Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Учете. Ще ви трябва...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Филипов написа:

Аз зная. Нещо против? Винаги е по-лесно да се запознаваш с оригинала. отколкото с някакъв превод.

Дядка-Трол какво като знаеш ? Оставаш си мосейковски трол.

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

преди 8 минути, ncl написа:

Учете. Ще ви трябва...

Дядо-трол замини там ше ти трябва. Ма не мърдате оттук що така?

преди 3 минути, Coco1 написа:

Дядо-трол замини там ше ти трябва. Ма не мърдате оттук що така?

Это форум дедов и только Коко1 ничего не понимает.

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

За дивото лицемерие, лъжи и двойни стандарти на Римския Папа

ти  у папата ли верваш със златните покриви на ватикана  а народа е докаран до просешка тояга и папата е заличил хиляди доказателства за извънземни

преди 1 час, miro20 написа:

Чакай чакай... не беше ли ти от лагера фейкомети твърдящи че труповете мърдат ???

Не само лъжеше, че труповете мърдат, ми си го беше навил на пръста и го повтаряше до посиняване.

Тошев е тъй, като излъже и повтаря до посиняване лъжата си.

Затуй и лъже до посиняване, че не лъже.

преди 31 минути, Banesc написа:

ти  у папата ли верваш със златните покриви на ватикана  а народа е докаран до просешка тояга и папата е заличил хиляди доказателства за извънземни

Е оставил е едно, в Перник.

преди 36 минути, attj написа:

Это форум дедов и только Коко1 ничего не понимает.

Дядка-трол кога ше те научат да четеш в интерната

преди 33 минути, Coco1 написа:

кога ше те научат да четеш в интерната

Це те, що ви постійно робите в Мосейковому?

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Фактите не винаги са факти. Особено в случаите, когато ти твърдиш, че са факти.

Човека те попита дали знаеш руски език, ма май няма да дочака отговор.

Руски съм учил в училище преди мноооого години. Може да се каже че вече почти нищо не си спомням.

Този факт обаче има толкова общо с неговото раздвоение на личността, колкото и с Октомврийската революция. 

Ирина е опасна. Българския език бил виновен.

На калпавия украински учен, българския език му пречи.

Поне признава, че българския език е първооснова на черковнославянския и руския.

Рашистите и това не признават.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Може да се каже че вече почти нищо не си спомням.

Откъде се информираш, в такъв случай за войната ?

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Я назови няколко лъжи на руснаците. Чакай, ти не можеш, защото дори не се информираш какво говорят. Но по една чиста СЛУЧАЙНОСТ се случва, че твърдиш абсолютно същото, като тях. Знам, че обичаш логиката, ето ти 2-та логични извода. Единият е, че Кремъл казва истината за всичко. Другият е, че независимата информация, която получаваш, не е толкова независима. Кое ти се струва по-вероятно и логично ? :) 

Не че очаквам каквато и да е мисловна дейност, който още повтаря глупостите си за мърдащите трупове :lol6:

Да потретя: Лъжливо инфо има и от двете страни! Това никога не съм го отричал.

За теб обаче всичко, което ти изнася е истина (примерно мърдащите трупове и избухващото колело).

Ти не можеш да приемеш че и укрите лъжат, само защото ти се иска техните лъжи да не са лъжи а истина, дори и да нямат нищо общо с логиката.

Кажи ми логично ли е труповете да са били там от 19ти март а да са открити "случайно" от журналисти чак на 4.04, четири дни след изтеглянето на руснаците?

преди 3 часа, miro20 написа:

Питах кога ПРЕДИ рашистката инвазия някой е искал автономия и т.н.

Преди цветната революция нямаше инвазия, нямаше конфликти в Донбас...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Да потретя: Лъжливо инфо има и от двете страни! Това никога не съм го отричал.

За теб обаче всичко, което ти изнася е истина (примерно мърдащите трупове и избухващото колело).

Ти не можеш да приемеш че и укрите лъжат, само защото ти се иска техните лъжи да не са лъжи а истина, дори и да нямат нищо общо с логиката.

Кажи ми логично ли е труповете да са били там от 19ти март а да са открити "случайно" от журналисти чак на 4.04, четири дни след изтеглянето на руснаците?

Да понезнам си кой пътя, абсолютно всичките ти твърдения идват от Кремъл. Да имаш обяснение ? Даже ти дадох 2-та възможни. Може пък да се сетиш и други де. Можеш ли да посочиш поне една лъжа идваща от там ? Да, да, не те интересува Кремъл и Русия :giggle1:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не само лъжеше, че труповете мърдат, ми си го беше навил на пръста и го повтаряше до посиняване.

Тошев е тъй, като излъже и повтаря до посиняване лъжата си.

Затуй и лъже до посиняване, че не лъже.

Че той и сега си повтаря лъжата.

преди 13 минути, Coco1 написа:

Никога си нямал капацитет Коко затва те държали

Когда ты станешь настоящим полезным попугаем?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Да понезнам си кой пътя, абсолютно всичките ти твърдения идват от Кремъл. Да имаш обяснение ? Даже ти дадох 2-та възможни. Може пък да се сетиш и други де. Можеш ли да посочиш поне една лъжа идваща от там ? Да, да, не те интересува Кремъл и Русия :giggle1:

Че той и сега си повтаря лъжата.

Логичен отговор тук? Не видя целият ми пост, или просто нямаш логичен отговор?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Логичен отговор тук? Не видя целият ми пост, или просто нямаш логичен отговор?

Не отговаря на зададен въпрос, сменя темата към друга и ме пита въпрос по нея, чуди се що му викат трол. Що е то ? :) 

преди 54 минути, attj написа:

Когда ты станешь настоящим полезным попугаем?

Дядо-Папагал-трол дай нещо за казаците и бандеровците да ни забавляваш

преди 9 минути, Coco1 написа:

Дядо-Папагал-трол дай нещо за казаците и бандеровците да ни забавляваш

Степан  Бандера е една от най-противоречивите личностни в историята на Украйна. Името му се свързва с Втората световна война. Бил е националист, краен русофоб и съюзник на Хитлер. Когато нацистите нападат Съветския съюз, Бандера ги посреща с плакат: „Добре дошли!” и „Хайл Хитлер, Хайл Бандера”. Днес хора в Западна Украйна честват Степан Бандера като национален герой. В Източна Украйна от казаците  е смятан за помощник на нацистите, а всички негови привърженици и последователи са наричани фашисти.  Не е забавно това -славяни пак се избиват взаимно.

преди 5 минути, attj написа:

Степан  Бандера е една от най-противоречивите личностни в историята на Украйна. Името му се свързва с Втората световна война. Бил е националист, краен русофоб и съюзник на Хитлер. Когато нацистите нападат Съветския съюз, Бандера ги посреща с плакат: „Добре дошли!” и „Хайл Хитлер, Хайл Бандера”. Днес хора в Западна Украйна честват Степан Бандера като национален герой. В Източна Украйна от казаците  е смятан за помощник на нацистите, а всички негови привърженици и последователи са наричани фашисти.  Не е забавно това -славяни пак се избиват взаимно.

Маруся дадоха ли ти гинкобилобата или казаците ти дават друга гинкобилоба 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Не отговаря на зададен въпрос, сменя темата към друга и ме пита въпрос по нея, чуди се що му викат трол. Що е то ?

Пие ракия и вика за Русия

Нека Коко1 да чете:    

През април 2014 г. от разсекретените документи на Министерството на отбраната на Русия са обнародвани нови дани за дейността на бандеровците. Тези документи хвърлят светлина върху подкрепата им към германските окупационни сили, както и върху провеждането на етнически чистки. Трябва да се отбележи, че на територията на Западна Украйна по това време живее мултинационално население.

Освен че изтребват евреи, бандеровците унищожават поляци и представители на други народи, сред които има и руснаци. Полските историци говорят за приблизително 150 000 полски жители, убити по време на така нареченото Волинско клане през 1943-44 година.  Терорът на бандеровците е насочен и срещу украинци, несъгласни с идеологията на украинския национализъм. 
Бандеровците имат сложни отношения с германските окупационни сили. Но и едните, и другите винаги са смятали, че техният главен и общ враг е СССР. Този подход се базира на една от основните идеи на украинския национализъм, според която "изконните" неприятели на украинците са "москалите" (презрително име за руснаците). 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.