Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 90,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4297

• miro20

4196

• maxthon

3947

преди 30 минути, maxthon написа:

Най-сигурен начин да се провери дали има Алея или не е лично всеки да отиде на място и да провери не само това, което пише на паметника. Дали е имало такива деца или не също може да се провери лесно. И всеки ще си направи извод според откритото кой и как използва това като пропаганда или пък се опитва да отрече, че покрай паметника има истинска история за убити деца.

Че аз не отричам нито съществуването й, нито че има убити деца...

Но ползването на тяхната гибел като аргумент е пропаганден трик...

Детската смърт винаги е била ползвана по този начин...

И на онези снимки от Мариопол с дечицата и след това, внушението е същото...

Просто "таргетите" са различни...

преди 29 минути, kosyo написа:

Е аз се сещам за още един такъв съвременен конфликт(дори повторен след това - за затвърждаване на знанията) - интензивен за няколко месеца с подобни резултати . Има общи неща - главните действащи лица примерно.. Ти сещаш ли се за друг такъв?

Във всеки конфликт през последните 100 години има подобни кадри...

Действащите лица са най-различни...

Избирай си напосоки и сравнявай...

Затова му се казва война...

Отвратително нещо...

П.С. Ето ти малко снимки преди-сега...

https://dariknews.bg/v-snimki/uzhasyt-na-vojnata-raztyrsvashti-kadri-predi-i-sled-bombite-snimki-20700/1

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Касапина Путлер ся е като Дон Кихот

Цели с крилати ракети украинските трансформатори

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер ся е като Дон Кихот

Цели с крилати ракети украинските трансформатори

Остав ти Путин...

Кажи разбра ли на какъв облог си се хванал, или се нуждаеш от още припомняния....

Ще се опитваш ли да са "изслузиш" още?

Пробвай...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Пан Михайло каза истината за Меркел

А истината за облога ни е?

Пановете и бейовете не я знаят....

Не чакай те да ти помогнат...

Е, за какво се обзаложихме?

Асланчик дорогой, Иванушка сам собой...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, kosyo написа:

О майко мила...цял месец да ми отговориш на едни просто въпроси за изследване дето дори санти до смлели като за идиот? Че то изследването е направено, като ти гледам изводите силно се съмнявам че ще успееш да се справиш толкова добре. Аз ти зададох прости въпроси като какъв е този дето вика пише че журналистите са идиоти, от кога до кога е проведено, базирано на какви критерии и какво пише за изводи- дето се вика само да ми го цитираш. Ти отиде статии да пишеш. Верно ли смяташ че ще справиш по-добре от хора на които това им е работата?  Аз се съмнявам...

Какъв "прост въпрос"? Ти никога не зададе конкретен въпрос, на който да ти дам конкретен отговор. Винаги ми задаваш странни и объркани въпрос, увъртащи темата.

Начина на провеждане на проучването, критериите и от кога до кога е проведено, е спомената в статиите, които ти показах наскоро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, PigMan9 написа:

Какъв "прост въпрос"? Ти никога не зададе конкретен въпрос, на който да ти дам конкретен отговор. Винаги ми задаваш странни и объркани въпрос, увъртащи темата.

Zащо никога неможа да отговориш на някой конкретно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бахмут

Междувременно:

Севастополь, Мелитополь,Токмак бавовна:

https://t.me/truexanewsua/66207

И доказателство как незнанието на чужди езици може да те убие:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, andiay написа:

А истината за облога ни е?

Фухай супата.

Облози имам само с хора, които не се отмятат от думата си.

Ти още преди да си загубил се отметна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@kosyo ,ако онези проучвания относно про-украинските ботове, не са ти достатъчни, можеш да видиш ето това: https://voxukraine.org/en/erase-this-if-you-can-what-ukrainian-bots-are-doing-on-ukrainian-politicians-pages/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9 написа:

@kosyo ,ако онези проучвания относно про-украинските ботове, не са ти достатъчни, можеш да видиш ето това: https://voxukraine.org/en/erase-this-if-you-can-what-ukrainian-bots-are-doing-on-ukrainian-politicians-pages/

Проучването, споменато в горната публикация, може и да ти се стори "по-подборно", което изглежда е важно за теб. Ти харесваш големи и дълги статии, а не кратки и директни анализи, нали?

я да те питам - защо някой , които твърди че обича Русия - отива да емигрира, НЕ в Русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, PigMan9 написа:

Начина на провеждане на проучването, критериите и от кога до кога е проведено, е спомената в статиите, които ти показах наскоро.

на 6.12.2022 г. в 11:42, kosyo написа:

Зададох ясно няколко въпроса, ти пак ходиш да плачеш. Маркирах ти ги е черно барем да сетиш. Колко по-ясно да ти го кажа? Аз имам опит с деца ама с малко повече интелект.  Примерно очакват отговор:

На въпроса какъв в този човек.

О: човекът водил екипа за това изследване

В: защо е сложил тези обидни за журналистика думи в Twitter?

O: защото руската .... (ти сложи по избор) чете изследването както дявола евангелието

Сега ти продължи

В:Въз основа на какви данни е направено:

О: тук си ти ..

В: От кога до кога

О:пак си ти

В: изводи от изследването

О: пак си ти

Ако не можеш да отговориш ...отпада офертата за работа.

Че викаш кое не е ясно- това пак си ти.. или това първото дето си го цитирал и вътре има същите въпроси? RTM ? На някои въпроси дори съм отговорил вместо тебе - щото съм ти приятел 😃

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Фухай супата.

Облози имам само с хора, които не се отмятат от думата си.

Ти още преди да си загубил се отметна.

Мхм, пак опит да са "изслузиш"...

Супата ще я оставим за бъдещето...

Хайде пак да проверим кой се отмята...

Архивите говорят... това...

на 8.10.2022 г. в 16:30, andiay написа:

Асланчик, днес и гинкото ли си забрайл да вземеш?

Знаеш много добре, че от теб пари не искам...

Знаеш много добре и какво искам - ако Украйна не си върне Крим, то да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..."

Навит?

на 8.10.2022 г. в 16:37, Реджеп Иведик написа:

А за тебе същото ли се отнася ако загубиш. Ако е точ в точ същото да важи и за тебе съм навит.

Съгласен ли си ако Украйна си вземе Крим да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..." ?

на 8.10.2022 г. в 16:41, andiay написа:

Съгласен...

Сега остава да видим кой е по-големия идиот...

Тцъ, тцъ, тцъ....

Доживях бре, ки чудеса прай един взрив на мост....

Отмяташ ли се от думите си Асланчик?

Не че е новост от теб...

Но... този път комунистическата ти закалка, нема да ти помогне...

"Отричай на всяка цена", ама няма да ти помогне...

Мхм...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

я да те питам - защо някой , които твърди че обича Русия - отива да емигрира, НЕ в Русия

Не ми задавай едни и същи въпроси отново, и отново, и отново, и отново и отново. :hush:

Колко пъти да отговарям на един и същи въпрос? Вече на няколко пъти ти изброих причините, поради които не искам да отивам в Русия:

1. Не говоря руски:
  2. Не познавам никого в Русия;
  3. Климата не ми е по вкуса;
  4. Нямам належаща причина да отивам в Русия;
  5. Харесването на дадена държава не означава, че трябва да отидеш да живееш там (в този форум има последователи на фалшивото и нагло вярване - "American Exceptionalism". Защо те живеят в България, а не отиват в САЩ, ако толкова много харесват САЩ и постоянно разпространяват пропаганда в полза на САЩ?)

преди 25 минути, kosyo написа:

Че викаш кое не е ясно- това пак си ти.. или това първото дето си го цитирал и вътре има същите въпроси? RTM ? На някои въпроси дори съм отговорил вместо тебе - щото съм ти приятел 😃

Добре, разбрах. Показах ти ново проучване относно про-украинските ботове - новото проучване има повече детайли относно методите на извършване на въпросното проучване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, andiay написа:

Ако е точ в точ същото да важи и за тебе съм навит.

Това прочете ли го ?

Украйна ще победи, и вследствие на това ще си възвърне териториалната цялост от преди 2014 година.

Другите що не се отмятат ?

Живей си със срама, след като Украйна победи, на мен не ми трябва да пишеш никакви глупости за назидание.

Господ и без това те е наказал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Това прочете ли го ?

Украйна ще победи, и вследствие на това ще си възвърне териториалната цялост от преди 2014 година.

Живей си със срама, след като Украйна победи, на мен не ми трябва да пишеш никакви глупости за назидание.

Няма ненаказан комуняга-русороб ромчето е пример за това

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, PigMan9 написа:

1. Харесването на дадена държава не означава, че трябва да отидеш да живееш там (в този форум има последователи на фалшивото и нагло вярване - "American Exceptionalism". Защо те живеят в България, а не отиват в САЩ, ако толкова много харесват САЩ и постоянно разпространяват пропаганда в полза на САЩ?)

Ти си този който мрънка от живота в България.

Аз съм доволен от модела и политиката който има в България, доволен съм и от живота за сега. Правя са го такъв какъвто ми харесва на мен, не както ми го налага някой друг. 

Ако се наложи ще емигрирам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, PigMan9 написа:

Не ми задавай едни и същи въпроси отново, и отново, и отново, и отново и отново. /cdn-cgi/mirage/c6a728c7cade2490540feea4df99b51d9b3d990cf7e9c2ec84ebceca87c668e6/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_hush.gif

Колко пъти да ти отговоря на един и същи въпрос? Вече на няколко пъти ти изброих причините, поради които не искам да отивам в Русия:

1. Не говоря руски:
  2. Не познавам никого в Русия;
  3. Климата не ми е по вкуса;
  4. Нямам належаща причина да отивам в Русия;
  5. Харесването на дадена държава не означава, че трябва да отидеш да живееш там (в този форум има последователи на фалшивото и нагло вярване - "American Exceptionalism". Защо те живеят в България, а не отиват в САЩ, ако толкова много харесват САЩ и постоянно разпространяват пропаганда в полза на САЩ?)

Можеш или не можеш да разбереш това, което говоря? Още колко пъти ще ми зададеш един и същи въпрос? :D 

Добре, разбрах. Показах ти ново проучване относно про-украинските ботове - новото проучване има повече детайли относно методите на извършване на въпросното проучване.

Не-еее, дай да оправим първо старото, че е по-прясно. Това дето си го дал е от 2018-2019 , няма изходните данни. А първия фейк дето го пусна си е със всичкото вътре -600 mb Twitt-ове има вътре. Пак да ти напомня че имаш способности да забравяш -търсим оригинала - не разни интерпретации на RT и нонаме индийски медии. Един PDF  е ключа от палатката. Само въз основа на него (защото той е първоизточника на информация) ще си говорим. Или чакай ама ти да не би да не си го намерил дори ами просто си изтъпанчил тука тази помия? Не го вярвам това 😃

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Coco1 написа:

Ама никой русороб не емигрира за соц райските страни /cdn-cgi/mirage/c6a728c7cade2490540feea4df99b51d9b3d990cf7e9c2ec84ebceca87c668e6/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_giggle1.gif

Аз знам един, ама се върна след 6 месеца нейде- отбягва темата защо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Това прочете ли го ?

Мда, прочетох го...

То е отговор на това...

на 8.10.2022 г. в 16:30, andiay написа:

Знаеш много добре и какво искам - ако Украйна не си върне Крим, то да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..."

Навит?

А е ето и целият ти отговор, точ в точ...

на 8.10.2022 г. в 16:37, Реджеп Иведик написа:

А за тебе същото ли се отнася ако загубиш. Ако е точ в точ същото да важи и за тебе съм навит.

Съгласен ли си ако Украйна си вземе Крим да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..." ?

Кога лъжеш?

Тогава или сега?

Имаш проблем да схванеш кво си написал?

За какво друго говорим и двамата, де виждаш думата победа за този или онзи?

Никой освен теб не се отмята, Асланчик...

За разлика от теб ние сме мъже...

А ти... ти знаеш какво си - Иванушка, който се опитва с лъжи, клевети и манипулации да се прави на мъжъ...

Тя природата, че те е наказала, наказала те е...

Ако не ми напомняше толкова много на всичко, срещу което открито съм се възмущавал преди 1989-а, то щях да те съжаля и да се разминеш само с виртуални подигравки....

Но ти си нагъл "комунист" и затова с удоволствие предчувствам, че ще се наложи да ти връча заслужения приз реално...

А аз умея да превръщам това, което желая в реалност, мхм...

А не като теб, да възприемам желаното за реално...

Искаше да ти бъда на една ръка разстояние, нъл тъй...

Е, казано е - "Внимавай какво си пожелаваш, може и да се сбъдне"...

Асланчик дорогой, Иванушка сам собой, предусещам, че нашият клип с теб ще стане "блокбъстър" във форума, мхм...

Ще се научиш, че кажеш ли нещо, трябва да държиш на думата си...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...