кажа да не мислиш  че ще си признаят

Ти кажи  - аз си има приказка с тях :) знам им слабите места.

да започнем от там кой е собственик на клубз

кой е собственик на дойче веле

и от къде им е финансирането

който плаща той поръчва музиката

току-що, kosyo написа:

Ти кажи  - аз си има приказка с тях :) знам им слабите места.

ами питай ги кой им е собственик тогава

Последно което чувах беше че Светлана се има много със Sopharma. Или така беше когато тръгваха -мисля че още е така

преди 3 минути, kosyo написа:

Последно което чувах беше че Светлана се има много със Sopharma. Или така беше когато тръгваха -мисля че още е така

а от другата страна на уличката "" турците ""

на софарма кой беше ?  домусчийката ?

лудогорец- герб- лудогорско пиле- градус- обръчи от фирми

всичко е сплетено като свински черва 

току-що, Banesc написа:

а от другата страна на уличката "" турците ""

на софарма кой беше ?  домусчийката ?

лудогорец- герб- лудогорско пиле- градус- обръчи от фирми

всичко е сплетено като свински черва 

Грешно - не е той - 2-ма други са там. Но ти каза че са събрани от кол и въже .Сега преброих точно 9 човека които познавам - едната доста бегло . Че това ми беше въпроса кои са от кол и въже и базирано на какво го казваш?

преди 1 час, ncl написа:

дневник не е достоверна медия.

По-лесно да четем само 2-3 думи и да си мислим, че сме разбрали всичко :giggle1:

Цитат

Това обяви руската централна банка след заседание на съвета на директорите за политиката по водещата лихва.

Достатъчно конкретно ли е ? ;) 

пп. с удоволствие ще ти прегледам няколкото примера, в които дневник пускат фалшиви новини, че да са недостоверна медия.

преди 1 час, maxthon написа:

Те хората ще си намерят кадри. Това да ви е проблема...

Мечтая си, това да сте всички ватници живеещи в прогнилия Запад, ама знам, че ще си остане мечта. 

преди 46 минути, Филипов написа:

каза гордо избягалия от Русия:D

преди 29 минути, Филипов написа:

и тез успяха да избягат да не ги мобилизират:D

Язък за пуканките дето бях приготвил. Боксовия мач Соловьёв срещу Стрелков  нямало да се играе - първия се отказал.Ще включа пак на останките от руzнаци да се успокоя.

https://antifashist.com/item/dueli-ne-budet-solovyov-otkazalsya-ot-publichnogo-obshheniya-so-strelkovym.html

преди 48 минути, ivottoshev написа:

Две ракети предизвикали проблем в ЕДНА централа, след като преди това краварите ударили и други централи. 

Тези две ракети (пък и останалите краварски бомби) сигурно са "демократични" ракети и бомби, и за това въпреки че са изстреляни по цивилни обекти, те не са терористични :wub:

Божееееееее, какви гърчове само за да се опиташ отново, и отново, и отново да защитиш незащитимото... :giggle1:

Това прочете ли:

Въздушните удари на НАТО срещу електрическата мрежа на Югославия оставиха днес милиони хора без електричество или вода, което донесе войната за Косово по-пряко в живота на цивилните в цялата страна.

а това:

Бомбите на НАТО извадиха от работа най-голямата електроцентрала на въглища в Югославия в неделя

Тези действия на Кравария с ударите по електроцентрали удивително приличат (да не кажа че са едно към едно), с ударите на руснаците по електроцентрали. 

ЗАЩО ОПРЕДЕЛЯШ САМО ЕДНИТЕ КАТО ТЕРОРИСТИ, двулични ми Лоботомирко? 

Защото режима на Милошевич провежда геноцид, и защото същото трябва да стане не срещу Украйна, а срещу Рашистан бе псих :hit:

Единствено това че рашстите още дрънкат с ядрения си арсенал и защото купиха една камара продажници като тукашните тролове и всякакви медии и политици по цял свят ,спира цивилизования свят да постави изродите с техния геноцид и имперски амбиции където им е мястото.

:hush:

Сърбия цяла ли е ? Някой анексирал ли е ?

Някой унищожил ли е сръбския народ след като падна малоумника Милошевич  и военната му хунта ???

А ?

Не разбра ли че цивилизования свят иска да живее нормално, където границите са както в цялото европейско пространство където няма граничен контрол, където хората се уважават, където има демокрация и се спазват човешките права, когато закона е над  самозабравили се режими , над политици и малоумници, когато няма геноцид и се зачитат международните и човешки норми .

Всичко това е много далеч от Рашистан която защитавате всички червени психясали тролченца с телкове и от психиатрията като твоите колеги .

:hush:

преди 27 минути, ncl написа:

Клозет.бг и дв не са обективни медии.

а ти защо цитираш клипове от западната империалистическа загниваща медия "ютюб" ??

:)

преди 1 час, ncl написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Какво стана с Банк России ??

На оная работа ми е какво е станало. Наша Дарья-Марш танкистов - YouTube

Цитираш хамериканския ютюб , а не вЕрваш на оригиналния официален сайт на Банката на Россия ????

Ауууу.. срамота !

:) 

преди 1 час, maxthon написа:

E ти там ли прочете кое е цивилна цел и кое е военна? Явно ти се считаш за първа инстанция за да ни уведомяваш кой какъв е. Е не си....

Личи си че не си ходил казарма и хал хабер си нямаш кое е цивилна и военна инфраструктура :) 

Леле колко сте прозрачни и кухи :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 24 минути, kosyo написа:

Грешно - не е той - 2-ма други са там. Но ти каза че са събрани от кол и въже .Сега преброих точно 9 човека които познавам - едната доста бегло . Че това ми беше въпроса кои са от кол и въже и базирано на какво го казваш?

от  тия 9 човека колко не са  с връзки шуробаджанаци ?

какво точно работят ?

цитират дойче веле ?

колко им е заплатата ?

или фирмена корпоративна  тайна ?

преди 6 минути, Banesc написа:

от  тия 9 човека колко не са  с връзки шуробаджанаци ?

не знам за такива връзки.

какво точно работят ?

-Журналисти  от години правят това.

цитират дойче веле ?

-защо да не я цитират. Само предполагам че трябва да цитират RT/свинските медии?

колко им е заплатата ?

-идея нямам и не ми е работа.

или фирмена корпоративна  тайна ?

- не съм и им чел договорите. Дори нямам намериние да питам за твоята: )

преди 4 минути, kosyo написа:

тогава не ги познаваш и никаква приказка нямаш освен здравей здрасти 

току-що, Banesc написа:

тогава не ги познаваш и никаква приказка нямаш освен здравей здрасти 

Браво... "от кол и въже" ама като не им знам заплатите и сме на здравей... Много добра логика. Сега само ще направя предположение че поне не 1-ния заплатата е в пъти повече от твоята и те яд. Той поне в момента е на белгийска бира а ти се напрагаш тука със световни конспирации . Квит ли сме?

преди 50 минути, miro20 написа:

Личи си че не си ходил казарма и хал хабер си нямаш кое е цивилна и военна инфраструктура :)

В казармата са те научили кое каква цел е (в мирно и военно време)? Моля те не говори повече за прозрачност и за празни пространства тип кухини. Не ставай втори Реджеп Иведик да се хвалиш сам какъв си....

П.С. Колкото до Сърбия и спора за двете ракети. Стига си използвал украинска математика. С две ракети няма как да се неутрализира % на инфраструктура посочен в линка. А журналиста питащ за цивилна инфраструктура му се обяснява защо тя изобщо не е цивилна.

преди 1 минута, maxthon написа:

В казармата са те научили кое каква цел е (в мирно и военно време)? Моля те не говори повече за прозрачност и за празни пространства тип кухини. Не ставай втори Реджеп Иведик да се хвалиш сам какъв си....

Боецо , марш за една кофа компресия и да боядисваш бордюра с отработено машинно масло на връщане :)

преди 26 минути, kosyo написа:

Сега само ще направя предположение че поне не 1-ния заплатата е в пъти повече от твоята и те яд.

на 0 не се дели

преди 38 минути, Banesc написа:

на 0 не се дели

Винаги ми е било интересно този защо ръкомаха така. Сигурно за да отклони внимание от глупостите които дрънка или ...?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.