Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Лоботомирания искаше да внуши че в Русия живеели толкова зле, че серат във външни кенефи. Само посочих че това го има и в Кравария, че даже там има и по-лошо. Според теб обаче служител на тролска централа излизам аз. Е, що? Кой е спекулантът в случая? Да не би да вярваш че само в Русия има хора, които серат във външни кенефи? 

Темата е за Русия,  какво става в Кравария го напиши в темата за Кравария. Сега пак питай що си трол. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ново включване на място на мустакатия :

Песков подчеркнул, что украинской стороне нужно принимать во внимание «те реалии, которые сложились за все это время». По его словам, о выводе войск с Украины до конца года «не может быть и речи»

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/13/12/2022/639850289a7947eb6d37a575

Аз съм реалист също:)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти не можеш да посочиш и една моя лъжа, докато аз мога да посоча много твои. Искаш ли да се пробваме :wub:

Нема да ти отговори! Смислено!

преди 1 час, PigMan9 написа:

Защо обръщаш внимание на някой, който вероятно те използва за монетизация в Ad-Sense? Тези хора печелят на твой гръб.

Забележи поведението на този, с когото водиш спор - този, който повтаря едни и същи лъжливи "аргументи" в отговор на това, което ти му пишеш всеки ден отново, и отново, и отново и отново... Ако обърнеш повече внимание, ще видиш, че този човек НИКОГА абсолютно НИЩО смислено не написа; единственото, което прави по цял ден е да чака да се пускат нови отговори, за да може той да пуска видео клипове от YouTube. Ако пуска клиповете последователно, това ще бъде зачетено като спам. Ако първо изчаква да бъде пуснат нов отговор преди на пусне ново видео, това няма да се зачете за спам. И така... цял ден чака да се пишат отговори, за да може цял ден да пуска видео клипове. Не е ли очевидно, че най-вероятно му плащат да пуска видео клипове на всевъзможни и предварително отговорени места, за да се геренират гледания и кликвания на реклами, показвани по време на тези видео клипове или около самите видео клипове?

Колкото повече страници се създават в темата, толкова повече място за монетизацията се създава. Не си мисли, че той спами само тук; плащат пари и за спамене в Twitter, Facebook и Reddit. Колкото повече кликвания се отчитат, толкова повече му плащат.

Като му отговаряш, не му променяш мнението. Като му отговаряш, само му правиш място за още спам. Той иска ти да му отговаряш, той се радва на това, че му отговаряш и му отваряш място за още спам. Реално, той не се интересува нито от войната, нито от твоето мнение, нито от видео клиповете, които пуска; единственото, от което се интересува (ако е платен) е да се кликва на клиповете, които пуска.

Филипов ли имаш предвид ?

преди 10 минути, BANKATA написа:

Филипов ли имаш предвид ?

Няма да го обиждаш другия плевенчанин - аз го ползвам да докладвам тия дето ги пускат тия клипове. Но честно казано в последно време не ми вързват... Тия последните неговите доста се пазят

преди 1 час, N1K17Y написа:

Сега пак питай що си трол. 

Тошев се опитва да внуши, че в САЩ серат във външни кенефи.

Не знам какво общо има с темата, навярно е трол.

Абе, аз съм ходил неколко пъти в САЩ. В Луизиана, Тексас и Флорида. 

Не серат във външни кенефи.

Тошев пак лъже като разпран

Сокол-300. Украйна си направи дрон, който да стига до Москва, Санкт Петербург и Перм в Урал

https://offnews.bg/sviat/sokol-300-ukrajna-si-napravi-dron-kojto-da-stiga-do-moskva-sankt-pe-791450.html?fbclid=IwAR1CNw6_eOIsn7SpC70gsI0j3l4MaYlwlL_mueX2L7Gwm6Jid3LpmohF8eg

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Темата е за Русия,  какво става в Кравария го напиши в темата за Кравария. Сега пак питай що си трол. 

Що бре? Не ти изнася да виждаш как се разбиват една по една опорките на тролопитеците ли? Истината боли ли?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Тошев се опитва да внуши, че в САЩ серат във външни кенефи.

Не знам какво общо има с темата, навярно е трол.

Абе, аз съм ходил неколко пъти в САЩ. В Луизиана, Тексас и Флорида. 

Не серат във външни кенефи.

Тошев пак лъже като разпран

Нали уж си ходил и в Русия? Там във външен кенеф ли сра :speak:

Я да видим сега дали ще излъжеш  :goahead:

Или може би ще получиш "избирателна слепота" за този мой пост?

преди 43 минути, Banesc написа:

:Dи коя страна от Европа е на тъмно - а и тоз да не би да е емигрант, който е отишъл в стана по далеч от европа

нещо като смотаняците на филипов

и на двама ви бих ви казал

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

и коя страна от Европа е на тъмно

България,

ти не си излизал от  вас

как ще  знаеш

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Нали уж си ходил и в Русия? Там във външен кенеф ли сра :speak:

Я да видим сега дали ще излъжеш  :goahead:

Или може би ще получиш "избирателна слепота" за този мой пост?

и статията която ти пуснах от руски източник ли е лъжа ?

преди 23 минути, Banesc написа:

България,

ти не си излизал от  вас

как ще  знаеш

а ти каточе ли се:D

преди 12 минути, BANKATA написа:

и статията която ти пуснах от руски източник ли е лъжа ?

В глубинката серат във външни кенефи.

Що мислиш и викат Мухосранск на Расссия

Цитат

Необыкновенный фашизм. Можно ли сравнивать современную Россию и гитлеровскую Германию

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.