Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Карбовски е ядрена ватенка

според мен е американска ядрена фуражка

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 часа, kosyo написа:

Горкичкия толкова работа имаш да разпространяваш откровени и простотии без да ги проверш дори и като те хванат на тясно отиваме да плачкаме в ъгъла.. Сиреч се съгласи че това дето го написа за Twitter е откровен фейк , ПРИЗНАТ и а ДОКАЗАН ФАКТ (ирония) от самия ръководител на екипа, но раздухван упорито от ТВОИТЕ ЕДИНСТВЕНО ПРАВДИВИ източници. Лошо момче , много лошо. Тотално се проваляш в рамките на няколко седмици 2-ри път вече. Но все пак има някаква полза от тебе. Порових малко покрай разговора ни за разпада на СССР. Според някои хора всичко се случва след като БВП им пада за 2 години с 16-18%. Сега се чудят в рамките на няколко месеца с колко е паднал, споменават едни плашещи цифри. Отчитат че времената са били други, имали са някакви съюзници преди , сега малко самотно го играят -въобще не залагат на куция самотен коннв това състезание.. Тъжно.

А и няма да се нервиш - аз ще те наблюдавам изкъсо че усещам че ме ми станеш любимец:) Проверявай си данните преди да напишеш поредната си статия защото дори и Мадам В го правише. Няма да се е плашиш де- ти си знаеш колко ти струват тия чаршафи дето ги постваш, аз те знам колко не ти се признава че са фейкове ама такъв е живота.

Кое точно е "фейк"? Нали аз самия ги видях тези неща с ботовете и спама. Вече няма спам със въпросните hashtag-ове, тъй като нужното (погрешно) впечатление в общественото мнение е вече създадено.

преди 22 часа, petie1 написа:

Когато спреш да лъжеш тогава ще спра да ти се смея, пореднотп доказателсво че нямаш проблем с ядро 5

Няма БИОС от 2010 до днес който да НЯМА тази настройка... Ти сам се се дискреддитираш не е нужно да го прави някой, аз само го показвам Грухи Биоса ще си останеш завинаги

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2022_12/1530459217_gruhi.png.bd7061e1ddcf3904f3b29b2f8026cf1c.png

Кат гледам Грухи Биоса доста сериозен пеотивник и в политиката та даже двама трима дет му борят щуротиите и там

Кога ще спреш да пишеш едни и същи неща? Вече на няколко пъти показах снимки на настройките на БИОС-а - ти така и не показа кои настройки трябва да се променят

https://www.reuters.com/world/europe/burning-through-ammo-russia-using-40-year-old-rounds-us-official-says-2022-12-12/

Русия е принудена да използва 40 годишни амуниции. Едно време ни разказваха как руснаците били измислили много неща, обаче не им било времето -затова ги затваряли в сейф и след 20 години ги отваряли. Ще се окаже че и за амунициите е така :)

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Кое точно е "фейк"? Нали аз самия ги видях тези неща с ботовете и спама. Вече няма спам със въпросните hashtag-ове, тъй като нужното (погрешно) впечатление в общественото мнение е вече създадено.

Ще спра когато ми отговориш на всички ясно поставени въпроси. А фейк е това дето ти го написа. Посочих ти оригинала на статията и те насочвам учтиво да посочил къде ги пише вътре твоите слобоблудства. Но на тебе не ти е изгодно...Аз съм сигурен че от височината на твоето разбиране и яснотата на погледа ти си видял нещата. Майтап - нищо не си разбрал -убеден съм. Те хората ясно са написали в изводите те до какво заключения са стигнали , но кой да те , а кой си ти.. Пиши после че те дискриминирам - да вярно е, но го правя на основа на нещата написани от тебе които са - ами преиначени факти и лъжи?

"Победи или умри ". Не е победил

BTW - мернах и реклама на БТV:) на другия танк

За "рашисткият мир" разбрахме че е гаден, лош и даже руснаците са толкова бедни, че са принудени да серат във външни кенефи. 

Да видим обаче какво се случва в "прекрасната" Карвария.

Новоизбраната кметица на Лос Анжелис ще обявява "извънредно положение" в града заради наличието на огромен брой бездомни, като се надява за една година да успее да приюти около 17 000 от тях: 

https://www.washingtonpost.com/nation/2022/12/11/karen-bass-mayor-los-angeles/

Лобото@miro20, къде ли серат тези (по последни данни - над 40 000) бездомници? 

Пинкус - истинската истина

преди 22 минути, ivottoshev написа:

руснаците са толкова бедни, че са принудени да серат във външни кенефи. 

Така е.

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

Така е.

В Сибир може и да има такива, също както може да има такива и в Аляска. Аз обаче питах за онези около 40 000 души само в Лос Анжелис (а в цяла Кравария сигурно над милион) къде серат? Имат ли си поне външни кенефи или ходят където намерят по полянки, паркове...? 

На 11 декември руският президент подписа указа за бюджета за 2023 година, в който са предвидени 9 трилиона рубли (около 143 млрд. долара) за дейности по отбрана. Тази сума е около 8% от брутния вътрешен продукт на Русия, посочват още ISW.  Анализаторите отбелязват, че Москва може да изтегли силите си от други международни конфликти (в Сирия и в Нагорни Карабах) и да се съсредоточи в Украйна.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Украйна переможе !!!

И что они будут делать с миллионами русских на Донбассе и в Крыму!?

преди 8 часа, andiay написа:

Не е важно на кой е предаването, а какво казва госта...

Дори не е важно дали си съгласен или не с това, което казва...

Важно е да чуеш аргументите му и гледната му точка...

Затова ви нарича нов комсомол - не се интересувате и не понасяте мнения различни от вашето...

"Щом не мислиш като мен, значи си враг" - типично тоталитарно комунистическо мислене...

Вие искате, а и можете да чувате само и единствено това, което отговаря на вярата ви....

Затова някога си бил със широко затворени очи, настъпва промяна, очите за кратко се отварят, за да фокусират погледа в новата посока, а после отново заемат широко затворена позиция...

И така до следващата промяна, за да кажеш после - "Аз едва тогава прогледнах"...

Истината е, че винаги ще виждате само един малък сегмент от целия кръг на действителността...

Така просто се живее по-лесно, но пък напълно безсмислено от еволюционна гледна точка...

Тъй че, въобще не съм мислел, че ще гледаш клипа, даже преди това го споменах...

И да го гледаш, полза никаква...

А за времето не се притеснявай и без това си пропилял годините досега...

Кажи какво разбра от последното интервю на Шимон Перес...

Наистина е много поучително и много интересно...

И да, човек може да си направи ценни изводи от него и за тази война...

Ти понасяш ли мнение различно от твоето?

Няколко пъти в темата съм се извинявал когато съм бил в грешка. Ти правил ли си го?

За безпристрастен не спираш да заемаш позицията на Русия. БЕзприсрастен ли си или само така ти изнася?

ПП: Ти прочете ли интервюто с Шимон Перес ? Съгласен ли си с нещата които казва на Путин за Америка ?

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'DIEBOLD D'

Може да бъде изображение с текстово съобщение

На снимка 1 - Първият банкомат в света. Сан Франциско, Калифорния, САЩ, 25 октомври 1966 г. (Някои приемат, че за първи всъщност трябва да се счита този в клона на Barclays Bank в Северен Лондон от 1967 г., няма да споря, а и не това е най-важното);
На снимка 2 - Инструкция за ползване на тоалетна хартия в СССР. Първият завод за производство на тоалетна хартия там е открит през 1969 г., т.е. 3 години след първия банкомат в САЩ или две години след този в Англия.
Толкова за носталгията по социализма.
преди 1 час, ivottoshev написа:

В Сибир може и да има такива

Сега са модернизирани.

Тургат на дупката новооткраднатите тоалетни чинии от Украйна.

И кучетата им се обзаведоха с къщички.

преди 26 минути, BANKATA написа:

Ти понасяш ли мнение различно от твоето?

Търсиш си белята.

Ся ако не изригне, името ми да не е Реджеп Иведик

преди 1 час, Coco1 написа:

Комунягите от БСП веднага взеха мерки след изказването срещу любимата Расия

Врагът с партиен билет...

преди 7 минути, kosyo написа:

Китай нали бяха братя - какви са тия забрани:

Ти повярва на Тошев ли, че Китай и Рашка са братя ?

И да не беше казвал, че си нов, щяхме сами да разберем.

Тошев ако спре да лъже, ще издържи по малко, отколкото ако спре да диша

Перемога !!!

СВО в Украйна върви зле за Съединените щати и НАТО и изглежда, че Западът се надява да създаде ситуация в Сърбия, която да принуди Русия да раздели силите си.

Подкрепата на Сърбия за Русия й спечели враждебността на Съединените щати и НАТО!

Агенти на чуждестранното разузнаване от Съединените щати и Обединеното кралство насърчат конфликта, а не мира. Ако сте религиозни, молете се за мир.

преди 35 минути, kosyo написа:

Китай нали бяха братя - какви са тия забрани:

Китай, Индия и т.н. на които Рашистан възлагаше огромни наежди като алтернативи, яко ще клецат Путлю :) :)

Гледат си интереса.. много ясно . :)

В Брянска област отново приятни новини .Да свикват че войната не е само зад границата :

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.