Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, Филипов написа:

Дрън дрън ярина.

Ако не знаеш украински, половината им клипове са на "забранен" руски език. Елементарно е.

Ромчето и Бадр, че не разбират от логика съм съгласен, ма ти си в другата крайност.

Не гледаш другата страна и думкаш фейкове на кило.

Всеки, който вярва, че Украинците защитават страната си, е с промит мозък със западна пропаганда и ще получи истинския си сигнал за събуждане, след като това нещо тръгне настрани.

Украинците са овце, използвани да мушкат Русия от запада, който  прави милиарди от военни договори и дори не се интересува къде свършват скапаните им оръжия. Това няма да се забрави.

Пешки като чужди наемници падат като мухи, защото убиват за пари, докато другата страна убива, за да защити хора си, които не могат да се защитят .

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

Не гледаш другата страна

Единствено с другата страна ме занимават всичките дебилизори и грантово мотивирани идиоти и предатели. Противно на елементарните законови изисквания за журналистика. Не знам в качеството на какви трябва да търпяо оня мотивиран с милиони от американски фондации шеф на тъпогрозни жълтопаветници и една клептманка, любителка на козметика по летищата. Ясно е че зеления наркоман и солташакът му си защитават търговията и пълненето на собствените сметки. Но англичаните са ги хванали за топките и дори ги "охраняват".

Аз не считам за нормално да се продължава с такова упорство да се праща на смърт собственото население  да има храна за уличните кучета. По сметка на Саня флоридския само в Соледар към 25000.

преди 42 минути, glen написа:

Пешки като чужди наемници падат като мухи, защото убиват за пари, докато другата страна убива, за да защити хора си, които не могат да се защитят

:giggle1:

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg.ee019be13445429c633e97f5886cb89c.jpg

преди 6 минути, Coco1 написа:

:giggle1:

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg.ee019be13445429c633e97f5886cb89c.jpg

Бюста на Зеленски,който ще поставят в Капитолия!

spacer.png

преди 27 минути, Филипов написа:

Не знам в качеството на какви трябва да търпяо оня мотивиран с милиони от американски фондации шеф на тъпогрозни жълтопаветници и една клептманка, любителка на козметика по летищата.

Все пак той е второ място!

И най-умният човек, когото Байдън познава, е неговият син Хънтър… Лаптопът му има 459 документирани нарушения на щатски и федерални закони, които включват 140 предполагаеми бизнес престъпления, 191 сексуални престъпления и 128 престъпления, свързани с наркотици.

:DРусия призна че има инфлация - най високата от 2015г. - линка е официален - росстат

https://rosstat.gov.ru/storage/mediabank/3_13-01-2023.html

преди 7 минути, Coco1 написа:

Чугуна ти схвана ли 

Простия папагал коко1 само неща от лудницата показва. Явно е добре запознат с тях, защото ги е носил :)

EBHNbXj.png

Папагале това ли ти е ежедневното облекло :)

преди 10 часа, andiay написа:

Тцъ, почна още при психолевия Виденов....

Тогава и бе замислена...

Костов просто се възползва от нещо вече съществуващо....

Което пък явно показва колко десни са нашите десни и колко леви са нашите леви...

Ма и това вече е глобален процес...

като се замисля  при живков беше

преди 1 час, Филипов написа:

Аз не считам за нормално да се продължава с такова упорство да се праща на смърт собственото население  да има храна за уличните кучета. По сметка на Саня флоридския само в Соледар към 25000.

И аз не считам за нормално . Пиши писмо доПутлю и питай защо продължава с пращането на кайма за тор в украинска земя ? ?

:)

Разбира се, знам че говориш за украинците. Но реипрочно се питам... същите ли простотии  би говорил, ако в България бе нахлул необозначен маскиран аскер с полумесеци и който после Ердоган да подкрепя с мобилизация от Турция , които да праща  да тероризират и цепят България ?? така ли би говорил за българските войници които си защитават Земята и Родината от някой луд диктатор , мечтаещ за новорус...новоосманската империя ??

Отговора го знаеш, и би трябвало да си удариш сам два шамара и да си орежеш езика/пръстите/  :hush:

преди 4 часа, dimy написа:

Останалото е изнесъл Луканов с куфарчетата!!!  Нали си спомняте куфарчетата?

Всичко е куфарчета и малко стЪкмистика!

не точно

понеже баща ми беше партиен секретар

куфарчетата бяха по време на прехода от комунизъм към капитализъм да се плащат заплатите  на работниците в държавните предприятия но  накои си ги присвоиха и куфарчета и предприятията

нали разбирате че няма начин нещо общо комунстическо  да стане частно  на един чоек и всички да ръкопляскат 

преди 14 часа, _nib_ написа:

а...

за малко да забравя...

миркоууу...и теб питам...

колко ни е в момента външния дълг?

така де...теглени пари на гърба на народа...в ,,интерес" на народа...

е...вярно...сега малко краднати от тиквуций безпределнопростий...канацкия харварец...втора партида поръчани самолети от един продажен фатмак-президент...

ма карай бе мирко...

то е в интерес на народа-да теглят от негово име, престъпниците във властта, заробващи заеми...

Не знам защо дъвчите тези отдавна обяснени глупости за на три пъти доведената до фалит държава при соца. И как фалира цялата соц система,начело с СССР. Които са за другите теми.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Чехи поляци на кой го продадоха?

На западни фирми. 

Със сигурност щеше да е по-добре отколкото на мутри.

Началото на 90 мутрите още не бяха окрало държавата и нямаше с какво да купят заводите. Все още бяха модерни и представляваха интерес за запада.

Няколко пъти съм го споменавал, ще го напиша пак.

Работих в приватизиран завод преди 10г. Половината купен от ген. на ДС, другата половина от хюндай. Има ли смисъл да обяснявам съдбата на двата завода.

Единия още работи с цял свят, другия само точеше НЕК.

Друго си е да продаваш вече фалирали и неконкурвнтни заводи.

Що се хабиш да обясняваш на промити комунета ??

преди 30 минути, vpvelev написа:

Простия папагал коко1 само неща от лудницата показва. Явно е добре запознат с тях, защото ги е носил :)

EBHNbXj.png

Папагале това ли ти е ежедневното облекло :)

Бабе ти си предателка. Издаде как те обличат в интерната. 

преди 24 минути, Banesc написа:

понеже баща ми беше партиен секретар

Мъка джудже, а ти стана най-обикновен трол 

Възможно ли е Зеленски да е приятел с укронацистите? Може би Зеленски като добър ашкенази, чието семейство вероятно е попаднало във фурната, е търсил идеалното отмъщение. Той помага на Путин да изтрие тази фашистка чума в месомелачката

преди 1 минута, glen написа:

Възможно ли е Зеленски да е приятел с укронацистите? Може би Зеленски като добър ашкенази, чието семейство вероятно е попаднало във фурната, е търсил идеалното отмъщение. Той помага на Путин да изтрие тази фашистка чума в месомелачката

а може би си отказал

Руско гражданство - от страх да не те мобилизират

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а може би си отказал

Руско гражданство - от страх да не те мобилизират

Тъпотия след тъпотия се ръсят от теб. Жалко. А можеше да станеш умна УФца.

преди 16 минути, Coco1 написа:

Бабе ти си предателка. Издаде как те обличат в интерната. 

Мъка джудже, а ти стана най-обикновен трол 

А ти си остана прост папагал :) 

Чичко Путин използва силата на своя интелект, за да стъпче Лондонското сити. В крайна сметка Украйна е мястото, където интелектът на чичко Путин се срещна с низшите стремежи на НАТО, унищожаването на Русия. Западът няма представа колко популярен е Путин по света.

преди 1 минута, vpvelev написа:

а аз отговорих на не по малка тъпотия - спореед която пак се казва може би

преди 7 минути, glen написа:

преди 1 минута, glen написа:

Чичко Путин използва силата на своя интелект, за да стъпче Лондонското сити.

това е същата тъпотия

преди 4 минути, vpvelev написа:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а аз отговорих на не по малка тъпотия - спореед която пак се казва може би

това е същата тъпотия

Естествено, че нещата които не можеш да разбереш за теб са тъпотии.

преди 4 минути, vpvelev написа:

много изчерпателна не ръпотоя - кооято се правите че невиждате, но е факт - да ви е гадно

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

:DРусия призна че има инфлация - най високата от 2015г. - линка е официален - росстат

https://rosstat.gov.ru/storage/mediabank/3_13-01-2023.html

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

това е същата тъпотия

Можете да кажете същото нещо за няколко милиарда души, които се впуснаха в глупостите. Без критично мислене. Просто преглътнаха какво им казаха медиите.

Както казвате, кандидати за наградите Дарвин.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.