Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 часа, PigMan9 написа:

И какъв извод трябва да си направим от твоето мнение? Ами, никакъв. 🤣🤣🤣

Наричането на всеки, кой не мисли като теб, "фейкомет", няма да промени факта, че въпросния човек казва нещо, което е вярно. Допълнителна информация относно това, както и фалшивото ти твърдение, че Русия избива цивилни, е допълнително обяснено тук, в цитата, който един от новите форумни пропагандисти е цитирал:

А ти какво правиш? Ами, продължаваш да лъжеш, да пускаш подвеждащи мнения, заключения и "новини", докато наричаш всеки, който има различно мнение, "фейкомет", "ватенка", "комсомолец" и другите думички, които употребяваш. Не можеш да кажеш нещо смислено, някакъв аргумент, затова обиждаш, обиждаш и обиждаш... а някой като ти каже нещо, което не можеш да оспориш и не можеш да дадеш отговор, просто игнорираш този човек и не отговаряш. 🤣🤣

Защо са "мърлячи", според теб" какво ТОЧНО са направили, че да ти направят впечатление на "мърлячи".

Не, проблема не е в тях. САЩ, както и Колективния Запад (проксита на САЩ), опитват да сринат Русия, както направиха и със Съветския Съюз. САЩ искат да елиминират всяка конкуренция, която е с ещу американската хегемония; САЩ изпълняват подривна дейност срещу редица държави, като Русия и Китай са сред основните мишени. Ти имаш ли друго обяснение за пропагандата, прокси воините и безкрайните санкции срещу държави, които не правят това, което от Вашингтон им наредят?

Защото им липсва елементарна работна култура и навици.

И това ли САЩ са им го наложили?

Изпили с ати мозъка тези от САЩ, време е да сложиш шапката от фолио.

ПП: един от руските конструктори които идваха в България каза следното в един разговор: И ние взехме много специалисти от Германия след ВСВ, ама манталитета им на работа не можахме.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Филипов написа:

image.png.38bbb2999d177188061745e2ed6dae69.png

Само не знам за кой от твоите е. Би ли ми помогнал? Може да си забравил да цъкнеш нещо..

преди 36 минути, kosyo написа:

Само не знам за кой от твоите е. Би ли ми помогнал? Може да си забравил да цъкнеш нещо..

Ватниците уж реват, че Сорос им забранявал да говорят в ютубъ, пък продължават да си въртят пропагандата там :D

преди 3 часа, kosyo написа:

Ха-ха, и кое точно в клипа е неподходящо?

Не, че нещо, просто ми е чудно, кое намира за неподходящо, лице, което се радва на и разпространява клипчета с убийства?

:speak:

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ватниците уж реват, че Сорос им забранявал да говорят в ютубъ, пък продължават да си въртят пропагандата там :D

Ей го, и новия комсомолец се разписа.

:giggle1:

Чичко Путин каза че  ЕС е изтривалка за САЩ
Икономическата криза в Западна Европа е резултат от непрекъснатото преклонение на Брюксел пред своя „американски господар“
„Днес основният партньор на ЕС, САЩ, следва политики, водещи директно към деиндустриализацията на Европа. Дори се опитват да се оплачат за това на американския си господар.

Понякога дори с негодувание те питат "Защо ни причинявате това?" Искам да попитам: "Какво очаквахте?" Какво друго се случва с тези, които позволяват да се бършат краката в тях? -каза чичко  Путин.
https://www.rt.com/russia/568303-eu-us-wipe-feet/

преди 1 час, glen написа:

Чичко Путин каза че  ЕС е изтривалка за САЩ
Икономическата криза в Западна Европа е резултат от непрекъснатото преклонение на Брюксел пред своя „американски господар“
„Днес основният партньор на ЕС, САЩ, следва политики, водещи директно към деиндустриализацията на Европа. Дори се опитват да се оплачат за това на американския си господар.

Понякога дори с негодувание те питат "Защо ни причинявате това?" Искам да попитам: "Какво очаквахте?" Какво друго се случва с тези, които позволяват да се бършат краката в тях? -каза чичко  Путин.
https://www.rt.com/russia/568303-eu-us-wipe-feet/

И като един “добър” играч сключи “изгодна” сделка с китайците. И понеже няма какво да им предложи освен въглеводороди отиде от трън та на глог. Сега хем търговията става с юани, хем са зависими от китайски стоки и технологии и то благодарение на “прозорливостта” на чичко путин. Пазеше се да не го ограбят Западът, но се даде на Китай. Мечката ще бъде изхрускана от дракона.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Мечката ще бъде изхрускана от дракона.

Срещал съм и това предсказание. Не знам дали беше от Ванга или от някоя друга врачка...

Киев пада февруари месец. По случай 1 година от специалната операция. Манифестацията е в 10:00 часа.

преди 11 минути, vpvelev написа:

Киев пада февруари месец. По случай 1 година от специалната операция. Манифестацията е в 10:00 часа.

Генерал Армагедон ше ви събере отсега за манифестацията, стягай картонения куфер, тръгваш 

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

преди 25 минути, ncl написа:

Срещал съм и това предсказание. Не знам дали беше от Ванга или от някоя друга врачка...

Най-вероятно от Цанчо от Перник. 

преди 3 часа, M.Николов написа:

Не, че нещо, просто ми е чудно, кое намира за неподходящо, лице, което се радва на и разпространява клипчета с убийства?

:speak:

Ей го, и новия комсомолец се разписа.

:giggle1:

Включи се дъртия комсомолец да коментира другите. 

преди 3 часа, M.Николов написа:

/cdn-cgi/mirage/9d8597fee9bb8c24256706b98c9b527b81cf2f77bb828fa49ea3168936eb3398/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_speak.gif

Кефя се да защото ми идва малко в повече твоята неутралност. То не може само на Филипов неутралността и внасям равноправие с малко по-умрели руснаци.  Нали  трябва да има равнопоставеност и да няма двойни стандарти. А щом съм го репортнал и са казали че са съгласни с мен,значи има нещо в клипа нали. Вземай и ти репортвяй мойте- в правото си си.

Само да кажа че аз гледам и по-брутални ама сте с нежни души и ви ги спестявам. Вече мина доста време от успешното отстъпление има някои доста големи бруталиии. Да живее неутралността... Радвай се че не споделям всичко което гледам докато си пия кафето сутрин.

преди 1 час, БаалБек написа:

Сега хем търговията става с юани, хем са зависими от китайски стоки и технологии и то благодарение на “прозорливостта” на чичко путин. Пазеше се да не го ограбят Западът, но се даде на Китай. Мечката ще бъде изхрускана от дракона.

по добре при дракона

отколкото при евро джендъра с евро без покритие  и долар

пп а до  2036 г трябва да има нулев въглероден отпачатък в цяла ЕВропа

безработица и  канибълизъм това ще е 

преди 4 минути, Banesc написа:

по добре при дракона

Личи ти, че си дърто комуне. Свикнал да решават вместо него, друг да му е виновен и вечно да мърмори. 

преди 21 минути, Филипов написа:

Вярвам му.

Личи ти. За такива като теб важи това

”Добре, че съм тъп оти немоАт ми изкара акълЯ”

преди 9 часа, Филипов написа:

източник да не е някой еемигрирал от Русия, като този шапшал в клипа:D

преди 25 минути, БаалБек написа:

Личи ти, че си дърто комуне. Свикнал да решават вместо него, друг да му е виновен и вечно да мърмори. 

млад съм и съм от единиците на Киро брейка и съм капиталист

ако всички бяха като мен отдавна да сме колонизирали планетите в слънчевата система и да сме направили контакт с извънземни но

уви

пенсионер до пенсионер

хранилка до хранилка

шуробаджанак до  шуробаджанак

калинка до калинка

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.