Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Шаран е Наркоман Еленски, щот клъвна на таз кука, прееба се и всичко за него приключи с влизане в учебниците по риболов на гола кука. Ти обаче не си шаран, ти си жив кълвач, който постоянно кълве на едно и също без да се усети. Колкото и да се напъваш - място за теб в учебниците няма да има :wink12:

Бате, мисля, че ще трябва да провериш учебниците скоро, щото само в руските такива, ще пише подобни неща за Зеленски ;) 

преди 13 часа, maxthon написа:

Като стана въпрос за медицински лица..... Тази вечер за ужас на @miro20 има обстрел (гадните руснаци са го направили) по най-голямата болница в Донецк. И не просто къде да е, а сектора, където се намира детска хирургия. Без коментар.....

Е щом украинците всеки път сами си стрелят болниците, що пък и руснаците да не го правят сега. Нали са братя ? 

пп. щом е от руските телеграми, които следиш, веднага вярваш. Много избирателно нещо, що така ? После пак питай, що ти викат ватник. 

преди 1 час, maxthon написа:

Нещо конкретно по самия обстрел да кажеш без да ръсиш глупости от типа "ако не беше валял лани снега"?

Малии, Тошев ако прочете това и ще се чуди какво ново да измисли. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 часа, Филипов написа:

Още малко и ще съм цитиран повече от бай Тошо.

да показваш само дезертьори от задължения към страната им - има новини че такива са убивани - просто искат да се оправдаят защо са постъпили като мишки

и пак не си посочил източник, само някакъв който се е скрил пръв

Нещо конкретно по самия обстрел да кажеш без да ръсиш глупости от типа "ако не беше валял лани снега"?

Срам го е да те пита а аз не съм си зивадил още бележката от психото затова sorry ама се налага да се само цитирам:

Искаш ли ти да му дадеш малко линкове да си свери датите и статиите че аз няма да мога да си изкарам бележката от психото :)

https://btvnovinite.bg/svetut/proruskite-separatisti-v-doneck-razporezhdat-evakuacija-na-civilni.html (18.02.2022)

Зеленски нареди задължителна евакуация от Донецк https://offnews.bg/sviat/zelenski-naredi-zadalzhitelna-evakuatcia-ot-donetck-782201.html (31.06.2022)

Започна задължителната евакуация на украинци от Донецк  https://www.actualno.com/europe/zapochna-zadyljitelnata-evakuacija-na-ukrainci-ot-doneck-news_1791818.html (02.08.2022)

Ако поразтърси малко ще изгледа сума ти филмчета как успешно са извели хората от още февруари - все от руски източници. Естествено със все децата.

Че сега въпроса е за какво плачем - за децата от болницата дето ги евакуираха на 18.02.2022, на 31.06.2022 или на 02.08.2022?
преди 1 час, attj написа:

Я пак  -  в Донецк живеят близо един милион души и 80 % от тях са руснаци.  След 8 години АТО те вече са в Руската Федерация.  НАТО не може да промени това. 

Погледи и ти тия линкове - По правилно е да кажеш "Живееха" а не че живеят и сега  -  евакуираха ги .. не че няма хора останали ама не са толкова колкото ги пишеш.

преди 33 минути, N1K17Y написа:

Малии, Тошев ако прочете това и ще се чуди какво ново да измисли. 

Кой каквото си е надробил- това да си сърба.

Ако и руснаците се крият зад полите на жени и деца и разполагат тежко въоръжение в дворовете на болници, училища и детски градини - да си носят последствията.

Федерацията ще възстанови Донецк, Мариупол и другите  пострадали градове.   Няма идея как ще се справят после в Бандеристан.  Вечно да просят милиарди от страните в НАТО не считам за възможно и реално.  Не е ясно защо и какво касае държавите от НАТО по въпроса дали Крим и Донбас ще са в Украйна.   Няма вече да са там -щом е гласувано в Държавната Дума в Москва.    Това е ясно за всички без Зеленски, който смята да ги "освобождава"  и да ги превръща насила в бандеровци. 

ето тук руснаците са качили видео от днешния среднощен пожар в Русия

https://ircity.ru/text/incidents/2022/12/19/71909411/

преди 47 минути, N1K17Y написа:

Е щом украинците всеки път сами си стрелят болниците, що пък и руснаците да не го правят сега. Нали са братя ? 

пп. щом е от руските телеграми, които следиш, веднага вярваш. Много избирателно нещо, що така ? После пак питай, що ти викат ватник. 

Сега само остана и адресата на поста ми да реагира така (вече станахте двама) и сте готови за екранизация на известната анимация на Доньо Донев. Руски, украински, патагонски. Какъв е телеграма няма значение, а съдържанието на информацията. Дали е достоверна или е представена манипулативно може сам да си прецениш. Ако имаш и малка доза съмнение, продължавай да защитаваш кандидатурата си за филма-екранизация.

преди 28 минути, kosyo написа:

за децата от болницата дето ги евакуираха

Болницата се намира в самия град Донецк, който много добре знаеш под какъв контрол се намира. Ти ми даваш линкове за евакуация на Донецка Област. А познай коя част на областта става дума? Че има голяма конкуренция за третото място в екранизацията посочена горе е ясно. Взимай си номерче и чакай на кастинга.

преди 7 минути, maxthon написа:

Сега само остана и адресата на поста ми да реагира така (вече станахте двама) и сте готови за екранизация на известната анимация на Доньо Донев. Руски, украински, патагонски. Какъв е телеграма няма значение, а съдържанието на информацията. Дали е достоверна или е представена манипулативно може сам да си прецениш. Ако имаш и малка доза съмнение, продължавай да защитаваш кандидатурата си за филма-екранизация.

Болницата се намира в самия град Донецк, който много добре знаеш под какъв контрол се намира. Ти ми даваш линкове за евакуация на Донецка Област. А познай коя част на областта става дума? Че има голяма конкуренция за третото място в екранизацията посочена горе е ясно. Взимай си номерче и чакай на кастинга.

Да знам - би ли го показал и на картата :) Донецк се намира извън Донецка област предполагам... 

преди 38 минути, maxthon написа:

Не се съмнявам, просто ти се смея, как сам се изобличаваш и нямаш и шанс да го осъзнаеш :giggle1:

преди 33 минути, N1K17Y написа:

Не се съмнявам, просто ти се смея, как сам се изобличаваш и нямаш и шанс да го осъзнаеш

Показваш много добри "добродетели" като се смееш на стрелба по болница.  Кой е стрелял вече се пробва да спекулираш. Стрелбата по града много добре се знае кой я води. А това, че много  хора го отричат говори пак за "добродетелите". Колкото до самообстрелването споменато преди от теб... Заповявай покажи една болница "самообстреляна" от украинци. Да не се окаже като тези сгради в Киев ударени от пво ракети?

Показваш много добри "добродетели" като се смееш на стрелба по болница.  Кой е стрелял вече се пробва да спекулираш. Стрелбата по града много добре се знае кой я води. А това, че много  хора го отричат говори пак за "добродетелите". Колкото до самообстрелването споменато преди от теб... Заповявай покажи една болница "самообстреляна" от украинци. Да не се окаже като тези сгради в Киев ударени от пво ракети?

Сега гледам че не говориш и за деца дори. Колко загинаха в тази болница? Аз все се надявах на адски кървища ама греда.. И много искам да ми покажеш картата че съм малко загубен :)

Междувременно те поздравявам с бомби от небето: (+21). Тук пострадаха повече от колкото в болницата

https://twitter.com/markito0171/status/1604832112871292928?s=20&t=35YR0q7wJEWUlQUJ4Rj

и малко готварство:

https://twitter.com/markito0171/status/1604823304791273472/photo/1

Дрон в сол

Шизофрения при бандеровците води до трагични последствия...

преди 4 часа, Богатир написа:

те сами ще си ги бият сега зимата...да се топлят...един вид...

преди 21 минути, Филипов написа:

като гледам си лайкнал диагнозата която не ви позволява да се мислител, а само да ви налагат чуждо мнение, :D

преди 21 минути, Филипов написа:

пак дезертьори - страхливите мишки на Русия, те очевидно знаят че кораба потъва, и първи напуснаха Русия:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.