Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Без умствен капацитет написа:

:Dкой го казва

Казачката Маруся от Донецк.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Филипов написа:

от къде е клипа, не е качен от Русия - там им е резнат  достъпа, щот са демократи:D

преди 38 минути, PigMan9 написа:

Обаче, основните Западни медии мълчат по този въпрос и избягват да кажат истината. Винаги представят нещата така, че сякаш украинското прокси е светиня, светилото на демокрацията и свободата и други подобни...

Списък с военните престъпления на Украйна, както и терористичните й организации и военнопрестъпници, може да бъде видян на сайта: tribuna.ru

Западните медии никога няма да признаят това:

IMG-20221215-204718.jpg

IMG-20221215-204743.jpg

Не спират да лъжат, че Русия избива цивилни без причина. Това, което Западните медии представят като "умишлени военни престъпления срещу цивилни", е обяснено тук:

Само да съм сигурен - ти си твърдо за Русия нали - не си неутрален нали?

Защо ли тези "плакати" ми напомнят на едни други плакати от едно уж отминало време...

А още по интересно ще бъде да покажете и плакат на типичното българско семейство...

Явно единствения начин да се представите за нещо, което всъщност не сте, е да се присмивате на други...

Как беше - "Присмял се хърбав на щърбав", и "Не е важно аз да съм добре, важното е, че Вуте е по-зле"...

Старият нов комсомол в пълната му "прелест"...

преди 53 минути, attj написа:

Не ти отива на твоята възраст въобще да правиш умозаключения.   Неподготвен, наивен и самоуверен незнайно защо...   

Аз само констатирам факти.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз само констатирам факти.

Ами вложи усилия и се научи как става това  -  някога бяха в СССР  тези     

преди 34 минути, kosyo написа:

Само да съм сигурен - ти си твърдо за Русия нали - не си неутрален нали?

той е за Русия , но вдействителност е против - защото не е стъпвал в Русия, дори е избегал по далеч от Русия

преди 23 минути, M.Николов написа:

Статистика ли водиш или......... досиета?

статистиките са ясни - за Русия са тези които са емигрирали, но не в Русия

преди 1 час, Coco1 написа:

:yanim:

Украинската артилерия ликвидира цяло подразделение на руските войски

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/ukrainskata-artilerija-likvidira-cjalo-podrazdelenie-na-ruskite-vojski-video-news_1864496.html?fbclid=IwAR159Jp1HlejXLb1cXXLcb45rQ9B2omXejuH-K3ZAXRbmY_Kr2kHazdUYUE © Actualno.com

Рашистите ще отговорят с удари по някой украински град далеч от фронта, по блокове, болници и детски градини .

Щото нямат топки на бойното поле.

Още радостни новини :

преди 2 минути, miro20 написа:

Рашистите ще отговорят с удари по някой украински град далеч от фронта, по блокове, болници и детски градини .

Щото нямат топки на бойното поле.

Още радостни новини :

Te друго немогат.

преди 36 минути, andiay написа:

Защо ли тези "плакати" ми напомнят на едни други плакати от едно уж отминало време...

А още по интересно ще бъде да покажете и плакат на типичното българско семейство...

Явно единствения начин да се представите за нещо, което всъщност не сте, е да се присмивате на други...

Как беше - "Присмял се хърбав на щърбав", и "Не е важно аз да съм добре, важното е, че Вуте е по-зле"...

Старият нов комсомол в пълната му "прелест"...

Ха-ха-ха. Значи отиваме на гости на председателя на колхоза. Наполовина българин (по майчина линия) - на масата от пиле мляко - само рибата беше 6 вида. Имаше защо да почерпи човека добра работа му свършиха българите.

Че след няколко "до дна" на мен ми прави впечатление една огромна дупка в дивана закърпена набързо с черен плат. И по някое време не се сдържах и го питах - от какво е. "А вика щерката" (18 годишна) "се беше напила и стреляла с ловната пушка щото нещо и било криво - добре че не уцели никой". Същия ни връща визитата в България - ние сме се подготвили, но не сме председатели на колхоза, Но както и да е има една малка туба  с ракия (май беше 4-5 литра) и една голяма с вино оставени на терасата. Той гледа човека и ме пита какво е това - обяснявам аз и той ме изглежда странно и пита - "И вие спите спокойно?" Аз не мога да го разбера и после разбирам че нищо че сме на 4-я етаж той се притеснява че някой може да го открадне. По време на визитата купи кожено палто на жена си и на любовницата си - направо си го каза, без увъртане. 

По време на една друга визита там пък комшийката дойде за нещо и както не искаше да пие, изпи на екс една водна чаша с ракия. Е че тогава свако ми ми обясни идеята на руските жени за мъжете че явно съм гледам много странно(ако си го спомняш точно на тебе съм я казвал случката). После ми каза българите ги учели как да пият културно ,защото на тях идеята е да се напият максимално бързо за да не харчат пари.

И после да не кажеш че съм виждал и онзи знак с потърването на брадата когато си търсят съдружник по чашка да си делкат пиенето пред магазина. Отделно какви случай знам - един не можал да си запали мотора и накрая му драсна клечката, друг го засякохме на има няма 200-300 километра от обекта - много искал да отиде на един панаир (страшна цигания - кал до колене, но 2xАН-2 обикаляха отгоре за да се види от въздуха - прави сметка за мащабите ).  Сега няма да коментираме че отишъл с бетоновоза с бетона вътре и после какво стана. Имаше един дето беше влязал с камиона рано сутринта в кенефа навън (кой каза че нямало такова нещо) докато бабата била вътре.  По тънката част и там съм чувал страшни изцепки - много искаха да избягат с българин.

Един мой съученик, брат му завърши МГУ-най много го караха да иска компоти от техните че си бяха направили дестилатор.

преди 3 часа, Богатир написа:

С тоя малоумник колко мемове имаше вече... От Киев за три дена или две седмици,  ит.н. познатата пропаганда. Не ви ли е срам да го цитирате тоя фейкомет ?

:) 

преди 2 минути, miro20 написа:

С тоя малоумник колко мемове имаше вече... От Киев за три дена или две седмици,  ит.н. познатата пропаганда. Не ви ли е срам да го цитирате тоя фейкомет ?

:) 

Как да го е срам като това им е от началниците.

Взеха бъзиците вече  - и това е само началото - още не са започнали сериозно.

преди 1 минута, kosyo написа:

Ха-ха-ха. Значи отиваме на гости на председателя на колхоза. Наполовина българин (по майчина линия) - на масата от пиле мляко - само рибата беше 6 вида. Имаше защо да почерпи човека добра работа му свършиха българите.

Че след няколко "до дна" на мен ми прави впечатление една огромна дупка в дивана закърпена набързо с черен плат. И по някое време не се сдържах и го питах - от какво е. "А вика щерката" (18 годишна) "се беше напила и стреляла с ловната пушка щото нещо и било криво - добре че не уцели никой". Същия ни връща визитата в България - ние сме се подготвили, но не сме председатели на колхоза, Но както и да е има една малка туба  с ракия (май беше 4-5 литра) и една голяма с вино оставени на терасата. Той гледа човека и ме пита какво е това - обяснявам аз и той ме изглежда странно и пита - "И вие спите спокойно?" Аз не мога да го разбера и после разбирам че нищо че сме на 4-я етаж той се притеснява че някой може да го открадне. По време на визитата купи кожено палто на жена си и на любовницата си - направо си го каза, без увъртане. 

По време на една друга визита там пък комшийката дойде за нещо и както не искаше да пие, изпи на екс една водна чаша с ракия. Е че тогава свако ми ми обясни идеята на руските жени за мъжете че явно съм гледам много странно(ако си го спомняш точно на тебе съм го казвал случката). После ми каза българите ги учели как да пият културно ,защото на тях идеята е да се напият максимално бързо за да не харчат пари.

И после да не кажеш че съм виждал и онзи знак с потърването на брадата когато си търсят съдружник по чашка да си делкат пиенето пред магазина. Отделно какви случай знам - един не можал да си запали мотора и накрая му драсна клечката, друг го засякохме на има няма 200-300 километра от обекта - много искал да отиде на един панаир (страшна цигания - кал до колене, но 2xАН-2 обикаляха отгоре за да е види от въздуха - прави сметка за мащабите ).  Сега няма да коментираме че отишъл с бетоновоза с бетона вътре и после какво стана. Имаше един дето беше влязал с камиона рано сутринта в кенефа навън (кой каза че нямало такова нещо) докато бабата била вътре.  По тънката част и там съм чувал страшни изцепки - много искаха да избягат с българин.

Един мой съученик, брат му завърши МГУ-най много го караха да иска компоти от техните че си бяха направили дестилатор.

И от всичко това трябва да си направя извода, че....?

Пиянски "подвизи" мога да ти разказвам до утре вечер от по света и у нас...

Руснаците са признати пияници, но съвсем не са най-големите...

Но... приказката бе за "плакатчето"...

Как би изглеждал плакат на традиционното българско семейство?

преди 1 минута, andiay написа:

Пиянски "подвизи" мога да ти разказвам до утре вечер от по света и у нас...

Руснаците са признати пияници, но съвсем не са най-големите...

Но... приказката бе за "плакатчето"...

Как би изглеждал плакат на традиционното българско семейство?

Ти го опиши - аз ти описах как изглежда за мен традиционно руско , сравнено с тогавашното нашенско (дори и със сегашното).  Това за тебе е плакатче - а аз съм го виждал с очите си.

преди 10 минути, andiay написа:

Нали твърдиш, че не си ходил в Русия.

В тема сме, дето е за да плюем Русия.

Човека ти казва как е в Русия.

Ти реагираш, се едно те напада с нож.

преди 26 минути, kosyo написа:

По време на визитата купи кожено палто на жена си и на любовницата си - направо си го каза, без увъртане. 

Това коя година става?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Това коя година става?

Това какво общо има с Октомврийската Революция.

Расссия е потънала в безвремие.

преди 1 час, M.Николов написа:

Статистика ли водиш или......... досиета?

Бягай, ЕСССР иде, тебе ке те фърлим у Белене, като дойде Новата Власт. 

преди 3 минути, M.Николов написа:

Това коя година става?

Не си ти любовницата - и с нея се запознахме :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.