Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Вагнеровци burnout-ват тия дни -дори и в ЦАР:

https://clubz.bg/130963

И кофти запада е замесен естествено. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

подлоги на сащ и урсула генеколожката ги управлява понеже тя дава парите 

преди 1 минута, kosyo написа:

Вагнеровци burnout-ват тия дни -дори и в ЦАР:

https://clubz.bg/130963

И кофти запада е замесен естествено. 

и клуп з   са гейове психодесни 

тъй че няма какво да ги цитираш

даже май сорос ги спонсорира

преди 55 минути, Banesc написа:

подлоги на сащ и урсула генеколожката ги управлява понеже тя дава парите 

и клуп з   са гейове психодесни 

тъй че няма какво да ги цитираш

даже май сорос ги спонсорира

Да ...  Тук е тежко положението но кой точно викаш е какъв:

https://clubz.bg/team

Аз тук познавам само един тежък психо-цесекар ама това е друга приказка и си се уважаваме :)

преди 1 час, kosyo написа:

Кефя се да защото ми идва малко в повече твоята неутралност. То не може само на Филипов неутралността и внасям равноправие с малко по-умрели руснаци.  Нали  трябва да има равнопоставеност и да няма двойни стандарти. А щом съм го репортнал и са казали че са съгласни с мен,значи има нещо в клипа нали. Вземай и ти репортвяй мойте- в правото си си.

Само да кажа че аз гледам и по-брутални ама сте с нежни души и ви ги спестявам. Вече мина доста време от успешното отстъпление има някои доста големи бруталиии. Да живее неутралността... Радвай се че не споделям всичко което гледам докато си пия кафето сутрин.

Така де, всички разбрахме, че се кефиш на извратени неща.

Както писах и преди - колкото по-рано потърсиш помощ толкова по-добре.

38 мин  ·

С решение на окупационните власти в окупираните от Русия украински територии в Запорожието, където има значително струпване на етнически българи, са закрити българските неделни училища, а преподаването на български език в училищата, доскоро част от украинската образователна система, е забранено, заяви изпълнителният директор на Агенцията за българите в чужбина Райна Манджукова.Забранен за изучаване е и украинският, а единственият език, който се преподава под руската окупация, е руският. В неокупираната от руснаците част на Украйна там, където има български общности продължава да се изучава български език както в неделни,такаи в държавни училища.
преди 35 минути, Banesc написа:

пак беглец от русия - ама осъзнавате ли че давате за пример хора, които са страхливците на Русия:D

преди 1 час, insec написа:

А.. не видях че е цитирано на предната страница.

Бих попитал феновете новорашисти антибългари тук - Икъде казвате е фашистка, нацистка геноцидна хунта и режим ??

преди 4 минути, M.Николов написа:

то и за теб се отнася, но като един истински балканец - преписваш недостатъците си на другите

преди 6 минути, M.Николов написа:

Мерси...Да живее неутралността!

преди 1 час, insec написа:

Няма бе, и тази лъже. Всички лъжат. Само на Тошев приятелите там (които ги няма) казват истината.

на 22.09.2022 г. в 18:31, ivottoshev написа:

Моите приятели от тези села ми казват, че професорът си измисля

преди 4 минути, miro20 написа:

А.. не видях че е цитирано на предната страница

През лятото една украинска рускиня от Запорожие ми каза, че нейният първокласник ще учи на родния си език, че иначе трябвало да е на украински. Те се прибраха в родния край.  Аз на Миро ли да вярвам или на бежанката -заради събитията там!?

преди 18 часа, PigMan9 написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

С тоя малоумник колко мемове имаше вече... От Киев за три дена или две седмици,  ит.н. познатата пропаганда. Не ви ли е срам да го цитирате тоя фейкомет ?

:) 

И какъв извод трябва да си направим от твоето мнение? Ами, никакъв. 🤣🤣🤣

Наричането на всеки, кой не мисли като теб, "фейкомет", няма да промени факта, че въпросния човек казва нещо, което е вярно.

комсомолец, преди да се хвърляш на амбразурата с наивните си отричания, поинтересувай се кой е тоя малоумник Боян Чуков и колко пъти сме му се смеели и тук и другаде за рашистктие му простотии които /за радост/ така и не се сбъднаха от началото на войната.

:hit:

Като се изсереш с такива наивни глупости - "Това не било вярно" и после изакаш още една педя простотии на тази "база" , тези твои простотии няма да станат нещо повече от незнание и простотия.

Защо се хабиш ,не знам.

преди 18 часа, PigMan9 написа:

Русия не бомбардира цивилни сгради, училища, болници и детски градини без причина, както ти твърдиш. Провеждането на декомуникация чрез бомбардиране на електрическата мрежа е нужно, тъй като така са пречи на враговете на Русия, прокси армията на САЩ и Великобритания в Украйна, да воюва срещу Русия.

Отново повторение на ращшистки опорки .

Не комсомолецо наивинй, когато бомбардираш цивилни обекти, инфраструктура , водоснабдяване , енергоснабдяване, топло и ВЕЦ... ти по никакъв начин не вредиш на ВОЕННИТЕ.

Ти не знаеш щото си 20 годишен двественик от психиатрията / както сам си призна/ и не си ходил в казарма, оръжие никога не си помирисвал или държал / няма и да ти дадат де в психото/  но да те светна че ВОЕННИТЕ  спокойно могат да водят бойни действия и да се предислоцират и разполагат при цялостна обезпеченост и НЕЗАВИСИМОСТ от гражданската енергосистема , водоснабдяване и т.н.

Ако рашистите искаха да покажат топки / а те нямат/ ако не бяха терористи / а те са официално призната терористична държава/  щяха да търсят военни победи, а не поражение на беззащитна гражданска инфраструктура.

От което страдат единствено и само ЦИВИЛНИТЕ, а не ВОЕННИТЕ.

Това се нарича на разбираем език - ТЕРОР и ГЕНОЦИД.

преди 4 минути, Филипов написа:

а тоз къде е, бяга от страх - страшен пример си имаш:D

преди 3 минути, attj написа:

През лятото една украинска рускиня от Запорожие ми каза, че нейният първокласник ще учи на родния си език, че иначе трябвало да е на украински. Те се прибраха в родния край.  Аз на Миро ли да вярвам или на бежанката -заради събитията там!?

на бас че не е там, а тук

преди 5 минути, attj написа:

ЕЖК? Маруся?

преди 34 минути, miro20 написа:

Не комсомолецо наивинй, когато бомбардираш цивилни обекти, инфраструктура , водоснабдяване , енергоснабдяване, топло и ВЕЦ... ти по никакъв начин не вредиш на ВОЕННИТЕ.

Ако рашистите искаха да покажат топки / а те нямат/ ако не бяха терористи / а те са официално призната терористична държава/  щяха да търсят военни победи, а не поражение на беззащитна гражданска инфраструктура.

Така ли било?!?

Краварите терористи ли са, или техните бомби са "демократични"? 

CNN 23.05.1999г.

Бомбите на НАТО извадиха от работа най-голямата електроцентрала на въглища в Югославия в неделя

Атаката предизвика "допълнителни проблеми" при снабдяването на югославската столица с електричество, след като атаките рано в събота удариха близката електроцентрала "Колубара".

Вашингтон пост 25.05.1999г.

Въздушните удари на НАТО срещу електрическата мрежа на Югославия оставиха днес милиони хора без електричество или вода, което донесе войната за Косово по-пряко в живота на цивилните в цялата страна. Три последователни нощи на въздушни атаки причиниха значителни прекъсвания на тока в Белград, Нови Сад и Ниш, трите най-големи града в Сърбия

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Краварите терористи ли са

Тоз пак.

Овчарите терористи ли са ?

Ми козарите ?

Най терористи са кокошкарите

Боже мой наистина ли тия гадни евро-гейци посегнаха на РЕН ТВ? Сега вече няма от къде да черпя истинските знания за извънземните и рептилите.. @Неутралните дайте алтернатива хора -това просто обезсмисля и без това скапания ми живот и ще трябва компенсирам с още повече убийства на руzнаци.

преди 5 минути, kosyo написа:

-това просто обезсмисля и без това скапания ми живот и ще трябва компенсирам с още повече убийства на руzнаци.

Може просто да се гръмнеш...

преди 2 минути, ncl написа:

Може просто да се гръмнеш...

Предпочитам някой руzнак. Това ще осмисли живота ми неочаквано:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.