Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 7 часа, andiay написа:

Края на тази война ще бъде като края на изборния ден у нас - Всички ще твърдят, че са спечелили, но никой няма да признае, какво е загубил...

Затуй да се уточним.

Руснаците още след първите бавовни в Джанкьой бягат от полуострова.

Ако руските войски избягат от Крим, преди украинските войски да стигнат до перешейката, пак ти ли искаш да си победител ?

Ако е така, не съм съгласен.

Рашистите могат да се изтеглят от Крим всеки един момент.

Крим е котел за руските войски. Капан. Също като Херсон.

Рашистите не могат да се отбраняват пълноценно в Крим и могат да го напуснат, също както напуснаха Херсон.

Ти какво се опитваш да кажеш, че ако рашистите избягат от Крим, преди ЗСУ да влезе и да забие украинския флаг в Севастопол, пак ти си победител ли ?

Определено не  сме се разбирали така Лъзгавнико.

Целия форум стана свидетел какъв си жалкар.

Още от начало ми беше ясно, че ще се извъртиш, ако видиш дебелия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

Крайно време е, Националната Американска Терористична Организация да бъде унищожена.
ПроДай България, ПП и тиквенската партия вече ни вкараха във войната..
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PigMan9 написа:

Ако не беше Русия, нямаше да имаме Elbrus операционна система и Elbrus процесори.

Ако не беше Русия, нямаше да има евтин природен газ и нефт.

Ако не беше Съветския Съюз, в момента нямаше да имаме история, която да пишем и на която да се радваме.

Ако не беше Китай, нямаше да има Xiaomi.

Ако не беше Китай, нямаше да има евтино и масирано производство на евтини стоки на достъпни цени.

Ако не беше Северна Корея, нямаше да има Red Star OS.

Испусна най-важното:

Ако го нямаше СССР, нямаше да има глупави  русофили.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Богатир написа:

ПроДай България, ПП и тиквенската партия вече ни вкараха във войната..

Не е вярно. Още от началото българския военнопромишлен комплекс работи с пълна пара за Украйна. Още от преди войната.

Русия като не е поела отговорността за взривовете в българските предприятия, това не означава, че не са те.

Сами ли си ги взривяваме и ние като Украинците ?

И много интересно, откакто изгонихме цяла рота руски "дипломати", взривовете спряха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, BANKATA написа:

Испусна най-важното:

Мислиш, че съм "глупав"? Имаш ли нещо против да обясниш какво ме прави "глупав"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Имаш ли нещо против да обясниш какво ме прави "глупав"?

Не знаеш Javascript

За руски език няма да отваряме дума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Мислиш, че съм "глупав"? Имаш ли нещо против да обясниш какво ме прави "глупав"?

Защо си без IQ досега не можа никой да убедиш никой с копипейст глупостите от Мосейково

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Къф българин си ти бе ?

Предател

И не ти се получи. Личи си, че е сарказъм. Акъла ти е толкоз.

Не уточняваш спрямо кои е предателството.       Посети ли вече паметника на подводничарите от СССР в Созопол?     Тогава сме били в коалиция с Германия - а те загинали и ни били помагали в борбата против фашизма. Откъде акъл при Реджепчо да ги схване такива работи.  Няма сарказъм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не знаеш Javascript

За руски език няма да отваряме дума.

Защо незнанието ми относно JavaScript и руски език ме прави "глупав", според теб?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Защо незнанието ми относно JavaScript и руски език ме прави "глупав", според теб?

Използването на едни и същи глупави клишета вече 9 месеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

Къф българин си ти бе ?

Предател

И не ти се получи. Личи си, че е сарказъм. Акъла ти е толкоз.

Отново говориш неща, които не разбираш; повтаряш едни и същи реторики, нямащи никакви ясно определени граници, смисъл и значение.

Какво точно имаш предвид под "предател"? Защо "подкрепа за Русия" и синоним на "предателство срещу България"? Как точно подкрепата за Русия е предателство срещу България? Можеш ли да го обясниш.

Когато България беше част от Съветския Съюз, икономиката растеше, хората имаха финансова стабилност, държавата имаше суверен и индустрия. След като САЩ разложиха Съветския Съюз и наложиха демокрацията, което е идеологическа подривна дейност, всичките тези благинки изчезнаха - правната система и тя е подкопана. Държавата беше разграбена и банкрутирана. След всичко това, остатъчната държавност все още се използва за обслужване на чужди интереси. Българската политическа система е инфилтрирана от американски НПО-та, фондации и организации. България се управлява от външно влияние - от Вашингтон и ЕС (САЩ).

Като се има гореизложено в предвид, съвсем логично е да заключим, че не подкрепата за Русия, а подкрепата за САЩ - Западния глобалистки неолиберален елит - е предателство срещу България.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Използването на едни и същи глупави клишета вече 9 месеца.

За кои клишета говориш? Дай точни примери, че да видя дали наистина са клишета или факти, за които си мислиш, че са просто клишета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PigMan9 написа:

Отново говориш неща, които не разбираш; повтаряш едни и същи реторики, нямащи никакви ясно определени граници, смисъл и значение.

Какво точно имаш предвид под "предател"? Защо "подкрепа за Русия" и синоним на "предателство срещу България"? Как точно подкрепата за Русия е предателство срещу България? Можеш ли да го обясниш.

Когато България беше част от Съветския Съюз, икономиката растеше, хората имаха финансова стабилност, държавата имаше суверен и индустрия. След като САЩ разложиха Съветския Съюз и наложиха демокрацията, което е идеологическа подривна дейност, всичките тези благинки изчезнаха - правната система и тя е подкопана. Държавата беше разграбена и банкрутирана. След всичко това, остатъчната държавност все още се използва за обслужване на чужди интереси. Българската политическа система е инфилтрирана от американски НПО-та, фондации и организации. България се управлява от външно влияние - от Вашингтон и ЕС (САЩ).

Като се има гореизложено в предвид, съвсем логично е да заключим, че не подкрепата за Русия, а подкрепата за САЩ - Западния глобалистки неолиберален елит - е предателство срещу България.

За кои клишета говориш? Дай точни примери, че да видя дали наистина са клишета или факти, за които си мислиш, че са просто клишета.

Защо все на теб трябва да ти се обяснява като на 4 годишно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, BANKATA написа:

Испусна най-важното:

Мъчите се да водите диалог със шизофреник. Кой е глупавият ? 

Инфлацията в Унгария разби на пух и прах руската пропаганда

Поредната опорка - разбита  :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Затуй да се уточним.

Руснаците още след първите бавовни в Джанкьой бягат от полуострова.

Ако руските войски избягат от Крим, преди украинските войски да стигнат до перешейката, пак ти ли искаш да си победител ?

Ако е така, не съм съгласен.

Рашистите могат да се изтеглят от Крим всеки един момент.

Крим е котел за руските войски. Капан. Също като Херсон.

Рашистите не могат да се отбраняват пълноценно в Крим и могат да го напуснат, също както напуснаха Херсон.

Ти какво се опитваш да кажеш, че ако рашистите избягат от Крим, преди ЗСУ да влезе и да забие украинския флаг в Севастопол, пак ти си победител ли ?

Определено не  сме се разбирали така Лъзгавнико.

Целия форум стана свидетел какъв си жалкар.

Още от начало ми беше ясно, че ще се извъртиш, ако видиш дебелия.

Асланчик дорогой, Иванушка сам собой...

Що само се хвалиш кво си?

Това, което си цитирал не се отнася до нас, ние не сме замесени в този конфликт, а само го коментираме...

Нито можем да сме победители, нито можем да сме победени...

Е, поне нормалните хора възприемат така нещата, а ти... ти явно не ги възприемаш така...

Ето, какво съм казал в същия пост, от който си извадил това, което памперса ти е решил, че може да ползваш като довод, за да ме "очерниш"...

преди 11 часа, andiay написа:

Очертал съм го много точно, бре Асланчик дорогой...

.....................................................................................................................................................................

И ЗСУ никога няма да припари до Севастопол, дори и да има сили за това...

Крим никога повече няма да бъде под украинска власт....

Това съм казвал преди, това казвам и днес...

За това се обзаложихме...

Времето ще покаже кой от нас двамата е бил прав...

Ако си ти, то аз ще си изпълня ангажимента, който съм поел, не изпитвам притеснения от това...

Ако съм аз, то ти или доброволно ще го изпълниш, или ако се отметнеш за пореден път от думата си, то ще се постарая този път да не се "излузиш"...

Ще се сбъдне желанието, ти да ти дойда на една ръка разстояние....

И ще те запиша, колко много се гордееш с това, което представляваш реално...

Сега достатъчно ясно ли ти е вече?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, andiay написа:

Крим никога повече няма да бъде под украинска власт....

Какво имаш предвид ?

Просто уточни, щото имам чувството, че покрай многото увъртания и слуз, се опитваш да се измъкнеш, като лъзгав циганин.

Ако Крим се освободи от руско робство и стане автономия под протекцията на Украйна, кой печели ?

преди 33 минути, N1K17Y написа:

Мъчите се да водите диалог със шизофреник. Кой е глупавият ? 

Шимпанзето, аз съм му казал, че няма да стане човек.

Опитва се да разговаря с Ватенките, се едно са разумни хора.

преди 52 минути, PigMan9 написа:

Как точно подкрепата за Русия е предателство срещу България?

Русия е враг на България

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Какво имаш предвид ?

Просто уточни, щото имам чувството, че покрай многото увъртания и слуз, се опитваш да се измъкнеш.

Ако Крим се освободи от руско робство и стане автономия под протекцията на Украйна, кой печели ?

Слузта е по памперсите запълнили междуушното ти пространство...

Удебелил съм ти даже....

Ако Крим продължи да бъде автономия под украинска юрисдикция, както е било от 1991-а до 2014-а, печелиш ти...

Ако не е така, печеля аз...

Казах ти вече, употребата на думичката "робство" към Крим, е признак, че си много горд с това, което съм ти казал, че представляваш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, andiay написа:

Ако не е така, печеля аз...

Не, ако остане под руско робство или автономия под руски протекторат печелиш ти.

Щом като аз печеля само ако Крим остане автономия в границите на Украйна, тогава ти печелиш, само ако Крим остане под руско робство, както е сега, или автономия в границите на Русия.

На цигански тарикатлъци и мазни извъртания не се фащам.

Каквото за тебе, такова и за мене.

Ако не си забравил, заговорихме за Крим, като за критерий, кой е победил във войната.

Щом критерия, че Украйна е победила е, че Крим остава автономия под украинска протекция, то тогава е справедливо, критерия, че Русия е победила да е, че Крим остава или под руско робство или автономия под руска протекция.

преди 44 минути, andiay написа:

За това се обзаложихме...

Не обзаложихме се, кой ще победи, а използвахме по твое настояване Крим, като критерий кой е победил.

Щом искаш да ограничиш моята победа, тогава аз имам право да огранича съответно твоята.

Появява се опция реми, за която не сме говорили, ама ще го преживея, от мене да мине.

Ако си съгласен добре. Ако не, си свивай опашката, като бит рисльо и беж да те няма от главата ми.

Васи тарикатчето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Coco1 написа:
преди 3 часа, PigMan9 написа:

Защо си без IQ досега не можа никой да убедиш никой с копипейст глупостите от Мосейково

Забелязваш лич е най празните квадратни глави тук , показващи пълно невежество както от история, така и от съвременна политика, са все комунета и таквиа като него промити комсомолци .

Дето все не знаят и все питат " ама защо"  :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, ако остане под руско робство или автономия под руски протекторат печелиш ти.

Щом като аз печеля само ако Крим остане автономия в границите на Украйна, тогава ти печелиш, само ако Крим остане под руско робство, както е сега, или автономия в границите на Русия.

На цигански тарикатлъци и мазни извъртания не се фащам.

Каквото за тебе, такова и за мене.

Ако не си забравил, заговорихме за Крим, като за критерий, кой е победил във войната.

Щом критерия, че Украйна е победила е, че Крим остава автономия под украинска протекция, то тогава е справедливо, критерия, че Русия е победила да е, че Крим остава или под руско робство или автономия под руска протекция.

Виждам, че продължаваш да се хвалиш, кво си всъщност, ползвайки думичката "робство"...

Пак приемаш желаното за реално...

Никога не съм твърдял, че Русия или някой друг ще спечели войната...

Даже по-горе си ме цитирал, какво казвам по въпроса... "Всички ще се хвалят, че са победители, но никой няма да признае, какво е загубил"....

Ти твърдеше, че Украйна ще си върне Крим, а з казах, че това няма да се случи...

Това бе облога ни...

Стои си нейде назад в темата, лесно може да се докаже...

Ама Асланчик не е читател, той е писател...

И не възприема света въз основа на реалните факти, а въз основа на това, какво му се иска да е...

Та... "цигански номера" не правя аз...

Твой патент са, нищо че не си от циганския етнос...

Казах ти го, не е срамно да си циганин, срамно е да си с "цигански манталитет", без значение от етническия произход...

Но... този път номерата ти няма да минат...

Обещах ти го...

За разлика от теб, аз винаги си спазвам обещанията...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, andiay написа:

"Всички ще се хвалят, че са победители, но никой няма да признае, какво е загубил"....

И поради тази причина, сложихме Крим за критерий кой е победил.

Моят анализ, и това за което съм готов да рискувам, е кой ще победи.

Ти ме гонеше из форума, с малоумното си предложение, не аз тебе.

Щом Крим е критерий, значи трябва да е каквото за тебе, такова за мене.

Щом ти отказваш да признаеш победа на Украйна, при определени от тебе по късно условия, тогава и аз отказвам, Тарикатче Мазно, да призная победа на Русия при реципрочни условия.

Нямам намерение, да ти пускам аванта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, PigMan9 написа:

Пускаш фейкове, говориш глупости облечени според тебе като ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА, липса на елементарни логическо мислене-не си глупав.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...