Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Никога не съм защитавал руснаците. Винаги съм плюл по краварите и двойните стандарти, или както в случая с Буча съм показвал очевадните голи кукички на които вие русофобите кълвете.

Отдавна съм разбрал че ти е трудно да повярваш че не всеки който плюе по Кравария е комуне, рашист, путлерист и тн., ама то акъл няма как да ти набия.

Аз плюя по двойните стандарти, които са на лице И в тази тема.

ТошеФ пак ли получи раздвоение като всеки русороб-чугун

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Никога не съм защитавал руснаците. Винаги съм плюл по краварите и двойните стандарти, или както в случая с Буча съм показвал очевадните голи кукички на които вие русофобите кълвете.

Отдавна съм разбрал че ти е трудно да повярваш че не всеки който плюе по Кравария е комуне, рашист, путлерист и тн., ама то акъл няма как да ти набия.

Аз плюя по двойните стандарти, които са на лице И в тази тема.

Аз пък директно ти казвам че плюя на такива слънчоглед партии като тебе. Ама така съвсем директно. Дето не че мразим Русия, но странно защо я защитаваме със зъби и нокти, дето не обичаме малкото джудже,но сме за него, дето ни е страх да кажем че вечер заспиваме със руския химн. В момента който измисля поводи за защити действията на този агресор - значи е за тази агресия. Пък ти ходи да ми обясняваш за 8 години в Донбас, за казаци, за извънземни и всякакви щуротии. В момента света избира червеното или синьото хапче. Ти си избрал червеното- живей си в твоя свят който всички здраво мислещи залагат не дали, а кога ще се провали отново в рамките на 20 години.

Вика 

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Никога не съм защитавал руснаците.

Възгледите и твърденията му са 1:1 с тези на Кремъл. Що е то ? :no-no:

преди 2 минути, kosyo написа:

Аз пък директно ти казвам

С кое твое "аз" водим дискусия в момента? Това което твърди че няма пирони в Русия, или това което твърди че няма дефицит на пирони в Русия? 

Казах ти първо да се разбереш сам със себе си и чаааааааааааак тогава да ме цитираш, че само тръпна в очакване най-после да има развитие при теб и психиатрите да са ти помогнали, а то греда отново, и отново, и отново...

преди 5 минути, kosyo написа:

Аз пък директно ти казвам че плюя на такива слънчоглед партии като тебе. Ама така съвсем директно. Дето не че мразим Русия, но странно защо я защитаваме със зъби и нокти, дето не обичаме малкото джудже,но сме за него, дето ни е страх да кажем че вечер заспиваме със руския химн. В момента който измисля поводи за защити действията на този агресор - значи е за тази агресия. Пък ти ходи да ми обясняваш за 8 години в Донбас, за казаци, за извънземни и всякакви щуротии. В момента света избира червеното или синьото хапче. Ти си избрал червеното- живей си в твоя свят който всички здраво мислещи залагат не дали, а кога ще се провали отново в рамките на 20 години.

Тошев има много бисери, като се набута в поредната тема за Русия. Сигурно, защото не го интересува и затова все вика на черното - бяло.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Възгледите и твърденията му са 1:1 с тези на Кремъл. Що е то ? 

преди 47 минути, ivottoshev написа:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Тошев има много бисери, като се набута в поредната тема за Русия. Сигурно, защото не го интересува и затова все вика на черното - бяло.

Иииииии отново, дами и господа, някой хвърля думи в без покритие и без доказателства.

Как ли се нарича човек, който постоянно прави това:speak:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

С кое твое "аз" водим дискусия в момента? Това което твърди че няма пирони в Русия, или това което твърди че няма дефицит на пирони в Русия? 

Казах ти първо да се разбереш сам със себе си и чаааааааааааак тогава да ме цитираш, че само тръпна в очакване най-после да има развитие при теб и психиатрите да са ти помогнали, а то греда отново, и отново, и отново...

Не ми каза руски разбираш ли. И пак да кажа 2 неща са нужни за ковчези-имаме ли дефицит на трупове или нямаме?

https://mobile.twitter.com/worldonalert/status/1602663051366367232/mediaViewer?currentTweet=1602663051366367232

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Иииииии отново, дами и господа, някой хвърля думи в без покритие и без доказателства.

Как се нарича човек, който повтаря 1:1 "фактите" на Кремъл ? И вместо да отговори на това, пак ми говори за Кравария ? :speak:

преди 2 часа, attj написа:

Войната на (руския президент Владимир) Путин ще бъде провал по две основни причини - заради огромната смелост на украинците и заради изключителното единство нва международната общност. Това заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент.  И нито дума за местното население в Донбас и в Крим...   Да ги поукраинчват там и те да си мълчат -защото в НАТО така били решили...

То май ти си единствения в цяла евразия който говори за казаците.

преди 38 минути, BANKATA написа:

То май ти си единствения в цяла евразия който говори за казаците.

Те са си руснаци .   Повечето българи вече не одобряват и подкрепата на ЕС за Украйна    https://www.dnevnik.bg/evropa/2022/12/14/4427935_povecheto_bulgari_veche_ne_odobriavat_i_podkrepata_na/ 

преди 3 минути, attj написа:

Те са си руснаци .   Повечето българи вече не одобряват и подкрепата на ЕС за Украйна    https://www.dnevnik.bg/evropa/2022/12/14/4427935_povecheto_bulgari_veche_ne_odobriavat_i_podkrepata_na/ 

Чакай да те питам че да съм наясно - и ти ли не си точно за руснаците?

преди 3 минути, attj написа:

Какви руснаци бре?

Нали 8 месеца тръбеше че не им разрешавали да се самоопределят ?

преди 19 минути, BANKATA написа:

Какви руснаци бре?

Нали 8 месеца тръбеше че не им разрешавали да се самоопределят ?

8 години неуспешна бандеровска  военна операция АТО в Донбас.   Вече те са в състава на РФ - гласувано е в Държавната дума в Москва.  Там не се интересуват от гледни точки и мнения на НАТО.

преди 25 минути, kosyo написа:

Чакай да те питам че да съм наясно - и ти ли не си точно за руснаците?

Съвсем естествено е украинските и руските казаци отново да са обединени в РФ. Те казаците са част от руския народ и са около 30 милиона души.

преди 7 минути, attj написа:

8 години неуспешна бандеровска  военна операция АТО в Донбас.

Напротив - успешна е! Доста ватенки изтребиха там

преди 9 минути, attj написа:

Вече те са в състава на РФ - гласувано е в Държавната дума в Москва.

Това масква и някаква държавна дума никой не го интересува!

преди 10 минути, attj написа:

Там не се интересуват от гледни точки и мнения на НАТО.

Напротив - ще се подчиняват!

преди 7 минути, attj написа:

Съвсем естествено е украинските и руските казаци отново да са обединени в РФ. Те казаците са част от руския народ и са около 30 милиона души.

Не може ли ясно да отговориш за кой отбор си в тази война?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

тошефффф. Осран тошефффф се нарича. :)

преди 2 часа, kosyo написа:

Точно . Същото е като отношението към БСП. Те не били червени, не били цоциалисти, нооооо... ис е почва с кофите с червените опорки ... ама иначе не са такива :) :)

Абсолютно същите квадратни комунета са и на страната на рашистите .

После се чудят що им викам антибългари, промити комунета и престъпници / съгласно приетото от НС за комунистическия режим/

Ми такива са....

Икономиката на Руzките региони в цялата им красота:

https://www.cbr.ru/Collection/Collection/File/43537/report_08122022.pdf

https://minfin.gov.ru/ru/document/?id_4=88391

В отдельных субъектах ситуация достигла стадии полноценного налогового бедствия: доходы Мурманской области по итогам месяца рухнули на 66,7%, Красноярского края — на 61,2%, Хакасии — на 56,7%, Чукотского автономного округа — на 53,2%, Дагестана — на 49,7%, Липецкой области — на 42,5%, Курской области — на 39,6%, Тюменской области — на 34,1%, Вологодской области — на 31,5%, Кемеровской области — на 31,4%.  По данным АКРА, на конец третьего квартала каждый четвертый российский регион находился в состоянии дефицита бюджета, причем в некоторых его значения превышают критические. Например, Чечня потратила на 38% больше, чем собрала в виде налогов. В республике Тыва и Дагестане «дыра» в региональной казне достигла 34% и 29% собственных доходов; в Магаданской и Белгородской областях — 27% и 17% соответственно; в Еврейской автономной области — 13%.  «Денежной подушки», которая помогла бы переждать «черные дни», у большинства этих субъектов нет, указывают в АКРА.  В следующем году регионы ждут сокращения доходов на 0,5% и планируют секвестр бюджетов на 3,1%, пишет ЦБ. Несмотря на это, залатать «дыру» в региональных финансах губернаторы не смогут: совокупный дефицит-2023 составит еще 1,4 триллиона рублей, прогнозирует регулятор.

За неразбиращите руzки -ситуацията е малко капут. Не че е било много по-добре преди,но по спомени преди години 4-5 региона дърпаха останалите от блатото.  Сега трябва да дърпат повече.

преди 7 часа, attj написа:

Украински снаряди отнеха живота на много  цивилни в Донбас - това са  военни престъпления.

А евреите са виновни за ВСВ и нацистите арийци  и техните престъпления. т.е. то няма такива, има само престъпления на евреите срещу  арийската нация.

Правилно съм разбрал смисъла на рашистките опорки , нали ? :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Никога не съм защитавал руснаците.

И винаги повтаряш рашистките опорки, и нямаш нито една лоша дума срещу агресията и путлеристкия режим.

мнеееее..  как може някой да си помисли дори че защитаваш руснаците :) :) :)

преди 3 минути, kosyo написа:

Икономиката на Руzките региони в цялата им красота:

Много от тези неща съм цитирал в темата за РФ и Путлю ... ама парадокса е че най върлите путинисти рашисти тук бъкел руски не разбират :) :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.