Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 13 минути, petie1 написа:

Анди то цялата тема е такава то аз затова не пиша по темата а само им дърпам опашките хихи

Е, че аз много отдавна казах, че темата е вид виртуална седянка пред блока или спор в селска кръчма...

"Аз съм от Левски, ти си от ЦСКА, значи аз съм по-син, следователно аз съм прав"...

И обратното...

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Не съм.

Ти още не си се усетил, ама Ромчето се усети и почна вече да извърта

Хайде пак да проверим кой се извърта....

на 8.10.2022 г. в 16:30, andiay написа:

Асланчик, днес и гинкото ли си забрайл да вземеш?

Знаеш много добре, че от теб пари не искам...

Знаеш много добре и какво искам - ако Украйна не си върне Крим, то да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..."

Навит?

на 8.10.2022 г. в 16:37, Реджеп Иведик написа:

А за тебе същото ли се отнася ако загубиш. Ако е точ в точ същото да важи и за тебе съм навит.

Съгласен ли си ако Украйна си вземе Крим да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..." ?

на 8.10.2022 г. в 16:41, andiay написа:

Съгласен...

Сега остава да видим кой е по-големия идиот...

Тцъ, тцъ, тцъ....

Доживях бре, ки чудеса прай един взрив на мост....

За какво е облога Асланчик дорогой, Иванушка сам собой?

Кой се опитва да се "изслузи"?

Тоа път нема да ти се получи, мхм...

преди 9 минути, БаалБек написа:

"Ще превземем Украйна бързо" - клише, това не е по план

"Ще избиваме цивилно население" - клише, няма "факти и доказателства"

"Ще направим референдуми в друга държава" - клише, другата държава си е търсила белята 

И така нататък....Няма никакви факти и доказателства. Всичко е една гола интерпретация и всеки я гласи според това на кого симпатизира.

Е, нъл знайш, с теб ми е неудобно да споря...

Ти си знаещата и разбиращата...

Къде си ти, а къде съм аз....

Иначе да, нищо от това, което си посочила не са неопровержими факти, камо ли доказателства...

Но така е според мен...

"НАТО не заплашва Русия, нищо, че я заобгражда отвсякъде. НАТО е отбранителен съюз, няма факти и доказателства за обратното" - всичко различно от това е безпочвено клише...

"Путин нападна Украйна, защото е маниак с имперски амбиции" - всичко различно от това е безпочвено...

"Путин иска да възобнови СССР" - всичко друго е безпочвено, нищо, че самият Путин е казвал - "Който не съжалява за СССР, значи няма сърце, но всеки, който мечтае за възраждане на СССР, значи няма мозък", обикновено се ползва като аргумент само първата част на изречението, "услужливо" пропускайки втората му част.....

До безкрайност може да се "замеряме" с пропагандни клишета...

Но... те също могат да послужат за обективен анализ, стига човек да е достаъчно емоционално и ментално интелигентен...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 88,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6680

• Coco1

4229

• miro20

4097

• attj

3677

преди 2 минути, kosyo написа:

Не може без BIOS, но пък прасето може да ползва Байкал а той е  лицензиран от АRM- ако искаш ти му обясни какво значи това, че ще  изпадне в криза ако разбере как стои въпроса.

А едва ли знаее ко е Байкал иначе щеше да го изреди барабар с Елбрус та поне стана ясна една от причините да му викам Грухи Биоса а другата може да откриеш в Линукс раздела и до сега ми носи вода от десет дерета как бил прав

преди 8 минути, andiay написа:

Е, че аз много отдавна казах, че темата е вид виртуална седянка пред блока или спор в селска кръчма...

"Аз съм от Левски, ти си от ЦСКА, значи аз съм по-син, следователно аз съм прав"...

И обратното...

Хихи направо да я преименуват на селската кръчма

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, petie1 написа:

Хихи направо да я преименуват на селската кръчма

То май целият раздел, в който е тази тема, трябва да се преименува така...

А най-добре би било, ако агитките са разделени като на стадиона...

Едните в сектор Г, а другите в сектор Б...

Ех, мечти...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, andiay написа:

То май целият раздел, в който е тази тема, трябва да се преименува така...

А най-добре би било, ако агитките са разделени като на стадиона...

Едните в сектор Г, а другите в сектор Б...

Ех, мечти...

:Dмлад дедо - може да разкажеш за младените си:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, andiay написа:

Иначе да, нищо от това, което си посочила не са неопровержими факти, камо ли доказателства...

Но така е според мен...

"НАТО не заплашва Русия, нищо, че я заобгражда отвсякъде. НАТО е отбранителен съюз, няма факти и доказателства за обратното" - всичко различно от това е безпочвено клише...

"Путин нападна Украйна, защото е маниак с имперски амбиции" - всичко различно от това е безпочвено...

"Путин иска да възобнови СССР" - всичко друго е безпочвено, нищо, че самият Путин е казвал - "Който не съжалява за СССР, значи няма сърце, но всеки, който мечтае за възраждане на СССР, значи няма мозък", обикновено се ползва като аргумент само първата част на изречението, "услужливо" пропускайки втората му част....

dokazan.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Филипов написа:

Цитат

Доверието към Путин е паднало до 37% дори и според проучванията на Кремъл. Намалява рейтингът и на Шойгу, но за сметка на това се увеличава този на Лавров: хората са изморени от войната и се надяват на мирни преговори. Отчетът на кремълския ВЦИОМ отчита продължаващ спад в доверието към президента. И ако през септември му вярваха 40%, то в края на ноември този процент вече е 37,3% (така са отговорили анкетираните на отворен въпрос, в който може да бъде посочен който и да е политик, а не да избират от затворен списък). Доверието към Сергей Шойгу е спаднало почти с една четвърт – от 16,8% до 13,2%. А по антирейтинг, както вече писахме, той влезе в списъка на най-непопулярните политици. Доверието в президента и министъра на отбраната спада на фона на нарастващия брой загинали и ранени, на обстрела на руска територия и неуспехите на фронта. На Лавров се възлагат надежди като преговарящ за мирно урегулиране. Според закрито проучване на Кремъл, с което „Медуза“ разполага, в момента около 55% от руснаците подкрепят мирните преговори с Украйна, докато само 25% са за продължаване на войната. През юли повече от половината от тях бяха за война. Руснаците все по-рядко искат да служат: според ново проучване на центъра "Левада", само 49% (вместо 60% преди три години) признават това за дълг на мъжете.

odobrenie.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И само някой да е казал че само лоши неща пишем за Русия? Ето положителна новина:

https://ryb.ru/2020/12/05/1704901#

За последните 11 месеца в Краснодарския край са намалели с 24,3 % изнасилванията на казаците от дегестанците.

Кой ревеше тук за казаците ?

Пак за тях в Кубан се открила фабрика за производство на медали за казаците:

https://kolibri.press/109551

Поточната линия е от Китай с производителност 100 медала на час. Дано стигнат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Едни клишета за Мариупол:

Снимка 1 - "Малките агресивни украински фашистчета" тероризират мирното население на Мариупол с песни.

Снимка 2 - Мирните руски бомби "освободиха Мариупол" от страшните фашисти от снимка 1.

denatsi.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Без умствен капацитет написа:

:Dмлад дедо - може да разкажеш за младените си:D

Хм, мерси за комплимента, но нямам илюзии, че съм млад...

Какво по-точно те интересува за младините ми?

току-що, БаалБек написа:

dokazan.png

Ееее, не е честну така....

На картинки па сувсем нимоа ти са опра...

Там вече е - "Къъъъде си ти на Еверест, а къдееее съм аз в Марианската падина..."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм, мерси за комплимента, но нямам илюзии, че съм млад...

Какво по-точно те интересува за младините ми?

е виж оня attj само говори за стари неща - спрял е в времето

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, БаалБек написа:

Едни клишета за Мариупол:

Снимка 1 - "Малките агресивни украински фашистчета" тероризират мирното население на Мариупол с песни.

Снимка 2 - Мирните руски бомби "освободиха Мариупол" от страшните фашисти от снимка 1.

denatsi.png

Веднъж вече казах личното си мнение за ползването на подобни картинки "преди-сега"...

Желаеш ли да ти сглобя подобни от България, без да е имало война тук?

Да, това също е пропагандно клише от най-тъпанарски вид...

Предназначено е да действа на повърхностно, чисто емоционално ниво...

Характерно е за всяка война, която се е водила....

Ма щом го приемате за "факт и доказателство"...

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

е виж оня attj само говори за стари неща - спрял е в времето

Това пък какво общо има с мен?

Искаше да ме питаш нещо за моите младини...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ко стана с рублата ? :no-no:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, andiay написа:

Веднъж вече казах личното си мнение за ползването на подобни картинки "преди-сега"...

Желаеш ли да ти сглобя подобни от България, без да е имало война тук?

Характерно е за всяка война, която се е водила....

Ма щом го приемате за "факт и доказателство"...

Това пък какво общо има с мен?

Искаше да ме питаш нещо за моите младини...

Днес ми е деня за празни приказки . По спомен първата снимка я даваха от нова година 2022 и след няколко месеца. Би ли бил такъв добър да шернеш снимка с преди и след на български град за толкова кратък период ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, andiay написа:

Е друго си "алеята на ангелите", но нямам спомен да си коментирал по този начин. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PigMan9 написа:

За каква снимка говориш? Каква снимка искаш да покажа?

на 6.12.2022 г. в 22:24, PigMan9 написа:

Снимка ще направя когато имам достъп до лаптопа.

Какво стана със снимката?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

Днес ми е деня за празни приказки . По спомен първата снимка я даваха от нова година 2022 и след няколко месеца. Би ли бил такъв добър да шернеш снимка с преди и след на български град за толкова кратък период ?

Мога да шерна да шерна снимки, обхващащи период от макс 5 години...

Все пак тук е нямало война, нали?

Или съм пропуснал?

Имам доста интересни кадри от най-различни краища на България...

Понякога наистина се чудя, дали все пак не е имало война и тук...

Ако държиш за период от няколко месеца, потърси от зони с военни конфликти...

Сигурен съм, че ще успееш да задоволиш интереса и да не прекараш деня си в празни приказки....

преди 3 минути, БаалБек написа:

Е друго си "алеята на ангелите", но нямам спомен да си коментирал по този начин. ;)

Какво за "алеята на ангелите"?

Честно казано, нито съм много наясно с нея, нито имам спомен да съм виждал тук снимки "преди-сега"...

Иначе ползването й като "аргумент" е равнозначно на снимките ти - пропаганда, действаща на най-повърхностно емоционално ниво...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Иначе ползването й като "аргумент" е равнозначно на снимките ти - пропаганда, действаща на най-повърхностно емоционално ниво...

Най-сигурен начин да се провери дали има Алея или не е лично всеки да отиде на място и да провери не само това, което пише на паметника. Дали е имало такива деца или не също може да се провери лесно. И всеки ще си направи извод според откритото кой и как използва това като пропаганда или пък се опитва да отрече, че покрай паметника има истинска история за убити деца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мога да шерна да шерна снимки, обхващащи период от макс 5 години...

Все пак тук е нямало война, нали?

Или съм пропуснал?

Имам доста интересни кадри от най-различни краища на България...

Понякога наистина се чудя, дали все пак не е имало война и тук...

Ако държиш за период от няколко месеца, потърси от зони с военни конфликти...

Е аз се сещам за още един такъв съвременен конфликт(дори повторен след това - за затвърждаване на знанията) - интензивен за няколко месеца с подобни резултати . Има общи неща - главните действащи лица примерно.. Ти сещаш ли се за друг такъв?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Днес поне 3 пъти каза, че използвам "евтини клишета", но нито един път не ми даде пример за "евтини клишета".

Кога ще ми посочиш кое от нещата, които говоря, е "евтино клише"?

Отговрих ти още пършичт път като ме попита.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...