Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, andiay написа:

Ще успееш ли да защитиш тезата си

Тоѝ не може с едно сложно изречение да се справи, ти го караш да защитава те́зи.

преди 3 часа, andiay написа:

Офтопик

Знаем.

Ти точно няма нужда да викаш офтопик, когато не си в темата. Ние като ти видим мутрата и ни е ясно, че е офтопик.

Викай онтопик, за да ни заостриш вниманието, когато имаш да викаш за рашистите по темата.

преди 6 часа, andiay написа:

И това е пътя по който може да се анализира обективно подобен конфликт - без предварително избрана страна...

Аха, виждаме.

И като не викаш за Расссия, защо вярваш, че ще устискат Крим ?

Ей го на, рашистите пак се обосраха на донецкото и луганското направления.

Блестящ анализ на Гудков

Швец и той е шпионин, ма само се дуе и се пъне.

Варненския климат изостря сетивата и проветрява мозъка

преди 6 часа, BANKATA написа:

Не се пали. Ще си докараш някой проблем.

Аз казах ли ти а ???

Украйна не е процъфтяваща демокрация. Това е бедна, корумпирана, еднопартийна държава с тежка цензура, в която опозиционните вестници и политическите партии са закрити. Преди войната крайнодесните украински националистически групи като полка „Азов“ бяха остро осъдени дори от Конгреса на САЩ. Решителната кампания на Киев срещу руския език е подобна на усилията на канадското правителство да забрани френския език в Квебек. Украински снаряди отнеха живота на много  цивилни в Донбас - това са  военни престъпления. Би било  морално да се сложи край на тази война чрез преговори, а не да се удължават  страданията на украинците.  НАТО  какъв интерес има за съдбата на Донбас с руснаците там!?   

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Все имало нюанси, все не било същото....

Не ти изнася се опитваш да се измъкнеш по този елементарен начин. Ми не става бре. Примерно: 1001 пъти ми обясняваше как имало разлика м/ду ситуациите в Косово и Украйна, ама не отиде да помогнеш на хората от Общото събрание на ООН, които така и не можаха да отговорят на Вучич когато в прав текст ги попита каква точно е тази разлика.

Когато нямаш отговор на някой неудобен въпрос, или се правиш на приятно разсеян и "не го виждаш", или наричаш задаващият го "фейкомет",

Вече ти познавам и кътните зъби, Лоботомирко Фейкометский.

мнее, да сравняваш "нормални" работещи жители на Русия с бездмоници няма нюанси, неее :D

Абе пак да питам, след като Косово и Украйна било същото, защо не спря да крякаш срещу краварите в Косово, а не само думичка не обели против Русия, ами и опрадваваш действията им ?

преди 45 минути, N1K17Y написа:

а не само думичка не обели против Русия, ами и опрадваваш действията им ?

Щото вика за Расссия.

Пие ракия, вика за Расссия, що е то ?

От цикъла безаналогово оръжия на руzнаците:

Бронежилетка срещу ножове:

Това ми напомня за едни дето бяха отишли на престрелка с ножове.

преди 1 час, N1K17Y написа:

мнее, да сравняваш "нормални" работещи жители на Русия с бездмоници няма нюанси, неее :D

Пак не си чел с разбиране :hit: 

Сравних подобни групи хора, когато казах че и в Аляска има такива. Само че посочих че в Кравария има даже и по-лошо:

на 13.12.2022 г. в 8:06, ivottoshev написа:

В Сибир може и да има такива, също както може да има такива и в Аляска. Аз обаче питах за онези около 40 000 души само в Лос Анжелис (а в цяла Кравария сигурно над милион) къде серат? Имат ли си поне външни кенефи или ходят където намерят по полянки, паркове...? 

Абе пак да питам, след като Косово и Украйна било същото, защо не спря да крякаш срещу краварите в Косово, а не само думичка не обели против Русия, ами и опрадваваш действията им ?

Не ме интересува Русия бре, не го ли разбра това?

Винаги съм казвал че съм против ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ и Кравария (като най-облагодетелстваните от тези двойни стандарти). Искам каквото наказание получиха Краварите, такова да бъде сега и за руснаците. След като "цивилизованият свят" си е затворил очите за едните, би трябвало да прояви същите критерии и за другите, а не да налага санкции, нали? Така би било честно.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Пак не си чел с разбиране :hit: 

Сравних подобни групи хора, когато казах че и в Аляска има такива. Само че посочих че в Кравария има даже и по-лошо:

Винаги съм казвал че съм против ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ и Кравария (като най-облагодетелстваните от тези двойни стандарти). Искам каквото наказание получиха Краварите, такова да бъде сега и за руснаците. След като "цивилизованият свят" си е затворил очите за едните, би трябвало да прояви същите критерии и за другите, а не да налага санкции, нали? Така би било честно.

Не го интересува Русия, а цялата ти дейност във форума е да пишеш в темите за Русия и то ексклузивно да защитаваш действията им :lol6:

Шизофрения му се вика на това, не го ли разбра ? Сега пак питай, защо викам, че си от тролската централа. 

Войната на (руския президент Владимир) Путин ще бъде провал по две основни причини - заради огромната смелост на украинците и заради изключителното единство нва международната общност. Това заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент.  И нито дума за местното население в Донбас и в Крим...   Да ги поукраинчват там и те да си мълчат -защото в НАТО така били решили...

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Темата е за да плюем Русия бре, не го ли разбра това ?

Ако искаш тема да плюем САЩ, що не отвориш ?

Там, вместо да те псуваме, ще те подкрепяме.

Как може да си толкова безмозъчен, не знам.

Или ни лъжеш и викаш за Русия.

Иначе звучиш меко казано неубедително.

Най голямото предимство на Русия срещу САЩ,НАТО,ЕС Петте очи не са Кинжал и другите модерни оръжия,а че чичко Путин е начело на Русия!

преди 10 минути, glen написа:

Най голямото предимство на Русия срещу САЩ,НАТО,ЕС Петте очи не са Кинжал и другите модерни оръжия,а че чичко Путин е начело на Русия!

Малиии, ми като умре, какво ще правите ? 

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Малиии, ми като умре, какво ще правите ? 

В мавзолея до сифилистика и ще му се кланят -какво друго. Ще си спомнят с умиление колко са били силни и са взели Киев за 3 дена ама кофти запада им го вкарал лекичко. Те не са били виновни-лошия запад е бил играл мръсно.

А и на погребението към има-няма 100-на човека ще дадат фира -като при Сталин

Президентът Зеленски със сигурност звучи много отчаян сега, но подозирам, че дори НАТО да успее да достави това, което той поиска навреме (както преди няколко месеца), това няма да е достатъчно, за да спаси кариерата му на политик и може би не достатъчно, за да спаси кожата си. Ако е мъдър, би трябвало да планира бягството си в Израел или друга страна, която желае да го приеме като постоянно изгнание. Колкото по-дълго остава в Киев или Лвов или където и да е в Украйна, толкова по-вероятно е животът му да е в опасност - от неонацисти и други екстремисти, ядосани от поражението на Украйна, от войници, ядосани от неговото ръководство и водене на войната, и от СБУ .

Затвор в отдалечена част на Сибир изглежда като единственото безопасно място на планетата за Зеленски.

Не го интересува Русия, а цялата ти дейност във форума е да пишеш в темите за Русия и то ексклузивно да защитаваш действията им :lol6:

Шизофрения му се вика на това, не го ли разбра ? Сега пак питай, защо викам, че си от тролската централа. 

Никога не съм защитавал руснаците. Винаги съм плюл по краварите и двойните стандарти, или както в случая с Буча съм показвал очевадните голи кукички на които вие русофобите кълвете.

Отдавна съм разбрал че ти е трудно да повярваш че не всеки който плюе по Кравария е комуне, рашист, путлерист и тн., ама то акъл няма как да ти набия.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Темата е за да плюем Русия бре, не го ли разбра това ?

Ако искаш тема да плюем САЩ, що не отвориш ?

Там, вместо да те псуваме, ще те подкрепяме.

Как може да си толкова безмозъчен, не знам.

Или ни лъжеш и викаш за Русия.

Иначе звучиш меко казано неубедително.

Аз плюя по двойните стандарти, които са на лице И в тази тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.