Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Начи Касапина Путлер не е толкова прост, като Ромчето.

Планът "Ноев Ковчег" са започнали да го разработват още края на март началото на април.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, PigMan9 написа:

"Приятно разсеян"??? 🤣🤣🤣

Ти няма да се спреш, нали? Не, не се правя на "приятно разсеян". Спрях да ти отговарям, понеже пишеш едни и същи неща. Колко пъти да дам един и същи отговор? Колко пъти да изпробвам едни и същи НЕработещи предложения?

Колко пъти да ти обяснявам, че нямам желание да се занимава с НЕработещите ти предложения относно ядро 5 на Линукс и НЕсъществуващите настройки в БИОС-а, за които твърдиш, че трябва да включа?

Не, няма как да включиш настройка, която не съществува. :hush:

Кога ще спреш да ми предлагаш едни и същи "решения на проблема" отново, и отново, и отново и отново?

Просто приеми факта, че НЯМА как да включа настройка, която НЕ съществува.

Многократно ти показах и обяснението относно липсата на пълна съвместимост между ядро 5 на Линукс и някои БИОС-и:

ИЗТОЧНИК: https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=42&t=371358

На няколко пъти показах и снимки на настройките в БИОС-а и попитах кое точно трябва да се променя - така и никой не отговори. Никой не отговори и никой никога няма да отговори - защото настройките, за които казвате, че трябва да се променят, НЕ съществуват - моят БИОС не разполага с тези настройки. Престани да се въртиш около една и съща тема - БИОС, Грухи Биоса, БИОС Грухи Биоса, БИОС, Грухи Биоса... приеми факта, че такива настройки няма и продължи напред.

Колкото се отнася до това защо не отговарям на @kosyo ,ами, нямам време и желание. Въпросният човек е предприел добре позната техника за дискредитиране на опонентите си.

FEgjHW1.jpg

r99vm5n.jpg

lKm7w8b.jpg

Аз нямам време за такива неща.

Колкото повече неща му обяснявам, толкова повече неща иска да му обяснява.

На колкото повече въпроси му отговарям, толкова повече въпроси задава.

Колкото повече изисквания покривам, толкова повече изисквания има към мен и обясненията ми.

Сериозно ли мислиш, че ще тръгна да прекарвам цял ден и цяла нощ във форума, само и само да му отговарям? Новият потребител - @Гражданин - ми е достатъчен; той вече пише много текстове и задава много въпроси. Ако искаш да видиш някой от последните ни сблъсъци, погледни нещата, които сме изписали в следната страница на темата за обсъждане на инстанбулската конвенция:

Горкичкия толкова работа имаш да разпространяваш откровени и простотии без да ги проверш дори и като те хванат на тясно отиваме да плачкаме в ъгъла.. Сиреч се съгласи че това дето го написа за Twitter е откровен фейк , ПРИЗНАТ и а ДОКАЗАН ФАКТ (ирония) от самия ръководител на екипа, но раздухван упорито от ТВОИТЕ ЕДИНСТВЕНО ПРАВДИВИ източници. Лошо момче , много лошо. Тотално се проваляш в рамките на няколко седмици 2-ри път вече. Но все пак има някаква полза от тебе. Порових малко покрай разговора ни за разпада на СССР. Според някои хора всичко се случва след като БВП им пада за 2 години с 16-18%. Сега се чудят в рамките на няколко месеца с колко е паднал, споменават едни плашещи цифри. Отчитат че времената са били други, имали са някакви съюзници преди , сега малко самотно го играят -въобще не залагат на куция самотен коннв това състезание.. Тъжно.

А и няма да се нервиш - аз ще те наблюдавам изкъсо че усещам че ме ми станеш любимец:) Проверявай си данните преди да напишеш поредната си статия защото дори и Мадам В го правише. Няма да се е плашиш де- ти си знаеш колко ти струват тия чаршафи дето ги постваш, аз те знам колко не ти се признава че са фейкове ама такъв е живота.

преди 2 часа, PigMan9 написа:
Цитат

ИЗТОЧНИК: https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=42&t=371358

На няколко пъти показах и снимки на настройките в БИОС-а и попитах кое точно трябва да се променя - така и никой не отговори. Никой не отговори и никой никога няма да отговори - защото настройките, за които казвате, че трябва да се променят, НЕ съществуват - моят БИОС не разполага с тези настройки. Престани да се въртиш около една и съща тема - БИОС, Грухи Биоса, БИОС Грухи Биоса, БИОС, Грухи Биоса... приеми факта, че такива настройки няма и продължи напред.

Когато спреш да лъжеш тогава ще спра да ти се смея, пореднотп доказателсво че нямаш проблем с ядро 5

Няма БИОС от 2010 до днес който да НЯМА тази настройка... Ти сам се се дискреддитираш не е нужно да го прави някой, аз само го показвам Грухи Биоса ще си останеш завинаги

gruhi .png

преди 10 минути, kosyo написа:

Горкичкия толкова работа имаш да разпространяваш откровени и простотии без да ги проверш дори и като те хванат на тясно отиваме да плачкаме в ъгъла.. Сиреч се съгласи че това дето го написа за Twitter е откровен фейк , ПРИЗНАТ и а ДОКАЗАН ФАКТ (ирония) от самия ръководител на екипа, но раздухван упорито от ТВОИТЕ ЕДИНСТВЕНО ПРАВДИВИ източници. Лошо момче , много лошо. Тотално се проваляш в рамките на няколко седмици 2-ри път вече. Но все пак има някаква полза от тебе. Порових малко покрай разговора ни за разпада на СССР. Според някои хора всичко се случва след като БВП им пада за 2 години с 16-18%. Сега се чудят в рамките на няколко месеца с колко е паднал, споменават едни плашещи цифри. Отчитат че времената са били други, имали са някакви съюзници преди , сега малко самотно го играят -въобще не залагат на куция самотен коннв това състезание.. Тъжно.

А и няма да се нервиш - аз ще те наблюдавам изкъсо че усещам че ме ми станеш любимец:) Проверявай си данните преди да напишеш поредната си статия защото дори и Мадам В го правише. Няма да се е плашиш де- ти си знаеш колко ти струват тия чаршафи дето ги постваш, аз те знам колко не ти се признава че са фейкове ама такъв е живота.

Кат гледам Грухи Биоса доста сериозен пеотивник и в политиката та даже двама трима дет му борят щуротиите и там

преди 13 минути, Филипов написа:

С тези BIOS в друга тема! Тук е за войната в Украйна.

По точно е Левски срещу ЦСКА айде другото й име няма да го споменавам а колкото до войната то война няма там а СВО това по думите на Путин :)

Тази вечер нещо се е случило в Сватово, Луганска Област.

Тия 2-цата в едно легло ли са спали че не се разбира защо са се нагушкали така :) (+21)

Този търсил поляци като някои съфорумци..

Голям геееерал голямо нещо :giggle1: 

Суровикин е наричан Генерал Армагедон, защото нанасяше удари срещу цивилни райони на Сирия през 2017 г., 

преди 8 минути, M.Николов написа:

Да бягат по-бързо :scared:  :giggle1:

314674455_5616758655037855_5845337020239338231_n.jpg

:yanim:

Путин може да бъде елиминиран всеки момент

Обкръжението на Путин активно се подготвя за смяна на режима и организира за себе си „резервни летища“ в страните от Латинска Америка. Те разбират, че след убийството или отстраняването на Путин едва ли ще успеят да се договорят със Запада за съвместно съществуване.

Както каза военният експерт Олег Жданов в интервю за OBOZREVATEL, такива "резервни летища" [за евакуация] се подготвят от военния елит и силите за сигурност, предаде УНИАН.

https://skandal.bg/news/16707628031680/putin-mozhe-da-bade-eliminiran-vseki-moment?fbclid=IwAR0opYHilUL-wyar7itiCTZTP6pr_bgCKjVFQReB8Y-8Y5REFsF3H2qxIBY

310926731_780489543646819_61919854438789939_n.jpg

По данни на Въоръжените сили на Украйна от началото на пълномащабната война на 24 февруари над 94 000 руски войници са били демилитаризирани на украинска земя.  Не могат да преброят своите загинали и ранени, а упорито броят същото само за противника.   И въобще не броят загиналите украински казаци, които са граждани на Украйна.   Лошо нещо са войните.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер се е обосрал в бункера

Взима пример от Асланчик, лъжливия комунистически женски мъжъ...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер - Лузер на годината за 1922

А Асланчик - лузер по рождение, носител на приза "Златното морско свинче", за цялостно творчество...

:yanim:

Липсата на купувачи срина цената на руския петрол до 43 долара

https://segabg.com/hot/category-economy/lipsata-na-kupuvachi-srina-cenata-na-ruskiya-petrol-43-dolara?fbclid=IwAR2sLjuZKPqrO9_q10e0Nz_xDbBYqLEpCw7FgFlRDVaaefdNj2A4rjk7bNI

Реджеп да каже защо украинецът Хрушчов е разпоредил на КГБ убийството на Степан Бандера?

Тоз крак май не е моя (+21).

И поредния пожар в Москва:

Все повече ми заприличва на Могадишу от един много добър филм.

Не съм писал отдавна и затова от малко по-старото.

Някакъв си европарламент обяви Русия за спонсор на тероризма, Мария Захарова ги обяви в отговор за спонсор на международния идиотизъм - ВЯРНО. В тази връзка "демократични" медии обявиха зеленчука за човек на годината ... какво да се прави, като за зеленчук гласуват зеленчуци, вярно, преди години същите обявяваха и Путин за такъв, но тогава още не се бяха вегетенизирали (моя дума, свързана със зеле ... ). И пак тук, някакво си г-7 обяви патолог на цените на руския нефт (на руски е потолок, но аз го наричам така, защото тези, които приемат мерките са патологични случаи). И последно (но не последно, ще има още) италианския премиер Джорджа Мелони казала, че нейната позиция относно усраина е ясна, но не трябва да се смесва войната с руската култура. Горката, само тя ли не разбра, че тя е именно затова, да се съхрани руската култура, език и най-вече народ. Толкова от психиатрия европа.

Сега за тукашните психи. Някакъв глобален динозавър се беше изцепил иронично за негодуванието на руснаците от ударите срещу летища със стратегически бомбардировачи в смисъл, че - ах, горките руснаци, унищожават им самолети, с които нападали оная държава. О, несвещена простота, тези самолети не са за нея, могат да я стигнат и с прашка, те за за онези, които всъщност ги удариха - сащ и други човекоподобни.

В момента: Укрите ежедневно обстрелват Донецк и ред други градове, включая и такива в Русия, обстрелват военни обекти като болница, детска болница, църква, площад ... е, това какво е, ако не тероризъм.

Русия трябва да победи във войната срещу стария свят, иначе няма да има нов. Войната вече не е за защита на рускоезичното население, а за цялото население на света ... нормалния свят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.