Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 25 минути, andiay написа:

Никога не съм твърдял, че Русия или някой друг ще спечели войната...

Рислю

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 5 часа, PigMan9 написа:

Ако не беше Русия, нямаше да имаме Elbrus операционна система и Elbrus процесори.

Ти от такава ОС ли пишеш в момента ?

Ако не беше Русия, нямаше да има евтин природен газ и нефт.

доста преди войната, ЕК от Брюксел обвини и заплаши с моногомилиардни глоби  РФ за спекулиране и мнопол с високи цени на пазара в Източна Европа , включително и България .

Цитат

През септември 2012 г. ЕК започна разследване https://www.mediapool.bg/gazprom-zaplashena-ot-sanktsii-i-promyana-na-dogovorite-zaradi-monopol-v-evropa-news196984.html срещу руския монополист за злоупотреба с господстващо положение в осем държави в Източна Европа, сред които и България, където е продавала суровината си на завишени с 40 процента цени.

https://www.mediapool.bg/antimonopolnoto-razsledvane-na-ek-sreshtu-gazprom-varvi-na-dve-niva-news244068.html

Тогава рашистите клекнаха и преразгледаха изнудваческите си договори.

т.е. ти лъжеш.

Ако не беше Съветския Съюз, в момента нямаше да имаме история, която да пишем и на която да се радваме.

И кое те радва? Мен например никак не ме радва, защото от водеща държава на Балканите преди ВСВ , последва съсипническия соц режим който ни дърпаше все назад спрямо  нормалните развити държави .

В една друга тема бе споменавано какви са били заплатите '30-те години  - в ресторант  порциите по 5-10 лв, а учителска заплата 2 000 лв. другите много повече дори.

Дори аз не вярвах, но проверих :

преди 6 часа, PigMan9 написа:

Ако не беше Запада, днес ОТНОВО щяхме да имаме технологичен напредък.

Всъщност, точно обратното. Основен двигател на рогреса, научните разработки и патенти са.... именно от и в 'злия Запад"

ето отново статистика преди войната :

Европейское патентное ведомство (ЕРО) опубликовало очередной годовой отчет, в котором представлены сведения: сколько заявок на патенты принято европейскими патентными службами в 2013 году, какие страны и заявители вносят наибольший вклад в патентную активность, в каких технологических областях наиболее активны заявители.

Сразу отметим, что 85% всех патентов ЕРО приходится на долю стран Европейского союза, США, Японии, Южной Кореи и Китая. Понятно, что эти страны патентуют изобретения и технологии не только на своей территории, но стараются максимально защитить свои права и в других развитых странах — таковы правила, которые диктует глобальная экономика. Вот почему в Европейское патентное ведомство поступают заявки из разных стран мира, включая Россию, причем большая часть — из перечисленных выше стран. Поэтому годовая статистика ЕРО отчасти отражает мировую ситуацию в целом. Какова же она?

В 2013 году ЕРО зарегистрировало 265 690 заявок на патенты. Лидеры — Европейский союз (35%), США (24%), Япония (20%), Китай (8%) и Южная Корея (6%). Среди европейских стран-заявителей с большим отрывом лидирует Германия (12%). За ней следуют Франция (5%), Швейцария (3%), Нидерланды (3%) и Великобритания (2%). Где же здесь Россия? Наши 232 заявки на патенты составляют меньше одной десятой процента. Понятно, почему Россию нельзя увидеть на диаграмме 1.

patent_statistic_1_600.jpg

преди 13 часа, Coco1 написа:

Даже и комунягите почнаха да плюят Расия :yanim:

Уникално . Дори  при квадратните комунета имало наченки на гънки в мозъка, а не само рашистко роболепие... или раболепие... все тая :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, andiay написа:

Ти твърдеше, че Украйна ще си върне Крим, а з казах, че това няма да се случи...

Това бе облога ни...

Това е лъжа. Аз винаги съм твърдял, че Украйна ще спечели войната, а ти ме гонеше из форума, за да се фанеш на бас с мен, че не съм прав.

Крим го включихме като критерий,  по твое настояване, след като се съгласих на малоумното ти условие за наказание на загубилия, за да ми се махнеш от главата, Рисльо.

Сега ако искаш да се извъртиш, добре, но нямам намерение ти казах, да ти пускам никаква аванта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И поради тази причина, сложихме Крим за критерий кой е победил.

Моят анализ, и това за което съм готов да рискувам, е кой ще победи.

Ти ме гонеше из форума, с малоумното си предложение, не аз тебе.

Щом Крим е критерий, значи трябва да е каквото за тебе, такова за мене.

Щом ти отказваш да признаеш победа на Украйна, при определени от тебе по късно условия, тогава и аз отказвам, Тарикатче Мазно, да призная победа на Русия при абсолютно същите реципрочни условия.

Искаш ли "снимки", кой какво е твърдял?

Крим няма да е повече украински - това е, което съм казвал и продължавам да казвам....

За това се обзаложихме....

Думите "победа" и "победител", никога не съм ги ползвал...

Казах ти, че се хвалиш, че обичаш да възприемаш желаното за реално...

Няма никакви допълнителни условия....

Крим или пак ще стане украински, или няма да стане...

А ти си го приемай за победа или поражение, това мен не ме засяга...

Няма вероятност за "реми"...

А "моят анализ", казано от теб е оксиморон...

Анализ не се прави с памперс и с приемане на желаното като реално...

Асланчик дорогой, Иванушка сам собой...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Anneliese написа:

Не се плаша, а искам да ни бомбардира! Да ги видим тогава дали предателите военнолюбци ще стоят тук, с народа, или вмеднага ще забегнат зад океана и ще се пишат дисиденти!

Пази си парцалките и тенджерите , както и медицинското оборудване и лекарства че "братушките" не подбират и нямат много естетически претенции....

преди 18 часа, Без умствен капацитет написа:

:Dспециална военна операция по крадене на вана:D

Историята се повтаря

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, andiay написа:

Анализ не се прави с памперс и с приемане на желаното като реално...

Ми като гледам, сдадохте Херсон. Сега бягате от Крим.

На какво се надяваш ?

Аз знам на какво, ще се отметнеш или ще се скриеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

На какво се надяваш ?

Много руснаци имало също в Одеса и в Николаев.  Сещаш ли се какво следва догодина...  Янките дали ще подарят на бандеровците още 60 000 000 000 USD...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Крим го включихме като критерий,  по твое настояване, след като се съгласих на малоумното ти условие за наказание на загубилия, за да ми се махнеш от главата, Рисльо.

Сега ако искаш да се извъртиш, добре, но нямам намерение ти казах, да ти пускам никаква аванта.

Не знам какъв бас сте хващали с него, но с мен басът беше:

на 6.05.2022 г. в 1:11, Реджеп Иведик написа:

А, най после ме фана. Бях забравил, че на тебе предложих облог. Добре съгласен съм, ама без твоите извъртания, сарказма си е сарказъм.

100 долара с тебе и 100 лева със Синдбад.

За последен път, специално за тебе, за да не стане пак да ме клеветиш. Украйна ще победи Русия, като това означава да си върне окупираните територии в границите от преди 2014 година.

Нали не си ме забравил?

images.jpg.a2ee350cd473d22fd413394af3e91152.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми като гледам, сдадохте Херсон. Сега бягате от Крим.

На какво се надяваш ?

За пореден път ти казвам, аз нищо нито съм взимал, нито съм сдавал, нито пък бягам...

Хайде да проверим, кой се опитва да се отметне и да се скрие, мхм...

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е лъжа. Аз винаги съм твърдял, че Украйна ще спечели войната, а ти ме гонеше из форума, за да се фанеш на бас с мен, че не съм прав.

Крим го включихме като критерий,  по твое настояване, след като се съгласих, за да ми се махнеш от главата, Рисльо

А ето и самия акт по сключването на облога и за какво е той....

Все пак бе само преди два месеца...

Удебелил съм условието в постовете и на двама ни...

Цитирам целите постове, а не да вадя думи от контекста като теб...

на 8.10.2022 г. в 16:30, andiay написа:

Асланчик, днес и гинкото ли си забрайл да вземеш?

Знаеш много добре, че от теб пари не искам...

Знаеш много добре и какво искам - ако Украйна не си върне Крим, то да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..."

Навит?

на 8.10.2022 г. в 16:37, Реджеп Иведик написа:

А за тебе същото ли се отнася ако загубиш. Ако е точ в точ същото да важи и за тебе съм навит.

Съгласен ли си ако Украйна си вземе Крим да пишеш всеки ден поне един пост със следното съдържание - "Аз казах ли ви вееее... Идиот съм и се гордея с това..." ?

на 8.10.2022 г. в 16:41, andiay написа:

Съгласен...

Сега остава да видим кой е по-големия идиот...

Тцъ, тцъ, тцъ....

Доживях бре, ки чудеса прай един взрив на мост....

Е, викат, че когато фактите говорят и боговете мълчат...

Казах ти, че този път номера ти няма да мине....

Обещах ти го...

Моли се на всички възможни богове, по някаква случайност веднъж и ти да бъдеш прав...

Това единствената вероятност да се "излузиш"...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, BANKATA написа:

Защо все на теб трябва да ти се обяснява като на 4 годишно?

Имаш ли нещо смислено да кажеш или само ще ми пускаш случайни изречения така, че да изглежда ме уж ме критикуваш?

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Мъчите се да водите диалог със шизофреник. Кой е глупавият ? 

Защо ме наричаш "шизофреник"?

преди 49 минути, miro20 написа:

Ти от такава ОС ли пишеш в момента ?

доста преди войната, ЕК от Брюксел обвини и заплаши с моногомилиардни глоби  РФ за спекулиране и мнопол с високи цени на пазара в Източна Европа , включително и България .

https://www.mediapool.bg/antimonopolnoto-razsledvane-na-ek-sreshtu-gazprom-varvi-na-dve-niva-news244068.html

Тогава рашистите клекнаха и преразгледаха изнудваческите си договори.

т.е. ти лъжеш.

И кое те радва? Мен например никак не ме радва, защото от водеща държава на Балканите преди ВСВ , последва съсипническия соц режим който ни дърпаше все назад спрямо  нормалните развити държави .

В една друга тема бе споменавано какви са били заплатите '30-те години  - в ресторант  порциите по 5-10 лв, а учителска заплата 2 000 лв. другите много повече дори.

Дори аз не вярвах, но проверих :

Всъщност, точно обратното. Основен двигател на рогреса, научните разработки и патенти са.... именно от и в 'злия Запад"

ето отново статистика преди войната :

Европейское патентное ведомство (ЕРО) опубликовало очередной годовой отчет, в котором представлены сведения: сколько заявок на патенты принято европейскими патентными службами в 2013 году, какие страны и заявители вносят наибольший вклад в патентную активность, в каких технологических областях наиболее активны заявители.

Сразу отметим, что 85% всех патентов ЕРО приходится на долю стран Европейского союза, США, Японии, Южной Кореи и Китая. Понятно, что эти страны патентуют изобретения и технологии не только на своей территории, но стараются максимально защитить свои права и в других развитых странах — таковы правила, которые диктует глобальная экономика. Вот почему в Европейское патентное ведомство поступают заявки из разных стран мира, включая Россию, причем большая часть — из перечисленных выше стран. Поэтому годовая статистика ЕРО отчасти отражает мировую ситуацию в целом. Какова же она?

В 2013 году ЕРО зарегистрировало 265 690 заявок на патенты. Лидеры — Европейский союз (35%), США (24%), Япония (20%), Китай (8%) и Южная Корея (6%). Среди европейских стран-заявителей с большим отрывом лидирует Германия (12%). За ней следуют Франция (5%), Швейцария (3%), Нидерланды (3%) и Великобритания (2%). Где же здесь Россия? Наши 232 заявки на патенты составляют меньше одной десятой процента. Понятно, почему Россию нельзя увидеть на диаграмме 1.

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://elementy.ru/images/eltpub/patent_statistic_1_600.jpg

Уникално . Дори  при квадратните комунета имало наченки на гънки в мозъка, а не само рашистко роболепие... или раболепие... все тая :) 

В момента пиша от Андроид. Проблем ли има?

Факт ли е, че природния газ поскъпна и има цялостна инфлация, заради "санкциите" - да или не?

Социализма ни ни е дърпал назад. Поинтересувай се относно науката и технологиите в Съветския Съюз.

Какво имаш предвид под "нормални държави"? Обясни ТОЧНО какво означава "нормална държава".

Не, не е вярно. Аз правилно обясних, че дори и да не беше Запада, пак щяхме да имаме прогрес. Ако ти не откриеш и разработиш нещо, то някой друг ще открие и разработи това нещо. Запада наложи монопол на света чрез робство, колонизация и умишлено рушене на други държави. Дори ш днес се случват тези неща. Можеш да видиш в Африка какво става. В Африка има Западни компании, които извличат ресурси, продават ги, печелят, а не дават нужните пари в африканските икономики. Предизвикват конфликти, корумпиран правителства - накрая IMF & WB идват ш правят приватизация под претекст "подпомагане на икономиката".

Ето тук можеш да научиш повече относно имепрския модел на Колективния Запад: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

Като се има това в предвид, защо очакваш другите държави да си развиват и напредват, ако умишлено им е спрян прогреса.

Относно статискити те... Защо няма такива статистики от ЕС (САЩ) срещу САЩ и Wall Street? Там също се изпълняват пазарни манипулации с цел причиняване на инфлация, печалби ш дългово задлъжняване в полза на Корпоративната част на Америка и аристократичната плутокрация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

Забелязваш лич е най празните квадратни глави тук , показващи пълно невежество както от история, така и от съвременна политика, са все комунета и таквиа като него промити комсомолци .

Дето все не знаят и все питат " ама защо"  /cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_giggle1.gif

Ти кога ще спреш да използваш думи, които не са обидни, като обидни?

Какво означава "комуне" и "комсомолец", според теб? Обясни кое точно е обидно в това да си комунист, примерно.

преди 1 час, kosyo написа:

Пускаш фейкове, говориш глупости облечени според тебе като ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА, липса на елементарни логическо мислене-не си глупав.

Имаш ли нещо против да ми обясниш кое точно е "фейк"? Много е лесно неща да бъдат отхвърляни като "фейк". Обясни кое ТОЧНО, според теб, е "фейк".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9 написа:

Ти кога ще спреш да използваш думи, които не са обидни, като обидни?

Какво означава "комуне" и "комсомолец", според теб? Обясни кое точно е обидно в това да си комунист, примерно.

Две неща

- къде видя обида ? Значи си на принципа "гузен негонен бяга" ? :)

Това е просто констатация и то очевидна. Сам можеш да прочетеш кой какви мнения има тук, и как всички които са за Рашистан са едновременно и червени симпатизанти / другото име на комунета/ 

- Да , имаш право да се обиждаш, защото да си червено промито комуне  комсомолец белнуващ и защитаващ  фалиралия соц , е престъпление ! Цитирал съм ти многократно закона за обявяване на комунистическия режим в НРБ за престъпен .

Така че не аз, а НС е казало че такива сте престъпници . :hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, PigMan9 написа:

Имаш ли нещо смислено да кажеш или само ще ми пускаш случайни изречения така, че да изглежда ме уж ме критикуваш?

Защо ме наричаш "шизофреник"?

В момента пиша от Андроид. Проблем ли има?

Факт ли е, че природния газ поскъпна и има цялостна инфлация, заради "санкциите" - да или не?

Социализма ни ни е дърпал назад. Поинтересувай се относно науката и технологиите в Съветския Съюз.

Какво имаш предвид под "нормални държави"? Обясни ТОЧНО какво означава "нормална държава".

Не, не е вярно. Аз правилно обясних, че дори и да не беше Запада, пак щяхме да имаме прогрес. Ако ти не откриеш и разработиш нещо, то някой друг ще открие и разработи това нещо. Запада наложи монопол на света чрез робство, колонизация и умишлено рушене на други държави. Дори ш днес се случват тези неща. Можеш да видиш в Африка какво става. В Африка има Западни компании, които извличат ресурси, продават ги, печелят, а не дават нужните пари в африканските икономики. Предизвикват конфликти, корумпиран правителства - накрая IMF & WB идват ш правят приватизация под претекст "подпомагане на икономиката".

Ето тук можеш да научиш повече относно имепрския модел на Колективния Запад: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

Като се има това в предвид, защо очакваш другите държави да си развиват и напредват, ако умишлено им е спрян прогреса.

Относно статискити те... Защо няма такива статистики от ЕС (САЩ) срещу САЩ и Wall Street? Там също се изпълняват пазарни манипулации с цел причиняване на инфлация, печалби ш дългово задлъжняване в полза на Корпоративната част на Америка и аристократичната плутокрация.

Докато говориш с евтини клишета всички ще ти се подиграват.

Това е признак за липса на собствено мнение по даден въпрос.

ПП: и малко в твой стил: Докажи че не си шизофреник!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, miro20 написа:

Така че не аз, а НС е казало че такива сте престъпници . :hush:

Тъпчо, никой не е обявил самия строй социализъм за престъпен!

Закона, който така усърдно цитираш обявява комунистическия режим(тоест правителството тогава) за престъпен!

Но този закон няма никакви правни последици!

:hush:

"Законът няма правни последици.[2]"

https://bg.wikipedia.org/wiki/Закон_за_обявяване_комунистическия_режим_в_България_за_престъпен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, miro20 написа:

Две неща

- къде видя обида ? Значи си на принципа "гузен негонен бяга" ? :)

Това е просто констатация и то очевидна. Сам можеш да прочетеш кой какви мнения има тук, и как всички които са за Рашистан са едновременно и червени симпатизанти / другото име на комунета/ 

- Да , имаш право да се обиждаш, защото да си червено промито комуне  комсомолец белнуващ и защитаващ  фалиралия соц , е престъпление ! Цитирал съм ти многократно закона за обявяване на комунистическия режим в НРБ за престъпен .

Така че не аз, а НС е казало че такива сте престъпници . /cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_hush.gif

Никъде не съм видял истинска обида. Думите "комуне" и "ватенка", примерно, на са обидни думи - но ти ги използваш в обиден контекст. С други думи, думите не са обидни, освен ако не ги използваш ти. Ти си този, който използва ортези думи в нападки ш обиди срещу други хора.

Думите не са обидни, ако не ги използваш в обиден контекст. 😉

А, аз многократно ти обясних, че този "закон" не значи нищо. Ако аз създам закон, който казва, че пиенето на повече от два литра вода на ден е престъпление, тогава пиенето на повече от два литра вода на ден е престъпление. Е, смислен ли е този закон, според теб? Законите са основани направени, а не морални термини. Просто защото даден закон обявява социализма за престъпление, това не означава, че социализма е престъпление. 😉

преди 5 минути, BANKATA написа:

Докато говориш с евтини клишета всички ще ти се подиграват.

Това е признак за липса на собствено мнение по даден въпрос.

ПП: и малко в твой стил: Докажи че не си шизофреник!

А, ти защо все още не си ми дал пример за "евтино клише", използвано от мен? В предишния си отговор те попитах дали можеш да дадеш пример за такова клище. Нали твърдиш, ми използвам "евтини клишета"...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, M.Николов написа:

Реджепов пак се опитва да се отметне от думите си.

Но всичко е записано.

Мхм, тъй става тя, когато съдиш за другите по себе си...

И приемаш желаното за реално, карайки само на патетични лозунги и вяра...

Три дни по цял ден ползва постове, нямащи нищо общо с мен, за да се опитва да ме подиграва, приписвайки ми думи и твърдения, които никога не съм изричал...

Е, така си осигури получаването на приза...

Ако загуби, сам ще реши как да го получи - виртуално или реално...

Но при всички случаи ще го получи...

Крайно време е да понесе отговорността и последствията от думите си...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, M.Николов написа:

Тъпчо, никой не е обявил самия строй социализъм за престъпен!

Закона, който така усърдно цитираш обявява комунистическия режим(тоест правителството тогава) за престъпен!

Но този закон няма никакви правни последици!

Закона е просто символичен, също като признаването на Русия за "терористична държава", каквато реално на е.

След като САЩ извършиха колонизация в България, клсъвсем нормално е да демонизиране предишния политически строй и да наложат нова ценностна система, възхваляваща неолиберализма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, PigMan9 написа:

Никъде не съм видял истинска обида. Думите "комуне" и "ватенка", примерно, на са обидни думи - но ти ги използваш в обиден контекст. С други думи, думите не са обидни, освен ако не ги използваш ти. Ти си този, който използва ортези думи в нападки ш обиди срещу други хора.

Думите не са обидни, ако не ги използваш в обиден контекст. 😉

А, аз многократно ти обясних, че този "закон" не значи нищо. Ако аз създам закон, който казва, че пиенето на повече от два литра вода на ден е престъпление, тогава пиенето на повече от два литра вода на ден е престъпление. Е, смислен ли е този закон, според теб? Законите са основани направени, а не морални термини. Просто защото даден закон обявява социализма за престъпление, това не означава, че социализма е престъпление. 😉

А, ти защо все още не си ми дал пример за "евтино клише", използвано от мен? В предишния си отговор те попитах дали можеш да дадеш пример за такова клище. Нали твърдиш, ми използвам "евтини клишета"...

Всичко което пишеш за запада.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, BANKATA написа:

Всичко което пишеш за запада.

Какво не е наред с нещата, които пиша за Запада?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9 написа:

Какво не е наред с нещата, които пиша за Запада?

Пишеш евтини клишета.

Колкото и да ти обяснявам не си порасъл за да го осъзнаеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...