Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 88,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6680

• Coco1

4228

• miro20

4096

• attj

3677

преди 1 час, PigMan9 написа:

Имаш ли нещо против да ми обясниш кое точно е "фейк"? Много е лесно неща да бъдат отхвърляни като "фейк". Обясни кое ТОЧНО, според теб, е "фейк".

Ами значи сме забравили това дето го писа за Twitter. Това дето упорито отказваше да коментираш защо вика че са идиоти журналистите самия ръководител на екипа , който е анализирал данните. Няма проблем да продължа и с другите ти "клозетни" находки ама едни по едно. Източниците са ... въобще по-мизерно нещо от източниците не намирам. Че ето чакам дни вече да коментираш това ама ти отказваш-явно си много зает да ровиш по помийните ями.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вие може и да сте забравили, но ние не сме.

И не си спомняме вие да предоставихте някакви аргументи в защита на позицията си, освен общи приказки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, BANKATA написа:

Пишеш евтини клишета.

Колкото и да ти обяснявам не си порасъл за да го осъзнаеш.

Е, той пише евтини клишета за Запада, а вие пишете евтини клишета за Изтока...

А дано някога осъзнаете, че подигравайки се на него, всъщност се подигравате и на себе си....

А дано, ама надали...

преди 9 минути, M.Николов написа:

Китай не е спирал да настъпва от 30 години вече...

Просто сега е в състояние и да не го прикрива...

Арабите няма изгледи скоро да се "отвържат" от долара, дори и частично...

Но заявката на Китай е показателна...

Те не го казват на арабите, друг е адресата...

"Думам ти дъще, сещай се снахо"....

Всяко начало си има край и всеки край си има начало...

Смятам, че живеем в началните етапи на края на едноличната хегемония....

Времето ще покаже...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, petie1 написа:

Щом кат досега не си схванала тъпата си ти

Може ли да не я обиждаш? Не мисля, че е редно и възпитано да обиждаш хората.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, andiay написа:

Е, той пише евтини клишета за Запада, а вие пишете евтини клишета за Изтока...

А дано някога осъзнаете, че подигравайки се на него, всъщност се подигравате и на себе си....

А дано, ама надали...

Китай не е спирал да настъпва от 30 години вече...

Просто сега е в състояние и да не го прикрива...

Арабите няма изгледи скоро да се "отвържат" от долара, дори и частично...

Но заявката на Китай е показателна...

Те не го казват на арабите, друг е адресата...

"Думам ти дъще, сещай се снахо"....

Всяко начало си има край и всеки край си има начало...

Смятам, че живеем в началните етапи на края на едноличната хегемония....

Времето ще покаже...

Аз моите "клишета" ги подплатявам с факти, а не с други клишета. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, kosyo написа:

Ами значи сме забравили това дето го писа за Twitter. Това дето упорито отказваше да коментираш защо вика че са идиоти журналистите самия ръководител на екипа , който е анализирал данните. Няма проблем да продължа и с другите ти "клозетни" находки ама едни по едно. Източниците са ... въобще по-мизерно нещо от източниците не намирам. Че ето чакам дни вече да коментираш това ама ти отказваш-явно си много зает да ровиш по помийните ями.

Като е готово, тогава ще го коментирам. Като съм готов с публикацията, тогава ще я кача. Ако съдим по официални данни относно количеството информация, може би няма да съм готов дори и след месец. Всичко зависи от това колко бързо работят екипите и дали биват спъвани от ЦРУ и ФБР, ПРАВИТЕЛСТВЕНИ агенции, които бяха внедрили хора в ЧАСТНИ компании, да следят и да дават съвети кой да бъде цензуриран и кой не.

Пак не разбрах - какво против имаш срещу източниците, които използвам? Аз използвам предимно либерални медии, ако не виждаш. Либералните медии са американските медии, които имат разклонения в цял свят и са инфилтрирали почти всички държави. Рядко се случва да цитирам RT, примерно. Понякога си случва официалните медии умишлено да мълчат по даден въпрос и няма как да намеря конкретна информация в официалните медии.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Днес поне 3 пъти каза, че използвам "евтини клишета", но нито един път не ми даде пример за "евтини клишета".

Кога ще ми посочиш кое от нещата, които говоря, е "евтино клише"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Може ли да не я обиждаш? Не мисля, че е редно и възпитано да обиждаш хората.

Тя почна първа така че моето не е обида а реакция на обида разбра ли лъжлив Грухи Биоса? Още чакаме снимката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Още чакаме снимката

За каква снимка говориш? Каква снимка искаш да покажа?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И Поля Нацистка е наистина е тъпа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, petie1 написа:

разбра ли лъжлив Грухи Биоса?

Защо ме наричаш "Грухи Биоса"?

И Поля Нацистка е наистина е тъпа

Защо да е "тъпа"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Съветвам те да не обиждаш хората, които не искам да бъдат обиждани.

За каква снимка говориш? Каква снимка искаш да покажа?

И какво ще нпрвиш а ? Грух грух грух това ли?

А снимката знаеш коя е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, BANKATA написа:

И кое по-точно са ти "фактите"?

Подплатяваш с определени интерпретации на факти, превърнали се в клишета...

И той прави същото....

Той приема едни една клиширана интерпретация за "факти и доказателства", ти отговаряш с друга клиширана интерпретация, представяйки я за "факти и доказателства"....

Няма разлика...

"Въпрос на вкус", казало кучето и ....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Защо ме наричаш "Грухи Биоса"?

Защо да е "тъпа"?

ДОСТАТЪЧНО Е ЧОВЕК ДА ТИ ВИДИ СМЕШКИТЕ ЗА БИОС-а и ще разбере що те наричам Грухи Биоса, а за Поля Нацистка ти казах си ползвай зурлата и ще разбереш всичко

преди 4 минути, andiay написа:

И кое по-точно са ти "фактите"?

Подплатяваш с определени интерпретации на факти, превърнали се в клишета...

И той прави същото....

Той приема едни една клиширана интерпретация за "факти и доказателства", ти отговаряш с друга клиширана интерпретация, представяйки я за "факти и доказателства"....

Няма разлика...

"Въпрос на вкус", казало кучето и ....

Анди то цялата тема е такава то аз затова не пиша по темата а само им дърпам опашките хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Нали не си ме забравил?

Не съм.

Ти още не си се усетил, ама Ромчето се усети и почна вече да извърта

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, andiay написа:

"Ще превземем Украйна бързо" - клише, това не е по план

"Ще избиваме цивилно население" - клише, няма "факти и доказателства"

"Ще направим референдуми в друга държава" - клише, другата държава си е търсила белята 

И така нататък....Няма никакви факти и доказателства. Всичко е една гола интерпретация и всеки я гласи според това на кого симпатизира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, PigMan9 написа:

Като е готово, тогава ще го коментирам. Като съм готов с публикацията, тогава ще я кача. Ако съдим по официални данни относно количеството информация, може би няма да съм готов дори и след месец. Всичко зависи от това колко бързо работят екипите и дали биват спъвани от ЦРУ и ФБР, ПРАВИТЕЛСТВЕНИ агенции, които бяха внедрили хора в ЧАСТНИ компании, да следят и да дават съвети кой да бъде цензуриран и кой не.

О майко мила...цял месец да ми отговориш на едни просто въпроси за изследване дето дори санти до смлели като за идиот? Че то изследването е направено, като ти гледам изводите силно се съмнявам че ще успееш да се справиш толкова добре. Аз ти зададох прости въпроси като какъв е този дето вика пише че журналистите са идиоти, от кога до кога е проведено, базирано на какви критерии и какво пише за изводи- дето се вика само да ми го цитираш. Ти отиде статии да пишеш. Верно ли смяташ че ще справиш по-добре от хора на които това им е работата?  Аз се съмнявам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, petie1 написа:

Анди то цялата тема е такава то аз затова не пиша по темата а само им дърпам опашките хихи

Тебе не те интересува войната, а само се заяждаш.

Това и твърдиш.

Ромчето вика за Расссия, ма го е срам да си признае. Той лъже, че е неутрален.

Мисля, че има известна разлика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Не съм.

Ти още не си се усетил, ама Ромчето се усети и почна вече да извърта

Хей я да те питам нещо, ти програмист смяташ ли че компютър може да бъде стартиран без БИОС?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://t.me/vanek_nikolaev/10070

Казват казарми около Крим -Советское

Един се е маскирал като боклук:

https://mobile.twitter.com/operativno_ZSU/status/1601514750894309376

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Тебе не те интересува войната, а само се заяждаш.

Това и твърдиш.

Да така е ама то темата е такава, войната не зависи от мнн или теб или Анди или който и да е да е друг та по същество само се дракате

преди 2 минути, kosyo написа:

https://t.me/vanek_nikolaev/10070

Казват казарми около Крим -Советское

Един се е маскирал като боклук:

https://mobile.twitter.com/operativno_ZSU/status/1601514750894309376

И тебе те питам същото за БИОС-а

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хей я да те питам нещо, ти програмист смяташ ли че компютър може да бъде стартиран без БИОС?

Абе, как ще я наречем е отделен въпрос, но за всеки по сложен компютър си трябва програма, която да провери първоначалното състояние на устройствата и да осигури основните входно изходни канали.

Ако питаш за лаптопа на Прасето, не може да се стартира без БИОС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, как ще я наречем е отделен въпрос, но за всеки по сложен компютър си трябва програма, която да провери първоначалното състояние на устройствата и да осигури основните входно изходни канали.

Ако питаш за лаптопа на Прасето, не може да се стартира без БИОС.

Ама Грухи Биоса твърди че можело ама и досега не е показал как става номера та една от причините да му викам Грухи Биоса е тази, а и друг интересен факт да ви кажа Поля Нацистка и Грухи Биоса се опитват да пренапишат Компютърната информатика та гледайте смях :)

преди 6 минути, kosyo написа:

Некоректно зададен въпрос -ARM или x86?

x86_64 :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, petie1 написа:

x86_64 :)

Не може без BIOS, но пък прасето може да ползва Байкал а той е  лицензиран от АRM- ако искаш ти му обясни какво значи това, че ще  изпадне в криза ако разбере как стои въпроса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...